خب اینجا ps3 قراره با pc ازتباط برقرار کنه!یعنی مودم میتونه رابط این دوتا بشه ؟فرقي نداره !
فقط موقعي كه ميخواي تنظيمات PS3 رو درست كني بذارش روي WIRELESS
البته بهت پيشنها مي كنم يه كابل لن بخري چون با كابل سرعتش خيلي بيشتره !
خب اینجا ps3 قراره با pc ازتباط برقرار کنه!یعنی مودم میتونه رابط این دوتا بشه ؟فرقي نداره !
فقط موقعي كه ميخواي تنظيمات PS3 رو درست كني بذارش روي WIRELESS
البته بهت پيشنها مي كنم يه كابل لن بخري چون با كابل سرعتش خيلي بيشتره !
خب اینجا ps3 قراره با pc ازتباط برقرار کنه!یعنی مودم میتونه رابط این دوتا بشه ؟
چه بدبختی حالا که من این همه بازی فرستادم الان که فقط یه بازی مونده که دانلود کردم حالا این برنامه رو باز که میکنم برنامه وقتی میخواد بفرسته قاطی میکنه
Bay Life Proxy
کسی نمیدونه جریانش چیه
ویندوزم هم 7 هست عجب گیر کردم من صدبار امتحان و صد بار بی نتیجه
اقا حسین از برنامه ps3 helper استفاده کن خیلی راحت و بی دردسره من همه رو از این طریق میریزم!چه بدبختی حالا که من این همه بازی فرستادم الان که فقط یه بازی مونده که دانلود کردم حالا این برنامه رو باز که میکنم برنامه وقتی میخواد بفرسته قاطی میکنه
Bay Life Proxy
کسی نمیدونه جریانش چیه
ویندوزم هم 7 هست عجب گیر کردم من صدبار امتحان و صد بار بی نتیجه
اگه مودمت بیش تر از یه پورت لن داره یکیشو بزن به pc و یکی به ps3دوستان این جریان ریخت با کابل لن چیه؟ من الان مودم رو با کابل لن به پی سی وصل میکنم. الان یعنی بازی ها رو بصورت بی سیم میریزم تو پلی3. خب برای اینکه با لن بریزم تا سرعتش زیاد بشه چیکار باید بکنم؟ مودم هم وایرلس هست. مرسی
اگه مودمت بیش تر از یه پورت لن داره یکیشو بزن به pc و یکی به ps3
اگه یه لن و یه usb داره لن رو بزن به ps3 و usb رو بزن به pc
اگه فقط یه لن داره این روش ها جواب نمیده باید همون وایرلس بریزی.
اره بعدم همون قسمت پر و کسی رو مثل قبل تنظیم میکنید4تا لن داره
پس باید یه کابل دیگه هم بخرم!
بعد اونوقت تنظیمات نتورک پلی3 رو باید بذارم روی حالت wire ؟
اخه کار نمیکرد منم دیگه داشتم دیونه میشدم ولی پریروز همین طوری شانسی بدون کمک پلی3 هلپر توانستم فایل رو انتقال بدمحسین چرا با bay life میزنی؟!
با همون Ps3Prox بزن دیگه................
والله یه جورایی نسخه Ps3Prox هست ولی کم دردسر داره و کار هم باهاش راحته من تا 6 تا بازی هامو انتقال دادم ولی دیگه نتوانستم انتقال بدم نمیدونم چرا حیف شد برنامه خوبی بود و بعدشم نمیدونم چرا پاکش کردم رفترفيق سفريوث !
قبلا" هم ويندوز 7 كار مي كردي ؟
BAYLIFE من تا حالا كار نكردم ! چجوريه ؟
اقا حسین از برنامه ps3 helper استفاده کن خیلی راحت و بی دردسره من همه رو از این طریق میریزم!
اینم لینکش که حاج حامد زحمتشو کشید:
http://forum.bazicenter.com/attachments/46758d1372706671-ps3prox-helper-v0.2.rar
دوستان
من الان میخواستم لینکی که تو پست اول هست رو دانلود کنم اما اررور 404 (not found)داد
چی کار کنم