این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
استاد......!!!!ايول
من كه خيلي باهاش حال ميكنم
لطفا بروبچ اينقدر با هاش كلكل نكنن چون 100% كم ميارن از لحاظ معلومات
نوشته شده توسط نینجا
پس آفرین به x360 که رکورد هر سه رو شکست :cheesygri
نوتشه شده توسط کیانوش
برای اون تیکه آخر که 360 رکورد هر سه اونها رو شکونده حتما یه منبع بده.
توشته شده توسط کیانوش
من هنوزم منتظرم برای اون حرفهایی که زدی منبع بیاری.
نوشته شده توسط کیانوش
اگه نمیتونی بیاری سعی نکن با مزه پرونی حرفهای غلطت رو توجیه کنی.
این که گفتن استاد فکر کنم یه شوخی بیشتر نبوده پس تو زیاد خودشو ناراحن نکن.استاد......!!!!
بچه ها ببینید کسی کم نیاورده ....یعنی حداقل ممکن نیست کم بیارم چون حرفهام رو رو منبع میگم ولی خب اون حرفی که گفتم x360 بیشتر از هر سه فروخته رو فقط به صورت یک تیکه گفتم و اینکه من آمارهای اون سایت رو ابدا قبول ندارم....
این کیانوش همونی هست که یک روزی میگفت فقط ndp منبع معتبری هست و وقتی همین سایت گفت 360 10 میلیون فروخته زده تو نخ سایتهای دیگه که شاید تو یکیش ps3 بفروشش بهتر بشه.اگر من باهاش بحث رو ادامه ندادم فقط بخاطر مدیر انجمن farzadlion بود نه چیز دیگه..
اگر میبینید گفته منبع بیارید و من نیاوردم واسه اینه که حرفم خبری نبوده فقط یک نظر بوده.....
کیانوش فقط بزرگش میکنه......
خامسا هیچ کدوم اینا برای من مزیتی به حساب نمیاد اما اینکه همیشه سعی کردم از کسایی که اطلاعات زیادی دارن، چیز یاد بگیرم، چرا. خصوصیتی که توی افرادی مثل تو حتی به اندازه سر سوزنی وجود نداره.
بحث در این مورد هم دیگه کافیه. ترجیح میدم به جای تلف کردن وقتم با امثال تو، به کارهای مهم ترم برسم
معرفت بار گرانیست به هر کس ندهندش ---- پر طاووس ......
آره برو دنبال جلسه ای که الان باید با IBM برگذار کنی و چند تا قرارداد با اینتل ....و کارهای مهم دیگرت و خرید مایکروسافت و اینکه cell چند بخشه و با دستات بخشش کنی
بحث من هم با شما دیگه تمام شد.:cheesygri