آموزش دانلود بازیها،دموها و پچها از طریق PC

این دیگه کار نمیکنه
یا به احتمال زیاد سونی یه کاریش کرده یا ویندوز خرابش کرده
اخه دیروز صبح داشتم باهاش کار میکردم ! نمیدونم شد یا چیکار کردم که هر بار بازش میکنم بعد 20 ثانیه میگه stoped working !
فک کنم مشکلش فنی ـــه !

داداش با این روش اپدیت بازی های ویتا هم میشه دانلود کرد ؟؟
وقتی از استور بازی رو به دانلود منیجرت اضافه میکنی اپدیتش هم جدا تو دانلود منیجر میوفته میتونی مثل بازی ها منتقل کنی

تو که پلاس داری بزار بزارش تو دانلود منیجر ps3 بعد مثل بازی ها لینکش رو بگیر بعد منتقل کن...

یبار فکر کنم برای آپدیت یک بازی اینکار رو کردم ولی منتقل نشد از پی سی به پلی3!! حالا نمیدونم ایراد از روشم بود که یجا رو اشتباه رفتم یا نه چون گاهی برای انتقال بازی هم نمیشه و چند دقیقه دیگه که امتحان میکنم منتقل میشه!!
کسی اپدیت تونسته انتقال بده؟

یبار فکر کنم برای آپدیت یک بازی اینکار رو کردم ولی منتقل نشد از پی سی به پلی3!! حالا نمیدونم ایراد از روشم بود که یجا رو اشتباه رفتم یا نه چون گاهی برای انتقال بازی هم نمیشه و چند دقیقه دیگه که امتحان میکنم منتقل میشه!!
کسی اپدیت تونسته انتقال بده؟
من خودم همه اپدیت هارو همینطور میریزم احتمالا خودت اشتباه کردی!
از کدوم روش میری؟!

من خودم همه اپدیت هارو همینطور میریزم احتمالا خودت اشتباه کردی!
از کدوم روش میری؟!

با همین ps3 prox میرم. تو هم با همین کار میکنی دیگه؟

ویرایش: اون دفعه اشتباه از من بود! الان دارم اپدیت GT6 رو منتقل میکنم مشکلی هم نداره:d

آخرین ویرایش:
یکی منو کمک کنه!!
من update GT6 رو دانلود کردم با 1000 بدبختی ولی انتقال نمیده وقتی میره برای اپدیت از نت شروع میکنه گرفتن به جا اینکه فایل PC رو بگیره... بعید میدونم اشتباه هم انجام داده باشم چون تو log تشخیص میده...
در ضمن من با PS3PROX این کارو دارم میکنم>..

ویرایش:
پست های قبلی رو خوندم.. فکر کنم این PS3 HELPER با لینک اپدیت ها مشکل داره چون وقتی میزنم BAYLIFE اررور میده Fail :(

آخرین ویرایش:
یکی منو کمک کنه!!
من update GT6 رو دانلود کردم با 1000 بدبختی ولی انتقال نمیده وقتی میره برای اپدیت از نت شروع میکنه گرفتن به جا اینکه فایل PC رو بگیره... بعید میدونم اشتباه هم انجام داده باشم چون تو log تشخیص میده...
در ضمن من با PS3PROX این کارو دارم میکنم>..

ویرایش:
پست های قبلی رو خوندم.. فکر کنم این PS3 HELPER با لینک اپدیت ها مشکل داره چون وقتی میزنم BAYLIFE اررور میده Fail :(
در ضمن دستگاه کپی خور نیست...
ببین داداش دوراه داره وقتی تو PS3HELPER اررور میده:
1.فایلت یا خرابه یا اشتباه انتخابش میکنی
2.فایلت با لینکی که میدی مطابقط نداره
دقت کن فایل رو تو دانلود منیجر کلیک راست کن بعد SHOW IN FOLDER رو بزن بعد ببین اسمش چیه دقیقا تو PS3 HELPER همونوو بزن
لینک هم باید از اونجایی که http نوشته دانلود کنی و دقت کنی فاصله کپی نکنی چون اخر لینک اکثرا فاصله کپی میکنه

ببین داداش دوراه داره وقتی تو PS3HELPER اررور میده:
1.فایلت یا خرابه یا اشتباه انتخابش میکنی
2.فایلت با لینکی که میدی مطابقط نداره
دقت کن فایل رو تو دانلود منیجر کلیک راست کن بعد SHOW IN FOLDER رو بزن بعد ببین اسمش چیه دقیقا تو PS3 HELPER همونوو بزن
لینک هم باید از اونجایی که http نوشته دانلود کنی و دقت کنی فاصله کپی نکنی چون اخر لینک اکثرا فاصله کپی میکنه

رفیق زیاد امتحان کردم همه چیزو دارم درست میزنم..

Url :http://b0.ww.np.dl.playstation.net/...0000000000000-A0102-V0101-PE.pkg?product=008E

Local File : H:\X_PS3 Updates\EP9001-BCES01893_00-0000000000000000-A0102-V0101-PE.pkg

لینکی که ps3prox به من میده اینه منتها میخونم لینک باید serverip و این چیزا داشته باشه؟ اگه مشکل از اونه باید چی کنم؟

آخرین ویرایش:
منم همین مشکل رفیقمون رو سر اپدیت GOW داشتم ولی GT6 رو مشکل نداشتم احتمالا روشت ایراد داره یا یه نیم ساعت فاصله بذار دوباره تکرار کن. اخه روشش هیچ فرقی با انتقال بازی نداره و دقیقا همونه

منم همین مشکل رفیقمون رو سر اپدیت GOW داشتم ولی GT6 رو مشکل نداشتم احتمالا روشت ایراد داره یا یه نیم ساعت فاصله بذار دوباره تکرار کن. اخه روشش هیچ فرقی با انتقال بازی نداره و دقیقا همونه

الان شما از اول تا اخر با ps3 prox کار کردی برای اپدیت GT6 یا از این برنامه های جانبیشم استفاده کردی؟ PS Helper o baylife o ina

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or