آموزش دانلود بازیها،دموها و پچها از طریق PC

دوستان و اساتید عزیز
سلام
من هیچ مشکلی با این برنامه و کارکردش نداشتم و فیفا 14 رو هم دیروز از طریق pc و ps3 prox دانلود و نصب کردم....ولی بزرگترین مشکلم کندی وحشتناک سرعت انتقال داده از لپ تاپ به ps3 هست....تقریباً با سرعت 350 تا 400 کیلو بایت بر ثانیه دانلود میشه!!!
یعنی برای دانلود کامل فیفا 14 از روی لپ تاپ تقریباً 8 ساعت زمان صرف شد....در حالی که این زمان قطعاً باید بسیار کمتر از این ها باشه....کسی میدونه ایراد کار کجاست و چه تنظیماتی باید روی لپ تاپ یا روتر انجام بشه ؟
ممنون از همگی

رفيق قبلا" با لپ تاپ ميريختي يا با چيز ديگه ؟ با يه PC هم امتحان كن ببين همين مشكل رو داري ؟! سرعت اصولا" بايد بالاي يك مگ باشه !
اينجا يا لپ تاپ ات مشكل داره يا مودم ات يا كابل ات يا PS3 ايت :d اول بايد با يه چيز ديگه امتحان كني تا مشخص بشه

آقا من جدیدا هیچی نمیتونم انتقال بدم...............
تنظیماتی چیزی عوض شده؟!
اسپارتاکوس لجند رو لینک دانلودش رو گرفتم،با PC دان کردم،الان هرکاری میکنم دیگه PS3 با ****** به هیچ وجه وصل نمیشه...............
مستقیم سریع کاکنکت میشه توی تست کانکشن اما با ****** نمیشه.............
به نظرتون مشکل از کجاس؟!

اين چندين و چند صفحه قبل رو خوندي ؟ ميدوني سيستم عوض شده ؟

رفيق قبلا" با لپ تاپ ميريختي يا با چيز ديگه ؟ با يه PC هم امتحان كن ببين همين مشكل رو داري ؟! سرعت اصولا" بايد بالاي يك مگ باشه !
اينجا يا لپ تاپ ات مشكل داره يا مودم ات يا كابل ات يا PS3 ايت :d اول بايد با يه چيز ديگه امتحان كني تا مشخص بشه

مرسی از جوابتون ولی خیلی کلی بود.... قطعا مشکل از یکی از همین هاست!!!!! ولی از کدومشونه و چطور باید حلش کرد ؟؟!!!!!
مهمترین نکته اینه که من ان کار رو با دو تا لپ تاپ و دو تا ps3 مختلف امتحان کردم ، بار دوم سرعت کمی بیشتر بود (حدود 500 کیلوبایت بر ثانیه) ولی هنوز با چیزی که باید باشه خیلی تفاوت داره!!
نمیدونم داستان چیه؟

آخرین ویرایش:
مرسی از جوابتون ولی خیلی کلی بود.... قطعا مشکل از یکی از همین هاست!!!!! ولی از کدومشونه و چطور باید حلش کرد ؟؟!!!!!
مهمترین نکته اینه که من ان کار رو با دو تا لپ تاپ و دو تا ps3 مختلف امتحان کردم ، بار دوم سرعت کمی بیشتر بود (حدود 500 کیلوبایت بر ثانیه) ولی هنوز با چیزی که باید باشه خیلی تفاوت داره!!
نمیدونم داستان چیه؟

با PC امتحان كن و كابل لن هم بذاري بهتره !

نه،چی عوض شده مثلا؟!

خوب بخون از 10-15 صفحه قبل به اينور رو :| ( البته بسته به اين داره كه توي هر صفحه چندتا پست مي بيني ! )
خيلي وقته سيستم عوض شده از اواسط تابستون بود !

بعد كه كامل خوندي برو انجام بده ببين بازم مشكل داري يا نه

اینم راهنمای کامل استفاده از این دو برنامه پی اس 3 پراکس و پراکسی هلپر

اول برنامه ی پراکس رو باز میکنیم بعد آی پی میگیریم روی آی پی داده شده دابل کلیک میکنیم . استارت رو میزنیم و بعد از اون پلی استیشن رو به پراکس وصل میکنیم ( که فکر

کنم همگی این روش رو کاملا بلد هستین و نیازی نیست بگم ) بعد از پلی استیشن و دانلود منیجر پلی استیشن یه دانلود میزاریم بعد وارد برنامه پی اس 3 پراکس میشیم و در

قسمت log لینک دانلودشو کپی میکنیم و به آ دی ام یا همون دانلود منیجر کامپیوتر میدیم بعد دانلود رو از توی دانلود منیجر پلی استیشن پاوز میکنیم بعد دانلود که تموم شد و

فایل که دانلود شد میایم واسه جای گذاری ....اول از همه برنامه پی اس 3 پراکس و هلپر رو باز میکنیم لینک دانلود رو از داخل دانلود منیجر کامپیوتر رو در قسمت url پراکسی هلپر

ادد میکنیم ( توجه داشته باشید که حتی یه اسپیس هم جای خالی نداشته باشه و دقیقا همون آدرس باشه بدون خط فاصله حتی یه اسپیس ) و جای فایل دانلود شده رو هم در

قسمت پایینش میدیم و روی ( بای نارد )کلیک میکنیم پیغام تی اس ام ازش میگیریم اوکی میکنیم و کاری بهش نداریم بعد میبینیم که یه ایکس ام ال میسازه یعنی توی همون

جایی که برنامه پراکسی هلپر هستش زیر برنامه همون فایل هستش فعلا کاری بهش نداریم .... بعد میریم سراغ برنامه پی اس 3 پراکس اول از همه از پایین شروع میکنیم جای

فایل دانلود شده رو بهش میدیم و در قسمت بالاییش لینک دانلود رو بهش میدیم بعد میریم و در قسمت بعدی سراغ آی دی ام میریم و روی فایل دانلودی کلیک راست میکنیم و

اسم فایل رو دقیقا تا قبل( پ ک ج ) کپی میکنیم و توی قسمت اسم گذاری برنامه پی اس 3 پراکس جای گذاری میکنیم و حالا روی براوز سیو کلیک میکنیم یه جای خوب رو براش

انتخاب میکنیم بعد سیو رو یکی دو بار میزنیم و میبینیم که این برنامه پی اس 3 پراکس هم یه فایل (ایکس ام ال )میسازه که دقیقا هم اسم و مشابه ی همون فایل ( ایکس ام ال

ساخته شده توسط پراکسی هلپر هستش )حالا دست به هیچی نمیزنیم و نوبت به عوض کرده ایکس ام ال های ساخته شده توسط برنامه پراکس با هلپر هستش و باید فایل

هارو جا بجا کنیم یعنی در اصل (ایکس ام ال )ساخته شده توسط برنامه هلپر رو جای ( ایکس ام ال )ی که برنامه پراکس ساخته میزاریم البته این عوض کردن فایل های ( ایکس ام

ال ) باید خارج برنامه پراکس و هلپر باشه یعنی روی ایکس ام ال ساخته شده توسط هلپر کلیک راست میکنیم و کات رو انتخاب میکنیم و میریم توی پوشه ای که ایکس ام ال

ساخته شده توسط پراکس هستش و کلیک راست و پیست میکنیم و موو و ریپلیس رو میزنیم بعد میایم توی برنامه پراکس و ادد میزنیم میبینیم که هزار تا لینک میسازه دست به

هیچی نمیزنیم و حالا نوبت رسیوم دانلود همون دانلود پلی استیشن هستش که پاوز شده میزنیم و میبینیم که با سرعت فراوان داره دانلود میکنه ... لذت ببرید...

توجه داشته باشید

البته این برنامه و این کارا فقط یرای دانلود فایل هایی هستش که توی دانلود منیجر پلی استیشن دارید وگرنه برای آپدیت بازی ها هیچ کاربردی نداره...چون آپدیت بازی ها

serverIPAddr نداره و به جاش علامت سوال داره که برنامه هلپر نمیتونه tms بده و به جاش ارور fail میده ...

آخرین ویرایش:
به شدت توصيه مي كنم براي ريختن برنامه و بازي از PC به PS3 حتما" از يه كابل لن با كيفيت استفاده كنيد !
سرعت بيش از اندازه ميره بالا ! من همين چند ثانيه ايي كه داشتم اينجا تايپ مي كردم حدود 600 مگ رو ريخت روي PS3 :|:d!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

و الان تا خط بالايي رو تموم كردم كلا" تموم شد :|:d

بهتر از وايرلس ه هم به خاطر سرعتش هم به خاطر اينكه مودم وايرلس PS3 تون به باد نميره !
ولي خوب دردسر جابجايي رو كه داره كمتر ملت سراغ روش وصل كردن با لن ميرن !!!

به شدت توصيه مي كنم براي ريختن برنامه و بازي از PC به PS3 حتما" از يه كابل لن با كيفيت استفاده كنيد !
سرعت بيش از اندازه ميره بالا ! من همين چند ثانيه ايي كه داشتم اينجا تايپ مي كردم حدود 600 مگ رو ريخت روي PS3 :|:d!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

و الان تا خط بالايي رو تموم كردم كلا" تموم شد :|:d

بهتر از وايرلس ه هم به خاطر سرعتش هم به خاطر اينكه مودم وايرلس PS3 تون به باد نميره !
ولي خوب دردسر جابجايي رو كه داره كمتر ملت سراغ روش وصل كردن با لن ميرن !!!

حاجی من با LAN وصل میکنم،اما سرعتش حدود یک مگ بر ثانیس............
بدجور طول میکشه،هر گیگ 20 دقیقه اینا طول میکشه راحت..............

حاجی من با LAN وصل میکنم،اما سرعتش حدود یک مگ بر ثانیس............
بدجور طول میکشه،هر گیگ 20 دقیقه اینا طول میکشه راحت..............

کابل لنت کیفیتش پایینه وگرنه تو هر ثانیه حدود 3 مگ میره رو کنسول من خودم BF3 که 17 گیگ حجمش بود رو تو 10 دقیقه انتقال دادم

کابل لنت کیفیتش پایینه وگرنه تو هر ثانیه حدود 3 مگ میره رو کنسول من خودم BF3 که 17 گیگ حجمش بود رو تو 10 دقیقه انتقال دادم

حامدی اون که آره،کابل واسه دوران وز وزک میرزاس،ولی روش زده 100Mb/s ،فکر کنم شعار تبلیغاتیه!!!
در ضمن،اگه ثانیه ای 3 مگ هم بریزه با اون کابلت،میشه دقیقه ای 180 مگ،یعنی تو ده دقیقه خیلی شاکار بکنه بتونه 2 گیگ بریزه...........
با این سرعت 17 گیگ حدود یک ساعت طول میکشه...............

حامدی اون که آره،کابل واسه دوران وز وزک میرزاس،ولی روش زده 100Mb/s ،فکر کنم شعار تبلیغاتیه!!!
در ضمن،اگه ثانیه ای 3 مگ هم بریزه با اون کابلت،میشه دقیقه ای 180 مگ،یعنی تو ده دقیقه خیلی شاکار بکنه بتونه 2 گیگ بریزه...........
با این سرعت 17 گیگ حدود یک ساعت طول میکشه...............
واسه من خیلی کمتر طول کشید نمیدونم قضیه چیه ولی اگه کابل لن به مودم و pc هم به مودم وصل باشن سرعت انتقال بالا تر میره
اونایی که مودمشون با usb وصله به pc و از pc به کنسولشون با لن وصلن سرعتشون کمتره

سلام ...
یه سوال داشتم از حضرات!
من میخوام یه بازی از PSN بخرم..
اگه اکانت بدم به دوستم،اون هم میتونه بازی کنه؟ منظورم اینه که یه یوزر که ساحت و با ID من آنلاین شد و بازی رو دانلود کرد،میتونه به صورت آفلاین روی دستگاه خودش بازی کنه؟یا نه،همیشه باید اکانت من روی دستگاه اون Online بشه؟(Active/Deactive) کردن یوزر خودم منظورم بود
ممنون میشم به صورت کامل جواب بدید

سلام ...
یه سوال داشتم از حضرات!
من میخوام یه بازی از PSN بخرم..
اگه اکانت بدم به دوستم،اون هم میتونه بازی کنه؟ منظورم اینه که یه یوزر که ساحت و با ID من آنلاین شد و بازی رو دانلود کرد،میتونه به صورت آفلاین روی دستگاه خودش بازی کنه؟یا نه،همیشه باید اکانت من روی دستگاه اون Online بشه؟(Active/Deactive) کردن یوزر خودم منظورم بود
ممنون میشم به صورت کامل جواب بدید

سوالتون ربطی به اینجا نداره اصلا...........
اما جواب میدم........
شما میتونید توی PSN ID یه بازی بخرید و روی دستگاتون بازی کنید و آنلاین بازی کنید و این داستانا،بعد میتونید اطلاعات اکانت PSNـتون رو بدید به دوستتون تا روی پروفایل دستگاه خودش فعال کنه،اونم میتونه بازی کنه.............
اما یه اکانت PSN نمیتونه روی هر دوتا یوزر به صورت همزمان آنلاین باشه.................

سلام
دوستان من قبلا این کارو ب این شکل انجام میدادم که ps3 رو ب pc با کابل لن وصل میکردم و pc هم با usb ب مودم
ولی الآن مودمم وایرلس هست و کابل لن هم فقط یکی دارم! حالا راهکار چیه که بشه با همین یدونه کابل لن کارو راه انداخت؟

سلام
دوستان من قبلا این کارو ب این شکل انجام میدادم که ps3 رو ب pc با کابل لن وصل میکردم و pc هم با usb ب مودم
ولی الآن مودمم وایرلس هست و کابل لن هم فقط یکی دارم! حالا راهکار چیه که بشه با همین یدونه کابل لن کارو راه انداخت؟

فرقي نداره !
فقط موقعي كه ميخواي تنظيمات PS3 رو درست كني بذارش روي WIRELESS
البته بهت پيشنها مي كنم يه كابل لن بخري چون با كابل سرعتش خيلي بيشتره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or