آموزش کپی خور کردن PS4 | (پست اول مطالعه شود)

هم فت 32 رو امتحان کردم هم اکسفت ... هیچکدوم نشد
از سیف مود هم تست کردم بازم نشد

داداش ممنون از جوابت
راستش آپدیت اصلا انجام نشد که مشکلی پیش بیاد
میزدم رو آپدیت ارور میداد که به اینترنت وصل نیستی ... از سیف مود هم رفتم گزینه یو اس بی رو زدم بازم قبول نکرد
این لینکی هم که شما گفتی تغییرش دادی اصلا باز نمیشه
نیازی به باز کردنش نیست
لینکو کپی کن تو دانلود منیجر میاره
مشکل از اون جهت گفتم که یه وقت اتفاقی نیوفته اگه خواستی اون لینک که برات فرستادم رو استفاده کنی چون روش ابداعیه گفتم بدونی
وگرنه md5 ش که مال همون ورژن 9.00 و قاعدتا نباید مشکلی بوجود بیاد و ارور بده
اگه ارور داد هم روش دوم هست از اونجا دیگه فک نکنم مشکلی بوجود بیاد

View attachment lq__ogPwcDjv-aKi.mp4
download-mm.png
Download video
download-mm-settings.png
download-mm-close.png

جیلبریک بدون USB !!
بزودی ..

نیازی به باز کردنش نیست
لینکو کپی کن تو دانلود منیجر میاره
مشکل از اون جهت گفتم که یه وقت اتفاقی نیوفته اگه خواستی اون لینک که برات فرستادم رو استفاده کنی چون روش ابداعیه گفتم بدونی
وگرنه md5 ش که مال همون ورژن 9.00 و قاعدتا نباید مشکلی بوجود بیاد و ارور بده
اگه ارور داد هم روش دوم هست از اونجا دیگه فک نکنم مشکلی بوجود بیاد

اصلا عجیبه ... اگه ریجن لاک بود باید خارجیا هم یه صحبتی حداقل در مورد ریجن 1 و 2 (آمریکا و اروپا) میکردن تو آموزشاشون ...
ولی هم این فایلی که شما لینک دانلود شو دادی ... هم دو تا فایل رو دیگه امتحان کردم (که اونا تو آموزش هایی خارجی بودن ... چیزی در مورد اینکه چه ریجنی هستن تو آموزش نگفته بود)
همه فایل ها رو با سه تا فلش مختلف امتحان کردم ... نشد که نشد !!
شماره ارور SU-41350-3 رو هم سرچ کردم همه آموزشا همون حرفای تکراری بود که اسم پوشه ها و اسم فایل رو درست بنویسید :|
کاش یکی دو ماه پیش دستگاهو با اینترنت آپدیت کرده بودما :| ولی کف دستمو که بو نکرده بودم ... فکر میکردم هرچی آپدیت قدیمی تر باشه ضرر نداره :|
...
ادیت: بالاخره درست شد
ریجن لاک نیست اصلا
مشکل اینجا بود که همه جا گفته بودن اون .PUP آخرش باید جزو اسم فایل هم باشه ... منم ویندوزم نوع فایل رو فقط تو پراپرتیز نشون میداد ... تو اسم نشون نمیاد ... خودم .PUP رو میذاشتم تو اسم ... بعد تنظیمات ویندوز رو عوض کردم تو قسمت ویو که نوع فایل رو خودش نشون بده ... دیدم حالا اسم رو با دو تا PUP.PUP داره نشون میده =)) اونی که تو اسم بود پاک کردم درست شد ... لعنت به ویندوز 11 ... این اولین باری نیست که دهن مارو سائیده ! :)) اولا حتی نرم افزار باز کردن عکسشم مشکل داشت (هنوزم یه کم داره) ... کارکرد اسکرین شات شم مشکل داره وقتی فایل ویدئویی باز باشه هنگ میکنه ! ... خلاصه که فعلا آپدیت به ویندوز 11 نکنید :))

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: SHAYAN1999
اصلا عجیبه ... اگه ریجن لاک بود باید خارجیا هم یه صحبتی حداقل در مورد ریجن 1 و 2 (آمریکا و اروپا) میکردن تو آموزشاشون ...
ولی هم این فایلی که شما لینک دانلود شو دادی ... هم دو تا فایل رو دیگه امتحان کردم (که اونا تو آموزش هایی خارجی بودن ... چیزی در مورد اینکه چه ریجنی هستن تو آموزش نگفته بود)
همه فایل ها رو با سه تا فلش مختلف امتحان کردم ... نشد که نشد !!
شماره ارور SU-41350-3 رو هم سرچ کردم همه آموزشا همون حرفای تکراری بود که اسم پوشه ها و اسم فایل رو درست بنویسید :|
کاش یکی دو ماه پیش دستگاهو با اینترنت آپدیت کرده بودما :| ولی کف دستمو که بو نکرده بودم ... فکر میکردم هرچی آپدیت قدیمی تر باشه ضرر نداره :|
...
ادیت: بالاخره درست شد
ریجن لاک نیست اصلا
مشکل اینجا بود که همه جا گفته بودن اون .PUP آخرش باید جزو اسم فایل هم باشه ... منم ویندوزم نوع فایل رو فقط تو پراپرتیز نشون میداد ... تو اسم نشون نمیاد ... خودم .PUP رو میذاشتم تو اسم ... بعد تنظیمات ویندوز رو عوض کردم تو قسمت ویو که نوع فایل رو خودش نشون بده ... دیدم حالا اسم رو با دو تا PUP.PUP داره نشون میده =)) اونی که تو اسم بود پاک کردم درست شد ... لعنت به ویندوز 11 ... این اولین باری نیست که دهن مارو سائیده ! :)) اولا حتی نرم افزار باز کردن عکسشم مشکل داشت (هنوزم یه کم داره) ... کارکرد اسکرین شات شم مشکل داره وقتی فایل ویدئویی باز باشه هنگ میکنه ! ... خلاصه که فعلا آپدیت به ویندوز 11 نکنید :))
خوشحالم که مشکلت حل شد
من خودم تا جایی که سرچ کردم چند مورد بیشتر ندیدم که مشکل داشته باشن ولی بخاطر همون چند مورد گفتم شاید اینطوری باشه
شاید اگه کس دیگه ای بود میگفتم حتما یه جا رو اشتباه کردی ولی شما :D
اتفاقا شما کار درستی کردی که اپدیت نکردی از کجا معلوم بود که ورژن 9.00 هک میشه
در نهایت هم فوقش دیسک یه بازی که ورژن 9 داشت رو نصب میکردی کنسول اپدیت میشد

• Like
Reactions: اروند 2520
سلام با تشکر از آموزش خوبتون
فقط بازی های هکی اکانتی که رو دستگاه بود و قفل شده بودند باز نمیشه و وقتی روش کلیک میکنه میگه درخواست روشن کردن اینترنت رو میده البته بازی ها قبل از کپی خور کردن قفل شده بودن میشه راهنمایی کنید؟

• Like
Reactions: khasanoor4
سلام با تشکر از آموزش خوبتون
فقط بازی های هکی اکانتی که رو دستگاه بود و قفل شده بودند باز نمیشه و وقتی روش کلیک میکنه میگه درخواست روشن کردن اینترنت رو میده البته بازی ها قبل از کپی خور کردن قفل شده بودن میشه راهنمایی کنید؟
اکانتی ها قابل استفاده نیست دیگه پاک کن بازی برای کنسولهای جیلبریک نصب کن

واسه اپدیت کنسول به ورژن 9 امکان اسیب به فلش وجود داره ؟
مثل جیلبریک کردن باید لحظه خاصل فلش از سیستم دراورد ؟
نه دوست عزیز خطر خاصی واسه فلش وجود نداره اگه همه مراحل رو به درستی پیش بری و این که واسه جدا کردن فلش حتما حتما باید بگذاری که آپدیت به صورت کامل کامل نصب بشه و به اتمام برسه و اگر در حین آپدیت کنسول فلش رو جدا کنی علاوه بر آسیب به فلش حتی به کنسول هم ممکنه آسیب برسونی پس زمان خارج کردن فلش پس از آپدیت کامل هستش زمانی که کنسول ریستارت میشه و بالا میاد و پیام مربوط به آپدیت شدن کنسول رو در نوتیفیکیشن مشاهده کردی میتونی فلش رو با خیال راحت جدا کنی و حتی میتونی از قسمت storage فلش رو Eject کنی .

• Like
Reactions: AMIRREZA-GAME
سلام
من با هر برنامه ای که بازی رو ارسال میکنم دودا 200 مگابایت میره دوباره قطع میشه . باید برنامه رو از Pc ببندم دوباره بزنم که بازم همین اتفاق می افته . راهی هست این مشکلو برطرف کنم
فایر وال و آنتی ویروس رو میبندم هیچ فرقی نمی کنه

سلام
بعضی از دستگاه نمیدونم چرا با لن بازی رو درست نمیگیرند

برای اون دستگاه ها فقط یه راه هستش که تایم اوت برنامه رو زیاد کنی
تا از برنامه تام اوت نکنه چون تام اوت میکنه به خاطر اون بازی قطع میشه

نسبت به حجم بازی تایم بده مثلا یه بازی 60 گیگه بهش 100 ثانیه وقت بده تا بازی رو کامل بریزه

الان من برای جی تی ای قدیمی رو من 60 وقت دادم که درست ریخت و ...

برای دستگاه های بد قلق این عدد رو بالاتر بزاری خوب جواب میده
باید تست کنی ببنی کدوم عدد تایم اوت بهت کار میده اونو بزاری

a.jpg

آخرین ویرایش:
آقا فقط یه سوال
فایل PKG نسخه های قبلی روی نسخه 9.00 هم نصب میشه؟ یا باید بگردیم فایلی که حتما مال نسخه 9.00 باشه پیدا کنیم؟
اگه باید بگردیم شما منبعی میشناسید که لینک دانلود مستقیم با سرعت خوب بذارن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or