mohamada
کاربر سایت
اینطور که بوش میاد نه الان تو تاپیک ps4 هم لنگ در هوا اند!روی ps4 هم جواب میده؟
ولی از نظر من نباید مانعی باشه من وقتی ps4 گرفتم امتحان میکنم جواب داد حتما میگم
اینطور که بوش میاد نه الان تو تاپیک ps4 هم لنگ در هوا اند!روی ps4 هم جواب میده؟
شما وقتی pshelper رو باز میکنی ps3prox رو نبند و بزار باشهسلام . من یه سوال داشتم الان چند روزه میخوام بیام بپرسم ولی حوصلم نمیاد :d دیگه امروز حوصلم امد امدم بپرسم :d
من بازی رو با راهنمایی یکی از رفقا تونستم با psprox دان کنم ولی الان مشکلم اینه که منتقل نمیشه یعنی وقتی ریزوم میکنم از ادامش دوباره دانلود میشه با سرعت معمولی انگار نه انگار که باید ادامش بره . من الان فایل رو دانلود کردم دارم بعد این کار هارو میکنم دوباره psprox رو باز میکنم دستگاه رو وصل میکنم بعد دوباره میرم بازی رو از دانلود لیست میدم دانلود شه یک درصدش که رفت pause میکنم بعد میرم تو psprox میرم تو replase file گزینه description رو دلخواد یه چیزی مینویسم دانلود لینک رو همونی که تو log جدید انداخته میدم ادرس فایل رو pc هم میدم اون save xml رو هم یه فولدر میدم که فایلو بسازه . بعد سیو رو میزنم psprox رو میبندم میرم ps helper رو باز میکنم اولی رو همون لینکه تو log رو میدم cya nerd رو میزنم بعد ادرس فایل رو pc رو میدم بعد baylife رو میزنم یه فایل ساخته میشه تو همون فولدر ps helper اون رو کات میکنم میریزم به جای اون فایله که psprox ساخته قبلی رو هم قبلش پاک میکنم (فایلی که prox ساخته رو پاک میکنم ) بعد دوباره psprox رو باز میکنم همون get ip رو میزنم و start بعد میرم تو دستگاه resum میکنم ولی همین طوری معمولی ادامش میره از یکی از رفقا پرسیدم گفت اگر بخوای بفهمی داره از pc منتقل میشه باید از صفر دوباره شروع شه دانلودت ولی برای من ادامش میره الان مشکلم چیه ؟ fire wall هم خاموشه انتی ویروس هم ندارم .اگر کسی میدونه بگه ممنون میشم کارم لنگه الان تازه هم plus گرفتم هیچی نتونستم بگیرم .
شما وقتی pshelper رو باز میکنی ps3prox رو نبند و بزار باشه
بعد لینک رو بگیر و کپی کن تو HELPER و بعد فایل رو انتخاب کن و بعد اون فایل رو کپی کن توی جایی که PS3PROX میکنه و ریپلیس کن(نیازی نیست مال PS3PROX رو حذف کنی همین که ریپلیس کنی جایگزین میشه)
حالا PS3PROX رو ببند و بعد باز کن و GET IP بزن و بعد استارت رو بزن
حالا از PS3 ریزیوم کن و فایلت بایید بدون مشکل با سرعت خیلی بالایی منقل شه
نمی دونم والا حتما یه جای کار مشکل داری از این روش هم امتحان کن ببین میشه یا نه همه چی رو خودش توضیح دادهبازم نشد همون طوری مثل قبل با سرعت نیم مگ بر ثانیه میره . چقدر باید سرعتش باشه ؟ بعد از کجا باید بفهمم که از pc داره منتقل میشه ؟ 10 بار زدم همینه از ادامه دانلود هم میره .
اقا یه سوال دیگه میشه بازی رو که با psprox دان کردم با baylife proxy منتقل کنم ؟ اگر میشه با اونم امتحان کنم شاید درست شد .
سلام به دوستان
ببینید با این که وقتم خیلی محدود هستش برای PS VITA مشکل حل شد
شما میتونید برای PS3 هم ازش استفاده کنید
کمااینکه خودم الان با این روش تمام بازی هارو برای PS3 دانلود و بدون مشکل TRANSFER میکنم
اگر وقت شد برای PS3 آموزش دقیق میزنم
ولی با همین کارتون راه میافته
http://forum.bazicenter.com/thread61151/
اگه با HELPER میخوای منتقل کنی اصلا نباید به ADD کردن و REPLACE تو PS3PROX دست بزنی!اون برنامه psprox خالی مگر جلوش گرفته نشد ؟ الان با کمک helper میریزن دیگه . من از این راه میرم نمیشه البته الان یه چیزی تو اموزش شما دیدم نوشتین بعد اینکه add رو میزنین اون گزینه ای که پایین میاد روش دوبار کلیک کنید ولی من این کارو نمیکنم چون تو اموزش جدیده نبود من گیج شدم الان یعنی وقتی تو replace file همه گزینه هارو میزنم فقط یه add رو میزنم ویه سیو اون بالا بعد میبندم برنامه رو که بعد با helper میرم چجوریه ؟
اگر به پست توجه میکردین میدیداون برنامه psprox خالی مگر جلوش گرفته نشد ؟ الان با کمک helper میریزن دیگه . من از این راه میرم نمیشه البته الان یه چیزی تو اموزش شما دیدم نوشتین بعد اینکه add رو میزنین اون گزینه ای که پایین میاد روش دوبار کلیک کنید ولی من این کارو نمیکنم چون تو اموزش جدیده نبود من گیج شدم الان یعنی وقتی تو replace file همه گزینه هارو میزنم فقط یه add رو میزنم ویه سیو اون بالا بعد میبندم برنامه رو که بعد با helper میرم چجوریه ؟
اگه با HELPER میخوای منتقل کنی اصلا نباید به ADD کردن و REPLACE تو PS3PROX دست بزنی!
شما وقتی اون فایلی که HELPER به شما میده رو با مال PS3PROX عوض میکنی در واقع تمام این کارارو کردی و فقط باید یه بار PS3PROX رو ببندی و باز کنی
بعد فایلت رو ریسیوم کنی
با اون روشی که لینک دادم نتونستی بریزی؟؟!
اگر به پست توجه میکردین میدید
این هم روش قبلی هستش حذفش نکردم گفتم شاید نکته خاصی داشته باشه برای فرد خاصیشما این رو ببینید
دانلود Vita zip
چند خط بالاتر توضیح دادم
سعی میکنم فردا یه آموزش برای PS3 تنظیم کنم
اگر به پست توجه میکردین میدید
این هم روش قبلی هستش حذفش نکردم گفتم شاید نکته خاصی داشته باشه برای فرد خاصیشما این رو ببینید
دانلود Vita zip
چند خط بالاتر توضیح دادم
سعی میکنم فردا یه آموزش برای PS3 تنظیم کنم
داداش باید روی Add بعد از اینکه لینک دانلود رو کپی کردی بزنی !اقا من با اموزش شما امدم برم با بای لایف اون پایین صفحه برنامه که url و local file زده هیچی نزده برای من ولی تو اموزش لینک و اینا داره اینم عکسش روش کلیک کنید معلومه :
چه کار باید بکنم الان دستگاه وصل میشه به نت با برنامه log هم میندازه ولی اون پایین هیچی نیستش میگم مشکل از اینترنت سیتینگ کامپیوتر میتونه باشه ؟