outlaw
کاربر سایت
از psprox helper هم استفاده کردم دیگه برای اون لینک
اخه این لینکو به helper که میدم Error میده!!
مشکل اونجاست...
لینکی که به pshelper دادیو به من بده لطفا
ببین از این اموزش برواخه این لینکو به helper که میدم Error میده!!
مشکل اونجاست...
لینکی که به pshelper دادیو به من بده لطفا
اونجا هم زده برای کاربرانی که عضو پلاس نیستن جواب نمیدهببین از این اموزش برو
(که کاربر sajjad_mabani
ضحمتش رو کشیدند)
این یه برنامه دیگست که کار باهاش کمی فرق داره اما یه بار یاد بگیری مثل ابخوردنه:
شبکه PSN
یه بار امتحان کن خبرم کن
من فک کردم شما پلاس دارید!اونجا هم زده برای کاربرانی که عضو پلاس نیستن جواب نمیده
خودمم تست کردم ولی مرسی بابت لینک
فکر کنم شما PS+ دارید و میتونید Download in background کنید UPDATE هارو درسته؟!...لینکاتون فرق داره!!
فکر کنم دلیلش اینه..
من فک کردم شما پلاس دارید!
بجز پلاس فعلا راهی برای اپدیت ها نیست
ببین من خودم دو بار پلاس 3 ماه گرفتم یه بارش رو خودم گرفتم یه بار خوده سونی برام گرفت:dاصلا نمیدونستم پلاس اجازه میده اپدیت بازیهارو pause & resume کنی...من فقط بخاطر این مشکل ps3prox استفاده کردم!..
حالا این اپدیت و که زدم با رایتل دانلود کردم! ولی برای بعد.. به صرفه ترین پلاس چند ماهست؟! چون قراره GT6 چپ و راست اپدیت بده ...
اگه این سوال خارج از تاپیک هست ببخشید..
سلام داداش اون کسی که ازش گرفتی خودش نصب کرده بدون مشکل؟!!!دوستان من یک مشکل دارم
من از یک نفر فایل بازی GT6 گرفتم و اونو به PS3 انتقال دادم اما زمان نصب روی 14% ارور میده و جلوتر نمیره . نمیدونید دلیلش چیه ؟
سینا احتمالا فایلت خرابه (در مورد تو چون خودم در جریان بودم مطمئنم خراب هست:d) واسه منم کار نکرد خودم دانلود کردم:dدوستان من یک مشکل دارم
من از یک نفر فایل بازی GT6 گرفتم و اونو به PS3 انتقال دادم اما زمان نصب روی 14% ارور میده و جلوتر نمیره . نمیدونید دلیلش چیه ؟
خوش به حالت من ویندوز 8 کارخونه ای دارم فک کنم واسه همینه نمیتونم با ps3 prox کار کنممن با psprox helper لینک و مکان فایل رو دادم و بیام TSM هم اومد و اوکی زدم ولی اون فایل جدید نیومد!! مشکل از کجاست؟
ویندوزمو تازه به ۸ عوض کردم میتونه برای این باشه؟
ویرایش: حل شد:d فایل یه جا دیگه ذخیره میشد!
آقا یکی مشکل منو حل کنه.من تمام کارارو درست انجام دادم ولی هروقت گزینه use proxy میزنم و ip بهش میدم دیگه ps3 به اینترنت وصل نمیشه مشکل چیه؟ آقا حل شد فقط یک چیزی من upnp رو زدم ولی available نبود و nat type رو هم پیدا نکرد ولی لینک دانلود بازی واسم اومده این اشکالی نداره؟و بازی حجمش نسبت به اونی که تو ps3 هست کمتره اون چی مشکل نداره؟
محمد اگر مشکلت همین مشکل من بود اسم فایل یا پسوندشو xml سرچ کن باید پیدا کنه که کجا ذخیره میشه! برا من تو E و پوشه دسک بود فکر کنمخوش به حالت من ویندوز 8 کارخونه ای دارم فک کنم واسه همینه نمیتونم با ps3 prox کار کنم