آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

خوب این دیگه بستگی به خودت داره.واسه ی خود من و خیلیهای دیگه حرفای کیانوش قابل اطمینانه چون هیچ دلیلی نداره که بخواد دروغ بگه.اینجا شمایی که میخوای ثابت کنی که کیانوش اشتباه میکنه.کیانوش نمیخواد ثابت کنه که داره درست میگه که بخواد واسش منبع بیاره یا کاغذ های دست نویسشو اسکن کنه:biggrin1:
کیانوش بارها گفته به این خاطر این حرفا رو میزنه که افرادی که میان اینجارو میخونن به اطلاعات درست برسن.کیانوش میگه این آماری که میذاره از منابع موثقی هست ه اسماشونو میگه و به ما هیچ ربطی نداره که از طریق ایمیل یا تلفن یا هر چیز دیگه ای به این آمار دسترسی داره.حالا یا مشا به حرفای کیانوش اعتماد داری یا نه،اگه داری که هیچ،اگه نداری بازم راه حل هارو بالا گفتم:biggrin1:

خيلي خيلي داري بي منطق حرف ميزني !
چي را به ما ربط نداره ؟ وقتي يكي منبع ميخواد بايد و بايد و بايد اعلام بشه نه اينكه فقط اسم منبع را بگه بايد يك لينك بده كه ما به اونجا بريم . وقتي ميگه ما نميتونيم دسترسي داشته باشيم بايد و بايد يك كپي از صفحه اي كه امار را به دست مياره اينجا نشون بده وگرنه پست كاملا پوچ هست و بايد پاك بشه اين از قوانين سايت هست و هيچ كس نميتونه از زيرش فرار كنه .

دوما شما ميگيد كه كيانوش هيچ دليلي نداره دروغ بگه ولي من ميگم ميتونه بگه چون يه شخصي كه كاملا طرفدار سوني و ps3 هست وبراي له كردن مايكروسافت خيلي حرفها ميشه گفت كه دروغ باشه . يه شخصي كه در عمرش يك تعريف از مايكروسافت نكرده باشه و اونو هي له بكنه امكان اين را نداره كه بياد در مورد مايكروسافت راست بگه چون اينجا غرور هست كه اين اجازه را نميدونه كه بقيش را هم خودت ميدوني .

وقتي من ميام از سايتي كه منبعش از xpot ها هست و اونو هر چه سريع پاك ميكني و ميگي كه نميشه . دليلي براي خودت داري ؟ شايد بگي اونها پان xbox هستند طرفدار مطلق xbox .
ولي منم ميگم كيانوش پان ps3 هست و هيچ فرقي با xpot نداره .
همين xpot ها هم به منابعي دسترسي دارند كه تو نداري .
ولي اينو مطمعن هستم اگه من يه خبر از منبع فنبوي ps3 ميزاشتم تو پاكش نميكردي .

رئيس جمهور هم وقتي يه خبر بخواد بده بايد دليل و منطق داشته باشه وگرنه به درد مملكت نميخوره .
حالا چون خودت طرفدار سوني هستي برات حرفهاي كيانوش خيلي خوش مياد .

كيانوش اگه بتونه كه كاملا هم ميتونه يه اسكن يا كپي از همون سايتهايي كه دسترسي داره اينجا بزاره كه اصلا كار سختي نيست كه همه خيلشون راحت بشه و كيانوش را منبع بناميم .
اين كار كاملا شدني و اگه زير اين حرف بزنه ديگه هيچ انتظلري از بقيه نداشته باشيد .

تو اين سايت يواش يواش بوي سياست مياد .:biggrin1:

بايد پاك بشه اين از قوانين سايت هست و هيچ كس نميتونه از زيرش فرار كنه .
/:)
وگرنه پست كاملا پوچ هست
دوما شما ميگيد كه كيانوش هيچ دليلي نداره دروغ بگه ولي من ميگم ميتونه بگه چون يه شخصي كه كاملا طرفدار سوني و ps3 هست وبراي له كردن مايكروسافت خيلي حرفها ميشه گفت كه دروغ باشه . يه شخصي كه در عمرش يك تعريف از مايكروسافت نكرده باشه و اونو هي له بكنه امكان اين را نداره كه بياد در مورد مايكروسافت راست بگه چون اينجا غرور هست كه اين اجازه را نميدونه كه بقيش را هم خودت ميدوني .
تا اونجایی که من یادمه کیانوش از کنسول های نسل قبل XBOX و NGC داشت.اینکه بگی کیانوش fanboy هست در صورتی که تو پست بالاییت نوشته:
من هزار بار گفتم بازم میگم، 360 کنسول خیلی خوبیه و بازی خوب هم خیلی داره.
من خودم آمار فروش آمریکا، کانادا، ژاپن رو دارم میگذارم اینجا و همه میبینن که فروش PS3 چقدر پایینه
خیلی با مزه س.
این غروری که میگی رو فقط آدمهای احمق و دیوانه دارن و مسلما اگه بخوایم کیانوش رو تو این دسته قرار بدیم قبلش خیلی خیلی افراد زیادی تو صفن!
وقتي من ميام از سايتي كه منبعش از xpot ها هست و اونو هر چه سريع پاك ميكني و ميگي كه نميشه . دليلي براي خودت داري ؟
اولا Xbot دوما هم وقتی تو میای اون پست رو میدی هی میخوای زورکی بچپونی تو مخ ملت که این حرف درسته اینم منبع!و چون نمیتونی این قضیه رو Handle کنی من مجبورم پستت رو پاک کنم.کیانوش بنا به دلایلی تمایل نداره منابع شو فاش کنه و تا اونجایی که من اطلاع دارم با توجه به رفتارهایی که میبینه کاملا حق داره!اون داره کاری که به نظرش درسته و خیلیها از جمله من قبول دارن رو انجام میده و وقتی برخورد های تعصبی و مزخرف رو میبینه به صراحت گفته:
خوب شما مختاری هر چی رو که دوست داری قبول کنی
ولي اينو مطمعن هستم اگه من يه خبر از منبع فنبوي ps3 ميزاشتم تو پاكش نميكردي .
من نیازی نمیبینم که بخوام بگم طرفدار چی هستم،میتونی یه نگاه به پستهای من بندازی اگه خواستی،اگرم نخواستی هر جور راحتی فکر کن.
يه شخصي كه در عمرش يك تعريف از مايكروسافت نكرده باش
نمیدونم چرا دارم جواب میدم ولی به عنوان مثال کیانوش اولین کسی بود که این Surface رو که خیلی دوست داری لینکاشو به من داد و تا حدود خوبی هم ازش تعریف کرد.ولی اینجا اونقدر Fanboy مشکل دار زیاد داریم که نیازی به تعریف نیست!
رئيس جمهور هم وقتي يه خبر بخواد بده بايد دليل و منطق داشته باشه وگرنه به درد مملكت نميخوره .
مطمئنی پستها رو خوندی؟!
مثال بارز این قضیه تو همین صفحه ها معلومه.میتونین به بحث بین Truth و کیانوش و Ninja-Gaiden و کیانوش نگاه کنین.
من میخوام شما پستی از کیانوش در تمام دوران این سایت پیدا کنین که توش حرفی خلاف واقعیت زده باشه در مورد X360.اون موقعی که کیانوش و خیلیهای دیگه گفتن Nexgenwars رو باد شکم آمار میده همه بهشون برخورد ولی بعدا دیدیم که کم کم آمار Nexgenwars شرو کرد به کم شدن!
تو اين سايت يواش يواش بوي سياست مياد
نه،کم کم داره بوی تغییرات مثبت میاد و اصلاح سایت.

دوستان این اماری که شما حی میگین کیانوش بزاره تو خود همین تاپیک صفحات قبل همش هست چرا هی به چیزی که معلومه گیر میدین شما امار ماهای مختلف رو رو یه کاغذ بنویسین بعد بشینین یکم راجبش فکر کنین و حرفهای بقیه رو باهاش مقایسه کنید همه چی دستتون میاد

این امارهارو کیانوش از خودش که نمیگه مال شرکتهای بزرگه که اگه علاقه داشته باشین میتونین تو نت پیدا کنیدش ولی این اعداد همینجوری فایده نداره باید بتونید اونارو تجزیه تحلیل کنید و واسه اینکار باید تجربه داشته باشین علاقه داشته باشین حافظه خوب داشته باشین و بتونید منطقی هم فکر کنید و ...

فکر کردید چرا به انالیز کننده ها اینقدر حقوق بالا میدن برای اینکه اینکار یه کار تخصصی هست و به این راحتی نیست

درسته کیانوش به ps3 علاقه داره و اینو همه میدونن ولی هر کسی به چیزی علاقه داره و این طبیعیه منم 360 رو دوست دارم ولی اگه بخوام تو تحلیلم اونو خیلی دخالت بدم دیگه تحلیلم منطقی نمیشه

پ.ن:کیانوش هر چی باشه از همه طرفدارای سونی تو این سایت منطقی تره و لااقل جواب خیلی از اونارو میده . شما هم بجای گیر دادن الکی سعی کنید این اعداد رو بهتر بفهمید
دوستان به جای جبهه گرفتن در مقابل کیانوش سعی کنید ازش اطلاعات بیرون بکشید تا بتونید خودتون در اینده این اعداد رو تحلیل کنید

واقعا چه ادمهای ..... پيدا ميشن که به کيانوش ميگن طرفدار سونی هست . من تو تمام نوشته های کيانوش حتی يکبار هم نديدم از کنسول خاصی طرفداری کنه . حتی اگرم قرار باشه طرفدار چيزی باشه نينتندو هست نه سونی . اونم اصلا نميشه اسمشو گذاشت طرفداری . وقتی مياد ميگه فروش Wii عاليه اين يه واقعيته . وقتی ميگه Wii تو اين نسل اول ميشه رو تجربيات و امارهايی هست که داره
حالا بعضيا ميان يه حرفهای مسخره ای ميزنن که کيانوش طرفدار فلان کنسوله
نه از اين خبرها نيست . کيانوش فقط واقعيت رو ميگه شما که نميخوای واقعيتو قبول کنی به کيانوش تهمت طرفداری از يه کنسول رو ميزنی
دست از اين فن بوی بازياتون ور داريد

البته میدونم جاش اینجا نیست:blushing: ولی این آقای کیانوش که دستی تو دانستن اعداد و ارقام و پیشبینی فروش کنسول ها و بازیهاشون داره میشه درباره بازیهای PC و آینده اش تا دو - سه سال آینده برامون حرف بزنه و مهمتر از اون اینکه آیا واقعا PC-GAMING در حال مردن است؟

دوستان یه سوال دارم میدونم خیلی خیلی خیلی خنده داره تورو خدا نخندید.

این کیانوش که همه شماها درموردش بحث میکنید همون کیانوش کنی هست که توی مجله بازیرایانه هست؟؟؟

البته میدونم جاش اینجا نیست:blushing: ولی این آقای کیانوش که دستی تو دانستن اعداد و ارقام و پیشبینی فروش کنسول ها و بازیهاشون داره میشه درباره بازیهای PC و آینده اش تا دو - سه سال آینده برامون حرف بزنه و مهمتر از اون اینکه آیا واقعا PC-GAMING در حال مردن است؟

دیگه PC رو توی این جنگ و دعواهای **** قاطی نکنید .. ممنون!

پ.ن : خیلی برام جالبه بدونم چه موجودی گفته PC-Gaming در حال مردن است !!!

http://www.esreality.com/?a=post&id=1398233

ایول یه دعوای دیگه
خوب اصولا اسم این دعوا ها رو میزاریم فن بوی بازی
اما قبلش بیاین فن رو تعریف کنیم:
اصولا به کسی میگن که طرفدار یه کنسولی هست و اونو میخره.
اما توی ایران یعنی افرادی که تعصب چشماشونو کور کرده و به هر نحوی میخواد بگه کنسول من بهتره حتی اگه تمامی منطق و اصول اخلاقی انسانی رو زیر پا بزاره.
اگه بخوایم طبق تعریف اول پیش بریم همه توی این سایت فن یه کنسولی هستند.
اما اگه تعریف دوم رو در نظر بگریم 90% بچه ها اینجوری هستند.

حالا یکسری دوست دارند به هر طریقی با هر جمله ای از اون 10% که سعی میکنند عادلانه قضاوت کنند و اون منطق و اخلاقیات انسانی له شده رو بلند کنند این لغط فن رو بچسبونند تا بگن تو هم که با مدرک و دلیل حرف میزنی حرفات کشکه و ارزشی نداره.

همه جای دنیا با اطلاعات با هم بحث میکنند واگه کسی پستی بده یا قبولش میکنند یا با اطلاعات بیشتر جو.ابشو میدند اما اینجا یا با اطلاعات کمتر جواب ناقصی میدند که اقلیت موارد رو شامل میشه یا با چرت و پرت گویی و گزاف گویی علم و دانش طرف مقابل رو زیر سوال میبرند و سعی میکنند اینجوری جواب طرف رو داده باشند که اکثریت موارد رو شامل میشه و به دعوا می انجامه اگرم دعوا نشه یکی از مدیران میاد بحث رو تموم میکنه و 2 طرف دعوا از هم دیگه کینه به دل میگیرند که بعدا یه جوری تلافی کنند.
نوشته های بالا یکی از پست هاییه که بنده 2 روز پیش دادم.

-----

بر فرض اینکه اماری که کیانوش میده مندرآوردی هست:
شما میتونید این امارو قبول نکنید
میتونید اونو دروغ و طرفداری به حساب بیارید
اما.......
بزارید چهار نفر که اونو قبول دارند از امار و تجربیاتش استفاده کنند.

همیشه در همه جای دنیا به ادم با اطلاع و متعصب درگیری هست و در اخر هم نه به اطلاعات اون فرد اگاه اضافه میشه نه اون فرد متعصب چون ذهنش نمیخواد حقیقت رو قبول کنه. تعصب چشش رو کرو کرده یه کنسول خریده میخواد بزور تمامی دنیا رو مجبور کنه که کنسول من بهترینه و نظیر نداره همه هم باید اینو بخرند و در حالت بدتر کنسول مقابل رو میکوبه نمونشم زیاد دیدین:
MGS4 اشغاله!
Gears OF war فقط گرافیک داره!
و مثل اینها....
+-*/=-*/+-*/+-*/+-*/
من نمیدونم شما ها کجا دیدید که کیانوش از کنسول PS3 طرفداری بی خودی و بدون دلیل یا اصلا طرافداری غیر منطقی بکنه؟
روی چه حسابی میگید کیانوش PS3 رو بیشتر دوست داره؟
من نمیگم نداره و نمیگم هم داره چون از افکار درون مغزش خبر ندارم .
اما میخوام یه نکته کوچیکو بگم:
قیمت X360 خیلی خوبه و بازی هاشم زیاده و بدرد ایرانی ها هم میخوره برای همینم توی ایران خیلی ها X360 خریدن و به خاطر همون تعصب دارندگی که قبلا در بارش صحبت کردم سایت پر شده از Fan360 که اکثرا هم میخوان بحث رو به نفع خودشون تمام کنند:
اگه یه نفر خبر اشتباه در باره X360 بده که به نفعش باشه همه ازش دفاع میکنند و n تا تشکر میاد زیر پستش.
اگه یه نفر خبر درست در باره X360 بده که به ضررش باشه مورد 10 تا انتقاد و دروغ و منبع اشتباه و .....

پس منطق انسانی کجا رفته؟
لابد رفته همانجا که PS3رفته:)

حالا اگه هم یه نفر بیاد با دلیل و منطق اخبار درست درباره PS3 بده که بنفعش باشه یا خبری در باره X360 بده که همچین خوشآیند نباشه....
همه میریزن سر میشه فنبوی کنسول تعصب چشماشو کور کرده بدرد نمیخوره عضو مضخرفیه اصلا چرا تا الان بن نشده؟

هیچ کاریشم نمیشه کرد و هیچ راه حلی هم نداره:)
بیخودی میدرا فکر نکنند اگه بخوان درستش کنن باید یه 4 5 نفری رو از سایت بن کنن که امکانش کمه;)

پس سعی کنیم توی بحثامون بجای اینکه طرف مقابل رو زیر سوال ببریم در باره اطلاعات درون پستش بحث کنیم. چرا اخر هر پست باید به همدیگه یه طعنه بزنین؟ چرا هی باید لقب فن رو به هم بدید اقا دوست داره فن فلان کنسول هست به شما چه ربطی داره شما اگه میتونی اطلاعات درون پستش رو تکذیب کن نیا و اونا رو زیر سوال ببر.

مثلا کیانوش میگه فلان طوره شما نیا و راحت بگو نیست بیا و بگو نخیر اینطوریه.

در علم هم همینه وقتی یه دانشمندی میگه مثلا کره ما جنسش طلاست دانشمندای دیگه نمیان بگن نه نیست بخاطر فلان و فلان. بلکه میگن جنسش یه جور دیگس بخاطر فلان ازمایش و فلان نتیجه.

رد کردم و ایراد گرفتن خیلی راحته اما اثباتش سخته;)

درمورد بحث کردند:
با هم بحث منطقی کنید و سعی کنید از طرف مقابل اطلاعات بگیرید نه اطلاعات صحیحشو زیر سوال ببرید.

خیلی از جناب TRUTH خوشم امد که وسط دعوا چند تا سوال مطرح کرد و کلی هم اطلاعات به ما رسوند اگه همه همینجوری باشند که خیلی خوبه;)

منم کوچیک همتونم قصد نصیحت نداشتم خواستم یکم این دعوا رو اروم کنم که اگه ادامه پیدا کنه ......
--------------------
آیا واقعا PC-GAMING در حال مردن است؟
:laughing::laughing:
--------------------
این کیانوش که همه شماها درموردش بحث میکنید همون کیانوش کنی هست که توی مجله بازیرایانه هست؟؟؟
خودشه
--------------------
کیانوش جان من یه سوال دارم:
میخواستم بدونم فروش PS3 نسبت به زمان مشابه X360 کمتر بوده یا بیشتر ( در مناطق مختلف)؟

برای 300 دقیقه بن شدم.....

نوشته شده توسط کیانوش
بهرحال از همه معذرت میخواهم اما هرکاری کردم که کار به اینجا نکشه باز با حرفهای پوچ و بهتره بگم اراجیف ninja_gaiden روبرو شدم.

بهت حق میدم بگی اراجیف.....یا حتی....بهر حال نحوه صحبت کردن شما همینه ....شاید نوعی جواب دادن به سوالهای منه....:laughing:

چي را به ما ربط نداره ؟ وقتي يكي منبع ميخواد بايد و بايد و بايد اعلام بشه نه اينكه فقط اسم منبع را بگه بايد يك لينك بده كه ما به اونجا بريم . وقتي ميگه ما نميتونيم دسترسي داشته باشيم بايد و بايد يك كپي از صفحه اي كه امار را به دست مياره اينجا نشون بده وگرنه پست كاملا پوچ هست و بايد پاك بشه اين از قوانين سايت هست و هيچ كس نميتونه از زيرش فرار كنه .
دوست عزیز پست بالای کیانوش رو ببینید ....بخاطرش من بن شدم....اینم قانون جدید هست.
قانون سایت همین رو میگه....میگه باید لینک رو بدن.....ولی جدیدا شاید تغییر کرده باشه و ما خبر نداریم.

خوب این دیگه بستگی به خودت داره.واسه ی خود من و خیلیهای دیگه حرفای کیانوش قابل اطمینانه چون هیچ دلیلی نداره که بخواد دروغ بگه.اینجا شمایی که میخوای ثابت کنی که کیانوش اشتباه میکنه.کیانوش نمیخواد ثابت کنه که داره درست میگه که بخواد واسش منبع بیاره یا کاغذ های دست نویسشو اسکن کنه
کیانوش بارها گفته به این خاطر این حرفا رو میزنه که افرادی که میان اینجارو میخونن به اطلاعات درست برسن.کیانوش میگه این آماری که میذاره از منابع موثقی هست ه اسماشونو میگه و به ما هیچ ربطی نداره که از طریق ایمیل یا تلفن یا هر چیز دیگه ای به این آمار دسترسی داره.حالا یا مشا به حرفای کیانوش اعتماد داری یا نه،اگه داری که هیچ،اگه نداری بازم راه حل هارو بالا گفتم
پس برای همیشه چشمات رو ببند و گوش بده که ایشون چی میگه ....خراب یا درستش مهم نیست مهم اینه که کیانوش گفته و شما هم قبول کن.....این روش مسخرست.

========================
من بن شدم...برای 300 دقیقه دوست هم ندارم بحث رو کشش بدم.....
فقط یک مثال میزنم:
شما طرفدار یک کنسول هستی و برای فروشش آماری رو حالا از یک منبع میدی...حالا فرض کنید منبع چرت ترین منبع دنیاست بعدش یکی میاد میگه که نخیر این آمارها اشتباه هست .....و میگه اینقدر یا فلان قدر فروش داشتن.....شما ازش نمیخواهی که این آمارها رو کجا نوشتن ؟حداقل بهش میگی لینک بده....و اگر اون بگه شما نمیتونی ببینیش بهش نمیخندی؟ بصرف اینکه ایشون کیانوش هست ....
منظور من آمار یک سال پیش نیست آماری که من مربوط به اون ماه ارایه دادم....حالا اگر کسی جوابی داره باید منبعی بده که همه ببینن و قضاوت کنند..
پیغمبر هم برای حقانیتش قران رو عرضه میکرد که منبعش خدا بود. و حالا کار به جایی رسیده که Elvish Hero میگه لازم نیست ایشون ....
....

==========================
نوشته شده توسط سونی
میخواستم بدونم فروش PS3 نسبت به زمان مشابه X360 کمتر بوده یا بیشتر ( در مناطق مختلف)؟
بازده زمانی مشابه....این کلمه خیلی معنی داره ......مهم اینه که شما کی تا کی رو میخواهی .....از اول تا آخر و یا...چون مثلا اگر این آمار رو از موقعی حساب کنیم که ps3 تازه داره استارت میزنه و خوب خیلی ها منتظرشن و در مقابل اونطرف x360 بیشتر از 1 سال از فروشش گذتشه و متعصباش قبلا کنسولشون رو گرفتن و 100 درصد در مناطقی مانند اروپا ps3 بهتر فروخته (در ابتدای عرضه) ولی مثلا آمار یک ماه پیش رو تا الان فرض کنیم که تب و تاب هر دو کنسول افتاده مثلا توی اروپا 360 در حال حاضر xbox360 دارای فروش بهتری هست....یا حتی فروش در استرالیا در زمانهای مختلف فرق داره ....
ولی منطقه آمریکا رو اصلا فکرش رو هم نکن .....
چون x360 خیلی بیشتر فروخته....مثلا یک آمار از NPD موجود هست که اومده فروش دو کنسول ps3 و wii رو در هنگام استارت تا 6 ماه بعدش نسبت به xbox360 نشون داده که واقعا جالبه :
xbox360 :1,384,000
ps3 :1,271,000

نوشته شده توسط کیانوش
در کل توی دنیا هم باز بیشتره فروش PS3.
اینو رو دیگه منبع بیار ......منبعی غیبی هم نمیخوام....

آخرین ویرایش:
اولا چيزي را بگم كه اينجا اكسر كساني كه هستند فكر ميكنند كه بسيار پر اطلاع هستند در هر زمينه و وقتي اشتباه هم ميكنند هم هيچ به روشون نميارن . اينها به من مربوط نميشه چون من هر بار اشتباه كردم بن شدم ! ولي خيلي ها نه .

ميدونم الان خيلي از مديرها ميان چي ميگن. ميگن به علت كش دادن بحث بيخود يك مسئله كاربر gartall بن ميشه . اين بحثهاي بيخودي سر كي افتاده براي بعضي ها معلوم نيست از وقتي يه نفر تو اين سايت اومده بحثها بسيار بسيار بيشتر شده ! و گذشته باز داره تكرار ميشه .

مورد ديگه اقاي كيانوش شخصي كاملا با معلومات و پر اطلاعي اي هست و در اين شكي نيست ولي اينو بايد بايد قبول كرد كه در هر خبري كه داده ميشه به صورت نا خاسته مايكروسافت له ميشه .
اقاي كيانوش يادمه يه زماني ميگفت كه من از سوني نفرت دارم ولي بايد بگم كسي كه از يه شركت يا شخصي نفرت داره نبايد اسمش را هم ببره چه برسه به اخبارش .

الان اگه دقت كنيد خيلي ها با اقاي كيانوش اختلاف دارن اين بيشتر از اينكه مربوط به تعصبات بشه بيشتر مربوط به نوع پست و احترام براي ديگران ميشه .
الان شما ببينيد تو اين چند روز چه اختلافاتي كه نيوفتاده .

اگه كيانوش به نوع دادن پستهاشون بيشتر دقت كنند مطمعنا همه كيانوش را قبول خواهند داشت و به شخصيتي همگاني تبديل ميشه .

چندتا نكته كه بايد در سايت رعايت بشه احترام و نوع پست هست . به كار بردن كلماتي مثل مذخرف يا له شدن يا افتضاح نميتونه اقلانه باشه كه متاسفانه خيلي ها به كار ميبرند .

مسخره كردن هم يكي از اينهاست كه متاسفانه بعضي از مديرها هم اين كار را ميكنن .
تو يه سايت به جاي اينكه در اولين لحظه به يكي حمله كرد بايد خيلي راحت نشست و توضيحات منطقي داد نه اينكه توي توضيحات چندتا مسخره و بي احترامي هم اضافه كنيم و تحويل ديگري بديم .
بالاخره حتي ميشه اين اختلافات را در پست خصوصي حل كرد كه بسيار تاثير گذار هست .

ولي جواب هاي من به كمدير گرامي :

تا اونجایی که من یادمه کیانوش از کنسول های نسل قبل XBOX و NGC داشت.اینکه بگی کیانوش fanboy هست در صورتی که تو پست بالاییت نوشته:

من هزار بار گفتم بازم میگم، 360 کنسول خیلی خوبیه و بازی خوب هم خیلی داره.

نه ميخواستي بگه كنسول خيلي بدي . خوب معلومه xbox360 به تنهايي كنسول خيلي خوبيه :laughing: و بازي هاي خيلي خوبيم داره كه اينم كاملا مشخصه كه بايد اين حرف را ميگفت ديگه از بچه گرفته تا بزرگتر ها ميدونن كه xbox360 بازي هاي خيلي خوبي داره :biggrin1:

من خودم آمار فروش آمریکا، کانادا، ژاپن رو دارم میگذارم اینجا و همه میبینن که فروش PS3 چقدر پایینه

خوب اينم كه كاملا معلومه . اين حقيقت هست . ولي سوال براي من اين هست كه چرا فقط به فروش xbox360 افتضاح گفته ميشه كه اين كلمه (افتضاح ) را كيانوش 3 بار براي xbox360 به كار برد كه اگه يه حساب سر انگشتي بكنيم تو اين هفت ماه عرضه ps3 با اين فروش از افتضاح هم افتضاح تر هست .

خیلی با مزه س.
این غروری که میگی رو فقط آدمهای احمق و دیوانه دارن و مسلما اگه بخوایم کیانوش رو تو این دسته قرار بدیم قبلش خیلی خیلی افراد زیادی تو صفن!

وقتي حرف ميزني دقت داشته باش كه درست حرف بزني و بدوني كه طرف مقابلت چند سال از تو بزرگتر هست . لابد منظورت من هستم كه از دسته افراد احمق و ديوانه تشريف دارم كه تو صف هستم . وقتي اين علامت را ( ! ) به كار ميبري هدف من ميشم .

اولا Xbot دوما هم وقتی تو میای اون پست رو میدی هی میخوای زورکی بچپونی تو مخ ملت که این حرف درسته اینم منبع!و چون نمیتونی این قضیه رو Handle کنی من مجبورم پستت رو پاک کنم.

ولي توهم كه هي پست منو به زوركي پاك ميكني و بدون هيچ علت منطقي و فقط از امتياز مديريتت استفاده ميكني تا به من زور بگي بدون هيچ دليلي .
تو ميتونستي پست من را قفل كني نه اينكه پاك كني كاري كه تا حالا چندين بار توسط مديرها انجام شده .بالاخره خيلي ها اين خبر را در سايتها ديدند چه اشكالي داشت كه اينجا هم ببينند .
فردا زد اين خبر درست از اب در اومد چي ميخواي بگي !
وقتي اين خبر را تو فروم سايتهايي مثل gamespot , n4g ,xboxic و ..................ميزاره من نميدونم چرا بايد اين پست پاك بشه .
هيچ دليلي براي پاك شدن اين پست نيست كه بخواي پاكش كني بزرگترين علت اين مسئله اين هست كه روش جديد سايت كه مديرها زحمت كشيدند اجرا كردند براي باز شدن اين گونه تاپيكها بود .كه گفته شده بود كه خبرهاي شايعه بايد تاپيك جديد ساخته بشه ! منم همون كار را كردم .

خوب شما مختاری هر چی رو که دوست داری قبول کنی

اين حرف را به جاي اينكه به من نقل قول كني به خودت ميكردي بهتر بود چرا كه شما هم ميتونيد خود مختار باشيد و من از سايتهايي مثل xbot خبر ميزارم خود مختار باشيد و خيلي از خبرها ديگه .
ولي اين قضيه و بحثي كه راه افتاده كلا قضيه فرق ميكنه و منابعي كه مربوط يه دوست ميشه كه فقط خود ايشون ميتونن دسترسي داشته باشند و ما ها نميتونيم ايراد داره و بايد اين منابع كه ايشون ميگن يه تعريف منطقي داشته باشه كه متاسفانه نيست .
اين قضيه مثل قضيه ي (علم غيب ) ميمونه. علم غيب مال پيامبرهاست :laughing:

من نیازی نمیبینم که بخوام بگم طرفدار چی هستم،میتونی یه نگاه به پستهای من بندازی اگه خواستی،اگرم نخواستی هر جور راحتی فکر کن.

خوب درسته كه نيازي نداريد بگيد طرف چي هستيد چون كاملا مشخصه طرفدار بسيار عميق !سوني و ps3 . وقتي نگاه به پستهات هم ميندازم (كه خواستم ) بيشتر به اين باور ميرسم .

نمیدونم چرا دارم جواب میدم ولی به عنوان مثال کیانوش اولین کسی بود که این Surface رو که خیلی دوست داری لینکاشو به من داد و تا حدود خوبی هم ازش تعریف کرد.ولی اینجا اونقدر Fanboy مشکل دار زیاد داریم که نیازی به تعریف نیست!

مطمئني كه داري اين حرفها را به من ميزني .
خوب چرا وقتي كايانوش اين حرفها را زده بود در مورد Surface كه تعريف كرده بود چرا نيومدي بگي و تعريف كني و بگي كه كيانوش اين حرفها را ميگفت . ولي به اون حرفهاي خودت كه كه هي تكرار ميكردي كه Surface به هيچ دردي نميخوره و با چند نفر ديگه هم عقيده بودي را هي ميگفتي .
درسته الان ميگي كه من نيازي ندارم چيزي را بگم . ولي در اون تاپيك يه بي احترامي به من شد كه منو بن كردي كه كاملا بيخود بود .
چون من هي ميخواستم بگم كه مايكروسافت درامدش بيشتر از اون شركتهايي است كه شما نامش را ميبريد ولي شما قبول نميكردي و نام شركتهايي را برديد كه كه درامدشون كمتر از مايكروسافت بود (درامد خالص ) كه متاسفانه دم از بي اطلاعي من زديد و منو بن كرديد . كه احسان (sony ) از طرف كيانوش كني يه لينك داد كه حرف من را ثابت كرد . اونقت شما كجا بودين .
اطلاعات غلطي كه در مورد دوربين ها ميداديد كه نيكون را از بازار دوربينهاي ديجيتال رد ميكرديد و ميگفتين تو كار ديجيتال نيست و كلا انالوگ هست !! كه فقط كافي بود چند بار روزنامه دستت بگيري كه هر روز يه مدل از دوربينهاي ديحيتال نيكون نام برده ميشه . اونوقت شما خيلي با اطلاع بودي يا من .
جنرال موتورزي كه در اوج ورشكستي كه به سر ميبرد را شما از شركتهاي موفق نام ميبرديد !!!!
تو اون تاپيك من بي اطلاع بودم يا شما ؟ كي بايد بن ميشد ؟

مطمئنی پستها رو خوندی؟!
مثال بارز این قضیه تو همین صفحه ها معلومه.میتونین به بحث بین Truth و کیانوش و Ninja-Gaiden و کیانوش نگاه کنین.
من میخوام شما پستی از کیانوش در تمام دوران این سایت پیدا کنین که توش حرفی خلاف واقعیت زده باشه در مورد X360.اون موقعی که کیانوش و خیلیهای دیگه گفتن Nexgenwars رو باد شکم آمار میده همه بهشون برخورد ولی بعدا دیدیم که کم کم آمار Nexgenwars شرو کرد به کم شدن!

پست ميخواي از كيانوش پيدا كنم ؟ اخه نميشه كه چون به قدري زياده فراموش كردم و به مرضي به نام فراموشي دچار شدم .
واقعا خيلي حقيقت داره كه كنسول xbox360 يك كنسول له شده هست و با فروش افتضاح !!

ولي يه چيزي بگم كه من خودم اصلا به امار Nexgenwars اعتقادي ندارم اولا چرا چون اولش بود ولي بعدا نه .ولي من زماني تعجب كردم كه وقتي مايكروسافت امار فروش را اعلام كرد فروش 10/4 ميليون كه نميدونم شيپ بود يا sold امارش بيشتر نزديك بود به Nexgenwars تا به بقيه چرا كه حتي Nexgenwars كمتر از اين مقدار را هم نشون ميداد !! بالاخره خيالت راحت منم اين سايت را اصلا قبول ندارم .

نه،کم کم داره بوی تغییرات مثبت میاد و اصلاح سایت.

اره جون هركي جورج بوش هم ميخواد دنيا را اصلاح كنه :biggrin1:

نوشته شده توسط kinggame20:
بابا به شما چه کجا بیشتر فروخته کجا کمتر برید x360 بازی کنید حال کنید:p
خداوکیلی بهترین پست رو ایشون داده، برید بازیتون رو بکنید، این چیزها رو هم بگذارید برای اونهایی که بهش علاقه دارن و حداقل میفهمن راجع به چی داره بحث میشه نه اینکه بیان چهار تا چیز بیربط این وسط بپرونن.

کیانوش جان من یه سوال دارم:
توی آمریکا کمتره، توی اروپا بیشتره، توی ژاپن هم بیشتره. در کل توی دنیا هم باز بیشتره فروش PS3.
اما یه فرقهایی هستش اینجا، اونم اینکه فروش PS3 توی همه مناطق به خصوص توی آمریکا به شدت افت کرده در حالیکه این موقع ها (یعنی مثلا May, June, July) مایکروسافت هنوز راحت ماهی حدود 200 هزار تا رو توی آمریکا فروش داشت. اگه سونی یه کاهش قیمت درست و حسابی در نظر نگیره برای PS3، مطمئنا تا آخر سال موفق به فروش 7.8 میلیونی که 360 تا آخر 2006 فروخته بود نخواهد شد. چون من احتمال خیلی خیلی خیلی زیاد میدم که سونی قیمت کنسولشو تا قبل از کریسمس کم کنه، پیش بینی کردم که نهایتا به زور بتونه یه چیزی بین 8 تا 10 میلیون بفروشه (تازه بازم بیشتر نزدیک به 8 میلیون) اگه مثل 360 توی 13-14 ماه اولش کاهش قیمت نداشته باشه که امکانش خیلی کمه به 8 میلیون هم برسه.

نوشته شده توسط TRUTH:
درسته کیانوش به ps3 علاقه داره و اینو همه میدونن ولی هر کسی به چیزی علاقه داره و این طبیعیه منم 360 رو دوست دارم ولی اگه بخوام تو تحلیلم اونو خیلی دخالت بدم دیگه تحلیلم منطقی نمیشه
فکر کنم اینو فقط طرفدارهای متعصب 360 میدونن.
برای بار صد هزارم، من تا حالا نه PS2 داشتم نه PSP نه PS3 . تنها کنسولی که از سونی داشتم PS1 بود. هیچ علاقه ای هم به خرید این کنسولها ندارم. تا اونجایی هم که خودم میدونم از 22 سال پیش از تنها شرکتی که خوشم میومده نینتندو بوده (هر چند که به گفته بعضیا الان که میبینم فروش PS3 پایینه رفتم یقه نینتندو رو گرفتم. :lol:) اما نسبت به همون نینتندو و کنسولهاش هم تعصب نداشتم هیچ وقت، و حقیقت و اشتباهات نینتندو رو بارها و بارها گفتم (مثلا توی دو تا نسل قبلی یعنی N64 , GC)
باز تا اونجایی که میدونم از سونی بیشتر از هر شرکت دیگه ای بدم میاد چون سونی بود که نینتندو رو به زیر کشید ( و البته الان هم نینتندو بدجوری گذاشته تو کاسش، هم با DS و هم با Wii. :laughing:) حتی توی محصولات برقی و خونگی هم همیشه طرفدار پاناسونیک (Matsushita Electric) بودم و از سونی خوشم نمیومده. حالا چرا اینجور آدمها فکر میکنن من طرفدار سونی ام؟ چونکه یه مشت کشته مرده ی مایکروسافت و 360 میومدن اینجا حرفهایی میزدن که به هیچ عنوان درست نبود (یکیش همین TRUTH) و چون منم میومدم و حقیقت رو میگفتم اینا فکر می کردن که من طرفدار سونی ام!!!!!!!
چون در حال حاضر جو این سایت جوریه که تعداد طرفدارهای 360 خیلی خیلی بیشتره، و باز چون ایرانی ها توی خونشونه که وقتی یه چیزی دارن حتما باید نسبت بهش تعصب داشته باشن و باید از جونشون مایه بگذارن برای طرفداری از اون چیز (این تعصب که نصف بدبختی های ما از همون ناشی میشه توی همه زمینه ها وجود داره) مسلما اینجور چیزها بیشتر به چشم میاد. مثلا کسی نمیگه چرا اینا رو گفتی:
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=190102&postcount=140
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=189127&postcount=766
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=185814&postcount=35
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=185716&postcount=21
و و و و
منتها اینا به چشم نمیان اما وقتی میگفتم فروش 360 تا آخر 2006 ده میلیون نبوده بلکه اون مقدار شیپ شده بوده، یه دفعه 20 نفر میومدن میگفتن نه این فروش بوده خود NDP اعلام کرده که 10.4 میلیون فروش 360 بوده. :laughing:

باز تا اونجایی که میدونم از سونی بیشتر از هر شرکت دیگه ای بدم میاد چون سونی بود که نینتندو رو به زیر کشید ( و البته الان هم نینتندو بدجوری گذاشته تو کاسش، هم با DS و هم با Wii. :laughing:) حتی توی محصولات برقی و خونگی هم همیشه طرفدار پاناسونیک (Matsushita Electric) بودم و از سونی خوشم نمیومده. حالا چرا اینجور آدمها فکر میکنن من طرفدار سونی ام؟ چونکه یه مشت کشته مرده ی مایکروسافت و 360 میومدن اینجا حرفهایی میزدن که به هیچ عنوان درست نبود (یکیش همین TRUTH) و چون منم میومدم و حقیقت رو میگفتم اینا فکر می کردن که من طرفدار سونی ام!!!!!!!
چون در حال حاضر جو این سایت جوریه که تعداد طرفدارهای 360 خیلی خیلی بیشتره، و باز چون ایرانی ها توی خونشونه که وقتی یه چیزی دارن حتما باید نسبت بهش تعصب داشته باشن و باید از جونشون مایه بگذارن برای طرفداری از اون چیز (این تعصب که نصف بدبختی های ما از همون ناشی میشه توی همه زمینه ها وجود داره) مسلما اینجور چیزها بیشتر به چشم میاد. مثلا کسی نمیگه چرا اینا رو گفتی:
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=190102&postcount=140
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=189127&postcount=766
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=185814&postcount=35
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=185716&postcount=21
و و و و
منتها اینا به چشم نمیان اما وقتی میگفتم فروش 360 تا آخر 2006 ده میلیون نبوده بلکه اون مقدار شیپ شده بوده، یه دفعه 20 نفر میومدن میگفتن نه این فروش بوده خود NDP اعلام کرده که 10.4 میلیون فروش 360 بوده. :laughing:

منم که گفتم کیانوش جواب طرفدارای ps3 رو میده!!!
ولی یه نکته هست در مورد طرفدارای کنسولها ما با عملکردمونه که نشون میدیم طرفدار کدوم کنسول هستیم(هنوز یادمون نرفته که شما میگفتی نسل اول بازی های ps3 از نسل دوم بازی های 360 بهترن و رو 60fps اجرا میشن!!!) شما جواب طرفدارای سونی رو خیلی مهربون میدین ولی جواب طرفدارای 360 رو دندون شکن (بعضی وقتها با عکس و تفصیلات که ادم شرمش میاد اون عکسها که واسه فرخ گذاشتی!)در صورتی که خدایش بعضی طرفدارای سونی شورشو دراوردن و این یه نشونه هست .

من نمیتونم بیام بگم من طرفدار 360 نیستم و تا حالا بجز 360 کنسول xbox نداشتم و ps1,ps2 داشتم چون کسی باور نمیکنه و سابقه من تو ارشیو سایت هست البته این جرم نیست تا موقعی که ادم طرفداری غیر منطقی نکنه!

اقا کیانوش اگه شما جواب طرفدارای 360 رو همنجوری که به psfan ها جواب میدی بدی مشکلی پیش نمیاد

پ.ن:دوستان اینجا تاپیک فروش کنسولها هست نه بحث و تبادل نظر در مورد کیانوش کنی!!! لطفا دیگه تمومش کنید یا اگه میخواید ادامه بدید یه تاپیک با همون عنوان اجازشو از مدیرها بگیرید و بزنید و توش بجنگید!!!
من شخصا کیانوشو دوست دارم و بحش احترام میزارم و اطلاعات خوبی داره فقط یکم با کسی که باحاش مخالفت کنه تند برخورد میکنه و ترسناک میشه!!!!

آخرین ویرایش:
بحث در مورد فروش کاملا داره منحرف میشه و تبدیل به بحث‌های شخصی بین چند نفر میشه

هر 2 کاربر Gartall و Ninja Gaiden قبلا سابقه‌ی منحرف کردن تاپیک‌های خبری رو داشتن (نمونه‌هاشم زیاده و با یه چرخ ساده توی همین انجمن میتونید پیداشون کنید. موضع گیری‌های کاملا بچه‌گانه بر علیه سونی و طرفداری از مایکروسافت که به وفور دیده میشه)

به هرحال

من به شخصه آماری که کیانوش می‌زاره رو قبول دارم چون هم منبابعش رو دیدم وهم میدونم که از روی هوا حرفی نمیزنه

با این وجود از کیانوش خواهش می‌کنم یه Print Screen از آخرین آمار فروش کنسول‌ها (یا بازیها‌) از همون منبع اینجا بزاره (در حدی که فقط نام کنسول‌ها و ارقامی که جلوشون نوشته شده مشخص باشه) تا خیال بعضی از دوستان هم راحت بشه

اما در صورتی که بعد از گذاشتن Print Screen بازهم این بحث‌های بچه‌گانه و کاملا مغرضانه رو به وجود بیارید با عرض شرمندگی تمام دستریستون از سایت برای همیشه قطع میشه ... هم این 2 کاربری که بالا نام بردم و هم بقیه‌ی کسانی که بحث‌های احتمالی رو به وجود خواهند آورد

منم که گفتم کیانوش جواب طرفدارای ps3 رو میده!!!
ولی یه نکته هست در مورد طرفدارای کنسولها ما با عملکردمونه که نشون میدیم طرفدار کدوم کنسول هستیم(هنوز یادمون نرفته که شما میگفتی نسل اول بازی های ps3 از نسل دوم بازی های 360 بهترن و رو 60fps اجرا میشن!!!) شما جواب طرفدارای سونی رو خیلی مهربون میدین ولی جواب طرفدارای 360 رو دندون شکن (بعضی وقتها با عکس و تفصیلات که ادم شرمش میاد اون عکسها که واسه فرخ گذاشتی!)در صورتی که خدایش بعضی طرفدارای سونی شورشو دراوردن و این یه نشونه هست .

من نمیتونم بیام بگم من طرفدار 360 نیستم و تا حالا بجز 360 کنسول xbox نداشتم و ps1,ps2 داشتم چون کسی باور نمیکنه و سابقه من تو ارشیو سایت هست البته این جرم نیست تا موقعی که ادم طرفداری غیر منطقی نکنه!

اقا کیانوش اگه شما جواب طرفدارای 360 رو همنجوری که به psfan ها جواب میدی بدی مشکلی پیش نمیاد

پ.ن:دوستان اینجا تاپیک فروش کنسولها هست نه بحث و تبادل نظر در مورد کیانوش کنی!!! لطفا دیگه تمومش کنید یا اگه میخواید ادامه بدید یه تاپیک با همون عنوان اجازشو از مدیرها بگیرید و بزنید و توش بجنگید!!!
من شخصا کیانوشو دوست دارم و بحش احترام میزارم و اطلاعات خوبی داره فقط یکم با کسی که باحاش مخالفت کنه تند برخورد میکنه و ترسناک میشه!!!!
اولا که من نگفتم بازیهای PS3 با 60 فریم اجرا میشن، من گفتم توی نسل اول بازیهای PS3 بازیهایی وجود داره که با 60 فریم اجرا میشن اما 360 (تا اون موقع) بازی ای نداشته که 60 فریم بر ثانیه باشه. بحث سر قدرت سخت افزاری این کنسولها هم من دیگه واقعا حوصله اشو ندارم بکنم، قبلا کردم و یه مقاله 15-16 صفحه ای هم توی مجله بازی رایانه نوشتم میتونی بری بخونیش.
در مورد نوع جواب دادن هم من یادم نمیاد از اول با کسی بد حرف زده باشم مگر اینکه اون طرف بخواهد با تعصب بیجا و الکی هی حرفهای نادرست خودشو تکرار کنه، کاری که عادت خیلی از اعضای این سایته.
وقتی من جواب فلان حرف رو میدم و دیگه بحث ادامه پیدا نمیکنه لزومی نداره که منم بیام و دفعه بعدی تندتر جواب بدم. اما اینجا بحث های فراوونی با طرفدارهای متعصب 360 داشتم که به هیچ عنوان نمیخواستن حرف درست رو قبول کنن.
یادمه یه زمانی توی وبلاگ حمید میگفتم کیفیت ساخت 360 پایینه و احتمال خراب شدنش خیلی زیاده، بچه هایی که اونجا میومدن یادشونه، اون موقع خیلی از همین طرفدارهای 360 میگفتن تو داری جوسازی میکنی که کسی 360 نخره!!!! حالا همون آدمها اینو میگذارن توی امضاشون:

Xbox 360 دوست داشتنی ترین کنسول
ولی کیفیت ساخت ----> 0

http://www.bazicenter.com/forums/member.php?u=425

من سر همون شیپ و sold با خود تو کلی بحث کردم (توی همین تاپیک اولهاش، اگه یادت نیست میتونی بری یه سر بزنی ببینی) که آخرشم نتیجه نداد، پس وقتی یه همچین رفتاری میکنید باید توقع تند تر جواب دادن منم داشته باشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or