yousef.jns
کاربر سایت
سپاستجربیات کارکردنم با فریمور 9 تو این سه روز که هک کردم کنسول رو :
اول از خود جلبریک کردن کنسول شروع میکنم که اولش فکر میکنین خیلی پیچیده شده (چون به فلش نیاز دارین) ولی خودم وقتی جلبریکش کردم واقعا راحت بود اگر هم صبرکنید احتمالا بدون USB هم میتونین کارو ببرین جلو ، از نظر سرعت جلبریک بدترین حالتی که برای خودم افتاد تنها دوبار خطای مموری بودش و بقیه بدون یکه بار ارور مموری !!! و خب همونجور هکرای محترم فرمودند اصلا این نسخه یه دنیای دیگهست ولی خودم چون اولین باره که دارم جلبریک میکنم نمیتونم با بقیه فریمور ها مقایسه کنم ولی حداقل واسه خودم تجربه بینظیری بود
درمورد پایداری هم خودم پشمام ریخته چون تقریبا تو این مدت چند روزه که جلبریک کردم کنسول اصلا خاموش نشد و با وجود اینکه من اگه روزی رو پیدا کنم که توش بتونم بازی کنم یا تعطیلات باشه یه چند ساعتی طول میکشه ولی تا الان یه بار هم وسط بازی منو ناامید نکرده
به نظرم ارزشش رو داره جلبریک کنی چون واقعا یه فریمور همه فن حریفه فقط تنها نکته بدش همین USB هست چون اگه هی بخوای وارد کنی خارج کنی تا بتونی قفل بازی هارو باز کنی ممکنه که این پورتهای فلش تو بلندمدت آسیب ببینن که خب بایه هاب هم حل میشه ونکته بعدی ممکنه با یه فلش امتحان کنی و کنسول کامل آف بشه باید بری و بافلش دیگه امتحان کنی و اینکه به عنوان نکته آخر و کنکوری وقتی جلبریک شد کنسولت حتما فلش رو دربیاری
ممنون میشم دوستانی که تجربه هر دو روش دارن هم نظر بدن بدن ببنیم کدوم بهتره. بمونیم رو 7.55 یا کوچ کنیم رو 9 ؟