این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
نه اینجوری نیست.کلآ من شنیدم که nintendo قراره یه سری سخت افزار واسه wii عرضه کنه و گفته که wii به خاطر همین خاصیت Upgrade شدنش هست که فروش زیادی خواهد کرد . اونا همچنین گفته بودن که ما این سخت افزار هارو به این دلیل زود عرضه نکردیم واسه اینکه می خواستیم قدرت Ps3 و 360و ببینیم و بهتر بررسی کنیم.
به خاطر سخت افزار ضعيفی که داره يعنی فکر نمیکنيد تو 2 3 ساله اتی به مشکل بر بخوره؟
يعنی همش ما بايد يه همچين بازيهايی رو در حد کنسول wii ببينيم؟ فکر نکنم ديگه کنسول
wii بيشتر از اين بازيهاش جای پيشرّفت داشته باشه !! يعنی واقعاً میشه اين کنسول رو
از الان برنده جنگ کنسولها بدونيم؟ چون اين فروشی که اين کنسول داره واقعاً عاليه !!!
پس چرا از الان اين کنسول برنده ندونيم؟
فکر می کنم الان یه چیزی حدود 7 ماه هم دیر باشه برای اینکه Wii رو برنده بدونیم. :laughing:چند تا نکته رو باید در نظر بگیریم اولا اینکه کسانی که wii خریدن کیا هستن؟ ایا برای اولین باره که کنسول میخرن یا اینکه از ps2 جدا شدن؟
اگه واسه دفعه اول باشه کنسول خریدن خوب اینا تازه به جمع بازی بازا اومدن و این واسه صنعت گیم خوبه ولی نمیشه نتیجه گرفت که wii برنده شده چون هنوز معلوم نیست اکثریت چی انتخاب میکنن!
اگه خریداران wii قبلا ps2 داشتن و الان رفتن wii خریدن بازم نمیشه گفت که wii برنده شده چون هنوز ps3 قیمتش خیلی بالاس و بازی انچنانی هم نداره کسی نمیدونه که با اومدن پایین قیمت این خریداران بازم ps3 میخرن یا نه؟پس هنوز خیلی زوده که بشه گفت wii برنده هست
بزار یه مثال واست بزنم الان فروش تلوزیون معمولی چندین برابر فروش تلوزیون hd هست ولی کسی نمیگه hd کارش تمومه همه میگن صبر کن قیمت بیاد پایین تا فراگیر بشه ماجرای کنسول هم همینه الان 250 دلار یه قیمت هست که هر کس بخواد بازی کنه میتونه پرداخت کنه ولی 600 دلار کمتر کسی میتونه پرداخت کنه
پ.ن:به نظر من wii کنسولی نیست که بتونه یه بازی بازو به تنهایی ارضا کنه یه بازی باز یا باید 360 بخره یا ps3 اخه کدوم بازی کنیه که بره call of duty نسخه wii بخره و بشینه رو تلوزیون hd بازی کنه! (البته وقتی که تلوزیون hd همه گیر بشه تا چند سال دیگه)
این نظر منه میتونید قبول کنید میتونید منو اتیش بزنید
راستی کسی میتونه فقط یه نفر انالیز کننده رو معرفی کنه که wii رو برنده جنگ کنسولها معرفی کرده باشه! یه لینک بدین ممنون میشم
براتون توضیح میدم : وقتی یک بیماری حالش خوب نیست مرتبا پزشکها میان به اطرافیانش دلداری میدن که هنوز داره نفس میکشه و هنوز زنده است و ما امید به بهبودیش داریم!
این حرفهای امید بخش درسته میتونه نشانه خوب شدن طرف باشه ولی بیشتر اینطور ازش استنباط میشه که حال فرد نسبت به افراد عادی مناسب نیست
بابا جان ، هیچ احدی تو این دنیا نمی تونه انقدر با اطمینان بگه که Wii برنده میشه حتی خود صاحب نینتندو .فکر می کنم الان یه چیزی حدود 7 ماه هم دیر باشه برای اینکه Wii رو برنده بدونیم.
چون الان که دیگه همه میدونن Wii برنده است، مهم این بود که همون حول و حوش دسامبر (یا حتی زودتر) کسی تشخیص بده این موضوع رو.
.کنسول یکسری محدودیت ها داره.
یکی از این محدودیت ها همون قضیه controller هست که رقیبی مثل Mouse + Keyboard رو جلوی خودش میبینه. تصور اجرای سبک استراتژی یا FPS یا MMO روی کنسول خنده داره
اصولا عده زیادی از casual ها کنسول دارند ( به کسی برنخوره ) ولی وقتی شخصی 30+ شب خسته و کوفته از کار روزانه به خانه میاد. آیا حوصله این رو داره که بشینه یک RPG اون هم از نوع D&D رو بازی کنه ؟ نخیر . میخواد لم بده روی مبل و یکی دو ساعت خوشحال باشه. چتد درصد افرادی که کنسول دارند Hardcore هستند؟ حالا اگه یک بازی پیچیده برای کنسول ساخته بشه چقدر قراره بفروشه ؟
در دنیای Competitive و رقابتی . بسباری از بازیهای رقابتی پرطرفدار دنیا هنوز روی کنسول وچود ندارند . در همین مسابقات WCG امسال که البته خیلی هم درپیت شده. تعداد بازیهای PC حدود دو برابر کنسول است. اگر support مایکروسافت رو از پشت 360 برداریم برای مسابقات 360 چه اتفاقی میفته؟
این که یک شرکتی مثل سونی یا مایکروسافت متولی دستگاهی باشه و سرمایه زیادی برای تبلیغاتش خرچ کنه با PC که متولی خاصی نداره و شرکت های مختلف با هم جمع شده اند، قابل مقایسه نیست.
یک نکته ای که دقیقا هیچکس بهش توجه نمیکنه اینه که مرز بین کنسول و PC دیگه شفاف نیست.
اگر کنسولیهای عزیز فکر میکنند که ما PC را شکست دادیم خیر .. دوستان عزیز شما هم دارید تشریف میاورید این ور خط . چند سالی که گذشت سلایق و شیوه بازیهای شما نیز مثل ما خواهد شد و در PC حل خواهید شد.
.
فکر نمیکنم که دیگه کسی از تصور بازی fps رو کنسول خندش بگیره بعد از اینهمه بازی fps خوب رو 360 !!!
شما بازی های halo.call of duty.و ... رو که هر روز داره تو لایو بازی میشه ندیدین!
یا همین c&c3 که شما میگی خنده داره تو کنسول اینقدر باحاله تو لایو که خود من حاضرم بخاطرش یه کنسول بخرم!
من اصلا حرف از hardcore های PC زدم؟! (ببینم اصلا چیزی که من نوشته بودم رو خوندی؟ مطمئتی ؟! )شما فکر میکنی هر کس pc داره hardcore هست؟اصلا فکر میکنی ما چقدر hardcore داریم در ضمن بحث فروش گیم رو وسط نکش که تو فروش کنسولها خیلی جلوتر هستن
کیانوش راست میگفت pc بازای ایران یجور دیگه فکر میکنن برو مقالشو حتما بخون خدایش ادم به بعضی حرفای کیانوش ایمان میاره!
یعنی چی معنی نداره؟! تا نسل بعد کنسول ها باید ضرر بدند و با پول مسابقات برگزار کنند. این که شد یک چیزی تو مایه های اقتصاد نفتی. اگه انقدر کنسول خوبه و همه دنیا رو برداشته چرا چهار تا مسابقه بدون حضور مایکروسافت انجام نمیشه ؟ فرق مسابقات PC با کنسول اینه که اول مسابقات PC بود بعد شرکتها وارد قضیه شدند و پول وارد شد ولی مسابقات 360 با پول و حضور مایکروسافت شروع شد و بازیکنان جذب شدند.اولا ساپورت ماکروسافت رو از 360 ورداریم معنی نداره دوما مسابقه چه ربطی به این بحث داره؟ شما فکر کردی چند درصد بازی بازا تو مسابقات wcg شرکت میکنن یا اصلا میدونن چیه؟
این که شد همون تایید حرف من ! من گفتم متولی خاصی نداره . یعنی اینکه مثل بابا کسی بالا سرش نیست که هر جا مشکلی پیش اومد سر کیسه رو شل کنه و بچه رو نجات بده.بیچاره pc مادر مرده دلم سوخت!!! اخه کی گفته pc متولی نداره 100 تا شرکت بزرگ و کوچیک پشت pc هستن اینقدر پول تو صنعت pc هست که قابل مقایسه با کنسول بدبخت نیست اگه مثلا ماکروسافت 360 رو کنار بزاره فاتحه خوندس ولی pc یکی بکشه کنار 4 تا جاشو میگیرن
شما ته تعریف رو داری.این مرز کاملا شفاف هست و هیچ وقت بلور نمیشه کنسول یه سخت افزار بسته هست ولی pc باز هست.
البته قبل از نسل جدید کنسول ها هم همین حرف رو میزدید که دیگه دوران PC تموم شد.این اتفاق هیچ وقت نمیفته! ولی بازی های pc همشون تشریف میارن سمت کنسولها MMO,RTS,FPS,... همشون میان و در ادامه بازی کناشونم تشریف میارن کنسولی میشن مثل ما !!!
پ.ن:البته حرفه ای های pc همیشه pc باز میمونن ولی هر کسی حرفه ای نیست اگه کسی میخواد بدونه hardcore هست یا نه بره از سیاوش بپرسه شرایطش رو.
بد نبود.در اين باره يه مطلبی تو يکی از فرومها ميخوندم ديدم جالبه اينجا بگم . البته من فقط نقل قول ميکنم اميدوارم به کسی بر نخوره
افرادی که برای بازی کردن کامپيوتر ميخرند دو دسته اند :
۱ . يا خيلی پولدارند ۲ . يا خيلی احمقند
فکر میکنم تاپیک برای مقایسهی کنسول و PC توی سایت باشه و اگرهم نباشه میتونید ایجاد کنید و اونجا بحث کنید
اما چیزی که مشخصه اینه که کنسول به دلیل محدودیتهایی که داره هیچوقت نمیتونه جای یه PC رو بگیره ... البته اگر Gaming رو فقط تموم کردن 4 تا بازی برای دیدن دموی آخرشون بدونین قطعا همون کنسول براتون بهتره
PC gaming نمرده و نخواهد مرد اما اینکه با مشکلات بسیار زیادی دست به گریبانه کاملا مشخص و غیر قابل انکاره.تشریف ببریم جای دیگه ؟! آخه مشکل اینجاست که الان Hype کنسول همه رو گرفته . چند وقتی که گذشت و همه گرد و خاک ها خوابید باید بحث کنیم . کسی گفت PC مرده . ما گفتیم خیر هنوز نمرده و نخواهد مردن همی و بحث تمام شد. حالا فکر کنند من کم آوردم .. برام مهم نیست.:biggrin1:
فکر نمی کنم چنین حرفی درست باشه.الان میشه با حدود 700-800 دلار که میشه 700-800 هزار تومان خودمون یک کامپیوتری خرید که تا آخر این نسل کنسول همه بازیها را روان اجرا کنه ( به قول معروف روی صابون لیز بخوره)
بله گفتن مرده و ما هم گفتیم نمردهتشریف ببریم جای دیگه ؟! آخه مشکل اینجاست که الان Hype کنسول همه رو گرفته . چند وقتی که گذشت و همه گرد و خاک ها خوابید باید بحث کنیم . کسی گفت PC مرده . ما گفتیم خیر هنوز نمرده و نخواهد مردن همی و بحث تمام شد. حالا فکر کنند من کم آوردم .. برام مهم نیست.
چیزی نیست که بشه اضافه کرد.دوست عزیز tyrax اینجور که معلومه شما حرفه ای هستی ولی مطمئن باش 99 درصد بازیکنهای pc اینور نیستن و همشون جون میدن بیان رو کنسول همنطور که قبلا هم گفتم pc فقط میمونه واسه حرفه ای ها که نه پول واسشون مهمه نه لم دادن رو کاناپه بعد از کار!
من در این مورد مقاله اقای کیانوش رو کاملا قبول دارم و حرف دیگه ای هم ندارم اگه ایشون بتونه چیزی بیشتر اضافه کنه به بحث خیلی خوشحال میشم و الا من دیگه حرفی ندارم
موفق باشی