دارم بوردرلند و گرید رو میگیرم یبار برق رفت حالا خدا کنه مشکلی ایجاد نشده باشه
اگر نظر منو بخواهی بهتر که از اول بگیری که خیالت راحتر باشه
چون خودم هم یکبار این اتفاق برام افتاده
حالا میل خودته
دارم بوردرلند و گرید رو میگیرم یبار برق رفت حالا خدا کنه مشکلی ایجاد نشده باشه
سلام.من اپدیت 4.53 رو انجام دادم.هنوز میتونم از ps3proxy استفاده کنم؟
دوستان کسی می تونه نحوه منتقل کردن آپدیت ها و پچ های بازی ها رو از طریق Ps3prox توضیح بده؟
از طریق اموزشی که چند صفحه قبل هست به وسیله ps helper و ps prox میتونی منتقل کنیدوستان کسی می تونه نحوه منتقل کردن آپدیت ها و پچ های بازی ها رو از طریق Ps3prox توضیح بده؟
یه صفحه قبل لینکشو گزاشتمعزيزان كسى هست لينك دانلود برنامه PS3 Proxy رو بگذاره؟
مشكلى نداشته باشه
الان امتحان کردم مشکلی نداشت کلا لینک زیاده اگه با این مشکل داری یکی دیگه امتحان کنعزيز اينم مشكل داره دانلود نميكنه.
داداش با این روش اپدیت بازی های ویتا هم میشه دانلود کرد ؟؟شما دقیق طبق این روش ها برو ببین درست میشه:
1. ps3 prox رو باز کن
2. تو ps3 یه بار فایل رو resume و بعد 2 ثانیه pause کن
3. تو ps3 prox تو قسمت log یه لینک با نام زئوس معمولا ظاهر میشه اونو کپی کن (دقت کن دقیقا لینک رو طوری کپی کنی که فاصله باهاش کپی نشه و چیزی از قلم نیوفته دیقیقا خود لینک)
4. لینک رو ببر تو برنامه ps3 helper و فایل رو هم انتخاب کن و bay life رو بزن!
5. حالا اون فایل xml ای که توسط ps3 helper ساخته شده رو باید با اونی که ps3 prox میسازه جایگزین (REPLACE) کنی . (یعنی مثلا PS3 PROX تو دکستاپ فایل XML سیو میکنه و اونی که برنامه HELPER ساخته تو فایل C هست حالا شما اونی که HELPER ساخته رو بیار رو دکستاپ و REPLACE با اونی که PS3 PROX ساخته بکن . یکم پیچیده شد ولی دقت کنی میفهمی)
6 . حالا PS3 PROX ؤو ببند و دوباره باز کن و دوباره GET IP رو بزن و بعد START رو بزن
7. حالا برو تو PS3 ت و بازیت رو RESUME کن
من خودم چند وقت پیش یه بازی رو برای ویتا منتقل کردم مشکلی نداره این روش باید دقت کنی!
تورو خدا برای من یه نگاه بکنید ! درست نمیشه !!! همش میگه Stop Working ! ((
http://upcity.ir/images2/66682577647687715773.png