این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
خوب این دیگه بستگی به خودت داره.واسه ی خود من و خیلیهای دیگه حرفای کیانوش قابل اطمینانه چون هیچ دلیلی نداره که بخواد دروغ بگه.اینجا شمایی که میخوای ثابت کنی که کیانوش اشتباه میکنه.کیانوش نمیخواد ثابت کنه که داره درست میگه که بخواد واسش منبع بیاره یا کاغذ های دست نویسشو اسکن کنه:biggrin1:
کیانوش بارها گفته به این خاطر این حرفا رو میزنه که افرادی که میان اینجارو میخونن به اطلاعات درست برسن.کیانوش میگه این آماری که میذاره از منابع موثقی هست ه اسماشونو میگه و به ما هیچ ربطی نداره که از طریق ایمیل یا تلفن یا هر چیز دیگه ای به این آمار دسترسی داره.حالا یا مشا به حرفای کیانوش اعتماد داری یا نه،اگه داری که هیچ،اگه نداری بازم راه حل هارو بالا گفتم:biggrin1:
بايد پاك بشه اين از قوانين سايت هست و هيچ كس نميتونه از زيرش فرار كنه .
وگرنه پست كاملا پوچ هست
تا اونجایی که من یادمه کیانوش از کنسول های نسل قبل XBOX و NGC داشت.اینکه بگی کیانوش fanboy هست در صورتی که تو پست بالاییت نوشته:دوما شما ميگيد كه كيانوش هيچ دليلي نداره دروغ بگه ولي من ميگم ميتونه بگه چون يه شخصي كه كاملا طرفدار سوني و ps3 هست وبراي له كردن مايكروسافت خيلي حرفها ميشه گفت كه دروغ باشه . يه شخصي كه در عمرش يك تعريف از مايكروسافت نكرده باشه و اونو هي له بكنه امكان اين را نداره كه بياد در مورد مايكروسافت راست بگه چون اينجا غرور هست كه اين اجازه را نميدونه كه بقيش را هم خودت ميدوني .
من هزار بار گفتم بازم میگم، 360 کنسول خیلی خوبیه و بازی خوب هم خیلی داره.
خیلی با مزه س.من خودم آمار فروش آمریکا، کانادا، ژاپن رو دارم میگذارم اینجا و همه میبینن که فروش PS3 چقدر پایینه
اولا Xbot دوما هم وقتی تو میای اون پست رو میدی هی میخوای زورکی بچپونی تو مخ ملت که این حرف درسته اینم منبع!و چون نمیتونی این قضیه رو Handle کنی من مجبورم پستت رو پاک کنم.کیانوش بنا به دلایلی تمایل نداره منابع شو فاش کنه و تا اونجایی که من اطلاع دارم با توجه به رفتارهایی که میبینه کاملا حق داره!اون داره کاری که به نظرش درسته و خیلیها از جمله من قبول دارن رو انجام میده و وقتی برخورد های تعصبی و مزخرف رو میبینه به صراحت گفته:وقتي من ميام از سايتي كه منبعش از xpot ها هست و اونو هر چه سريع پاك ميكني و ميگي كه نميشه . دليلي براي خودت داري ؟
خوب شما مختاری هر چی رو که دوست داری قبول کنی
من نیازی نمیبینم که بخوام بگم طرفدار چی هستم،میتونی یه نگاه به پستهای من بندازی اگه خواستی،اگرم نخواستی هر جور راحتی فکر کن.ولي اينو مطمعن هستم اگه من يه خبر از منبع فنبوي ps3 ميزاشتم تو پاكش نميكردي .
نمیدونم چرا دارم جواب میدم ولی به عنوان مثال کیانوش اولین کسی بود که این Surface رو که خیلی دوست داری لینکاشو به من داد و تا حدود خوبی هم ازش تعریف کرد.ولی اینجا اونقدر Fanboy مشکل دار زیاد داریم که نیازی به تعریف نیست!يه شخصي كه در عمرش يك تعريف از مايكروسافت نكرده باش
مطمئنی پستها رو خوندی؟!رئيس جمهور هم وقتي يه خبر بخواد بده بايد دليل و منطق داشته باشه وگرنه به درد مملكت نميخوره .
نه،کم کم داره بوی تغییرات مثبت میاد و اصلاح سایت.تو اين سايت يواش يواش بوي سياست مياد
البته میدونم جاش اینجا نیست:blushing: ولی این آقای کیانوش که دستی تو دانستن اعداد و ارقام و پیشبینی فروش کنسول ها و بازیهاشون داره میشه درباره بازیهای PC و آینده اش تا دو - سه سال آینده برامون حرف بزنه و مهمتر از اون اینکه آیا واقعا PC-GAMING در حال مردن است؟
نوشته های بالا یکی از پست هاییه که بنده 2 روز پیش دادم.ایول یه دعوای دیگه
خوب اصولا اسم این دعوا ها رو میزاریم فن بوی بازی
اما قبلش بیاین فن رو تعریف کنیم:
اصولا به کسی میگن که طرفدار یه کنسولی هست و اونو میخره.
اما توی ایران یعنی افرادی که تعصب چشماشونو کور کرده و به هر نحوی میخواد بگه کنسول من بهتره حتی اگه تمامی منطق و اصول اخلاقی انسانی رو زیر پا بزاره.
اگه بخوایم طبق تعریف اول پیش بریم همه توی این سایت فن یه کنسولی هستند.
اما اگه تعریف دوم رو در نظر بگریم 90% بچه ها اینجوری هستند.
حالا یکسری دوست دارند به هر طریقی با هر جمله ای از اون 10% که سعی میکنند عادلانه قضاوت کنند و اون منطق و اخلاقیات انسانی له شده رو بلند کنند این لغط فن رو بچسبونند تا بگن تو هم که با مدرک و دلیل حرف میزنی حرفات کشکه و ارزشی نداره.
همه جای دنیا با اطلاعات با هم بحث میکنند واگه کسی پستی بده یا قبولش میکنند یا با اطلاعات بیشتر جو.ابشو میدند اما اینجا یا با اطلاعات کمتر جواب ناقصی میدند که اقلیت موارد رو شامل میشه یا با چرت و پرت گویی و گزاف گویی علم و دانش طرف مقابل رو زیر سوال میبرند و سعی میکنند اینجوری جواب طرف رو داده باشند که اکثریت موارد رو شامل میشه و به دعوا می انجامه اگرم دعوا نشه یکی از مدیران میاد بحث رو تموم میکنه و 2 طرف دعوا از هم دیگه کینه به دل میگیرند که بعدا یه جوری تلافی کنند.
:laughing::laughing:آیا واقعا PC-GAMING در حال مردن است؟
خودشهاین کیانوش که همه شماها درموردش بحث میکنید همون کیانوش کنی هست که توی مجله بازیرایانه هست؟؟؟
نوشته شده توسط کیانوش
بهرحال از همه معذرت میخواهم اما هرکاری کردم که کار به اینجا نکشه باز با حرفهای پوچ و بهتره بگم اراجیف ninja_gaiden روبرو شدم.
دوست عزیز پست بالای کیانوش رو ببینید ....بخاطرش من بن شدم....اینم قانون جدید هست.چي را به ما ربط نداره ؟ وقتي يكي منبع ميخواد بايد و بايد و بايد اعلام بشه نه اينكه فقط اسم منبع را بگه بايد يك لينك بده كه ما به اونجا بريم . وقتي ميگه ما نميتونيم دسترسي داشته باشيم بايد و بايد يك كپي از صفحه اي كه امار را به دست مياره اينجا نشون بده وگرنه پست كاملا پوچ هست و بايد پاك بشه اين از قوانين سايت هست و هيچ كس نميتونه از زيرش فرار كنه .
پس برای همیشه چشمات رو ببند و گوش بده که ایشون چی میگه ....خراب یا درستش مهم نیست مهم اینه که کیانوش گفته و شما هم قبول کن.....این روش مسخرست.خوب این دیگه بستگی به خودت داره.واسه ی خود من و خیلیهای دیگه حرفای کیانوش قابل اطمینانه چون هیچ دلیلی نداره که بخواد دروغ بگه.اینجا شمایی که میخوای ثابت کنی که کیانوش اشتباه میکنه.کیانوش نمیخواد ثابت کنه که داره درست میگه که بخواد واسش منبع بیاره یا کاغذ های دست نویسشو اسکن کنه
کیانوش بارها گفته به این خاطر این حرفا رو میزنه که افرادی که میان اینجارو میخونن به اطلاعات درست برسن.کیانوش میگه این آماری که میذاره از منابع موثقی هست ه اسماشونو میگه و به ما هیچ ربطی نداره که از طریق ایمیل یا تلفن یا هر چیز دیگه ای به این آمار دسترسی داره.حالا یا مشا به حرفای کیانوش اعتماد داری یا نه،اگه داری که هیچ،اگه نداری بازم راه حل هارو بالا گفتم
بازده زمانی مشابه....این کلمه خیلی معنی داره ......مهم اینه که شما کی تا کی رو میخواهی .....از اول تا آخر و یا...چون مثلا اگر این آمار رو از موقعی حساب کنیم که ps3 تازه داره استارت میزنه و خوب خیلی ها منتظرشن و در مقابل اونطرف x360 بیشتر از 1 سال از فروشش گذتشه و متعصباش قبلا کنسولشون رو گرفتن و 100 درصد در مناطقی مانند اروپا ps3 بهتر فروخته (در ابتدای عرضه) ولی مثلا آمار یک ماه پیش رو تا الان فرض کنیم که تب و تاب هر دو کنسول افتاده مثلا توی اروپا 360 در حال حاضر xbox360 دارای فروش بهتری هست....یا حتی فروش در استرالیا در زمانهای مختلف فرق داره ....نوشته شده توسط سونی
میخواستم بدونم فروش PS3 نسبت به زمان مشابه X360 کمتر بوده یا بیشتر ( در مناطق مختلف)؟
اینو رو دیگه منبع بیار ......منبعی غیبی هم نمیخوام....نوشته شده توسط کیانوش
در کل توی دنیا هم باز بیشتره فروش PS3.
تا اونجایی که من یادمه کیانوش از کنسول های نسل قبل XBOX و NGC داشت.اینکه بگی کیانوش fanboy هست در صورتی که تو پست بالاییت نوشته:
من هزار بار گفتم بازم میگم، 360 کنسول خیلی خوبیه و بازی خوب هم خیلی داره.
من خودم آمار فروش آمریکا، کانادا، ژاپن رو دارم میگذارم اینجا و همه میبینن که فروش PS3 چقدر پایینه
خیلی با مزه س.
این غروری که میگی رو فقط آدمهای احمق و دیوانه دارن و مسلما اگه بخوایم کیانوش رو تو این دسته قرار بدیم قبلش خیلی خیلی افراد زیادی تو صفن!
اولا Xbot دوما هم وقتی تو میای اون پست رو میدی هی میخوای زورکی بچپونی تو مخ ملت که این حرف درسته اینم منبع!و چون نمیتونی این قضیه رو Handle کنی من مجبورم پستت رو پاک کنم.
خوب شما مختاری هر چی رو که دوست داری قبول کنی
من نیازی نمیبینم که بخوام بگم طرفدار چی هستم،میتونی یه نگاه به پستهای من بندازی اگه خواستی،اگرم نخواستی هر جور راحتی فکر کن.
نمیدونم چرا دارم جواب میدم ولی به عنوان مثال کیانوش اولین کسی بود که این Surface رو که خیلی دوست داری لینکاشو به من داد و تا حدود خوبی هم ازش تعریف کرد.ولی اینجا اونقدر Fanboy مشکل دار زیاد داریم که نیازی به تعریف نیست!
مطمئنی پستها رو خوندی؟!
مثال بارز این قضیه تو همین صفحه ها معلومه.میتونین به بحث بین Truth و کیانوش و Ninja-Gaiden و کیانوش نگاه کنین.
من میخوام شما پستی از کیانوش در تمام دوران این سایت پیدا کنین که توش حرفی خلاف واقعیت زده باشه در مورد X360.اون موقعی که کیانوش و خیلیهای دیگه گفتن Nexgenwars رو باد شکم آمار میده همه بهشون برخورد ولی بعدا دیدیم که کم کم آمار Nexgenwars شرو کرد به کم شدن!
نه،کم کم داره بوی تغییرات مثبت میاد و اصلاح سایت.
خداوکیلی بهترین پست رو ایشون داده، برید بازیتون رو بکنید، این چیزها رو هم بگذارید برای اونهایی که بهش علاقه دارن و حداقل میفهمن راجع به چی داره بحث میشه نه اینکه بیان چهار تا چیز بیربط این وسط بپرونن.نوشته شده توسط kinggame20:بابا به شما چه کجا بیشتر فروخته کجا کمتر برید x360 بازی کنید حال کنید
توی آمریکا کمتره، توی اروپا بیشتره، توی ژاپن هم بیشتره. در کل توی دنیا هم باز بیشتره فروش PS3.کیانوش جان من یه سوال دارم:
میخواستم بدونم فروش PS3 نسبت به زمان مشابه X360 کمتر بوده یا بیشتر ( در مناطق مختلف)؟
فکر کنم اینو فقط طرفدارهای متعصب 360 میدونن.نوشته شده توسط TRUTH:درسته کیانوش به ps3 علاقه داره و اینو همه میدونن ولی هر کسی به چیزی علاقه داره و این طبیعیه منم 360 رو دوست دارم ولی اگه بخوام تو تحلیلم اونو خیلی دخالت بدم دیگه تحلیلم منطقی نمیشه
باز تا اونجایی که میدونم از سونی بیشتر از هر شرکت دیگه ای بدم میاد چون سونی بود که نینتندو رو به زیر کشید ( و البته الان هم نینتندو بدجوری گذاشته تو کاسش، هم با DS و هم با Wii. :laughing حتی توی محصولات برقی و خونگی هم همیشه طرفدار پاناسونیک (Matsushita Electric) بودم و از سونی خوشم نمیومده. حالا چرا اینجور آدمها فکر میکنن من طرفدار سونی ام؟ چونکه یه مشت کشته مرده ی مایکروسافت و 360 میومدن اینجا حرفهایی میزدن که به هیچ عنوان درست نبود (یکیش همین TRUTH) و چون منم میومدم و حقیقت رو میگفتم اینا فکر می کردن که من طرفدار سونی ام!!!!!!!
چون در حال حاضر جو این سایت جوریه که تعداد طرفدارهای 360 خیلی خیلی بیشتره، و باز چون ایرانی ها توی خونشونه که وقتی یه چیزی دارن حتما باید نسبت بهش تعصب داشته باشن و باید از جونشون مایه بگذارن برای طرفداری از اون چیز (این تعصب که نصف بدبختی های ما از همون ناشی میشه توی همه زمینه ها وجود داره) مسلما اینجور چیزها بیشتر به چشم میاد. مثلا کسی نمیگه چرا اینا رو گفتی:
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=190102&postcount=140
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=189127&postcount=766
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=185814&postcount=35
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=185716&postcount=21
و و و و
منتها اینا به چشم نمیان اما وقتی میگفتم فروش 360 تا آخر 2006 ده میلیون نبوده بلکه اون مقدار شیپ شده بوده، یه دفعه 20 نفر میومدن میگفتن نه این فروش بوده خود NDP اعلام کرده که 10.4 میلیون فروش 360 بوده. :laughing:
اولا که من نگفتم بازیهای PS3 با 60 فریم اجرا میشن، من گفتم توی نسل اول بازیهای PS3 بازیهایی وجود داره که با 60 فریم اجرا میشن اما 360 (تا اون موقع) بازی ای نداشته که 60 فریم بر ثانیه باشه. بحث سر قدرت سخت افزاری این کنسولها هم من دیگه واقعا حوصله اشو ندارم بکنم، قبلا کردم و یه مقاله 15-16 صفحه ای هم توی مجله بازی رایانه نوشتم میتونی بری بخونیش.منم که گفتم کیانوش جواب طرفدارای ps3 رو میده!!!
ولی یه نکته هست در مورد طرفدارای کنسولها ما با عملکردمونه که نشون میدیم طرفدار کدوم کنسول هستیم(هنوز یادمون نرفته که شما میگفتی نسل اول بازی های ps3 از نسل دوم بازی های 360 بهترن و رو 60fps اجرا میشن!!!) شما جواب طرفدارای سونی رو خیلی مهربون میدین ولی جواب طرفدارای 360 رو دندون شکن (بعضی وقتها با عکس و تفصیلات که ادم شرمش میاد اون عکسها که واسه فرخ گذاشتی!)در صورتی که خدایش بعضی طرفدارای سونی شورشو دراوردن و این یه نشونه هست .
من نمیتونم بیام بگم من طرفدار 360 نیستم و تا حالا بجز 360 کنسول xbox نداشتم و ps1,ps2 داشتم چون کسی باور نمیکنه و سابقه من تو ارشیو سایت هست البته این جرم نیست تا موقعی که ادم طرفداری غیر منطقی نکنه!
اقا کیانوش اگه شما جواب طرفدارای 360 رو همنجوری که به psfan ها جواب میدی بدی مشکلی پیش نمیاد
پ.ن:دوستان اینجا تاپیک فروش کنسولها هست نه بحث و تبادل نظر در مورد کیانوش کنی!!! لطفا دیگه تمومش کنید یا اگه میخواید ادامه بدید یه تاپیک با همون عنوان اجازشو از مدیرها بگیرید و بزنید و توش بجنگید!!!
من شخصا کیانوشو دوست دارم و بحش احترام میزارم و اطلاعات خوبی داره فقط یکم با کسی که باحاش مخالفت کنه تند برخورد میکنه و ترسناک میشه!!!!