آموزش دانلود بازیها،دموها و پچها از طریق PC

واسه من همون مرحله اول موقع تست اینترنت کانکشن رو ارور میده هم فایروال خاموشه هم آنتی ویروس ممنون میشم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه( مراحلم رفتم درست)

واسه من همون مرحله اول موقع تست اینترنت کانکشن رو ارور میده هم فایروال خاموشه هم آنتی ویروس ممنون میشم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه( مراحلم رفتم درست)

یه جایی تو وارد کردن آی پی مشکل دارید یا کابلتون به مشکل خورده

یه جایی تو وارد کردن آی پی مشکل دارید یا کابلتون به مشکل خورده
کابلم که مشکلی نداره باهاش رو دو تا کسنول آنلاین بازی میکنم آی پی هم همونی که برنامه میده بهم میزنم قبلا این روشو رفته بودم مشکلی نداشت قبل از موقعی که سونی سرور ها رو ببنده

کابلم که مشکلی نداره باهاش رو دو تا کسنول آنلاین بازی میکنم آی پی هم همونی که برنامه میده بهم میزنم قبلا این روشو رفته بودم مشکلی نداشت قبل از موقعی که سونی سرور ها رو ببنده

من جدیدا تست کزدم مشکل نداره
یه دور توضیح بده دقیقا چی کار میکنی
اینم بگم ممکنه فایروال ویندوزت فعال باشه ها اونم غیرفعال کن

اگه همه فایر وال ویندوزت و انتی ویروست خاموشه پس 100% مشکل از ای پی هست ببین ایپی که تو برنامه میده رو تو ps3 درست میزنی؟!
حتما حواست باشه با نقطه ها دقیق بزنی
و به PORT هم دقت کن که رو 8080 باشه

اگه همه فایر وال ویندوزت و انتی ویروست خاموشه پس 100% مشکل از ای پی هست ببین ایپی که تو برنامه میده رو تو ps3 درست میزنی؟!
حتما حواست باشه با نقطه ها دقیق بزنی
و به PORT هم دقت کن که رو 8080 باشه
آره همون آی پی رو میزنم فایروال و نود 32 هم جفتشو disable میکنم بازم ارور میده

آره همون آی پی رو میزنم فایروال و نود 32 هم جفتشو disable میکنم بازم ارور میده

اتصالات کابل به چه شکله؟ یعنی هم pc هم کنسول از طریق لن به مودم وصلن یا یکی با usb وصله اون یکی به لن کامپیوتر؟
تنظیمات کنسول رو وایرلس نباشه یه وقت؟

اتصالات کابل به چه شکله؟ یعنی هم pc هم کنسول از طریق لن به مودم وصلن یا یکی با usb وصله اون یکی به لن کامپیوتر؟
تنظیمات کنسول رو وایرلس نباشه یه وقت؟
هر جفتبا کابل لن به مودم اما یکی با لن و یکی با وایرلس هم تست کردم در قسمت تست اینترنت کانکشن رو Failed میده

هر جفتبا کابل لن به مودم اما یکی با لن و یکی با وایرلس هم تست کردم در قسمت تست اینترنت کانکشن رو Failed میده

برو تو کنترل پنل اینو ببین فعاله یا نه windows defender یه بار این برنامه اشک منو در آورد
تو سرچش بزن اگه فعال بود برو ت وبخش administratorـش turn on رو تیکشو بردار
دیگه اگه با این کار هم جواب نده من مخم قد نمیده مشکل از کجاس:d

سلام دوستان من میخوام اینترنتو بین pc و ps3 share کنم روشش فکر کنم همینه ولی هر کاری میکنم نمیشه از مودم با usb وصل میکنم به pc از pc به ps3 با لن.ip رو هم با این نرم افزار میزنم تو قسمت پراکسی ps3 .ip دستی هم تو pc میدم ولی قسمت تست ارور میده همش

با سلام . من یه سوال داشتم اینکه چرا وقتی روی دکمه اپدیت میزنم و از طریق ps3 دانلود میکنم اصلا سریع دانلود نمیکنه همون سرعتی که قبلا بود حالا هم هست اون 3 یا 4 کادری که باید پر کنم هم درست همون چیزی که گفتی انجام دادم و لی نشد؟

درست شد

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or