آموزش دانلود بازیها،دموها و پچها از طریق PC

فرقي نداره !
فقط موقعي كه ميخواي تنظيمات PS3 رو درست كني بذارش روي WIRELESS
البته بهت پيشنها مي كنم يه كابل لن بخري چون با كابل سرعتش خيلي بيشتره !
خب اینجا ps3 قراره با pc ازتباط برقرار کنه!یعنی مودم میتونه رابط این دوتا بشه ؟

چه بدبختی حالا که من این همه بازی فرستادم الان که فقط یه بازی مونده که دانلود کردم حالا این برنامه رو باز که میکنم برنامه وقتی میخواد بفرسته قاطی میکنه
Bay Life Proxy
کسی نمیدونه جریانش چیه
ویندوزم هم 7 هست عجب گیر کردم من صدبار امتحان و صد بار بی نتیجه

چه بدبختی حالا که من این همه بازی فرستادم الان که فقط یه بازی مونده که دانلود کردم حالا این برنامه رو باز که میکنم برنامه وقتی میخواد بفرسته قاطی میکنه
Bay Life Proxy
کسی نمیدونه جریانش چیه

حسین چرا با bay life میزنی؟!
با همون Ps3Prox بزن دیگه................

با كابل لن امتحان كردم تقريبا" هر گيگ رو در عرض 3 دقيقه يا كمتر ارسال مي كنه روي PS3 !
با وايرلس هر گيگ حدودا" 10-15 دقيقه طول مي كشه :| من چه عذابي كشيدم سر ريختن 12 گيگ مدال :| راه اسونش هم بود !
دقيقا" در عرض كمتر از 1 ساعت 10 گيگ فايل رو هم ريختم هم نصب كردم ! 12 گيگ مدال رو عصر گذاشتم رفتم بيرون و شب برگشتم تازه تموم شده بود :|

رفيق سفريوث !
قبلا" هم ويندوز 7 كار مي كردي ؟
BAYLIFE من تا حالا كار نكردم ! چجوريه ؟

Bay Life Proxy
کسی نمیدونه جریانش چیه
اقا حسین از برنامه ps3 helper استفاده کن خیلی راحت و بی دردسره من همه رو از این طریق میریزم!
اینم لینکش که حاج حامد زحمتشو کشید:
http://forum.bazicenter.com/attachments/46758d1372706671-ps3prox-helper-v0.2.rar

دوستان این جریان ریخت با کابل لن چیه؟ من الان مودم رو با کابل لن به پی سی وصل میکنم. الان یعنی بازی ها رو بصورت بی سیم میریزم تو پلی3. خب برای اینکه با لن بریزم تا سرعتش زیاد بشه چیکار باید بکنم؟ مودم هم وایرلس هست. مرسی

دوستان این جریان ریخت با کابل لن چیه؟ من الان مودم رو با کابل لن به پی سی وصل میکنم. الان یعنی بازی ها رو بصورت بی سیم میریزم تو پلی3. خب برای اینکه با لن بریزم تا سرعتش زیاد بشه چیکار باید بکنم؟ مودم هم وایرلس هست. مرسی
اگه مودمت بیش تر از یه پورت لن داره یکیشو بزن به pc و یکی به ps3
اگه یه لن و یه usb داره لن رو بزن به ps3 و usb رو بزن به pc
اگه فقط یه لن داره این روش ها جواب نمیده باید همون وایرلس بریزی.

اگه مودمت بیش تر از یه پورت لن داره یکیشو بزن به pc و یکی به ps3
اگه یه لن و یه usb داره لن رو بزن به ps3 و usb رو بزن به pc
اگه فقط یه لن داره این روش ها جواب نمیده باید همون وایرلس بریزی.

4تا لن داره
پس باید یه کابل دیگه هم بخرم!
بعد اونوقت تنظیمات نتورک پلی3 رو باید بذارم روی حالت wire ؟

حسین چرا با bay life میزنی؟!
با همون Ps3Prox بزن دیگه................
اخه کار نمیکرد منم دیگه داشتم دیونه میشدم ولی پریروز همین طوری شانسی بدون کمک پلی3 هلپر توانستم فایل رو انتقال بدم
معلوم نیست این چه طوریه یه دفعه کار میکنه یه دفعه کار نمیکنه که برنامه دیونه ست
رفيق سفريوث !
قبلا" هم ويندوز 7 كار مي كردي ؟
BAYLIFE من تا حالا كار نكردم ! چجوريه ؟
والله یه جورایی نسخه Ps3Prox هست ولی کم دردسر داره و کار هم باهاش راحته من تا 6 تا بازی هامو انتقال دادم ولی دیگه نتوانستم انتقال بدم نمیدونم چرا حیف شد برنامه خوبی بود و بعدشم نمیدونم چرا پاکش کردم رفت
اقا حسین از برنامه ps3 helper استفاده کن خیلی راحت و بی دردسره من همه رو از این طریق میریزم!
اینم لینکش که حاج حامد زحمتشو کشید:
http://forum.bazicenter.com/attachments/46758d1372706671-ps3prox-helper-v0.2.rar

بله ممنون استفاده میکنیم مرسی

فیفا 14 رو میخوام دانلود کنم خیلی سرعت پایینه! مشکل هم من فکر میکنم از سرور سونی باشه یا ی مشکلی این وسط!چون از جاهای دیگه دانلود میکنم سرعت معقول هست ولی از سرور سونی 1/4 ! راه حلی هست؟

از طريق خود PS3 دانلود كردن سخته خصوصا" براي ما با اين كيفيت اينترنت!

به خاطر همينه ما از اين روش دانلود با PC استفاده مي كنيم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or