آموزش کپی خور کردن PS4 | (پست اول مطالعه شود)

تجربیات کارکردنم با فریمور 9 تو این سه روز که هک کردم کنسول رو :
اول از خود جلبریک کردن کنسول شروع میکنم که اولش فکر میکنین خیلی پیچیده شده (چون به فلش نیاز دارین) ولی خودم وقتی جلبریکش کردم واقعا راحت بود اگر هم صبرکنید احتمالا بدون USB هم میتونین کارو ببرین جلو ، از نظر سرعت جلبریک بدترین حالتی که برای خودم افتاد تنها دوبار خطای مموری بودش و بقیه بدون یکه بار ارور مموری !!! و خب همونجور هکرای محترم فرمودند اصلا این نسخه یه دنیای دیگهست ولی خودم چون اولین باره که دارم جلبریک میکنم نمیتونم با بقیه فریمور ها مقایسه کنم ولی حداقل واسه خودم تجربه بینظیری بود
درمورد پایداری هم خودم پشمام ریخته چون تقریبا تو این مدت چند روزه که جلبریک کردم کنسول اصلا خاموش نشد و با وجود اینکه من اگه روزی رو پیدا کنم که توش بتونم بازی کنم یا تعطیلات باشه یه چند ساعتی طول میکشه ولی تا الان یه بار هم وسط بازی منو ناامید نکرده
به نظرم ارزشش رو داره جلبریک کنی چون واقعا یه فریمور همه فن حریفه فقط تنها نکته بدش همین USB هست چون اگه هی بخوای وارد کنی خارج کنی تا بتونی قفل بازی هارو باز کنی ممکنه که این پورتهای فلش تو بلندمدت آسیب ببینن که خب بایه هاب هم حل میشه ونکته بعدی ممکنه با یه فلش امتحان کنی و کنسول کامل آف بشه باید بری و بافلش دیگه امتحان کنی و اینکه به عنوان نکته آخر و کنکوری وقتی جلبریک شد کنسولت حتما فلش رو دربیاری
سپاس
ممنون میشم دوستانی که تجربه هر دو روش دارن هم نظر بدن بدن ببنیم کدوم بهتره. بمونیم رو 7.55 یا کوچ کنیم رو 9 ؟

• Like
Reactions: mohammadamin.ahmad
سپاس
ممنون میشم دوستانی که تجربه هر دو روش دارن هم نظر بدن بدن ببنیم کدوم بهتره. بمونیم رو 7.55 یا کوچ کنیم رو 9 ؟
اصلا فکر 7.55 رو هم نکن که فقط خونت کثیف میشه سریع برو روی 9 حالشو ببر

من از ورژن 4.55 تا الان همه هک ها رو کامل روی دستگام پیاده کردم دستگاه من فت سری اوله و با تجربه ای که داشتم باید بگم برای فت سری اول بهترین ورژن 6.72 هست که کمترین میزان خاموشی رو داره بعد از اون 5.05 که تقریبا شبیه 6.72 هست ولی یه تجربه بد که برام پیش اومد پریدن سیو هام بود و منم بک آپ نگرفته بودم ورژن 9 هم خیلی خوبه ولی یکم این فلش زدن برای بعضیا جالب نیست سراغ ورژن 7.02 و 7.55 هم اصلا نرید و اگه کنسولتون روی این دو ورژنه سریع آپ کنید به 9 چون فاجعه هستن

• Like
Reactions: mobile1199
دوستان کنسول من ریجن ژاپنه و این آپدیت 9.00 رو از روی فلش مموری نمیخونه ... میگه باید به اینترنت وصل باشی :|
آپدیت 9.00 ریجن ژاپن رو از کجا باید گیر بیارم؟ :|
سلام
منم کنسولم ریجن دو ژاپنه و احتمالا چند روز دیگه تست میکنم اگه تونستم اپدیت کنم خبر میدم . . . از سیف مود امتحان کردی ؟ . . . منم یادمه حداقل قبلنا اپدیت ها فرق داشت
حتی الان شما برید تاپیک ps4 firmware میبینید اپدیت ها رو با ریجن بندی میذاشتن . . . من یه سرچی هم کردم دیدم بعضی ها همون موقع هم مشکل داشتن
راه اول
من یه سرچی هم کردم تو گوگل در مورد اپدیت ژاپن این سایت گذاشته بود منتها اخرین ورژن 9.03 رو ... دیدم تغییرات هر لینک نسبت به هر ریجن چیه
https://terminalgamer.com/ps4-update-center/
بعد اپدیت های قدیمی رو از سرور خود سونی تونستم پیدا کنم یه تغییراتی تو لینکش دادم که مربوط بشه به ریجن ژاپن . . . نتیجه شد این
http://djp01.ps4.update.playstation...0399f236177e332843e2754/PS4UPDATE.PUP?dest=jp
اون اپدیته رو که با فلش زدی مشکل که برات پیش نیومد نه ؟! . . . . . حالا اگه مشکلی خاصی برات پیش نیومد اینو هم میتونی امتحان کنی
پیشنهاد میکنم حداقل از این به بعد هر اپدیتی برای ps4 اومد از اون سایت بگیری که دیگه مشکلی پیش نیاد
راه دوم
میتونی دیسک بازی هایی که بین اپدیت 9.00 و 9.03 اومدن رو بگیری تو دیسک ها اپدیت فریمور هم داره
البته من نمیدونم مثلا دیسک بازی هایی که مثلا یکمی قبل اپدیت 9.03 اومدن هم فریمور جدید رو داره یا نه . . . قاعدتا بهتره از ابتدای انتشار فریمور 9.00 اون بازی ها رو بگیری بیای جلو تا اپدیت 9 رو یکی شون داشته باشه
خب تو لینک دانلود اپدیت ها هم میتونی تاریخ رو ببینی شاید اون تاریخ باشه البته من نگاه کردم یه دو هفته ای بین تاریخ تو لینک و تاریخ انتشار رسمی اپدیت فرق هست به هر حال
معمولا برای چک کردن فریمور مورد نیاز بازی ها از این سایت ها استفاده میکنن البته من نگاه کردم بین شون اختلافه مثلا یکیشون زده 8.52 یکیشون 9.00
FRMCHK - GΔME FIRMWΔRE DΔTΔ
ORBISPatches.com
یکی از بازی هایی که چک کردم kena بوده که یک هفته بعد اپدیت اومده احتمالا باید اپدیت 9.00 رو داشته باشه
gameinformer.com/2021
از اینجا هم میشه تاریخ انتشار بازی رو نگاه کرد
اپدیت 9.00 15 سپتامبر
اپدیت 9.03 1 دسامبر

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or