این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
چرا حالا انقدر جو گرفتت که 2 تا 2 تا پست میدی. :laughing:مهمترين عامل فروش يه كنسول بازي هاي خوب اون هست كه اينو همه ميدونن .
الان تو فاصله 3 ماه بازي هاي بسيار بزرگ xbox360 در راه هست .
اونوقت فروش را ببين .
متاسفانه ديد خيلي ها بسيار ناقص هست براي تمام قضايا و اتفاقاتي كه در بازار فروش ميوفته .
واقعا بسيار خنده دار هست كه از الان ما پيش بيني ميكنيم كه جنگ كنسولها به پايان رسيده .
همينطور كه گفتم فروش كنسول به بازي هاي اون ربط داره و همينطور هم خواهد بود .
چراكه من در مورد بازي ها اتفاقات خيلي بدي براي ps3 ميبينم .
هميشه در صنعت بازي ها شايعاتي ميشه كه تقريبا ميشه گفت 90 درصدشون به حقيقت پيوسته .
مايكروسافتي كه اگه بتونه بازي هايي چون mgs4 را از چنگ ps3 در بياره و يا بازي هاي چون فاينال فانتازي را از انحصار خارج كنه بايد ديگه فاتحه sony را در اين جنگ كنسولها خواند .
همين طور بازي هاي چون dmc4 كه هميشه only sony روش نوشته ميشد ولي متاسفانه براي xbox360 هم عرضه ميشه .
و من منتظر اين نمايشگاه e3 هستم تا اتفاقات بزرگ رخ بده .
و منتظرم ببينم ديگه كسي دلش ميخواد كه يك ps3 داشته باشه ؟
كنسول براي بازي نه اينكه بخري بزاري تو خونه و فقط نگاهش كني .
فقط اينو مطمعن هستم كه xbox360 صددرصد مقام دوم را در فروش خواهد داشت .
ps3 عمرا بتونه در امريكا از xbox360 پيشي بگير . علتش هم كاملا مشخصه بازي هاي هايي با صليقه امريكايي بسيار بسيار بيشتر از ps3 . و همينطور هم بزرگترين بازار فروش امريكاست .
اگه فروش xbox360 در ژاپن كم هست اين دليلش كاملا مشخصه و اونم بازي هاي مناسب ژاپني براي xbox360 كم هست كه مايكروسافت هم تلاش ميكنه كه سبك بازي هاي ژاپني را افزايش بده .
همه ميدونن فروش در كنسول در امريكا خيلي بيشتر از بقيه مناطق هست .
يعني وقتي بازي هاي سبك امريكاي براي xbox360 خيلي بيشتر از ps3 اين كاملا مشخصه كه در امريكا در اين نزديكي چه اتفاقي ميوفته با اومدن بازي هايي چون halo3 كه ميتونه فروش xbox360 را چندين برابر كنه و يا يك ركورد تاريخي در فروش ايجاد كنه بازي هايي چون bioshock يا massefect و يا alan wake و يا gears of war .
من فقط ميخوام بدونم كه ps3 از نظر بازي در امريكا چه حرفي براي گفتن . كه بخواد فروش داشته باشه ؟
متاسفانه ps3 نميتونه از نظر بازي سياست به كار ببره و دائما بازي هاي انحصاري خودش را از دست ميده .
من زماني فاتحه sony با اون ps3 را در جنگ خواهم خواند كه بازي mgs4 از چنگش در بياد .
چون اومدن اين بازي براي xbox360 در را براي از چنگ در اوردن ديگر بازي هاي انحصاري ps3 باز ميكنه .
فقط ميخوام بگم كه بسيار بسيار زود هست كه براي جنگ كنسولها تصميم گرفت . ولي بعضي ها اونقدر كوتاه بين هستند براي اينده چنين پيشبيني هايي را نميتونن بكنن و روزگار را فقط امروز ميبينن و ميگن چون الان فروش يك كنسول بالاست پس برنده ي جنگ هست !!
با اينكه با اين حالي كه هست xbox360 فاصله چند ميليوني از نظر فروش با بقيه داره:laughing:
موفقيت يعني فقط فروش كنسول ؟:laughing: يا بازيهاي اون ؟
پست جالبي بود ... مرسي . با زيادتر شدن بازي هاي انحصاري 360 بايد برعكس نظراتي كه اول اين جنگ بود كه مي گفت : اين جنگ 2 برنده دارد ... بايد خاتمه يابد . با خريد Evil5 توسط ماكروسافت ديگر بايد كار PS3 را تمام شده دانست . و اگر هم به فروش خود كنسول ها توجه كنيد در مي آبيد كه 360 برنده ي تمام عيار اين جنگ است و PS3 تا ابد نمي تواند از 360 پيشي گيرد
آمار شما مستقیما از کمپانی سونی میاد.....[Erebus
360توی ژاپن که یه کنسول مرده است..
نوشته شده توسط کیانوش
x360 توی اروپا هم که حرفی برای گفتن نداره.
نوشته شده توسط کیانوش:
x360 با این اوصاف احتمالش خیلی خیلی زیاده که حتی توی آمریکا هم سوم بشه
بهش میگن خنده بی خیالی !نوشته شده توسط کیانوش
تازه خیلی جالبه که بعضیا فکر می کردن با اومدن Elite فروش 360 زیادتر هم میشه:laughing:.
این دیگه واقعا از اون حرفها بود :laughing:نوشته شده توسط کیانوش
مایکروسافت چاره ای نداره چون توانایی پایین آوردن قیمت کنسولو نداره در حال حاضر.
Final Fantasy اصلا قرار نیست امسال بیاد بعدشم یعنی چی Halo 3 که سهله همه 360 رو میخوره؟؟ Halo 3 یکی از بزرگ ترین بازی های تاریخه، توی کشورهای غربی هم که میخوره Final Fantasy رو.کتایون جان شما فقط تو همون سپتامبر اگه فینال فانتزی بیاد halo3 که سهله کل 360 رو میخوره شما چرا havanly sword یا lair یا ... نمیبینی
موضوع همینه دیگه اشکان جان. صحبت من سر برنده شدن Wii بود (البته در جواب سؤالی که TRUTH پرسیده بود) اما اینجور آدمها اصلا به بحث کاری ندارن، کارشون اینه که یه سری حرفهای تکراری رو که اکثر اوقات هم بی ربطه به بحث، بیان و تکرار کنن. من توی صفحه قبل یه پست دادم (در جواب Gartall) و گفتم که بحث سر Wii بوده اما باز توی این صفحه همون حرفهای همیشگی تکرار شده.اگه یکذره پست ها رو درست بخونید می بینید که کیانوش جان در مورد wii صحبت کرده و اینکه بازار رو از دست بقیه بیرون کشیده! من نمی دونم چرا تا حرف 360 میاد سریع همه می پرن می گن ps3 فلان طوره و وضعش بدتره و ... . اصلا کیانوش بحثی از ps3 نکرده!
باز هم همون حرفهای همیشگی، اولا من کوچکترین حرفی در مورد فروش PS3 توی ژاپن نزدم که بخواهم بگم خوبه یا بده (همه میدونن که بده) ثانیا کنسولی که توی 18-19 ماه فروشش 350 هزار تا شده کلا، اونم توی دومین بازار بزرگ دنیا، اسمش همون مرده است که من گفتم.اینکه x360توی ژاپن فروشش فوق العاده کم هست درسته ولی اینکه مرده ....برای من حرف عجیبی هست.....هر روز آمار این کنسولها رو میبینم ....فروش هفتگی وماهیانه.....مگه ps3 توی ژاپن داره صدهزارتا صدهزارتا میفروشه......این آمار فروش هر دو هست....این رقم بیش از اینکه برای 360 افتضاح باشه برای ps3 افتضاح هست.
اولا که این آمار اصلا درست نیست و خیلی خیلی با واقعیت فرق داره. ثانیا بازم از خودت حرف در آوردی چون اصلا کسی نگفت بازار اروپا رو PS3 قبضه کرده، یه چیزی رو سعی کن بفهمی، همه بازار ها رو Wii قبضه کرده. افتاد؟؟ سعی کن از خودت حرف در نیاری چون اینجور کارا همشون ban کننده هستن و از مشخصات تعریف شده troll ها هستن.شما رو چه حسابی میگید که تو اروپا حرفی برای گفتن نداره......یا اینکه شماهمه کاره هستید و ما خبر نداشتیم.
فروش هفتگی در اروپا:
xbox360 میشه 26079
ps3 میشه 16641
که میبینید xbox360 تعداد 10000 بیشتر فروخته......و من نفهمیدم چطور این بازار قبضه ps3 شده
آره این آمار هم مثل بقیه آمار هات خیلی خیلی دقیقه!!بازار آمریکا :
اینهم فروش هفتگی آمریکا:
آره دقیقا همینجوریه که میگی. راستش من تا 2 روز پیش اصلا نمیدونستم نینتندو چی هست، یکی دو بار پست های مفید تو رو خوندم باهاش آشنا شدم، بعدشم دیدم من که 20 ساله طرفدار متعصب سونی ام الان وقتشه که رنگ عوض کنم و برم سمت نینتندو چون فروش کنسول هاش از همه بیشتره :laughing::laughing:ps3 کجاست ....؟
بازار اروپا .....بازار ژاپن و آسیا ......بازار آمریکا..........
از سه بازار یکی سهم ps3 هست که سهمش هم خیلی کم هست و تو دو بازار دیگه قدرت مطلق مال xbox360 بود مخصوصا بازار آمریکا (البته wii از هر دو خیلی بیشتره) .کیانوش هر کس ندونه من که خوب میدونم شما حالا که میبینی x360 فروشش نسبت به ps3 زیادتره رفتی یقه نینتندو رو گرفتی ......جنگ مایکروسافت همون اول هم با سونی بوده و شما هم تمام پیش بینی هات تا حالا جواب نداده و با اینکه ps3 خیلی نیست تو اروپا عرضه شده تو فروش از x360 کم آورده واین ......
من دیگه واقعا نمیدونم چی بگم. یه پیشنهاد دوستانه، اگه قدرت درک جملات فارسی رو نداری لطفا پست های منو نقل قول نکن که بعدش یه چیزه بی ربط بگی.بهش میگن خنده بی خیالی !
شما که هنوز نیت مایکروسافت رو از عرضه Elite نمیدونی چرا نظر میدی؟
مایکروسافت که خودش هیچ جا نگفته هدف از عرضه Elite فروش بیشتره....
مایکروسافت با Elite به هدف خودش رسید و دست خریدار رو برای 3 نوع x360 که هر کدوم مزیتی دارند رو باز گذاشت.با این همه انتقادهایی که از دو نمونه اولی xbox360 میشد مخصوصا از نظر کیفیت ساخت حتما باید اینکارو میکرد و دیدید که بیشترین چیزی که درش محسوس هست کیفیت ساخت بود.
نمی دونم چیش خنده داره، ضمنا اون حرف من چه ربطی به تصمیم گرفتن به جای مایکروسافت داره؟؟این دیگه واقعا از اون حرفها بود :laughing:
خوبه مایکروسافت داره کم کم ضعفهاش رو توسط کیانوش میفهمه....و تا حالا هم نمیفهمید داره ضرر میده...
لطفا به جای مایکروسافت تصمیم نگیرید ...
Bach decided he wanted the Xbox division to be profitable in 2007. At the retreat, Bach zeroed in on the ideas that he liked and decided that he had enough to set the direction for the future of Xenon. In March, 2003, Steve Ballmer sat down with the Xbox executives for a review of the Xbox business. He wasn't happy with the losses in the division and wanted something to be done to contain the costs.
آمار شما مستقیما از کمپانی سونی میاد.....
Erebus جان شما که داری حکومت میکنی لطف کن یه کم آرومتر جنگ رو پایان کنسولها رو پایان بده:laughing:
اینکه x360توی ژاپن فروشش فوق العاده کم هست درسته ولی اینکه مرده ....برای من حرف عجیبی هست.....هر روز آمار این کنسولها رو میبینم ....فروش هفتگی وماهیانه.....مگه ps3 توی ژاپن داره صدهزارتا صدهزارتا میفروشه......این آمار فروش هر دو هست....این رقم بیش از اینکه برای 360 افتضاح باشه برای ps3 افتضاح هست.
اول بازار ژاپن:
=======================================
دوم بازار اروپا.....
شما رو چه حسابی میگید که تو اروپا حرفی برای گفتن نداره......یا اینکه شماهمه کاره هستید و ما خبر نداشتیم.
فروش هفتگی در اروپا:
xbox360 میشه 26079
ps3 میشه 16641
که میبینید xbox360 تعداد 10000 بیشتر فروخته......و من نفهمیدم چطور این بازار قبضه ps3 شده:laughing:
=================================
بازار آمریکا :
اینهم فروش هفتگی آمریکا:
=================================
فروش کل هفته:
Worldwide Weekly Hardware Sales Breakdown for Week Ending June 10th, 2007
ps3 کجاست ....؟
بازار اروپا .....بازار ژاپن و آسیا ......بازار آمریکا..........
از سه بازار یکی سهم ps3 هست که سهمش هم خیلی کم هست و تو دو بازار دیگه قدرت مطلق مال xbox360 بود مخصوصا بازار آمریکا (البته wii از هر دو خیلی بیشتره) .کیانوش هر کس ندونه من که خوب میدونم شما حالا که میبینی x360 فروشش نسبت به ps3 زیادتره رفتی یقه نینتندو رو گرفتی ......جنگ مایکروسافت همون اول هم با سونی بوده و شما هم تمام پیش بینی هات تا حالا جواب نداده و با اینکه ps3 خیلی نیست تو اروپا عرضه شده تو فروش از x360 کم آورده واین ......
==============================
بهش میگن خنده بی خیالی !
شما که هنوز نیت مایکروسافت رو از عرضه Elite نمیدونی چرا نظر میدی؟
مایکروسافت که خودش هیچ جا نگفته هدف از عرضه Elite فروش بیشتره....
مایکروسافت با Elite به هدف خودش رسید و دست خریدار رو برای 3 نوع x360 که هر کدوم مزیتی دارند رو باز گذاشت.با این همه انتقادهایی که از دو نمونه اولی xbox360 میشد مخصوصا از نظر کیفیت ساخت حتما باید اینکارو میکرد و دیدید که بیشترین چیزی که درش محسوس هست کیفیت ساخت بود.
==============================
این دیگه واقعا از اون حرفها بود :laughing:
خوبه مایکروسافت داره کم کم ضعفهاش رو توسط کیانوش میفهمه....و تا حالا هم نمیفهمید داره ضرر میده...
لطفا به جای مایکروسافت تصمیم نگیرید ...
منطق!من قصد توهین به شما رو ندارم ولی واقعیت اینه من هر پستی از شما دیدم نه منبع درست و حسابی داشته نه اینکه حرفهای شما روی اصل و منطق بوده واقعیت .....
از بقیه هم معذرت میخوام من چند بار خواستم این موضوع رو تذکر بدم ولی بیخیال شدم اما موضوع همونیه که گفتم و این وسط خیلی افراد هستن که بی جهت داره بهشون اطلاعات نادرست داده میشه به هر حال امیدوارم یه ذره تو دادن پستها بیشتر دقت کنیم....
حرف من کاملا دارای منبعی هست که قبلا خودت هم قبولش داشتی .....نوشته شده توسط کیانوش
راستش من اصلا قصد جواب دادن به این پست ها رو نداشتم اما از اونجایی که اگه بهشون جواب داده نشه، نه فقط اون 11 نفری که از این پست اخیر ninja_gaiden تشکر کردن، بلکه 100 نفر دیگه ای هم که بیان اینجا و این صفحه رو بخونن، فکر می کنن حرفهای درستی زده ایشون و همین میشه که با حرفهای 4 نفر مثل این، جو اینجا اینجوری میشه که اگه یه نفر بیاد و یه واقعیتی رو هم بگه چون خلاف اون چیزیه که اینجا و توسط 5-6 تا عضو مشخص گفته شده، همه فکر می کنن که طرف از روی تعصب داره حرف میزنه و نتیجه گیری می کنه و تحلیل می کنه و ...
خوب خدا رو شکر.........که اینو قبول داری......خوب حالا دیگه ازش خوشت نمیاد .....چون به نظر تو دیگه امارهاش درست نیستند .....و باید آمارهای 360 رو کمتر نشون میداد.نوشته شده توسط کیانوش
آمارهای قدیمی این سایت در حد خیلی خوبی هستش و میشه بهشون استناد کرد (هر چند که کاملا دقیق نیستن) چون این آدم یه سری از White Paper های CESA رو داره
اگر منظورت xbox360 هست یه منبع بده........؟نوشته شده توسط کیانوش
الانم فروشش بعد از 19 ماه 2 و نیم میلیونه!!
نوشته شده توسط کیانوش
اولا که این آمار اصلا درست نیست و خیلی خیلی با واقعیت فرق داره.
نوشته شده توسط کیانوش
اگه فکر میکنی خیلی دقیقا صبر کن تا آمار رسمی NPD بیاد و ببینیم 360 چهار برابر PS3 فروش داشته یا نه!!) هیچ کدوم به واقعیت نزدیک نیستن.
وای که چقدر افتضاح برای خودت توضیح میدی.....نوشته شده توسط کیانوش
آمار فروش توی آمریکا اعلام شد و طبق اون آمار فروش 360 توی آمریکا به طور متوسط هفته ای 41 هزار و 750 تا بوده و فروش PS3 توی آمریکا 21 هزار و 750 تا
یک تحلیل بچه گانه.....نوشته شده توسط کیانوش
هر شرکتی که یه مدل جدیدی از یه کنسول رو عرضه می کنه، یکی از مهم ترین هدف هاش بیشتر کردن فروشه. حالا چون مایکروسافت اشتباه کرده و به این هدف نرسیده امثال تو میان میگن هدفش این نبوده. پس حتما هدفش این بوده که فروشش کمتر بشه
پس جای خوشحالی داره که x360 مخ بسیاری از کسایی که قبلا ps2 داشتند رو بکار گرفته و اونها رو وادار به خرید 360 کرده....نوشته شده توسط کیانوش
100 میلیون دارنده PS2 که خیلی هاشون از خریدشون راضین پس طبیعیه که برن به سمت کنسول بعدی سونی. مخصوصا اونهایی که توی 2 سال گذشته PS2 خریدن که تعدادشون هم کم نیست و در 3 سال آینده هم کنسول جدید نمی خرن، و وقتی هم که بخواهن بخرن هم قیمت PS3 خیلی افت کرده، هم بلوری کاملا غالب شده و هم بازی های PS3 به حد قابل قبولی رسیده پس انتخابشون به احتمال 99 درصد PS3 خواهد بود.
من قصد توهین به شما رو ندارم ولی واقعیت اینه من هر پستی از شما دیدم نه منبع درست و حسابی داشته نه اینکه حرفهای شما روی اصل و منطق بوده واقعیت اینه فن بوی بودن البته به عقیده بعضیها چیز بدی نیست ولی شما داری یه ذره از حد میگذرونی ببینید متاسفانه اینجا یه سایتی هست که خیلی از بچه ها تمام اطلاعاتشون رو از همین فروم ها میگیرن و نمیرن تا خبر واقعی رو پیدا کنن شما هم با این کارتون فقط و فقط دارین به شایعات دامن میزنین البته این بد نیست که از کنسول مورد علاقه ات دفاع کنی اما طوری این کارو بکن که اطلاعات غلط لااقل به بقیه ندی اینکه ادم بیاد یه 4 تا عکس درست کنه و 4 تا اعداد و ارقام هم بزاره و بگه فروش اینه و نمودار فروش و فلان و....... ممکنه 4 نفر که نمیدونن حرفتو قبول کنن ولی 4 نفر دیگه که اصل موضوع رو میدونن چی اونا رو هم میتونی با حرفات فریب بدی و یه سری ........... رو بکنی تو مغزشون و تازه بعد هم میای از حرفت دفاع میکنی این خیلی جالبه به هر حال این نظر منه که اگه نمیتونی واقعیات رو ببینی بهتره بشینی تو اتاقت و با 360 بازی کنی و کاری هم به این کارا نداشته باشی
از بقیه هم معذرت میخوام من چند بار خواستم این موضوع رو تذکر بدم ولی بیخیال شدم اما موضوع همونیه که گفتم و این وسط خیلی افراد هستن که بی جهت داره بهشون اطلاعات نادرست داده میشه به هر حال امیدوارم یه ذره تو دادن پستها بیشتر دقت کنیم
کتایون خانوم اگه دقت کنی ایشون گفتن به طور متوسط که حرفشون درستهواقعا باید بچه باشی که بیایی و آمار کل یک ماه رو تقسیم بر عدد 4 کنی و بگی این فروش هر هفته
مگه همچین چیزی هم امکان داره که فروش هر هفته مثل هم باشه.......
به هر کس بگی میخند
راستش من نمیدونم تو خارج وضع چجوریه ولی اینو میدونم که ایرانو اصلا نباید با دنیا مقایسه کنی ما چیمون شبیه بقیس که این یکی باشه !!!پس جای خوشحالی داره که x360 مخ بسیاری از کسایی که قبلا ps2 داشتند رو بکار گرفته و اونها رو وادار به خرید 360 کرده....
تو خود ایران هم این قضیه واضح هست.......
برای باز هزارم، من آمار هیچ سایتی رو قبول ندارم. فقط و فقط آمار شرکت های تحقیقاتی معتبر رو قبول دارم. هیچ وقت هم نگفتم VGChartz آمار هاش کاملا دقیقه، هیچ وقت هم برای اثبات حرفم از آمار این سایت استفاده نکردم چون خودم به معتبر ترین گزارش های NPD, Screen Digest, گزارش ها سالیانه ELSPA, آمار های هفتگی Chart Track, GfK, Media Create, Famitsu, ... دسترسی دارم. تنها چیزی که من گفتم این بوده که تخمین این سایت از فروش کنسولها خیلی به واقعیت نزدیک تره تا سایت های درپیتی مثل nexgenwars. حله؟ OK؟حرف من کاملا دارای منبعی هست که قبلا خودت هم قبولش داشتی .....
اگر تو درست میگی منبعی بده و لطفا توضیح نده....
به نظر من تخمین فروش کلی کنسول هاش زیاد بد نیست.خوب خدا رو شکر.........که اینو قبول داری......خوب حالا دیگه ازش خوشت نمیاد .....چون به نظر تو دیگه امارهاش درست نیستند .....و باید آمارهای 360 رو کمتر نشون میداد.
اگر منظورت xbox360 هست یه منبع بده........؟
چون من فروشش رو توی 18 ماه که خوندم بیشتر از این رقم بود.....
یه بار دیگه جمله منو نقل کردی و بعد هرجوری که دوست داشتی تغییرش دادی. من گفتم به طور متوسط. افتاد؟؟؟وای که چقدر افتضاح برای خودت توضیح میدی.....
واقعا باید بچه باشی که بیایی و آمار کل یک ماه رو تقسیم بر عدد 4 کنی و بگی این فروش هر هفته
مگه همچین چیزی هم امکان داره که فروش هر هفته مثل هم باشه.......
واقعا جای تاسف داره
بازم همین کار، یه جایی باید به این کارت پایان بدی چون هیچ فایده ای نداره برات (فقط یقینا آخر سر باعث بن شدنت میشه)یک تحلیل بچه گانه.....
هدف از عرضه Elite صرفا فروش بیشتر نبوده چون قیمت بیشتر هیچ وقت باعث فروش بیشتر نشده.......
شاید کیفیت ساخت بیشتر و تفکیک بهتر تصویر و ....بتونه در فروش بیشتر نقش ایفا کنه و دست منتقدان رو برای انتقاد کوتاه بکنه...
تا طرفداراش نظر بهتری رو نسبت به این کنسول پیدا کنند و میتونه برای فروش هم کمکی باشه....
میشه با این کار به چند هدف رسید نه یک هدف....
آره البته اگه 9.5 میلیون فروش رو بشه گفت خیلی از PS2 فن ها (که بالای 100 میلیون فروش کرده)پس جای خوشحالی داره که x360 مخ بسیاری از کسایی که قبلا ps2 داشتند رو بکار گرفته و اونها رو وادار به خرید 360 کرده....
تو خود ایران هم این قضیه واضح هست.......
و ps با اون همه طرفدارش در شماره 3 به گل نشسته.....
بای.
در ضمن کیانوش به جای اینکه توضیح بدی و وقت ما رو بگیری فقط یک منبع نیمه معتبر بدی کافیه.....
بای
ز اون اول قول داده شده بود که این تجارت توی سال 2007 به سود دهی برسه. توی مارس 2003 (یعنی بیشتر از 4 سال پیش) Steve Ballmer صراحتا گفته بوده که از ضررهای این بخش ناراضی و ناراحته (و البته نه فقط اون، بلکه همه سهامدارا از این موضوع ناراحتن)
الان سال 2007 داره تموم میشه (منظورم سال مالی 2007 مایکروسافته که آخر June تموم میشه) و نه فقط این بخش به سود دهی نرسیده، بلکه توی 9 ماه اول سالش هم نزدیک به 700 میلیون دلار ضرر داده!!
الان سهامدارهای مایکروسافت به شدت از این وضع ناراضین چون 7 میلیارد دلار ضرر داده شده روی این پروژه، در حالیکه 30 میلیارد دلار سرمایه گزاری شده توی این بخش که توی هر بخش دیگه ای انجام میشد چندین میلیارد دلار سود به همراه داشت. یعنی تفاوتی که داریم اینجا ازش حرف می زنیم چیزی حدود 10 میلیارد دلار سود خالصه. مهم این نیست که توی 6 سال گذشته مایکروسافت مثلا حدود 50 میلیارد دلار سود خالص داشته. مهم اینه که اگه این پروژه نبود این مقدار 60 میلیارد دلار میشد!! من اگه سهامدار یه شرکت باشم به تنها چیزی که فکر می کنم سود بیشتره. اگه یه جا سرمایه گزاری کنم و مثلا 5 میلیون تومان در سال سود ببرم اما میتونسته این مقدار 6 میلیون تومان باشه، مسلمه که ناراحت میشم و فشار میارم که اون بخش زیان ده رو حذف کنم.
الان وضعیت مایکروسافت همینه. قیمت کنسولش بالاست و فروشش هم داره کم میشه اما تواناییش رو نداره بیشتر از این ضرر بده. همینجوریش بر خلاف قولی که داده شده بوده، توی سال 2007 ضرر زیادی داده، اگه قیمت کنسولش رو هم کم می کرد این ضرر خیلی بیشتر میشد. پس توانایی اینکارو نداشته که نکرده وگرنه خود مایکروسافت هم میبینه که توی بزرگ ترین بازارش (که 60 - 70 درصد کل فروشش اونجاست) الان فروشش 3 ماهه زیر 200 هزار تا کنسول در ماهه!! مایکروسافت باید سهامدار هاشو راضی نگه داره.
توی چندین ماه گذشته هم هر زمانی که از مسئولین مایکروسافت در مورد کاهش قیمت سؤال شده بوده، گفته بودن که تمرکز اونها رسیدن به سوده (چون نمیتونن بیشتر از این ضرر بدن و سهامداراشون رو راضی نگه دارن)
هدف از وارد شدن به هر تجارتی اینه که در نهایت برات سودی به همراه داشته باشه. مایکروسافت اگه نتونه توی این نسل به سود دهی برسونه پروژه Xbox رو، یقینا کارش برای راضی کردن سهامدارا برای عرضه کنسول نسل بعدیش خیلی خیلی دشوار میشه.
کلا مایکروسافت 3.3 میلیون کنسول توی اروپا شیپ کرده. اگه اینجوری دلت خوش میشه فرض کن اصلا همش فروش رفته و کنسول کاملا sold out شده همه
انگیزه ورود مایکروسافت به این صنعت یه بحثه، اینکه هر تجارتی باید سود دهی داشته باشه تا پایدار باشه یه بحث دیگه.اقا کیانوش این حرف شما یه ایراد داره و اونم اینه که ما باید ببینیم فلسفه ورود ماکروسافت به جنگ کنسولها چی بوده؟ شما میگی سود بوده ولی این دلیل اصلی نیست چون همنطور که همه میدونن تا حالا هیچ سودی نسیب ماکروسافت نشده ولی اونا بشدت دارن به راحشون ادامه میدن!
برای پیدا کردن دلیل اصلی باید به گذشته برگردیم یعنی همون موقع که جنگ بین سونی و ماکروسافت شروع شد از وقتی که سونی خواست جای pc رو بگیره و اعلام کرد که ps2 میتونه جای pc رو بگیره و البته بازی هاشم بیشتر از pc بود ماکروسافت احساس خطر کرد و اول خواست pc های ارزون قیمت برای بازی فقط درست کنه که موفق نشد و به اجبار xbox رو ساخت و این وسیله یه سپر دفاعی بود برای ماکروسافت
همه اینو میدونن که سری xbox یه نیروی کمکیه واسه pc اگه دقت کنید میبینید که چقدر 360 به افزایش بازی های pc کمک کرده و روز بروز هم با اومدن بازی های مشترک و live any where بیشتر کمک میکنه.
ماکروسافت این سپر دفاعی رو هیچ وقت ول نمیکنه چون از سمت سونی احساس خطر میکنه و اگه دقت کرده باشین با سونی بیشتر رقابت میکنه تا نینتندو چون نینتندو خطری واسه ویندوز نیست
7 بیلیون دلار که سهله ماکروسافت بیشتر از اینو خرج میکنه تا چیزی نتونه جای pc رو بگیره یا حتی تحدیدش بکنه این وسط فقط سونی هم نیست اپل و google هم ویندوز رو تحدید میکنن و ماکروسافت واسه مقابله با اونها هم کلی خرج میکنه و این چیز عجیبی نیست تازه الان پروژه xbox به جاهای خوبش داره میرسه پس شک نکنید که ماکروسافت حاضره خیلی بیشتر هم خرجش کنه!
مایکروسافت تا آخر سال 2006 توی اروپا 3.1 میلیون کنسول شیپ کرده بوده که رسما و به صورت عمومی اعلام شده. از اول سال 2007 تا آخر مارس هم کلا 500 هزار تا کنسول توی کل دنیا شیپ کرده که breakdown اش به صورت عمومی اعلام نشده اما از منابع آگاه شنیدم که 200 هزار تاش توی اروپا بوده (و البته با منطق هم جور در میاد چون کلا 500 هزار تا توی کل دنیا شیپ شده و بازار آمریکای شمالی بازار خیلی بزرگتریه برای مایکروسافت)امار ship رو فقط ماکروسافت اعلام میکنه یه لینک از ماکروسافت بده که این امار 3.3 میلیون رو داده باشه.
Whilst boasting of “a great Christmas”, which has notched up the PAL shipment-to-date figure to 3.1m, Lewis admitted that Microsoft is slightly more “cautious” about sales in the second half of its fiscal year.
EDD revenue decreased during the three months ended March 31, 2007 primarily because of decreased Xbox 360 console sales. During the quarter, we shipped 0.5 million Xbox 360 consoles as compared to 1.7 million consoles in the third quarter of fiscal year 2006, which was the first full quarter of Xbox 360 console sales. Xbox and PC game revenue decreased $393 million or 44% during the three months ended March 31, 2007 due to the decrease in console sales. Revenue from Zune, consumer hardware and software, and TV platforms increased $103 million or 61% during the three months ended March 31, 2007, primarily reflecting the recent release of Zune and new consumer hardware products. Mobile and Embedded Devices revenue increased $38 million or 30% during the three months ended March 31, 2007 driven by sales growth in Windows Mobile software and Windows Embedded operating systems.
من فکر کنم شما زیادی داری کم پیش بینی میکنی مخصوصا اینکه ماکروسافت SHIPMENT رو بشدت کم کرده تا 360 تو مغازه ها کمتر بشه!نوشته شده توسط کیانوش
الانم فروشش بعد از 19 ماه 2 و نیم میلیونه!!