سلام دوستان
تشکر فراوان از دوستی که این تاپیک و تشکیل داد و شخصی که اون ویدئو رو کپچر کرده بود ... سوالی از اساتید فن داشتم که ... من الان از اون روش لینک و گرفتم و با دانلود منیجر تا 20 درصد پیش رفتم... آیا راهی نیست 80 درصد بقیشو با کنسولم دانلود کنم ؟
دوستان من خیلی نگران بودم که وقتی دارم دانلود میکنم خدایی نکرده کامپیوترم ریست شه(که پیش هم اومده ) یا برق مثلا بره... که وقتی داشتم می خوندم تواین فروم برای دوستان پیش اومده بود و فایلشون خراب شده بود... خوب من یه راهی پیدا کردم ولیییی از دوستانی که کاربلدن سوالم اینه که آیا این فکر من درسته ؟؟؟؟؟؟
این روش برای موقعی هست که می خوای ویندوز عوض کنی و ادامه دانلود منیجرت و بدی بره...یا بخوای تویه سیستم دیگه از دانلود منیجر فعلی خودت استفاده کنی ...دوستان یه مروری کنند و لطفا بگند شدنیه ؟؟؟ تجربه داشتید ؟ تو این فایل های gpk جواب میده ؟
اینکه مثلا هر یه ساعت یه بار که داره دانلود می شه ... از این روش که تو نت پیدا کردم بک آپ بگیریم »»
ابتدا رجیستری ویندوز را اجرا کنید:
Start >>> Run... >>> Regedit.exe
اکنون با انتخاب گزینه Save این قسمت از رجیستری در یک فایل و در آدرسی که وارد کردهاید ذخیره میشود.
(توجه کنید که این فایل را در درایوی بجز درایوی که قصد دارید ویندوز را نصب کنید، ذخیره نمایید.)
نهایتا به مسیر زیر رفته و همهی فولدرها را در درایو دیگری کپی کنید:
C:\Documents and Settings\FiFarsi\Application Data\IDM\DwnlData
اکنون میتوانید ویندوز جدید را نصب کنید و توجه کنید که در ویندوز جدید، نام کاربری دقیقا همانند ویندوز قبل باشد و در صورت تغییر این نام (یا قصد استفاده در رایانهی دیگر) باید در فایل بکاپ رجیستری نام کاربری جدید را وارد کنید. برای تغییر نام کاربری در فایل بکاپ روی فایل راست کلیک کرده وEdit را انخاب کنید و در فایل Notepad بازشده، از منوی Edit گزینهی Replace را انتخاب کنید سپس در قسمت Find what: نام کاربری جدید و در قسمت Replace with: نام کاربری ویندوز یا سیستم قبلی را تایپ کنید و روی Replace All کلیک کنید و در نهایت فایل را ذخیره کنید.
در ویندوز جدید برنامه را نصب و کرک کنید، ترجیحا یک فایل کوچک را با IDM دانلود کنید و در صورتی که به این دانلود نیازی نداشتید، حتما آن را از لیستIDM حذف کنید. سپس بهطور کامل از IDM خارج شوید(حتی آیکون IDM در کنار ساعت)
حالا دوباره به همان مسیر رجیستری رفته و آن قسمت را پاک کنید (Delete) :
HKEY_CURRENT_USER\Software\DownloadManager
سپس فایل بکاپی را که در ویندوز قبل تهیه کردید، از منوی File و Import اجرا کنید، و در سؤالی که پرسیده میشود گزینه Yes را انتخاب کنید یا اینکه فقط فایل بکاپ را اجرا کنید!
مجددا به مسیر زیر رفته و همهی فولدرهایی را که از این قسمت منتقل کرده بودبد باز گردانید:
C:\Documents and Settings\FiFarsi\Application Data\IDM\DwnlData
در مرحلهی آخر نرم افزار IDM را اجرا کنید و خواهید دید که IDM این ویندوز همان IDM ویندوز قبلی با دانلودهای نیمهکاره است!