آموزش کپی خور کردن PS4 | (پست اول مطالعه شود)

خدارو شکر من که امروز انجام دادم
فقط یه نکته ی ریزی هست اونم اینکه اگه ازتون خواست USB رو وارد کنید اگه فلش رو زدید وبعدش ok رو زدید کنسول خاموش شد باید بایه فلش دیگه امتحان کنید
خودم کنسولم همینجوری شد و بایه فلش دیگه امتحان کردم راحت جواب داد

منم با همین مشکل روبرو شدم بعد از وارد کردن فلش اوکی رو زدم بعدش دیگه هک نشد و ریستارت میکرد.
فلش رو یک بار فرمت کردم و دوبار از نو فایل رو رایت کردم مثل دفعه اول جواب داد.(فکر کنم فایل فلش آسیب میبینه)

View attachment 236689

سلام به همه

این تاپیک برای آموزش آخرین روش های کپی خور کردن PS4 (جیلبریک کردن) و سوالات احتمالی شما دوستان ایجاد شده و در صورت منتشر شدن روش های جدید,پست اول به روز خواهد شد.

*آخرین فریموری که هک شده 9.00 هست و در حال حاضر بالای این فریم به هیچ وجه قابل کپی خور شدن نیست.*

پس اگر فریمور دستگاه شما 9.00 یا کمتر هست قابلیت کپی خور شدن رو داره.برای شروع باید شما به فرمیور 9.00 کنسولتون رو آپدیت کنید که آموزش آپدیت کردن کنسول در این تاپیک هست و من فقط فایل آپدیت 9.00 روبراتون قرار میدم.

دانلود 9.00 Update

View attachment 236690

بعد از اینکه فریمور کنسول به 9.00 آپدیت شد,این فایل رو دانلود کنید.سپس نرم افزار Win32 Disk Imager رو نصب کنید.فایل مورد نیاز اکسپلویت یعنی “exfathax.img” رو باید با نرم افزار Win32 Disk Imager بر روی فلش خود اعمال کنید. پس فلش مموری خودتون رو به کامپیوتر متصل کنید و فایل exfathax.img را انتخاب کرده و مثل عکس زیر، بر روی گزینه Write کلیک کنید تا عملیات آغاز و انجام شود:

View attachment 236687

حالا توی کنسولتون از بخش Web Browser کنسول خودتون وارد هاست Exploit Host by Al Azif بشید و وارد PS4 (9.00) بشید و گزینه CHACH ALL رو بزنید و بعد از چند ثانیه اتصال کنسول با نت رو قطع کنید.
نکته:اگر اکسپلویت های قدیمی درون Web Browser کنسول هست، یک بار حتما Clear Cache و Delete Cookies را انجام بدهید تا کدهای احتمالا کش شده از اکسپلویت های قدیمی کاملا حذف بشن.

حالا مجددا وارد Web Browser بشید و گزینه GOLD HEN رو انتخاب کنید و منتظر پیغام “Insert USB Now” بشید و بعدش فلشی که رایت کردیم رو به کنسول بزنید باید چندثانیه صبر کنید تا پیغام “This USB Storage’s device’s file system is unsupported” برای شما نمایش داده بشه. وقتی این پیغام نمایش داده شد، فلش رو از کنسول جدا کنید و بر روی OK کلیک کنید.

View attachment 236691

تبریک میگم کنسول شما کپی خور شد و گزینه Debug Settings برای شما فعال شده.برای نصب بازی هم به آموزش نصب بازی ها مراجعه کنید.

چند تا نکته هم بگم:

-حتما,حتما فلش رو بعد از اینکه پیام “This USB Storage’s device’s file system is unsupported” برای شما نمایش داده شد,از کنسول جدا کنید وگرنه کنسول خاموش میشه .
--در هنگام جیلبریک ، دسته کنسول با کابل به درگاه usb کنسول وصل نباشه.
-اگر مراحل رو درست انجام بدید اصلا کنسول آسیبی نمیبینه.
-گاها در کانال های اکانت فروش دیده شده که این روش رو دردسر ساز معرفی میکنن و به دروغ اعلام میکنن که دستگاه آسیب میبینه که مشخصه برای لطمه نخوردن به کار خودشون این دروغ ها رو سر هم میکنن.
-وقتی کنسول رو خاموش کنید,هک میپره و باید مجددا مراحل رو انجام بدید یعنی وارد Web Browser بشید (نیازی به اتصال به اینترنت نیست) و...
-این روش جدیدترین روش و بهترین روش بین 5.05 و 6.72 و 7.55 هست و خاموشی تقریبا نداره اصلا.
مگه میشه فلش رو دربیاریم بعد اوکی بزنیم؟
اصلا قبول نمیکنه که

سلام
کی برنامه ای میشناسه مثل این برنامه ها Package Sender یا PS4-Remote-PKG-Sender-main
که بازی ها رو با کامپیوتر نصب کنیم

اینا مشکل دارند
این برنامه PS4-Remote-PKG-Sender-main همه بازی های انتخابی یهو میریزه که باعث کندی ریختن میشه

این برنامه هم Package Sender این همه لیست میدی فقط اولی رو میریزه و بعد بقیه رو نمیره و همینجوری میمونه

یه بازی ای میخوام که ردیفی بازی رو که لیست دادم دونه به دونه بریزه
این برنامه Package Sender تو 5.55 خوب کار میکرد ولی تو 9.00 درست کار نمیکنه

نمیدونم ورژن Package Sender1.2 برام میاد Package Sender1.7 چرا همش ارور میده و اجرا نمیشه حتی برنامه مورد نیازشم دانلود کردم ولی باز برنامه رو میگه نصب کن
اینو امتحان کردی آقا مهدی؟

https://github.com/pearlxcore/PS4-PKG-Tool/releases/download/v1.4/PS4.PKG.Tool.x64.zip

• Like
Reactions: saeed_sg
اساتید راهی داره با این روش فرم ویر 9، هم بازیهای رو هکی زد و هم با حفظ هک، تروفی ها سینک کرد ؟ :D
محال ممکنه :دی اون دوران خوش PS3 تموم شد! :دی
مگر این که تروفی ها رو روی فریمور 9.00 به پایین بگیری، بعد آپدیت کنی به آخرین فریمور سونی و سینک کنی که بازم به خاطر fPKG بودن گیم ها ممکنه سونی یا متوجه بشه یا کلا اجازه سینک رو نده.

سلام
امروز اخر برنامه ای مخصوص هک 9.00 پیدا کردم
که 2 روز پیش این برنامه رو درستش کردن و به روز رسانیش کردند و به سختی پیدا میشه
PS4 Package Sender v1.3

این برنامه مخصوص کسانی هستش که میخواند بازی های زیادی رو با لن از کامپیوتر به ps4 نصب کنند و نمیخواند هارد اکسترنال بخرند و ...

.

Attachments

سلام
من با هر برنامه ای که بازی رو ارسال میکنم دودا 200 مگابایت میره دوباره قطع میشه . باید برنامه رو از Pc ببندم دوباره بزنم که بازم همین اتفاق می افته . راهی هست این مشکلو برطرف کنم
فایر وال و آنتی ویروس رو میبندم هیچ فرقی نمی کنه

سلام با تشکر از آموزش خوبتون
فقط بازی های هکی اکانتی که رو دستگاه بود و قفل شده بودند باز نمیشه و وقتی روش کلیک میکنه میگه درخواست روشن کردن اینترنت رو میده میشه راهنمایی کنید؟
بعد از اتصال به اینترنت و حین ورود به هاستهای جیلبریک قفل شدن؟ یا قبلا قفل شده؟

• Like
Reactions: THE CORRE
مطمئن شو که فرمت فلشت fat32 باشه حتما
هم فت 32 رو امتحان کردم هم اکسفت ... هیچکدوم نشد
از سیف مود هم تست کردم بازم نشد
سلام
منم کنسولم ریجن دو ژاپنه و احتمالا چند روز دیگه تست میکنم اگه تونستم اپدیت کنم خبر میدم . . . از سیف مود امتحان کردی ؟ . . . منم یادمه حداقل قبلنا اپدیت ها فرق داشت
حتی الان شما برید تاپیک ps4 firmware میبینید اپدیت ها رو با ریجن بندی میذاشتن . . . من یه سرچی هم کردم دیدم بعضی ها همون موقع هم مشکل داشتن
راه اول
من یه سرچی هم کردم تو گوگل در مورد اپدیت ژاپن این سایت گذاشته بود منتها اخرین ورژن 9.03 رو ... دیدم تغییرات هر لینک نسبت به هر ریجن چیه
https://terminalgamer.com/ps4-update-center/
بعد اپدیت های قدیمی رو از سرور خود سونی تونستم پیدا کنم یه تغییراتی تو لینکش دادم که مربوط بشه به ریجن ژاپن . . . نتیجه شد این
http://djp01.ps4.update.playstation...0399f236177e332843e2754/PS4UPDATE.PUP?dest=jp
اون اپدیته رو که با فلش زدی مشکل که برات پیش نیومد نه ؟! . . . . . حالا اگه مشکلی خاصی برات پیش نیومد اینو هم میتونی امتحان کنی
پیشنهاد میکنم حداقل از این به بعد هر اپدیتی برای ps4 اومد از اون سایت بگیری که دیگه مشکلی پیش نیاد
راه دوم
میتونی دیسک بازی هایی که بین اپدیت 9.00 و 9.03 اومدن رو بگیری تو دیسک ها اپدیت فریمور هم داره
البته من نمیدونم مثلا دیسک بازی هایی که مثلا یکمی قبل اپدیت 9.03 اومدن هم فریمور جدید رو داره یا نه . . . قاعدتا بهتره از ابتدای انتشار فریمور 9.00 اون بازی ها رو بگیری بیای جلو تا اپدیت 9 رو یکی شون داشته باشه
خب تو لینک دانلود اپدیت ها هم میتونی تاریخ رو ببینی شاید اون تاریخ باشه البته من نگاه کردم یه دو هفته ای بین تاریخ تو لینک و تاریخ انتشار رسمی اپدیت فرق هست به هر حال
معمولا برای چک کردن فریمور مورد نیاز بازی ها از این سایت ها استفاده میکنن البته من نگاه کردم بین شون اختلافه مثلا یکیشون زده 8.52 یکیشون 9.00
FRMCHK - GΔME FIRMWΔRE DΔTΔ
ORBISPatches.com
یکی از بازی هایی که چک کردم kena بوده که یک هفته بعد اپدیت اومده احتمالا باید اپدیت 9.00 رو داشته باشه
gameinformer.com/2021
از اینجا هم میشه تاریخ انتشار بازی رو نگاه کرد
اپدیت 9.00 15 سپتامبر
اپدیت 9.03 1 دسامبر
داداش ممنون از جوابت
راستش آپدیت اصلا انجام نشد که مشکلی پیش بیاد
میزدم رو آپدیت ارور میداد که به اینترنت وصل نیستی ... از سیف مود هم رفتم گزینه یو اس بی رو زدم بازم قبول نکرد
این لینکی هم که شما گفتی تغییرش دادی اصلا باز نمیشه

• Like
Reactions: SHAYAN1999

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or