PS Prox زیاد درست حسابی کار نمیکنه.بچه ها ps. proxy دیگه برای فرم ویر 4.46 پلی استیشن 3 کار نمیکنه؟ اگه میکنه چطوریه؟
یک سوالی برام پیش اومد اونایی که بازی TLOU رو دیجیتالی خریدن نحوه دانلودش چجوری بود؟ شما میرفتی تو بازی و یک صفحه میومد و دانلود شروع میشد؟ مثل دانلود دمو؟ یعنی دیگه نمیشد با کامپیوتر دانلود کرد بازی رو؟
Psprox دیگه کار نمیکنه.از نرم افزاری که تو 2تا پست بالا تر معرفی کردم استفاده کنیندوستان دستگاه من کپی خور نیست و آخرین آپدیت رو هم داره..تمام مراحل رو رفتم و دستگاه با Help و ps3prrooxy کانکت میشه و همه چی اوکی.لینک رو هم زدم و دانلود تموم شد.. الان بازن هر کاری میکنم با اینکه از پی سی وصله به انترنت ولی آپدیت رو بازم از اینترنت میگیره ..چه کنم ؟
داداش اول ps3prox رو باز کن لینک رو بگیر بعد لینک رو بزن تو ps3helper بعد گزینه cya nard رو بزن بعد فایل تو که دانلود کردی انتخاب کن بعد bay life رو بزندوستان دستگاه من کپی خور نیست و آخرین آپدیت رو هم داره..تمام مراحل رو رفتم و دستگاه با Help و ps3prrooxy کانکت میشه و همه چی اوکی.لینک رو هم زدم و دانلود تموم شد.. الان بازن هر کاری میکنم با اینکه از پی سی وصله به انترنت ولی آپدیت رو بازم از اینترنت میگیره ..چه کنم ؟
داداش اول ps3prox رو باز کن لینک رو بگیر بعد لینک رو بزن تو ps3helper بعد گزینه cya nard رو بزن بعد فایل تو که دانلود کردی انتخاب کن بعد bay life رو بزن
حالا یه پیغام TSM میده OK رو بزن بعد تو همون جایی که برنامه PS3 HELPER هست یه فایل XML مثل همونی که PS3 PROX میسازه پیدا میکنی اونو با مال PS3 PROX ریپلیس کن
حالا PS3 PROX رو ببند دوباره سریع بازش کن و ای پی رو بگیر و بعد استارت رو بزن
حالا میتونی بری تو PS3 و RESUME کنی بعد منتقل میشه
کار نمیکنه همش رو انجام دادم
دستگاه رو روشن میکنم آی پی دستگاه رو با آی پی کامپیوتر و پی اس پروکس یکی میکنم تا اینجاش همه چی ردیفه از دستگاه یه فایل رو واسه دان میزارم ! میرم توی لوگ پروکس آدرسش رو با دان منیجر میگیرم و دانلود میکنم ! دانلود دستگاه رو پاوز میکنم ! میرم سراغ کامپیوتر و همه ی کارای برنامه رو ردیف میکنم url و اسم و سیو و همهی کوفت و زهر مارهارو میزنم همه چی که ردیف شد و دانلود هم که تموم شد فایل رو توی برنامه سر جاش میزارم دوبار کلیک میکنم گزینه آپدیت که بهم داد میزنم و برنامه ی هلپر لعنتی رو باز میکنم url توی پروکس رو توی url هلپر میزارم و نارد رو میزنم و فایل هم انتخاب میکنم وقتی بای لایف رو میزنم هیچ گهی نمیخوره و ارور میده ...( درضمن هیچ xml ساخته نمیشه که جاشونو عوض کنم وقتی هم ساخته میشه هیچی توش نمینویسه توش خالیه )
کلا خواستم بگم ارور میده ولی چرا این همه توضیح دادم به خاطر این بود که بگم تموم راه هارو درست رفتم ولی ارور میده که میده که میده ...
عجب دستی خوردیم از شرکت لعنتی سونی ...
خب همه چیش سالمه در ظاهر همه چیش کار میکنه و به پلی استیشن وصل میشه و لینک میگیره ولی انتقال فایل صورت نمیگیره ... هلپر هم ارور میده ... واقعا کلافه شدم ... هرکی میتونه واسم انجام بده تیم ویوور بده ...عزیز فایل ساخته تو دسکتاپ قرار میگیره و دقت کن وقتی لینک دانلود رو به برنامه helper میدی اول و اخر لینک کپی شده فاصله نباشه و کار ها رو که انجام دادی یه چند بار دانلود رو از تو دانلود منیجمنت ps3 ریسوم کن درست میشه
خسته نباشی برادر .... انتقال فایل صورت نمیگیره مشکل ما هم همینه وگرنه برنامه ران میشه و به ظاهر همه چیش کار میکنه ولی اون کاره اصلی رو که همه بچه ها ازش انتظار دارن رو انجام نمیده ... پلی استیشن اجازه ورود این برنامه رو نمیده ....****** سرور هاشو بسته ...واقعا همه کلافه شدیم ... دقیقا دو روزه که شبانه روز یکسره برنامه هارو امتحان میکنم ولی انگار نه انگار ...دوستان من با همین برنامه ps3prox زدم الان دارم دانلود میکنم اول لینکمم با ARES شروع میشه
دمو فیفا 14 دانلود میکنم حجمشم چم کردم درسته.
میخواستم بدونم چرا دوستان دیگه میگن کار نمیکنه ؟ نکنه بعد دانلود , فایل و به ps3 انتقال نمیده ؟ اگه داستان اینه ممنون میشم بگین ما هم دانلود نکنیم .
ممنون
خب همه چیش سالمه در ظاهر همه چیش کار میکنه و به پلی استیشن وصل میشه و لینک میگیره ولی انتقال فایل صورت نمیگیره ... هلپر هم ارور میده ... واقعا کلافه شدم ... هرکی میتونه واسم انجام بده تیم ویوور بده ...
- - -ویرایش - - -
خسته نباشی برادر .... انتقال فایل صورت نمیگیره مشکل ما هم همینه وگرنه برنامه ران میشه و به ظاهر همه چیش کار میکنه ولی اون کاره اصلی رو که همه بچه ها ازش انتظار دارن رو انجام نمیده ... پلی استیشن اجازه ورود این برنامه رو نمیده ....****** سرور هاشو بسته ...واقعا همه کلافه شدیم ... دقیقا دو روزه که شبانه روز یکسره برنامه هارو امتحان میکنم ولی انگار نه انگار ...
واسه مطمئن بودن انجام کارام مطمئنم که هیچی رو از قلم ننداختم ولی انجام نمیشه که نمیشه ....
هرکی بتونه واسم انجامش بده یه کارت شارژ مهمون منه واقعا جدی میگم ولی به شرط کار ...
یکی جواب منم بده لطفا
عزیز فایل ساخته تو دسکتاپ قرار میگیره و دقت کن وقتی لینک دانلود رو به برنامه helper میدی اول و اخر لینک کپی شده فاصله نباشه و کار ها رو که انجام دادی یه چند بار دانلود رو از تو دانلود منیجمنت ps3 ریسوم کن درست میشه
2 حالت داره یا یه جای کار رو اشتباه میرید یا کامپیوترتون فایل های مورد نظر رو نداره
شما مطمئن شو NET FRAMEWORK. نصب باشه رو کامپیوترت