آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

کلآ من شنیدم که nintendo قراره یه سری سخت افزار واسه wii عرضه کنه و گفته که wii به خاطر همین خاصیت Upgrade شدنش هست که فروش زیادی خواهد کرد . اونا همچنین گفته بودن که ما این سخت افزار هارو به این دلیل زود عرضه نکردیم واسه اینکه می خواستیم قدرت Ps3 و 360و ببینیم و بهتر بررسی کنیم.

کلآ من شنیدم که nintendo قراره یه سری سخت افزار واسه wii عرضه کنه و گفته که wii به خاطر همین خاصیت Upgrade شدنش هست که فروش زیادی خواهد کرد . اونا همچنین گفته بودن که ما این سخت افزار هارو به این دلیل زود عرضه نکردیم واسه اینکه می خواستیم قدرت Ps3 و 360و ببینیم و بهتر بررسی کنیم.
نه اینجوری نیست.

به خاطر سخت افزار ضعيفی که داره يعنی فکر نمیکنيد تو 2 3 ساله اتی به مشکل بر بخوره؟
يعنی همش ما بايد يه همچين بازيهايی رو در حد کنسول wii ببينيم؟ فکر نکنم ديگه کنسول
wii بيشتر از اين بازيهاش جای پيشرّفت داشته باشه !! يعنی واقعاً میشه اين کنسول رو
از الان برنده جنگ کنسولها بدونيم؟ چون اين فروشی که اين کنسول داره واقعاً عاليه !!!
پس چرا از الان اين کنسول برنده ندونيم؟

چند تا نکته رو باید در نظر بگیریم اولا اینکه کسانی که wii خریدن کیا هستن؟ ایا برای اولین باره که کنسول میخرن یا اینکه از ps2 جدا شدن؟

اگه واسه دفعه اول باشه کنسول خریدن خوب اینا تازه به جمع بازی بازا اومدن و این واسه صنعت گیم خوبه ولی نمیشه نتیجه گرفت که wii برنده شده چون هنوز معلوم نیست اکثریت چی انتخاب میکنن!

اگه خریداران wii قبلا ps2 داشتن و الان رفتن wii خریدن بازم نمیشه گفت که wii برنده شده چون هنوز ps3 قیمتش خیلی بالاس و بازی انچنانی هم نداره کسی نمیدونه که با اومدن پایین قیمت این خریداران بازم ps3 میخرن یا نه؟پس هنوز خیلی زوده که بشه گفت wii برنده هست

بزار یه مثال واست بزنم الان فروش تلوزیون معمولی چندین برابر فروش تلوزیون hd هست ولی کسی نمیگه hd کارش تمومه همه میگن صبر کن قیمت بیاد پایین تا فراگیر بشه ماجرای کنسول هم همینه الان 250 دلار یه قیمت هست که هر کس بخواد بازی کنه میتونه پرداخت کنه ولی 600 دلار کمتر کسی میتونه پرداخت کنه

پ.ن:به نظر من wii کنسولی نیست که بتونه یه بازی بازو به تنهایی ارضا کنه یه بازی باز یا باید 360 بخره یا ps3 اخه کدوم بازی کنیه که بره call of duty نسخه wii بخره و بشینه رو تلوزیون hd بازی کنه! (البته وقتی که تلوزیون hd همه گیر بشه تا چند سال دیگه)
این نظر منه میتونید قبول کنید میتونید منو اتیش بزنید:p

راستی کسی میتونه فقط یه نفر انالیز کننده رو معرفی کنه که wii رو برنده جنگ کنسولها معرفی کرده باشه! یه لینک بدین ممنون میشم

چند تا نکته رو باید در نظر بگیریم اولا اینکه کسانی که wii خریدن کیا هستن؟ ایا برای اولین باره که کنسول میخرن یا اینکه از ps2 جدا شدن؟

اگه واسه دفعه اول باشه کنسول خریدن خوب اینا تازه به جمع بازی بازا اومدن و این واسه صنعت گیم خوبه ولی نمیشه نتیجه گرفت که wii برنده شده چون هنوز معلوم نیست اکثریت چی انتخاب میکنن!

اگه خریداران wii قبلا ps2 داشتن و الان رفتن wii خریدن بازم نمیشه گفت که wii برنده شده چون هنوز ps3 قیمتش خیلی بالاس و بازی انچنانی هم نداره کسی نمیدونه که با اومدن پایین قیمت این خریداران بازم ps3 میخرن یا نه؟پس هنوز خیلی زوده که بشه گفت wii برنده هست

بزار یه مثال واست بزنم الان فروش تلوزیون معمولی چندین برابر فروش تلوزیون hd هست ولی کسی نمیگه hd کارش تمومه همه میگن صبر کن قیمت بیاد پایین تا فراگیر بشه ماجرای کنسول هم همینه الان 250 دلار یه قیمت هست که هر کس بخواد بازی کنه میتونه پرداخت کنه ولی 600 دلار کمتر کسی میتونه پرداخت کنه

پ.ن:به نظر من wii کنسولی نیست که بتونه یه بازی بازو به تنهایی ارضا کنه یه بازی باز یا باید 360 بخره یا ps3 اخه کدوم بازی کنیه که بره call of duty نسخه wii بخره و بشینه رو تلوزیون hd بازی کنه! (البته وقتی که تلوزیون hd همه گیر بشه تا چند سال دیگه)
این نظر منه میتونید قبول کنید میتونید منو اتیش بزنید:p

راستی کسی میتونه فقط یه نفر انالیز کننده رو معرفی کنه که wii رو برنده جنگ کنسولها معرفی کرده باشه! یه لینک بدین ممنون میشم
فکر می کنم الان یه چیزی حدود 7 ماه هم دیر باشه برای اینکه Wii رو برنده بدونیم. :laughing:
چون الان که دیگه همه میدونن Wii برنده است، مهم این بود که همون حول و حوش دسامبر (یا حتی زودتر) کسی تشخیص بده این موضوع رو.

براتون توضیح میدم : وقتی یک بیماری حالش خوب نیست مرتبا پزشکها میان به اطرافیانش دلداری میدن که هنوز داره نفس میکشه و هنوز زنده است و ما امید به بهبودیش داریم!
این حرفهای امید بخش درسته میتونه نشانه خوب شدن طرف باشه ولی بیشتر اینطور ازش استنباط میشه که حال فرد نسبت به افراد عادی مناسب نیست

وقتی Hype کنسول نسل جدید همه جا رو گرفته بود همه گفتند که با ورود کنسول های نسل جدید دیگه PC از بین میره ولی هنوز وجود داره . از نظر من یکسری دلایل داره.

کنسول یکسری محدودیت ها داره.
یکی از این محدودیت ها همون قضیه controller هست که رقیبی مثل Mouse + Keyboard رو جلوی خودش میبینه. تصور اجرای سبک استراتژی یا FPS یا MMO روی کنسول خنده داره. مثلا من بنشینم و جلوی کنسول CS بازی کنم. ( خدمت دوستانی که الان میخواهند GoW رو مثل بزنند .. سبک GoW سوم شخص است .. 3rd person shooter ). اگر کسی میخواهد دلیلی اضافه شدن mouse/keyboard را بیاورد لطفا صبر کنید و به انتهای نوشته مراجعه کنید .

نکته دیگه طرفداران بازی ها است. کسی که کنسول میخره اصولا علاقه به یکسری ژانرها و بازیهای خاصی داره. مثلا بازیهای سوم شخص - racing - sports و غیره . کسی نمیاد برای بازی کردن C&C3 کنسول بخره ولی شاید خیلی برای GoW روی به 360 آوردند. اصولا عده زیادی از casual ها کنسول دارند ( به کسی برنخوره ) ولی وقتی شخصی 30+ شب خسته و کوفته از کار روزانه به خانه میاد. آیا حوصله این رو داره که بشینه یک RPG اون هم از نوع D&D رو بازی کنه ؟ نخیر . میخواد لم بده روی مبل و یکی دو ساعت خوشحال باشه. چتد درصد افرادی که کنسول دارند Hardcore هستند؟ حالا اگه یک بازی پیچیده برای کنسول ساخته بشه چقدر قراره بفروشه ؟!

همه میدونیم که سونی و مایکروسافت روی کنسول هایشان ضرر میدهند . حالا میگویند که مایکروسافت دیگه ضرر نمیده . خوب یک زمانی که میداد و این ضرر انباشته شده کچا رفته. این قضیه خیلی شبیه دوران dotcom ها بود که به مزخرفترین پروژه اینترنتی میلیونها دلار بودجه تعلق میگرفت و الان هم میبینیم که چه اتفاقی افتاد و اون شرکت هایی که مثل قارچ سبز شده بودند کجا رفتند. فروش بازیهای کنسول هنوز بالاست ولی این آیا فقط به دلیلی اینه که کنسول ها بهترند ؟ یا اینکه خیلی از بازیهای کامپیوتر به دلیل همین قضیه اینترنت و p2p کپی می شوند و کپی شدنشون خیلی ساده تره. ولی هنوز بازهایی که امکان استفاده کپی از آنها وجود نداره پرطرفدار هستند .. MMO ها مثل WoW و GW و EVE Online و غیره . یا FPS ها که نمونه بارزش CS . وقتی بعد از مدتی امکان استفاده از کپی روی کنسول ها هم به اندازه بازیهای کامپیوتر در دسترس همه قرار گرفت فروش بازیها چقدر خواهد بود.

در دنیای Competitive و رقابتی . بسباری از بازیهای رقابتی پرطرفدار دنیا هنوز روی کنسول وچود ندارند . در همین مسابقات WCG امسال که البته خیلی هم درپیت شده. تعداد بازیهای PC حدود دو برابر کنسول است. اگر support مایکروسافت رو از پشت 360 برداریم برای مسابقات 360 چه اتفاقی میفته؟ این که یک شرکتی مثل سونی یا مایکروسافت متولی دستگاهی باشه و سرمایه زیادی برای تبلیغاتش خرچ کنه با PC که متولی خاصی نداره و شرکت های مختلف با هم جمع شده اند، قابل مقایسه نیست. این را هم از نظر نباید دور داشت که دنیای رقابت در بازیهای PC بیشتر از یک دهه از کنسول جلو است. چند نفر از متعصب ترین طرفدار GoW فکر میکنند که این بازی به اندازه starcraft در دنیای competitive محبوب شود که هنوز بعد از نه سال محبوب باشد و یکی از خنده دار ترین رقابت های دنیای بازی شکل بگیرد به نحوی که مهمترین رقیب SC2 موجودی نیست جز SC1 .

یک نکته ای که دقیقا هیچکس بهش توجه نمیکنه اینه که مرز بین کنسول و PC دیگه شفاف نیست. به قول معروف مرزها blur شده اند. الان کم کم داره قضیه mod نوشتن برای کنسول ها مد میشه. یا همین شبکه کردن . اتصال دستگاه های مختلف . وبگردی در اینترنت . نمایش و پخش موسیقی و فیلم. اینها مواردی است که سالها است روی PC وجود داشته. مثلا داشتن مراحل اضافی روی کنسول ها الان به یک مساله هیجان انگیز تبدیل شده ولی روی PC خیلی عادی است که بازیی کهlevel editor نداشته باشه ده امتیاز منفی براش ثبت میشه. نمونه اش هم mod community های قوی Fallout - nWn - UT - Quake - Doom - Thief و غیره است.
وقتی که میگیم کنسول چه چیزی جلوی چشم ما میاد ؟ اینکه طرف روی مبل یا جلوی تلویزیون نشسته و داره بازی میکنه ولی PC چی ؟ شخصی جلوی مانیتور و پشت میز نشسته و با mouse/keyboard در حال کار است. الان که حرف از اضافه شدن این دو موحود کنسول .. استفاده از مانیتور و غیره است. کنسول بیشتر از همه به چه چیز شبیه شده است ؟ جواب خیلی ساده است به PC . روز به روز کنسول ها به کامپیوتر شبیه تر میشوند. معماری داخلی کنسول ها با نگاهی abstract کپی از PC نیست؟! همیشه با PC مقایسه نمیشوند؟ اگر مرزی بود که این ور کنسول و طرف دیگر کامپیوتر بود .. در این نسل مرز شفافی نداریم و در نسل بعد مرزی وجود نخواهد داشت.
اگر کنسولیهای عزیز فکر میکنند که ما PC را شکست دادیم خیر .. دوستان عزیز شما هم دارید تشریف میاورید این ور خط . چند سالی که گذشت سلایق و شیوه بازیهای شما نیز مثل ما خواهد شد و در PC حل خواهید شد. فقط صبر بفرمایید.

پ.ن : البته این مثل چیزی که دوستان نوشته بودند مقاله نیست . بیشتر تجربیات من بیشتر از ده سالی است که به صورت جدی در دنیای PC هستم. لزوما من همه حرفهای من درست نیست و این نوشته ابتدا به ساکن و در ادیتور نوشته شده است.

آخرین ویرایش:
اون خبری که من گفته بودم از گیم اسپات خونده بودم . عنوان خبرش هم فکر کنم این بود که سازنده های نینتندو پیش بینی کرده بودنند که این کنسول تا سال 2012 نزدیک به 50 میلیون فروش می کنه...
فکر می کنم الان یه چیزی حدود 7 ماه هم دیر باشه برای اینکه Wii رو برنده بدونیم.
چون الان که دیگه همه میدونن Wii برنده است، مهم این بود که همون حول و حوش دسامبر (یا حتی زودتر) کسی تشخیص بده این موضوع رو.
بابا جان ، هیچ احدی تو این دنیا نمی تونه انقدر با اطمینان بگه که Wii برنده میشه حتی خود صاحب نینتندو .
اصلآ اگه اینجوری بود که دیگه تمام سازنده ها همه ی بازیهای اصلیشونو از این به بعد واسه wii هم عرضه می کردند . تازه به غیر از خود نینتندو هم جدیدآ هیچ کس دیگه ای نمیاد بازی انحصاری واسه wii بزنه البته شاید تک و توک بعضی ها بزنن ولی بعدش پشیمون می شن .
به نظر من Wii به غیر از این دسته هاش هیچ نکته ی مثبت دیگه ای نداره.
من که واقعآ نمی دونم چرا wii باید برنده ی این جنگ کنسول ها بشه . اگه اینطور بشه که دیگه آخر مسخره بازیه .
اصلآ بی زحمت خود شما چندتا دلیل بیارید که wii برنده ی این جنگ کنسول ها میشه .

کنسول یکسری محدودیت ها داره.
یکی از این محدودیت ها همون قضیه controller هست که رقیبی مثل Mouse + Keyboard رو جلوی خودش میبینه. تصور اجرای سبک استراتژی یا FPS یا MMO روی کنسول خنده داره
.

فکر نمیکنم که دیگه کسی از تصور بازی fps رو کنسول خندش بگیره بعد از اینهمه بازی fps خوب رو 360 !!!
شما بازی های halo.call of duty.و ... رو که هر روز داره تو لایو بازی میشه ندیدین!
یا همین c&c3 که شما میگی خنده داره تو کنسول اینقدر باحاله تو لایو که خود من حاضرم بخاطرش یه کنسول بخرم!
اصولا عده زیادی از casual ها کنسول دارند ( به کسی برنخوره ) ولی وقتی شخصی 30+ شب خسته و کوفته از کار روزانه به خانه میاد. آیا حوصله این رو داره که بشینه یک RPG اون هم از نوع D&D رو بازی کنه ؟ نخیر . میخواد لم بده روی مبل و یکی دو ساعت خوشحال باشه. چتد درصد افرادی که کنسول دارند Hardcore هستند؟ حالا اگه یک بازی پیچیده برای کنسول ساخته بشه چقدر قراره بفروشه ؟

شما فکر میکنی هر کس pc داره hardcore هست؟اصلا فکر میکنی ما چقدر hardcore داریم در ضمن بحث فروش گیم رو وسط نکش که تو فروش کنسولها خیلی جلوتر هستن
کیانوش راست میگفت pc بازای ایران یجور دیگه فکر میکنن برو مقالشو حتما بخون خدایش ادم به بعضی حرفای کیانوش ایمان میاره!

در دنیای Competitive و رقابتی . بسباری از بازیهای رقابتی پرطرفدار دنیا هنوز روی کنسول وچود ندارند . در همین مسابقات WCG امسال که البته خیلی هم درپیت شده. تعداد بازیهای PC حدود دو برابر کنسول است. اگر support مایکروسافت رو از پشت 360 برداریم برای مسابقات 360 چه اتفاقی میفته؟

اولا ساپورت ماکروسافت رو از 360 ورداریم معنی نداره دوما مسابقه چه ربطی به این بحث داره؟ شما فکر کردی چند درصد بازی بازا تو مسابقات wcg شرکت میکنن یا اصلا میدونن چیه؟

این که یک شرکتی مثل سونی یا مایکروسافت متولی دستگاهی باشه و سرمایه زیادی برای تبلیغاتش خرچ کنه با PC که متولی خاصی نداره و شرکت های مختلف با هم جمع شده اند، قابل مقایسه نیست.

بیچاره pc مادر مرده دلم سوخت!!! اخه کی گفته pc متولی نداره 100 تا شرکت بزرگ و کوچیک پشت pc هستن اینقدر پول تو صنعت pc هست که قابل مقایسه با کنسول بدبخت نیست اگه مثلا ماکروسافت 360 رو کنار بزاره فاتحه خوندس ولی pc یکی بکشه کنار 4 تا جاشو میگیرن

یک نکته ای که دقیقا هیچکس بهش توجه نمیکنه اینه که مرز بین کنسول و PC دیگه شفاف نیست.

این مرز کاملا شفاف هست و هیچ وقت بلور نمیشه کنسول یه سخت افزار بسته هست ولی pc باز هست.
اگر کنسولیهای عزیز فکر میکنند که ما PC را شکست دادیم خیر .. دوستان عزیز شما هم دارید تشریف میاورید این ور خط . چند سالی که گذشت سلایق و شیوه بازیهای شما نیز مثل ما خواهد شد و در PC حل خواهید شد.

این اتفاق هیچ وقت نمیفته! ولی بازی های pc همشون تشریف میارن سمت کنسولها MMO,RTS,FPS,... همشون میان و در ادامه بازی کناشونم تشریف میارن کنسولی میشن مثل ما !!!

پ.ن:البته حرفه ای های pc همیشه pc باز میمونن ولی هر کسی حرفه ای نیست اگه کسی میخواد بدونه hardcore هست یا نه بره از سیاوش بپرسه شرایطش رو.

آخرین ویرایش:
فکر می‌کنم تاپیک برای مقایسه‌ی کنسول و PC توی سایت باشه و اگرهم نباشه می‌تونید ایجاد کنید و اونجا بحث کنید
اما چیزی که مشخصه اینه که کنسول به دلیل محدودیت‌هایی که داره هیچ‌وقت نمیتونه جای یه PC‌ رو بگیره ... البته اگر Gaming رو فقط تموم کردن 4 تا بازی برای دیدن دموی آخرشون بدونین قطعا همون کنسول براتون بهتره

در اين باره يه مطلبی تو يکی از فرومها ميخوندم ديدم جالبه اينجا بگم . البته من فقط نقل قول ميکنم اميدوارم به کسی بر نخوره

افرادی که برای بازی کردن کامپيوتر ميخرند دو دسته اند :
۱ . يا خيلی پولدارند ۲ . يا خيلی احمقند

.
فکر نمیکنم که دیگه کسی از تصور بازی fps رو کنسول خندش بگیره بعد از اینهمه بازی fps خوب رو 360 !!!
شما بازی های halo.call of duty.و ... رو که هر روز داره تو لایو بازی میشه ندیدین!
یا همین c&c3 که شما میگی خنده داره تو کنسول اینقدر باحاله تو لایو که خود من حاضرم بخاطرش یه کنسول بخرم!

دقیقا از همون خنده ام میگیره .. FPS با Gamepad ؟!
وقتی که بازیهای اونجا رو با دموهایی که از Quake و CS میبینم مقایسه میکنم.
انقدر باحاله یعنی چی؟! با کنترلر اصلا میشه micro management کرد؟ یعنی خوشگله ؟ یا اینکه چقدر باحاله من زدم همه رو کشتم؟

شما فکر میکنی هر کس pc داره hardcore هست؟اصلا فکر میکنی ما چقدر hardcore داریم در ضمن بحث فروش گیم رو وسط نکش که تو فروش کنسولها خیلی جلوتر هستن
کیانوش راست میگفت pc بازای ایران یجور دیگه فکر میکنن برو مقالشو حتما بخون خدایش ادم به بعضی حرفای کیانوش ایمان میاره!
من اصلا حرف از hardcore های PC زدم؟! (ببینم اصلا چیزی که من نوشته بودم رو خوندی؟ مطمئتی ؟! )
کما اینکه اگه بخواهیم تعداد PC های کل دنیا رو با تعداد کنسول ها مقایسه کنیم ... البته خیلی از PC ها برای بازی استفاده نمیشوند ولی چند درصد کنسول دارها بجز برای اوقات فراغت و همون قضیه بعد از کار که گفتم کنسول دارند؟!
من در مورد نوع بازیها گفتم که کنسول یکسری از ژانرها رو نمیتونه پشتیبانی کنه و یکسری دیگه هم طرفدار نداره.

اولا ساپورت ماکروسافت رو از 360 ورداریم معنی نداره دوما مسابقه چه ربطی به این بحث داره؟ شما فکر کردی چند درصد بازی بازا تو مسابقات wcg شرکت میکنن یا اصلا میدونن چیه؟
یعنی چی معنی نداره؟! تا نسل بعد کنسول ها باید ضرر بدند و با پول مسابقات برگزار کنند. این که شد یک چیزی تو مایه های اقتصاد نفتی. اگه انقدر کنسول خوبه و همه دنیا رو برداشته چرا چهار تا مسابقه بدون حضور مایکروسافت انجام نمیشه ؟ فرق مسابقات PC با کنسول اینه که اول مسابقات PC بود بعد شرکتها وارد قضیه شدند و پول وارد شد ولی مسابقات 360 با پول و حضور مایکروسافت شروع شد و بازیکنان جذب شدند.
تاریخجه CS رو بخونب که از کجا شروع شد و اصلا یک mod نوشته شده توسط بر و بچز بود.
من دیگه مطمئن شدم که اصلا چیزی که من نوشته ام نخوندی.
من حرف از Competitive Gaming زدم . معنای بازی رقابتی هم فقط مسابقه رسمی نیست. تعداد کسانی که با کنسول آنلاین بازی میکنند با تعداد کسانی که بازیهای PC رو انجام میدهند اصلا قابل مقایسه است؟!
اگه کنسول فقط قراره بازی Single اجرا کنه که قضیه جداست.

بیچاره pc مادر مرده دلم سوخت!!! اخه کی گفته pc متولی نداره 100 تا شرکت بزرگ و کوچیک پشت pc هستن اینقدر پول تو صنعت pc هست که قابل مقایسه با کنسول بدبخت نیست اگه مثلا ماکروسافت 360 رو کنار بزاره فاتحه خوندس ولی pc یکی بکشه کنار 4 تا جاشو میگیرن
این که شد همون تایید حرف من ! من گفتم متولی خاصی نداره . یعنی اینکه مثل بابا کسی بالا سرش نیست که هر جا مشکلی پیش اومد سر کیسه رو شل کنه و بچه رو نجات بده.

این مرز کاملا شفاف هست و هیچ وقت بلور نمیشه کنسول یه سخت افزار بسته هست ولی pc باز هست.
شما ته تعریف رو داری.
یعنی اینکه به 360 قابلیت Wifi اضافه می کنند پس سخت افزارش باز میشه و از حالت کنسول بیرون میاد؟ یا اینکه هارد کنسول رو ارتقا بدهند میشه PC ؟
یا درصد خیلی بالایی از laptop ها سخت افزارشون دچار تغییر نمیشه . پس اینها کنسول هستند؟
یا سخت افزار بسته یعنی اینکه در کنسول باز نمیشه ؟ یعنی من اگه در کیس ام رو باز نکنم میشه کنسول و اگه پیچ ها باز شد ای وای دیگه کنسول تبدیل شد به PC .

این اتفاق هیچ وقت نمیفته! ولی بازی های pc همشون تشریف میارن سمت کنسولها MMO,RTS,FPS,... همشون میان و در ادامه بازی کناشونم تشریف میارن کنسولی میشن مثل ما !!!
پ.ن:البته حرفه ای های pc همیشه pc باز میمونن ولی هر کسی حرفه ای نیست اگه کسی میخواد بدونه hardcore هست یا نه بره از سیاوش بپرسه شرایطش رو.
البته قبل از نسل جدید کنسول ها هم همین حرف رو میزدید که دیگه دوران PC تموم شد.

MMO ؟ کدوم MMO ؟ فقط با شنیدن خبر The Agency دیگه مشخص شد که تمام بازیهای MMO روی کنسول تشریف میاورند. مثلا WoW چگونه ممکنه بیاد روی کنسول؟! بدون صرف وقت و هزینه زیاد برای دستکاری کنترل ها اصلا این کار شدنیه ؟ بازی WoW یا GW بدون استفاده از Keyboard/mouse ؟!

یا RTS و FPS رو هم که گقتم .. مقایسه دو تا Gameplay روی دو پلتفورم مختلف کاملا خنده داره. مثلا یک بازیکن C&C3 اگه بتونه با یک بازیکن PC مسابقه بده (نمیدونم میشه یا اصلا netcode اینها به هم میخوره یا نه) میتونه کاری بکنه یا نه. بین صد تا Unit چجوری میتونه micro کنه .

ژانرها نیومدند روی کنسول .. کنسول هادارند خودشون رو شبیه PC میکنند. مگه الان برای بازیهای کنسول بحث mod داغ نشده؟! این ویژگی از کجا اومده؟
باز هم معلومه نخوندی .. حرف من این بود که کنسولی که قراره جلوی مانیتور و با mouse-keyboard طرف بنشینه و CS یا WC3 بزنه دیگه کنسول نیست .. شده PC

Hardcore.. اگه منظورتون اون متنی بود که سیاوش در زمینه Casual Gaming نوشته بود. که اون رو من در بلاگ نوشته بودم و سیاوش از من نقل قول کرده بود. هر چند بد نیست که سیاوش بیاد و توضیح بده که من ex-pro الان hardcore هستم یا نه .

در اين باره يه مطلبی تو يکی از فرومها ميخوندم ديدم جالبه اينجا بگم . البته من فقط نقل قول ميکنم اميدوارم به کسی بر نخوره

افرادی که برای بازی کردن کامپيوتر ميخرند دو دسته اند :
۱ . يا خيلی پولدارند ۲ . يا خيلی احمقند
بد نبود.
فقط الان میشه با حدود 700-800 دلار که میشه 700-800 هزار تومان خودمون یک کامپیوتری خرید که تا آخر این نسل کنسول همه بازیها را روان اجرا کنه ( به قول معروف روی صابون لیز بخوره) حالا چون در زمینه کنسول پول تلویزیون رو پدر گرامی قبلا محبت فرموده اند این هزینه پنهان به چشم نمیاد.

فکر می‌کنم تاپیک برای مقایسه‌ی کنسول و PC توی سایت باشه و اگرهم نباشه می‌تونید ایجاد کنید و اونجا بحث کنید
اما چیزی که مشخصه اینه که کنسول به دلیل محدودیت‌هایی که داره هیچ‌وقت نمیتونه جای یه PC‌ رو بگیره ... البته اگر Gaming رو فقط تموم کردن 4 تا بازی برای دیدن دموی آخرشون بدونین قطعا همون کنسول براتون بهتره

تشریف ببریم جای دیگه ؟! آخه مشکل اینجاست که الان Hype کنسول همه رو گرفته . چند وقتی که گذشت و همه گرد و خاک ها خوابید باید بحث کنیم . کسی گفت PC مرده . ما گفتیم خیر هنوز نمرده و نخواهد مردن همی و بحث تمام شد. حالا فکر کنند من کم آوردم .. برام مهم نیست.:biggrin1:

آخرین ویرایش:
تشریف ببریم جای دیگه ؟! آخه مشکل اینجاست که الان Hype کنسول همه رو گرفته . چند وقتی که گذشت و همه گرد و خاک ها خوابید باید بحث کنیم . کسی گفت PC مرده . ما گفتیم خیر هنوز نمرده و نخواهد مردن همی و بحث تمام شد. حالا فکر کنند من کم آوردم .. برام مهم نیست.:biggrin1:
PC gaming نمرده و نخواهد مرد اما اینکه با مشکلات بسیار زیادی دست به گریبانه کاملا مشخص و غیر قابل انکاره.

الان میشه با حدود 700-800 دلار که میشه 700-800 هزار تومان خودمون یک کامپیوتری خرید که تا آخر این نسل کنسول همه بازیها را روان اجرا کنه ( به قول معروف روی صابون لیز بخوره)
فکر نمی کنم چنین حرفی درست باشه.

آخرین ویرایش:
تشریف ببریم جای دیگه ؟! آخه مشکل اینجاست که الان Hype کنسول همه رو گرفته . چند وقتی که گذشت و همه گرد و خاک ها خوابید باید بحث کنیم . کسی گفت PC مرده . ما گفتیم خیر هنوز نمرده و نخواهد مردن همی و بحث تمام شد. حالا فکر کنند من کم آوردم .. برام مهم نیست.
بله گفتن مرده و ما هم گفتیم نمرده
آما

تک‌تک این چیزایی که شما نقل‌قول کردی و جواب دادی رو یه نفر دیگه باز میاد نقل‌قول میکنه و جواب میده
و این جواب دادن‌ها ادامه پیدا می‌کنه تا ...

حالا باز اگه بحث در مورد فروش بازی‌ها روی PC و کنسول بود یه حرفی

دوست عزیز tyrax اینجور که معلومه شما حرفه ای هستی ولی مطمئن باش 99 درصد بازیکنهای pc اینطور نیستن و همشون جون میدن بیان رو کنسول همنطور که قبلا هم گفتم pc فقط میمونه واسه حرفه ای ها که نه پول واسشون مهمه نه لم دادن رو کاناپه بعد از کار!

من در این مورد مقاله اقای کیانوش رو کاملا قبول دارم و حرف دیگه ای هم ندارم اگه ایشون بتونه چیزی بیشتر اضافه کنه به بحث خیلی خوشحال میشم و الا من دیگه حرفی ندارم

موفق باشی

آخرین ویرایش:
دوست عزیز tyrax اینجور که معلومه شما حرفه ای هستی ولی مطمئن باش 99 درصد بازیکنهای pc اینور نیستن و همشون جون میدن بیان رو کنسول همنطور که قبلا هم گفتم pc فقط میمونه واسه حرفه ای ها که نه پول واسشون مهمه نه لم دادن رو کاناپه بعد از کار!

من در این مورد مقاله اقای کیانوش رو کاملا قبول دارم و حرف دیگه ای هم ندارم اگه ایشون بتونه چیزی بیشتر اضافه کنه به بحث خیلی خوشحال میشم و الا من دیگه حرفی ندارم

موفق باشی
چیزی نیست که بشه اضافه کرد.
بحث سر اینکه PC gaming خوبه یا بد اصلا به این تاپیک ارتباطی پیدا نمیکنه.
مسلمه که توی چند تا ژانر حرف اول و آخر رو PC میزنه و کنسول ها اصلا حرفی برای گفتن ندارن. FPS, RTS, RPG اما n تا ژانر دیگه هم هستن که PC توش حرفی برای گفتن نداره و کنسول حرف اول و آخر رو میزنه. بعضی ها اون سبک ها رو ترجیح میدن و در نتیجه به PC گرایش دارن و بعضی ها هم این سبک ها رو ترجیح میدن و به کنسول گرایش دارن.
تعریف hardcore هم اصلا ارتباطی با PC یا Home Console نداره.
اون چیزی که میشه توی این تاپیک راجع بهش بحث کرد و به این تاپیک مربوط میشه وضعیت بازار بازی های PC ه که اونم وضعش خیلی درامه و تقریبا میشه گفت تبدیل شده به یه niche market و از نظر فروش و وسعت بازار در مقابل کنسولها حرفی برای گفتن نداره. اینم یه واقعیت غیر قابل انکاره.
اگرم می بینید که کنسولها تلاش می کنند خودشون رو به نوعی شبیه به PC کنند دلیلش اینه که میخواهن PC باز ها رو جذب خودشون بکنن. مسلمه که اون سازنده کنسول تلاش میکنه اقشار مختلفی رو جذب کنسول خودش بکنه، یکی از اون اقشار هم PC باز ها هستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or