آموزش کپی خور کردن PS4 | (پست اول مطالعه شود)

دوستان رست مود جواب میده روی ۹ ؟
من جیلبریک ردم، بعد اوکی بود. روی رست مود گذاشتم ، مجدد که روشن کردم بالا نیومد دستگاه، کابل جدا کردم تا مجدد اومد
فعلا رست مود اوکی نیست و بعدا با گلدهن نسخه جدید ,حلش میکنن.

هرچند رست مد برای وقتی بود که روی 7.xx بودیم و هرسری اجرای جیلبریک, اذیت میکرد.توی این نسخه سریع جیلبریک میشه.

نه عزیز من هر بار که ps4 خاموش بشه از کپی خور خارج میشه نیاز اپدیت نیست.مگه اینکه بخوای از بازی که نیاز به اپدیت بالاتر داره استفاده کنید.
اونکه بله
من منظورم اینکه اگه کپی خور کنن, مشکل بن شدن و... ندارن و میتونن بازم به psn متصل بشن.

• Like
Reactions: SHAYAN1999
سلام. تو انجام دادی؟ بازیهای اکانتی بعد از وصل شدن به اینترنت قفل نمیشه؟
بله، شما قرار نیست 24 ساعته به اینترنت وصل باشید که. زمانی بازی اکانتی قفل میشه که زمان اتصال به اینترنت بازی از اکانت تقلبی که دارید انجام بدید در غیر این صورت قفل نمیشه، خیالتون راحت قفل شدن ps4 به اون سرعتی که تا حالا شنیدید نیست.

دوستان من الان بازی valhalla رو دارم.بعد نسخه با دی ال سیاشو نصب کنم رو کنسول هک شده اگر ریجنش یکی باشه میشه با همون سیو ادامه داد؟مشکل نداره؟

• Like
Reactions: alex1680
دوستان من الان بازی valhalla رو دارم.بعد نسخه با دی ال سیاشو نصب کنم رو کنسول هک شده اگر ریجنش یکی باشه میشه با همون سیو ادامه داد؟مشکل نداره؟
باید ای دی بازی ها یکی باشه چون سیو بازی با آی دی بازی ذخیره میشه

دوستان کنسول من ریجن ژاپنه و این آپدیت 9.00 رو از روی فلش مموری نمیخونه ... میگه باید به اینترنت وصل باشی :|
آپدیت 9.00 ریجن ژاپن رو از کجا باید گیر بیارم؟ :|

دوستان کنسول من ریجن ژاپنه و این آپدیت 9.00 رو از روی فلش مموری نمیخونه ... میگه باید به اینترنت وصل باشی :|
آپدیت 9.00 ریجن ژاپن رو از کجا باید گیر بیارم؟ :|
مطمئن شو که فرمت فلشت fat32 باشه حتما

سلام وقت بخیر
دوستان من الان 7.55 هستم و میخوام فعلا روی همین بمونم. روش جدید که از طریق usb هست برای 7.55 هم میشه ؟ که خاموشی نداشته باشه و سریع انجام بشه یا فقط برای 9 هست ؟

سلام وقت بخیر
دوستان من الان 7.55 هستم و میخوام فعلا روی همین بمونم. روش جدید که از طریق usb هست برای 7.55 هم میشه ؟ که خاموشی نداشته باشه و سریع انجام بشه یا فقط برای 9 هست ؟
خیر ، روشی وجود نداره

• Like
Reactions: THE CORRE
دوستان یه سوال داشتم
من امروز کنسولم رو روشن کردم رفتم جلبریک کنم همه مراحل شرو طی کردم تا وقتی که رسید به زدن فلش که خب وارد دستگاه کردم شناسایی کرد و من هم اوکی رو زدم بعدش کلا کنسول کرش کرد ولی بعد 10 ثانیه اینطورا دوباره بالا اومد ولی یه اروری داد در مورد سیستم سافتور (بهش توجه نکردم که واستون بنویسم) بعدش ردش کردم و خب وقتی وارد صفحه اصلی شدم دیدم اصلا یه لحظه هم طول نکشید که قفل بازی ها بشکنه به اینم توجه نکردم و بعد از سه ساعت بازی مداوم وقتی میخواستم کنسول رو کامل آف کنم یه لحظه رفتم تو ستینگ اصلا دیباگ ستینگ و گلد هن وجود نداشت 😐
میخواستم بدونم این مشکل طبیعیه یا مثلا یه مشکل غیر عادیه ؟

این 7.55 دیگه واقعا دیوانه کرد مارو. یا خاموش میشه یا ارور مموری میده. ورژن جدید 9 چجوریه ؟ همون دفعه اول هک میشه یا نه ؟ برم سراغش یا پیشنهاد میدید بمونم تو همون 7.55 ؟

این 7.55 دیگه واقعا دیوانه کرد مارو. یا خاموش میشه یا ارور مموری میده. ورژن جدید 9 چجوریه ؟ همون دفعه اول هک میشه یا نه ؟ برم سراغش یا پیشنهاد میدید بمونم تو همون 7.55 ؟
تجربیات کارکردنم با فریمور 9 تو این سه روز که هک کردم کنسول رو :
اول از خود جلبریک کردن کنسول شروع میکنم که اولش فکر میکنین خیلی پیچیده شده (چون به فلش نیاز دارین) ولی خودم وقتی جلبریکش کردم واقعا راحت بود اگر هم صبرکنید احتمالا بدون USB هم میتونین کارو ببرین جلو ، از نظر سرعت جلبریک بدترین حالتی که برای خودم افتاد تنها دوبار خطای مموری بودش و بقیه بدون یکه بار ارور مموری !!! و خب همونجور هکرای محترم فرمودند اصلا این نسخه یه دنیای دیگهست ولی خودم چون اولین باره که دارم جلبریک میکنم نمیتونم با بقیه فریمور ها مقایسه کنم ولی حداقل واسه خودم تجربه بینظیری بود
درمورد پایداری هم خودم پشمام ریخته چون تقریبا تو این مدت چند روزه که جلبریک کردم کنسول اصلا خاموش نشد و با وجود اینکه من اگه روزی رو پیدا کنم که توش بتونم بازی کنم یا تعطیلات باشه یه چند ساعتی طول میکشه ولی تا الان یه بار هم وسط بازی منو ناامید نکرده
به نظرم ارزشش رو داره جلبریک کنی چون واقعا یه فریمور همه فن حریفه فقط تنها نکته بدش همین USB هست چون اگه هی بخوای وارد کنی خارج کنی تا بتونی قفل بازی هارو باز کنی ممکنه که این پورتهای فلش تو بلندمدت آسیب ببینن که خب بایه هاب هم حل میشه ونکته بعدی ممکنه با یه فلش امتحان کنی و کنسول کامل آف بشه باید بری و بافلش دیگه امتحان کنی و اینکه به عنوان نکته آخر و کنکوری وقتی جلبریک شد کنسولت حتما فلش رو دربیاری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or