از طريق خود PS3 دانلود كردن سخته خصوصا" براي ما با اين كيفيت اينترنت!
به خاطر همينه ما از اين روش دانلود با PC استفاده مي كنيم !
خب من که با فرغون دانلود نمیکنم دارم با pc دانلود میکنم سرعت میانگین 50 هست در حالی که تا 230-240 جا داره!
از طريق خود PS3 دانلود كردن سخته خصوصا" براي ما با اين كيفيت اينترنت!
به خاطر همينه ما از اين روش دانلود با PC استفاده مي كنيم !
من همه ی مراحل انجام دادم مو به مو ولی نمیدونم چرا لینک تو قسمت log نمیاد!
من هنوز نفهمیدم برای دانلود کردن با pc و منتقل کردن به ps3 باید کابل lan من چه موقع به pc وصل باشه و چه موقع به ps3 در ضمن مودم من فقط و فقط یک جای lan داره
من همه ی مراحل انجام دادم مو به مو ولی نمیدونم چرا لینک تو قسمت log نمیاد!
من هنوز نفهمیدم برای دانلود کردن با pc و منتقل کردن به ps3 باید کابل lan من چه موقع به pc وصل باشه و چه موقع به ps3 در ضمن مودم من فقط و فقط یک جای lan داره
ببینید دوستان من کجا رو اشتباه میرم اول انتی ویروسم رو که نود 32 هست غیر فعال میکنم بعد برنامه رو باز get ip را زده روی ای پی کلیک و START رو میزنم بعدش میرم سراغ PS3
Internet Connection Settings
Auto-detect
IP Address Setting:Automatic
DHCP: do not set
DNS Setting: Automatic
MTU: Automatic
بعد کابل شبکه رو به پی سی و یو اس بی را به مودم وصل میکنم بعد که START میزنم دانلود شروع بشه میرم ببینم لینک اومده یا نه هیچ لینکی نیست اشکال کجاست فکر کنم 6 یا 7 باری امتحان کردم خسته شدم!لطفا کسی راهنمایی اساسی کنه ممنون میشم
(از همون اول کابل شبکه و یو اس بی وصل باشه چی میشه)
ببینید دوستان من کجا رو اشتباه میرم اول انتی ویروسم رو که نود 32 هست غیر فعال میکنم بعد برنامه رو باز get ip را زده روی ای پی کلیک و START رو میزنم بعدش میرم سراغ PS3
Internet Connection Settings
Auto-detect
IP Address Setting:Automatic
DHCP: do not set
DNS Setting: Automatic
MTU: Automatic
بعد کابل شبکه رو به پی سی و یو اس بی را به مودم وصل میکنم بعد که START میزنم دانلود شروع بشه میرم ببینم لینک اومده یا نه هیچ لینکی نیست اشکال کجاست فکر کنم 6 یا 7 باری امتحان کردم خسته شدم!لطفا کسی راهنمایی اساسی کنه ممنون میشم
(از همون اول کابل شبکه و یو اس بی وصل باشه چی میشه)
بله وارد میکنماشکالش از اینه که خودتون دستی آی پی بهش نمیدید باید اون آی پی و پورتی رو که برنامه بهتون میده رو تو کنسول وارد کنید
تنظیمات پـــروکــســی رو توی PS3 انجام میدید؟!
بله وارد میکنم
- - -ویرایش - - -
همون ای پی که برنامه میدهرو تو ****** میدم دیگه اره!
شدنش که میشه دقیقا بگو کجا گیر داره!من دیشب سعی کردم infamous: festival of blood رو انتقال بدم ولی نشد! کسی این رو تست کرده؟
شدنش که میشه دقیقا بگو کجا گیر داره!