آموزش دانلود بازیها،دموها و پچها از طریق PC

موفق شدم!!! البته اگه اشتراک پلاس نداشتم احتمالن شدنی نبود!
روش کار هم(البته همه میدونن!) به این شکل هست که شما توی قسمت ستینگ کنسول،گزینه ی اتوماتیک اپدیت رو فعال میکنید،در قسمت بعدی همه ی موارد رو تیک میزنید و بعد کنسول رو خاموش میکنید.کنسول خودکار روشن میشه وبعد از چند لحظه (صبر کنید اپدیتها به دانلود بکگراند برن)پی اس رو بزنید و کنسل رو هم بزنید بیاید توی منو.
حالا اگه برید به بخش دانلود,میبینید که اپدیتها دارن دانلود میشن،البته با قابلیت ایست و ادامه،دقیقا مثل بازیها...حالا میتونید براحتی فایل اپدیت رو انتقال بدید:>
همه ی اینها بدون عضویت پلاس میسر نیست!

دوستان چند روزه دیگه نمیتونم بازیارو دانلود کنم :| اول که فایل به PC انتقال میدم دانلود براحتی شروع میشه اما بعد از چند ساعت که دوباره میخوام دانلود ادامه بدم میگه امکان ادامه دانلود وجود نداره ... شما چنین مشکلی ندارین ؟

دوستان چند روزه دیگه نمیتونم بازیارو دانلود کنم :| اول که فایل به PC انتقال میدم دانلود براحتی شروع میشه اما بعد از چند ساعت که دوباره میخوام دانلود ادامه بدم میگه امکان ادامه دانلود وجود نداره ... شما چنین مشکلی ندارین ؟

خوب اشتباهت همینه دوسته من دانلود رو قطع نکن دوست من بذار یه دفعه دانلود کنه

خوب اشتباهت همینه دوسته من دانلود رو قطع نکن دوست من بذار یه دفعه دانلود کنه
اخه من قبلا چندین بار دانلود قطع و ادامه میدادم و تا الان تمام بازیهایی که دانلود کردم به این صورت بودن . الان مثلا من میخوام مکس پین 3 دانلود کنم که 13 گیگ حجم داره امکانش وجود نداره مستقیم دانلود بشه . حیف شد مجبورم از روی کنسول دانلود کنم.

دوستان لطفا کمک کنید
من اپدیت Battlefiled 4 رو که 500 مگ بود رو گرفتم ولی هر کاری میکنم به کنسول انتقال بدم نمیشه !! توی برنامه علامت -> هم میاد یعنی فایل رو از PC داره انتقال میده ولی بازم با سرعت پایین تو کنسول دانلود میکنه
همین امروز برنامه Playstation Home رو که 40 مگ بود گرفتم و راحت انتقال دادم
لطفا کمک کنین من نت حجمی دارم 500 مگم پرید :((

منم موفق شدم
هورا
دمت گرم ( صاحب پست ) و بقیه دوستان

ویرایش
آپدیت بازی اسپارتا رو از این روش نمیشه چرا ؟
شایدم دارم اشتباهی میزنم :d

آخرین ویرایش:
منم موفق شدم
هورا
دمت گرم ( صاحب پست ) و بقیه دوستان

ویرایش
آپدیت بازی اسپارتا رو از این روش نمیشه چرا ؟
شایدم دارم اشتباهی میزنم :d
نه متاسفانه نمیشه قبلا میشد ولی دیگه ور داشتش این سونی باید با خوده کنسول بگیری متاسفانه

فقط نگو آپدیت های گاد as هم باید با خود کنسول بگیرم !!!!
منظورت اینه که دیگه آپدیت ها رو باید با کنسول دانلود کرد ؟
:((
به ما
که رسید وا ماسید
خوب شد ما کنسول گرفتیم !!!!! :(( =((

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or