این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
آمارگیری تا 10 جون برای فروش کنسول ها در Japan
PHP:Hardware - This Week | Last Week | YTD | LTD 1. NDS - 117,228 | 123,211 | 3,531,436 | 17,537,115 2. WII - 64,529 | 69,748 | 1,749,830 | 2,669,473 3. PSP - 24,711 | 26,358 | 978,499 | 5,510,628 4. PS2 - 11,097 | 11,814 | 380,121 | 20,534,980 5. PS3 - 8,776 | 8,998 | 461,955 | 919,513 6. 360 - 2,533 | 2,219 | 104,477 | 369,179 7. GBA - 799 | 573 | 38,951 | 15,337,030 8. NGC - 167 | 226 | 8,003 | 4,177,471
نینتندو توی چند سال آینده به حدی بزرگ میشه که دیگه نمیتونه فقط به همین بازار بازی های ویدئویی بسنده کنه. (هر چند که بازار خیلی خیلی بزرگیه، مخصوصا با رشد بی اندازه بازار کنسول های دستی) و باید فکر وارد شدن به بازار های دیگه باشه.خیلی جالبه DSL به تنهایی فروشش از همه دستگاهای دیگه بیشتره چه می کنه نینتندو:cheesygri
من فکر می کنم فقط باید دعا کنی یه بلای آسمانی نازل بشه تا کارخونه های تولیدی نینتندو از بین برن و یه دفعه فروش محصولاتش به صفر برسه. فقط اینجوری شکست میخوره نینتندو.نوشته شده توسط TRUTH:من فکر کنم واسه شکست نینتندو فقط باید واسه سونی دعا کنیم فقط اونه که میتونه جلوی این طاعون رو بگیره!!!!!!!!
مایکروسافت توی نسل قبل 16 درصد market share داشت که مطمئنا توی این نسل بیشتر میشه. در ضمن سونی هم نمیتونه 40 درصد بازار رو مال خودش بکنه.نوشته شده توسط GODOFEVIL:بله کاملا با حرفاتون موافقم اقای کيانوش . البته من خودم يکبار در حود يکسال ونيم پيش تو بازيکده (خدابيامرز) در صد فروش کنسولها ی اين نسل رو اينطوری پيش بينی کردم (و هنوزم سر حرف خودم هستم) حالا هر کی ميخواد خوشش بياد يا نياد :
Wii : 50%
PS3 : 40%
X360 : 10%
ولی در مورد اشتباهات مايکروسافت که صحبت کرديد به نظر من هر شرکتی اشتباه ميکنه و سونی و نينتندو هم تا حالا کم اشتباه نکردن مثلا نينتندو در مورد قيمت Wii خيلی محافظه کارانه عمل کرد و اگه بجای قيمت ۲۵۰ دلار قيمت رو ۳۰۰ يا ۳۵۰ دلار ميذاشت هم همين فروش رو داشت و اين پول بجای اينکه بره تو جيب دلالها ميرفت تو جيب خودش
در مورد اشتباهات مایکروسافت باید بگم که مایکروسافت بهترین موقعیت رو داشت که بتونه برنده جنگ کنسول ها بشه چون 360 اولین کنسولی بود که وارد بازار شد. اما از این موقعیت به هیچ عنوان نتونست استفاده کنه
وای چقدر فروش 360 اومده پایین اصلا فکرشم نمیکردم
این ماکروسافت هم دیگه شورشو در اورده قیمتو نمیدونم چرا پایین نمیاره شاید با این فروش یه اتفاقاتی بیفته!
پ.ن:ماکروسافت اگه امریکارو از دست بده کارش تمومه!
نهایتا تا آخر سال 2008کسی میتونه پیش بینی بکنه که نینتندو چند ماه دیگه میتونه از 360 تو امریکا جلو بزنه؟ دقت کنید منظور من تو امریکا هست؟
پ.ن:البته دقت کنید که gta4 داره میاد و ماکروسافت هم بیکار نمیشینه ببینه نینتندو داره ازش تو امریکا جلو میزنه!
اگه کسی نمیدونست چیه پس چجوری 23 میلیون کنسول فروخته بود؟؟این درست نیست که بگیم ماکروسافت نتونست هیچ استفاده ای از زودتر اومدن کنسولش بکنه چون واقعا به نفعش شد تا قبل از 360 که کسی کنسول xbox رو قبول نداشت ولی الان بخاطر همین زودتر اومدن کلی جلوتر از سونی هست البته درسته که خیلی کارا هم میتونست بکنه که نکرد ولی اگه این یکسال رو زودتر نیومده بود که وضعش خیلی افتضاح بود و اصلا نمیتونست تو جنگ کنسولها وارد بشه
پ.ن:خود من خیلی های دیگه بخاطر زودتر اومدن 360 اونو خریدیم و اگر ps3 با 360 اومده بود الان ما ps3 داشتیم!
[/quote]متاسفانه ديد خيلي ها بسيار ناقص هست براي تمام قضايا و اتفاقاتي كه در بازار فروش ميوفته .
واقعا بسيار خنده دار هست كه از الان ما پيش بيني ميكنيم كه جنگ كنسولها به پايان رسيده .
همينطور كه گفتم فروش كنسول به بازي هاي اون ربط داره و همينطور هم خواهد بود .
چراكه من در مورد بازي ها اتفاقات خيلي بدي براي ps3 ميبينم .
هميشه در صنعت بازي ها شايعاتي ميشه كه تقريبا ميشه گفت 90 درصدشون به حقيقت پيوسته .
مايكروسافتي كه اگه بتونه بازي هايي چون mgs4 را از چنگ ps3 در بياره و يا بازي هاي چون فاينال فانتازي را از انحصار خارج كنه بايد ديگه فاتحه sony را در اين جنگ كنسولها خواند .
همين طور بازي هاي چون dmc4 كه هميشه only sony روش نوشته ميشد ولي متاسفانه براي xbox360 هم عرضه ميشه .
و من منتظر اين نمايشگاه e3 هستم تا اتفاقات بزرگ رخ بده .
و منتظرم ببينم ديگه كسي دلش ميخواد كه يك ps3 داشته باشه ؟
كنسول براي بازي نه اينكه بخري بزاري تو خونه و فقط نگاهش كني .
فقط اينو مطمعن هستم كه xbox360 صددرصد مقام دوم را در فروش خواهد داشت .
ps3 عمرا بتونه در امريكا از xbox360 پيشي بگير . علتش هم كاملا مشخصه بازي هاي هايي با صليقه امريكايي بسيار بسيار بيشتر از ps3 . و همينطور هم بزرگترين بازار فروش امريكاست .
اگه فروش xbox360 در ژاپن كم هست اين دليلش كاملا مشخصه و اونم بازي هاي مناسب ژاپني براي xbox360 كم هست كه مايكروسافت هم تلاش ميكنه كه سبك بازي هاي ژاپني را افزايش بده .
همه ميدونن فروش در كنسول در امريكا خيلي بيشتر از بقيه مناطق هست .
يعني وقتي بازي هاي سبك امريكاي براي xbox360 خيلي بيشتر از ps3 اين كاملا مشخصه كه در امريكا در اين نزديكي چه اتفاقي ميوفته با اومدن بازي هايي چون halo3 كه ميتونه فروش xbox360 را چندين برابر كنه و يا يك ركورد تاريخي در فروش ايجاد كنه بازي هايي چون bioshock يا massefect و يا alan wake و يا gears of war .
من فقط ميخوام بدونم كه ps3 از نظر بازي در امريكا چه حرفي براي گفتن . كه بخواد فروش داشته باشه ؟
متاسفانه ps3 نميتونه از نظر بازي سياست به كار ببره و دائما بازي هاي انحصاري خودش را از دست ميده .
من زماني فاتحه sony با اون ps3 را در جنگ خواهم خواند كه بازي mgs4 از چنگش در بياد .
چون اومدن اين بازي براي xbox360 در را براي از چنگ در اوردن ديگر بازي هاي انحصاري ps3 باز ميكنه .
فقط ميخوام بگم كه بسيار بسيار زود هست كه براي جنگ كنسولها تصميم گرفت . ولي بعضي ها اونقدر كوتاه بين هستند براي اينده چنين پيشبيني هايي را نميتونن بكنن و روزگار را فقط امروز ميبينن و ميگن چون الان فروش يك كنسول بالاست پس برنده ي جنگ هست !!
با اينكه با اين حالي كه هست xbox360 فاصله چند ميليوني از نظر فروش با بقيه داره:laughing:
موفقيت يعني فقط فروش كنسول ؟:laughing: يا بازيهاي اون ؟
این حرفها فایده نداره با یه بازی هیچ اتفاقی نمیفته در حال حاضر خطر سونی کمتر از نینتندو هست در دراز مدت هم سونی خطرناکتر میشه پس در هر صورت ماکروسافت اول شودنش تو این نسل تقریبا غیر ممکنهپست جالبي بود ... مرسي . با زيادتر شدن بازي هاي انحصاري 360 بايد برعكس نظراتي كه اول اين جنگ بود كه مي گفت : اين جنگ 2 برنده دارد ... بايد خاتمه يابد . با خريد Evil5 توسط ماكروسافت ديگر بايد كار PS3 را تمام شده دانست . و اگر هم به فروش خود كنسول ها توجه كنيد در مي آبيد كه 360 برنده ي تمام عيار اين جنگ است و PS3 تا ابد نمي تواند از 360 پيشي گيرد