آموزش دانلود بازیها،دموها و پچها از طریق PC

سلام
من برنامه ps3 pr oxy رو دادم به یکی از دوستام
الان میخواد رو سیستمش نصب کنه ولی اخطار فایل net framework میده
رفته نسخه 4.5 رو دانلود کرده اما بازم نصب نمیشه و میگه فایل net framework رو دانلود کن
ویندوزش هم 8 هستش

کسی راه حلی داره؟

من gta v رو آنلاین خریدم... می خواستم بدونم اگه یکی دانلود کنه می تونه بده اون یکی pkg رو؟

و مشکلی واسه بن و آنلاین بوجود نیاد؟ یا اینکه فایل pkg ای که دانلود میشه اختصاصی اکانت ما هستش؟

دمتون گرم من 6 گیگ gta v رو دانلود کردم.. اما دیگه حجمم ته کشید :( کسی دانلود کرده اوریجینال من ازش با هزینه وقت عزیزش، بیام بگیرم؟

اصلا هست مردم؟ میشه؟ :دی

دوستان من یه مشکلی برام به وجود اومده که واقعا کلافه ام کرده
چند وقته که می تا می خوام برم PS store یه ارور لعنتی می آد می گه سیستم نمی دونم زیر چی چیه
الان حدود یک ماه شده
فقط هم مشکلم تو استور رفتنه یعنی اکثر بازی ها رو راحت آنلاین می زنم
حالا غرض از مزاحمت
کسی می دونه من چه طور می تونم بازی های PSN رو از PC دانلود کنم بدون این که مجبور باشم داخل کنسولم به استور سر بزنم

دوستان من یه مشکلی برام به وجود اومده که واقعا کلافه ام کرده
چند وقته که می تا می خوام برم PS store یه ارور لعنتی می آد می گه سیستم نمی دونم زیر چی چیه
الان حدود یک ماه شده
فقط هم مشکلم تو استور رفتنه یعنی اکثر بازی ها رو راحت آنلاین می زنم
حالا غرض از مزاحمت
کسی می دونه من چه طور می تونم بازی های PSN رو از PC دانلود کنم بدون این که مجبور باشم داخل کنسولم به استور سر بزنم

از طريق PC ميشه خريد كرد بايد داخل سايتهاي پلي استيشن لاگ اين كنيد دقيق يادم نيست كجا اما ميشه خريد كرد !

براي اون مشكل تون هم يه بار اطلاعات ذخيره شده PS STORE رو پاك كنيد و دوباره پاك كنيد

مورد بعدي اينكه جاي سوالتون اينجا نبود

اینم راهنمای کامل استفاده از این دو برنامه

اول پراکس رو باز میکنیم بعد آی پی میگیریم بعد پلی رو به پراکس وصل میکنیم بعد از پلی دانلود میزاریم بعد لینک رو به آ دی ام میدیم بعد پلی رو پاوز میکنیم بعد دانلود که تموم شد میایم واسه جای گذاری اول از همه برنامه پراکس و هلپر رو باز میکنیم لینک دانلود و جای فایل رو به هلپر میدیم پیغام تی اس ام ازش میگیریم بعد یه ایکس ام ال میسازه بعد میریم سراغ برنامه پراکس اول از همه از پایین شروع میکنیم جای فایل رو بهش میدیم و لینک دانلود رو بهش میدیم بعد میریم سراغ آی دی ام و روی فایل دانلودی کلیک راست میکنیم و اسم فایل رو تا قبل پ ک ج کپی میکنیم و توی اسم برنامه پراکس میزاریم وحالا روی براوز سیو کلیک میکنیم یه جای خوب رو براش انتخاب میکنیم بعد سیو رو میزنیم حالا دست به هیچی نمیزنیم و ایکس ام ال های برنامه پراکس با هلپر رو ریپلیس میکنیم یعنی در اصل ایکس ام ال برنامه هلپر رو جای ایکس ام ال برنامه پراکس میزاریم البته این عوض کردن فایل های ایکس ام ال باید خارج برنامه پراکس و هلپر باشه یعنی روی ایکس ام ال ساخته شده توسط هلپر کلیک راست میکنیم و کات رو انتخاب میکنیم و میریم توی پوشه ای که ایکس ام ال ساخته شده توسط پراکس و کلیک راست و پیست میکنیم و موو و ریپلیس رو میزنیم بعد میایم توی برنامه پراکس و ادد میزنیم میبینیم که هزار تا لینک میسازه حالا نوبت رسیوم پلی استیشن هستش ... لذت ببرید

البته این برنامه فقط یرای دانلود فایل هایی هستش که توی دانلود منیجر پلی استیشن دارید وگرنه برای آپدیت بازی ها هیچ کاربردی نداره...چون آپدیت بازی ها serverIPAddr نداره و به جاش علامت سوال داره که برنامه هلپر نمیتونه tms بده و به جاش ارور fail میده ...

یک نمونه لینک آپدیت رو می دید؟

دوستان عزیز
من عضو پلاس هستم
میخواستم بدونم میشه اپدت های بازی ها رو به این روش دانلود کرد ؟ چون اپدیت ها واسه پلاس ریسوم داره میگم
اخه اپدیت های بتل گیگابایتی هست و پدر ادم در میاد تا دانلود شه !!!!!!!!!!

دوستان عزیز
من عضو پلاس هستم
میخواستم بدونم میشه اپدت های بازی ها رو به این روش دانلود کرد ؟ چون اپدیت ها واسه پلاس ریسوم داره میگم

ببينيد براي انقال اپديت ها و گرفتن لينك هاشون راه هست اما چون من پلاس نداشتم تا حالا تجربه اش نكردم ولي بايد از طريق همون RESUME اوكي اش كرد

دوستان عزیز
من عضو پلاس هستم
اگه رسیوم داشته باشه و آپدیت بازی بره داخل دانلود منیجر پلی استیشن میشه از طریق کامپیوتر گرفت و انتقال داد ...

- - -ویرایش - - -

یک نمونه لینک آپدیت رو می دید؟

اوکی چشم !! ولی چون امتحان کردم اینو میگم ها ...

دوستان من یه مشکلی دارم
با اینکه عضو پلاس هستم اما اپدیت های بازی ها قابلیت ریزوم نداره برام !!!!
ممنون میشم کمکم کنید که چکار کنم ؟
بازی بتل اصلا ریزوم نداره و فقط کنسل میشه و تو بکگراند هم دانلود نمیشه اپدیتش !!!!!!

من شنیده بودم عضو پلاس باشی میشه با این برنامه اپدیت رو هم اتقال داد
با اینکه او گزینه اتوماتیک اپدیت که یه ساعتی مشخص میکنه تا دستکاه خودش برا اپدیت روشن شه رو رو ان گزاشتم اما باز هم ریزوم نداره

بعد میایم توی برنامه پراکس و ادد میزنیم میبینیم که هزار تا لینک میسازه حالا نوبت رسیوم پلی استیشن هستش ... لذت ببرید
این قسمتو یه ذره با جزییات بیشتر میشه توضیح بدید هر جوری ریسیوم میکنم ادامه پیدا نمیکنه
لطفا کمک کنید:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or