آموزش دانلود بازیها،دموها و پچها از طریق PC

دوستان من تا الان چند بازی براحتی از PC به PS3 انتقال دادم اما مدتی هستش دیگه برنامه مثل قبل کار نمیکنه

من بازی دانلود کردم و طبق راهنما عمل کردم
بعد از دانلود بازی برنامه PS3 Prox باز کردم و به PS3 وصل شدم .
بعدش ادرس دانلود در برنامه Helper وارد کردم و ادرس فایل دانلودی هم بهش دادم و یک فایل XML برام ساخت .

بعد داخل برنامه PS3 Prox میرم و در قسمت Save XML File To ادرس فایلی میدم که Helper برام ساخته و بعد چندین لینک پایین میسازه اما وقتی دانلود رزیوم میکنم هیچ تغییری بوجود نمیاد .

با این روش من بازیهایی مثل AC :BF و GTA V روی PS3 ریختم اما الان چند روزی هست اصلا عمل نمیکنه .

کسی روش بهتری سراغ داره ؟

دوستان من تا الان چند بازی براحتی از PC به PS3 انتقال دادم اما مدتی هستش دیگه برنامه مثل قبل کار نمیکنه

من بازی دانلود کردم و طبق راهنما عمل کردم
بعد از دانلود بازی برنامه PS3 Prox باز کردم و به PS3 وصل شدم .
بعدش ادرس دانلود در برنامه Helper وارد کردم و ادرس فایل دانلودی هم بهش دادم و یک فایل XML برام ساخت .

بعد داخل برنامه PS3 Prox میرم و در قسمت Save XML File To ادرس فایلی میدم که Helper برام ساخته و بعد چندین لینک پایین میسازه اما وقتی دانلود رزیوم میکنم هیچ تغییری بوجود نمیاد .

با این روش من بازیهایی مثل AC :BF و GTA V روی PS3 ریختم اما الان چند روزی هست اصلا عمل نمیکنه .

کسی روش بهتری سراغ داره ؟
شما یه بار PSPROX رو بعد از انتخاب محل سیو ببند بعد دوباره باز کن و استارت کن بعد از اون برو سراغ PS3 فایل رو دانلود کن

اینکار هر دفعه انجام میدم اما باز هم عمل نمیکنه
شما دقیق طبق این روش ها برو ببین درست میشه:
1. ps3 prox رو باز کن
2. تو ps3 یه بار فایل رو resume و بعد 2 ثانیه pause کن
3. تو ps3 prox تو قسمت log یه لینک با نام زئوس معمولا ظاهر میشه اونو کپی کن (دقت کن دقیقا لینک رو طوری کپی کنی که فاصله باهاش کپی نشه و چیزی از قلم نیوفته دیقیقا خود لینک)
4. لینک رو ببر تو برنامه ps3 helper و فایل رو هم انتخاب کن و bay life رو بزن!
5. حالا اون فایل xml ای که توسط ps3 helper ساخته شده رو باید با اونی که ps3 prox میسازه جایگزین (REPLACE) کنی . (یعنی مثلا PS3 PROX تو دکستاپ فایل XML سیو میکنه و اونی که برنامه HELPER ساخته تو فایل C هست حالا شما اونی که HELPER ساخته رو بیار رو دکستاپ و REPLACE با اونی که PS3 PROX ساخته بکن . یکم پیچیده شد ولی دقت کنی میفهمی)
6 . حالا PS3 PROX ؤو ببند و دوباره باز کن و دوباره GET IP رو بزن و بعد START رو بزن
7. حالا برو تو PS3 ت و بازیت رو RESUME کن
من خودم چند وقت پیش یه بازی رو برای ویتا منتقل کردم مشکلی نداره این روش باید دقت کنی!

بنده تشکر میکنم از همه ی دوستانی که این تاپیکو ایحاد کردنو دایما با حوصله آپدیت نگه داشتن.یه بازی تو اکانتم داشتم که مدتها بود حال نداشتم داون کنم ولی بااین روش به سادگی بدون هیچ مشکلی گرفتمشو میتونم حالشو ببرم.مرسی از این همه وقتو حوصله

آقا من با این برنامه آپدیت GT6 رو دانلود کردم ، ولی الآن هر کاری میکنم دکمه Add قابل کلیک کردن نیست !
Description که یه چیز الکی نوشتم.
Download Link هم این بود :
Code:
http://b0.ww.np.dl.playstation.net/tppkg/np/BCES01893/BCES01893_T27/7e3350cee3aeb220/EP9001-BCES01893_00-0000000000000000-A0101-V0100-PE.pkg?product=0087
اون قسمت بعد از pkg رو هم که پاک میکنم فرقی نمیکنه.
Local Patch Path رو هم فایل رو انتخاب میکنم. ولی این دکمه همین طور کمرنگ مونده و نمیشه کاریش کرد. کسی کمکی میتونه بکنه ؟!

ویرایش : با تشکر از نیما جان مشکل حل شد ! :دی
ویرایش 2 : نشد که بشه ! :|

آخرین ویرایش:
اول مراحل دریافت بازی رو انجام میدین و مطمئن میشین که بازی به لیست دانلودها رفته! خوب حالا PAUSE رو بزنین تا دانلود متوقف بشه فعلا!
برنامه لازم رو دریافت کنید: دانلود
سلام.لینک دانلود کار نمیکنه.میشه یه بررسی بکنید.

آقا من با این برنامه آپدیت GT6 رو دانلود کردم ، ولی الآن هر کاری میکنم دکمه Add قابل کلیک کردن نیست !
Description که یه چیز الکی نوشتم.
Download Link هم این بود :
Code:
http://b0.ww.np.dl.playstation.net/tppkg/np/BCES01893/BCES01893_T27/7e3350cee3aeb220/EP9001-BCES01893_00-0000000000000000-A0101-V0100-PE.pkg?product=0087
اون قسمت بعد از pkg رو هم که پاک میکنم فرقی نمیکنه.
Local Patch Path رو هم فایل رو انتخاب میکنم. ولی این دکمه همین طور کمرنگ مونده و نمیشه کاریش کرد. کسی کمکی میتونه بکنه ؟!

ویرایش : با تشکر از نیما جان مشکل حل شد ! :دی

دوست عزیز می شه توضیح بدین که به چه نحوی تونستین Patch ها رو از طریق Pc دانلود کنید ؟

تو صفحه اول فقط نحوه دانلود بازی ذکر شده

دوست عزیز می شه توضیح بدین که به چه نحوی تونستین Patch ها رو از طریق Pc دانلود کنید ؟

تو صفحه اول فقط نحوه دانلود بازی ذکر شده
نتونستم ! :دی فقط یه تیکه اول کار گیر کرده بودم و اون تیکه که برطرف شد فکر کردم راه افتاده ولی اشتباه میکردم !
دوستان میگن این روش دیگه برای آپدیت ها کار نمیکنه. مثل اینکه قدیما آپدیت ها رو هم میشده مثل بازی ها دانلود کرد ، ولی الآن دیگه امکانش نیست.

من چند روز میرم رو ps3 prox و get ip میزنم میگه check ur conecctions در صورتی که اینترنت هم وصله؟!
کسی هست این مشکل رو داشته باشه؟!
نکنه قضیه همین مشکل نت ها هست که اخیرا پیش اومده؟

سلام دوستان اگه من بازی رو با دانلود منیجر دانلود کنم وسطش برق بره دوباره ادامش رو بگیرم بنظرتون فایل بازی خراب شده؟ یا نت برای مثلا 1 دقیقه قطع بشه

سلام دوستان اگه من بازی رو با دانلود منیجر دانلود کنم وسطش برق بره دوباره ادامش رو بگیرم بنظرتون فایل بازی خراب شده؟ یا نت برای مثلا 1 دقیقه قطع بشه

کاملا شانسیه من یه بازیو شاید بیش از 10 بار قطع و وصل کردم وسط دانلود ولی خراب نشد ولی یه بازیو کاملا یک سره رفتم یا شاید یکبار قطع کردم و آخرش خراب از آب در اومد! در کل احتمال خرابی شاید زیر 10 درصد باشه من شاید بالای 500-600 گیگ دان کردم و فقط یک 6 گیگ خراب شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or