آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

وای چقدر فروش 360 اومده پایین اصلا فکرشم نمیکردم:(
این ماکروسافت هم دیگه شورشو در اورده قیمتو نمیدونم چرا پایین نمیاره شاید با این فروش یه اتفاقاتی بیفته!

پ.ن:ماکروسافت اگه امریکارو از دست بده کارش تمومه!

مایکروسافت آمریکا رو از دست بده یعنی چی؟
یعنی اینکه Wii بیشتر فروش کنه؟
این موضوع که اما و اگر نداره و خیلی وقته که معلوم شده. من از صد سال پیش می گفتم که فروش 360 مثل یه market leader نیست. حالا اون فروشی که یه market leader باید داشته باشه رو Wii داره و هنوزم بعد از 7-8 ماه که از عرضه اش گذشته فروشش برابره با تولیدش (همه جا Sold out ه) پس این دیگه اصلا بحثی توش نیست.
برنده این نسل مشخص شده تموم شده رفته. همونجوری که سال 2002 مشخص بود کدوم کنسول برنده میشه. Wii الان توی این ماه ها که فروش معمولا پایینه بالای یک میلیون در ماه داره میفروشه. نهایتا تا 2 ماهه دیگه فروشش توی کل دنیا از 360 بیشتر خواهد شد و توی آمریکا هم زیاد طول نمیکشه تا 360 رو پشت سر بگذاره.
360 توی ژاپن که یه کنسول مرده است. توی اروپا هم که حرفی برای گفتن نداره. با این اوصاف احتمالش خیلی خیلی زیاده که حتی توی آمریکا هم سوم بشه. 360 توی دو ماه گذشته توی آمریکا هر ماه بیشتر از 20 هزار تا فروشش افت داشته. این نتیجه اشتباهات مکرریه که مایکروسافت داره می کنه. وقتی به جای پایین آوردن قیمت کنسول، قیمت رو بالا ببری همین هم میشه دیگه (تازه خیلی جالبه که بعضیا فکر می کردن با اومدن Elite فروش 360 زیادتر هم میشه. :laughing:)
البته از یه طرف مایکروسافت چاره ای نداره جز این چون توانایی پایین آوردن قیمت کنسولو نداره در حال حاضر. تا حالا بیشتر از 7 میلیارد دلار ضرر داده روی پروژه Xbox و روی کل پروژه هم 30 میلیارد دلار سرمایه گزاری کرده که اگه هرجای دیگه سرمایه گزاری می کرد تا حالا چندین میلیارد دلار سود هم کرده بود. برای همینه که الان بعد از این همه مدت هنوز نتونسته قیمت کنسولو بیاره پایین چون الان بیشتر از هر چیزه دیگه ای، جلوی ضرر رو گرفتن براش مهمه. اگه مایکروسافت توی سال آینده مالی اش (از جولای 2007 تا جولای 2008) به سود دهی نرسه توی این بخش، مسلما سهامداراش اصرار به بیرون رفتن از این رقابت می کنن.

آمارگیری تا 10 جون برای فروش کنسول ها در Japan

PHP:
Hardware - This Week | Last Week | YTD | LTD
1. NDS - 117,228 | 123,211 | 3,531,436 | 17,537,115
2. WII - 64,529 | 69,748 | 1,749,830 | 2,669,473
3. PSP - 24,711 | 26,358 | 978,499 | 5,510,628
4. PS2 - 11,097 | 11,814 | 380,121 | 20,534,980
5. PS3 - 8,776 | 8,998 | 461,955 | 919,513
6. 360 - 2,533 | 2,219 | 104,477 | 369,179
7. GBA - 799 | 573 | 38,951 | 15,337,030
8. NGC - 167 | 226 | 8,003 | 4,177,471

http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=188789&postcount=117

خیلی جالبه DSL به تنهایی فروشش از همه دستگاهای دیگه بیشتره چه می کنه نینتندو:cheesygri
نینتندو توی چند سال آینده به حدی بزرگ میشه که دیگه نمیتونه فقط به همین بازار بازی های ویدئویی بسنده کنه. (هر چند که بازار خیلی خیلی بزرگیه، مخصوصا با رشد بی اندازه بازار کنسول های دستی) و باید فکر وارد شدن به بازار های دیگه باشه.
نینتندو همیشه خیلی خیلی موفق بوده اما الان دیگه موفقیتش رو نمیشه به این راحتی ها توصیف کرد. DS الان حدود 20 ماهه که توی ژاپن کاملا Sold out ه. الان دقیقا نمیدونم (باید چک کنم) اما n هفته است که توی ژاپن فروشش از 100 هزار تا کمتر نشده، حالا می خواد بازی واسش اومده باشه میخواد نیومده باشه. :laughing: یه زمانی کنسول ها آرزوشون یه هفته فروش بالای 100 هزار تا بود. بالای 100 هزار تا فقط توی کریسمس اتفاق می افتاد اونم برای dominant platform ها مثل PS2 یا GBA. بازی هاشم که دیگه لازم نیست گفته بشه. همیشه بالای 70 درصد بازی های پر فروش فقط مال DS ه.
نینتندو یه زمانی (که تازه همون موقع هم خیلی موفق بود) درآمد سالیانه اش بین 3.5 تا 5 میلیارد دلار بود اما توی چند سال آینده این درآمد بین 10-15 میلیارد دلار خواهد بود. یه زمانی سود خالصش معمولا بین 400 تا 800 میلیون دلار بود اما توی چند سال آینده بین 2 تا 3 میلیارد دلار خواهد بود و ... خلاصه باید یه جوری این همه پولو یه جا سرمایه گزاری کنه و بازار و درآمد سالیانه اش رو بیشتر کنه. یکی دو سال پیش صحبتش بود که نینتندو قصد داره وارد بازار فیلم بشه که البته دیگه مشخص نشد به کجا کشید. به هرحال در آینده ای نه چندان دور خیلی بیشتر درباره نینتندو خواهید شنید. این شرکت تنها شرکتیه که همیشه دنیای گیم رو متحول کرده و برای همین هم هست که همیشه هر کاری میکنه به سرعت ازش کپی برداری میشه.
در مورد Wii و موفقیتی که نینتندو باهاش کسب خواهد کرد که دیگه اصلا نمیشه صحبت کرد. فقط اینو بگم که نینتندو از همون روز اول از فروش سخت افزار این کنسول هم سود می کرده. :laughing:

هنوز خیلی زوده که جنگ کنسولهارو تموم شده بدونیم هنوز سونی با تمام قوا وارد نشده باید صبر کرد وقتی بازی های اصلی سونی تو ژاپن بیاد دیگه فکر نکنم کسی بره سمت wii
اخه چطور ممکنه ژاپنی ها یدفعه سونی و بازی هاشو کنار بزارن اگه اونا بازی های سبک نینتندو میخواستن خوب نسل قبل هم بود چرا رفتن ps2 خریدن؟
الان نینتندو داره از فرصت استفاده میکنه و از نبود سونی داره سود میبره ولی این حالت تا کی میتونه ادامه پیدا کنه؟
کسی میتونه فقط با نینتندو وقتشو پر کنه؟
وقتی gta4 اومد اونی که نینتندو داره چیکار میکنه؟
همین الانش فروش بازی های 360 از نینتندو بیشتره و وقتی بازی های سونی هم بیان اونم از نینتندو جلو میزنه و اونی پیروز هست که نرم افزار بیشتری بفروشه نه سخت افزار
نینتندو تا کی میتونه با بقیه رقابت کنه؟ وقتی مردمی که جو گیر شدن بفهمن که خیلی از بازی ها فقط واسه سونی و ماکروسافته چیکار میکنن؟
وقتی چند سال دیگه خیلی ها تلوزیون hd خریدن بازم کسی سمت نینتندو میره؟

پ.ن:خدا این نینتندو رو به زمین گرم بزنه که اگه برنده این نسل بشه دیگه باید قید بازی های بزرگ و گرافیک رو بزنیم بریم دوباره یه pc بخریم
من فکر کنم واسه شکست نینتندو فقط باید واسه سونی دعا کنیم فقط اونه که میتونه جلوی این طاعون رو بگیره!!!!!!!!

بله کاملا با حرفاتون موافقم اقای کيانوش . البته من خودم يکبار در حود يکسال ونيم پيش تو بازيکده (خدابيامرز) در صد فروش کنسولها ی اين نسل رو اينطوری پيش بينی کردم (و هنوزم سر حرف خودم هستم) حالا هر کی ميخواد خوشش بياد يا نياد :

Wii : 50%
PS3 : 40%
X360 : 10%

ولی در مورد اشتباهات مايکروسافت که صحبت کرديد به نظر من هر شرکتی اشتباه ميکنه و سونی و نينتندو هم تا حالا کم اشتباه نکردن مثلا نينتندو در مورد قيمت Wii خيلی محافظه کارانه عمل کرد و اگه بجای قيمت ۲۵۰ دلار قيمت رو ۳۰۰ يا ۳۵۰ دلار ميذاشت هم همين فروش رو داشت و اين پول بجای اينکه بره تو جيب دلالها ميرفت تو جيب خودش

اینم تخمین فروش روز اول بازی هایی که دیروز توی ژاپن عرضه شدن. این تخمین فقط مال فروش دیروز (پنج شنبه) توی ژاپنه.

X360 Trusty Bell - 30k
PS3 Ninja Gaiden Sigma - 20k
PS3 Call of Duty 3 - 8k

ظاهرا Trusty Bell میتونه فروشش بهتر بشه در روز های آینده به خاطر word of mouth خوبی که هستش. در ضمن این بازی از نظر فروش در روز اول توی بازی های 360 در رده چهارم بعد از Blue Dragon و 2 تا DoA ها قرار گرفته. احتمالا فروش هفته اش چیزی بین 40 تا 50 هزار تا میشه که برای یه بازی 360 توی ژاپن خیلی خوبه.
Ninja Gaiden Sigma هم احتمالا تا آخر هفته فروشش یه چیزی حدود 30 هزار تا خواهد شد.
البته این تخمین ها همشون برای آماری هست که Famitsu اعلام می کنه نه Media Create.

نوشته شده توسط TRUTH:
من فکر کنم واسه شکست نینتندو فقط باید واسه سونی دعا کنیم فقط اونه که میتونه جلوی این طاعون رو بگیره!!!!!!!!
من فکر می کنم فقط باید دعا کنی یه بلای آسمانی نازل بشه تا کارخونه های تولیدی نینتندو از بین برن و یه دفعه فروش محصولاتش به صفر برسه. فقط اینجوری شکست میخوره نینتندو.
در ضمن جنگ کنسول ها هم مثل جنگ فرمت ها خیلی وقته تموم شده است (حداقل برای کسایی که established trend ها رو میشناسن و میدونن) بقیه اش دیگه دست و پا زدن ها برای بهتر کردن موقعیته.

نوشته شده توسط GODOFEVIL:
بله کاملا با حرفاتون موافقم اقای کيانوش . البته من خودم يکبار در حود يکسال ونيم پيش تو بازيکده (خدابيامرز) در صد فروش کنسولها ی اين نسل رو اينطوری پيش بينی کردم (و هنوزم سر حرف خودم هستم) حالا هر کی ميخواد خوشش بياد يا نياد :

Wii : 50%
PS3 : 40%
X360 : 10%

ولی در مورد اشتباهات مايکروسافت که صحبت کرديد به نظر من هر شرکتی اشتباه ميکنه و سونی و نينتندو هم تا حالا کم اشتباه نکردن مثلا نينتندو در مورد قيمت Wii خيلی محافظه کارانه عمل کرد و اگه بجای قيمت ۲۵۰ دلار قيمت رو ۳۰۰ يا ۳۵۰ دلار ميذاشت هم همين فروش رو داشت و اين پول بجای اينکه بره تو جيب دلالها ميرفت تو جيب خودش
مایکروسافت توی نسل قبل 16 درصد market share داشت که مطمئنا توی این نسل بیشتر میشه. در ضمن سونی هم نمیتونه 40 درصد بازار رو مال خودش بکنه.
در مورد قیمت هم نباید بالاتر از این قیمت گذاری می کرد چون با هدفش مغایرت داشتش در اون صورت. نینتندو می خواست کنسولش قیمتی داشته باشه که قابل خرید برای همه باشه.
اما من فکر می کنم نینتندو به این زودی ها قیمت Wii رو پایین نیاره و به همین دلیل هر چه میگذره (و هزینه تولید کنسول کمتر میشه) سودی که نینتندو روی فروش Wii میکنه بیشتر میشه.

ویرایش: در مورد اشتباهات مایکروسافت باید بگم که مایکروسافت بهترین موقعیت رو داشت که بتونه برنده جنگ کنسول ها بشه چون 360 اولین کنسولی بود که وارد بازار شد. اما از این موقعیت به هیچ عنوان نتونست استفاده کنه.
مایکروسافت انقدر اشتباه داشته که اصلا نمیشه در موردشون صحبت کرد. این شرکت حتی کوچکترین تلاشی برای اینکه مخاطبان خودش رو گسترش بده نکرده. برای همینه که یه بازی مثل Viva Pianat با اون همه تبلیغات میاد و با یه فروش افتضاح میره. عمده مخاطب های مایکروسافت هنوز همون پسر های آمریکایی 16 - 25 ساله FPS باز هستند.

آخرین ویرایش:
کسی میتونه پیش بینی بکنه که نینتندو چند ماه دیگه میتونه از 360 تو امریکا جلو بزنه؟ دقت کنید منظور من تو امریکا هست؟

پ.ن:البته دقت کنید که gta4 داره میاد و ماکروسافت هم بیکار نمیشینه ببینه نینتندو داره ازش تو امریکا جلو میزنه!

در مورد اشتباهات مایکروسافت باید بگم که مایکروسافت بهترین موقعیت رو داشت که بتونه برنده جنگ کنسول ها بشه چون 360 اولین کنسولی بود که وارد بازار شد. اما از این موقعیت به هیچ عنوان نتونست استفاده کنه

این درست نیست که بگیم ماکروسافت نتونست هیچ استفاده ای از زودتر اومدن کنسولش بکنه چون واقعا به نفعش شد تا قبل از 360 که کسی کنسول xbox رو قبول نداشت ولی الان بخاطر همین زودتر اومدن کلی جلوتر از سونی هست البته درسته که خیلی کارا هم میتونست بکنه که نکرد ولی اگه این یکسال رو زودتر نیومده بود که وضعش خیلی افتضاح بود و اصلا نمیتونست تو جنگ کنسولها وارد بشه

پ.ن:خود من خیلی های دیگه بخاطر زودتر اومدن 360 اونو خریدیم و اگر ps3 با 360 اومده بود الان ما ps3 داشتیم!

آخرین ویرایش:
وای چقدر فروش 360 اومده پایین اصلا فکرشم نمیکردم:(
این ماکروسافت هم دیگه شورشو در اورده قیمتو نمیدونم چرا پایین نمیاره شاید با این فروش یه اتفاقاتی بیفته!

پ.ن:ماکروسافت اگه امریکارو از دست بده کارش تمومه!

نا راحت نباش عزيزم بزرگ بشي يادت ميره (شوخي ):biggrin1:

مهمترين عامل فروش يه كنسول بازي هاي خوب اون هست كه اينو همه ميدونن .
الان تو فاصله 3 ماه بازي هاي بسيار بزرگ xbox360 در راه هست .
اونوقت فروش را ببين .

کسی میتونه پیش بینی بکنه که نینتندو چند ماه دیگه میتونه از 360 تو امریکا جلو بزنه؟ دقت کنید منظور من تو امریکا هست؟

پ.ن:البته دقت کنید که gta4 داره میاد و ماکروسافت هم بیکار نمیشینه ببینه نینتندو داره ازش تو امریکا جلو میزنه!
نهایتا تا آخر سال 2008

این درست نیست که بگیم ماکروسافت نتونست هیچ استفاده ای از زودتر اومدن کنسولش بکنه چون واقعا به نفعش شد تا قبل از 360 که کسی کنسول xbox رو قبول نداشت ولی الان بخاطر همین زودتر اومدن کلی جلوتر از سونی هست البته درسته که خیلی کارا هم میتونست بکنه که نکرد ولی اگه این یکسال رو زودتر نیومده بود که وضعش خیلی افتضاح بود و اصلا نمیتونست تو جنگ کنسولها وارد بشه

پ.ن:خود من خیلی های دیگه بخاطر زودتر اومدن 360 اونو خریدیم و اگر ps3 با 360 اومده بود الان ما ps3 داشتیم!
اگه کسی نمیدونست چیه پس چجوری 23 میلیون کنسول فروخته بود؟؟
بهتره بازار ایران رو توی اینجور صحبت ها اصلا به حساب نیاری چون اولا اونقدر کوچیکه که به حساب نمیاد (چند نفر توی ایران 360 خریدن؟ هزار نفر؟ 5 هزار نفر؟ 10 هزار نفر؟ :laughing:) ثانیا فروشش مال جاهای دیگه است، یعنی کنسولو یا پال میخری یا J یا UC
پس اینکه کسی به حساب نمی آورد و ... رو نزن که خیلی خنده داره.
بعدشم موقعیت مایکروسافت این دفعه با دفعه قبل خیلی فرق داشت. دفعه قبل یک سال و نیم دیر تر اومده بود این دفعه یک سال از هر دو تا رقیب زودتر اومده بود. پس اگه یکمی (فقط یکمی) بهبود هم دیده میشه الان توی وضعیتش، دلیل بر استفاده مناسب از این موقعیت نیست. اگه خوب استفاده می کرد الان خیلی خیلی جلوتر از این حرفها بود.

متاسفانه ديد خيلي ها بسيار ناقص هست براي تمام قضايا و اتفاقاتي كه در بازار فروش ميوفته .
واقعا بسيار خنده دار هست كه از الان ما پيش بيني ميكنيم كه جنگ كنسولها به پايان رسيده .

همينطور كه گفتم فروش كنسول به بازي هاي اون ربط داره و همينطور هم خواهد بود .

چراكه من در مورد بازي ها اتفاقات خيلي بدي براي ps3 ميبينم .

هميشه در صنعت بازي ها شايعاتي ميشه كه تقريبا ميشه گفت 90 درصدشون به حقيقت پيوسته .
مايكروسافتي كه اگه بتونه بازي هايي چون mgs4 را از چنگ ps3 در بياره و يا بازي هاي چون فاينال فانتازي را از انحصار خارج كنه بايد ديگه فاتحه sony را در اين جنگ كنسولها خواند .

همين طور بازي هاي چون dmc4 كه هميشه only sony روش نوشته ميشد ولي متاسفانه براي xbox360 هم عرضه ميشه .
و من منتظر اين نمايشگاه e3 هستم تا اتفاقات بزرگ رخ بده .
و منتظرم ببينم ديگه كسي دلش ميخواد كه يك ps3 داشته باشه ؟

كنسول براي بازي نه اينكه بخري بزاري تو خونه و فقط نگاهش كني .

فقط اينو مطمعن هستم كه xbox360 صددرصد مقام دوم را در فروش خواهد داشت .
ps3 عمرا بتونه در امريكا از xbox360 پيشي بگير . علتش هم كاملا مشخصه بازي هاي هايي با صليقه امريكايي بسيار بسيار بيشتر از ps3 . و همينطور هم بزرگترين بازار فروش امريكاست .

اگه فروش xbox360 در ژاپن كم هست اين دليلش كاملا مشخصه و اونم بازي هاي مناسب ژاپني براي xbox360 كم هست كه مايكروسافت هم تلاش ميكنه كه سبك بازي هاي ژاپني را افزايش بده .

همه ميدونن فروش در كنسول در امريكا خيلي بيشتر از بقيه مناطق هست .

يعني وقتي بازي هاي سبك امريكاي براي xbox360 خيلي بيشتر از ps3 اين كاملا مشخصه كه در امريكا در اين نزديكي چه اتفاقي ميوفته با اومدن بازي هايي چون halo3 كه ميتونه فروش xbox360 را چندين برابر كنه و يا يك ركورد تاريخي در فروش ايجاد كنه بازي هايي چون bioshock يا massefect و يا alan wake و يا gears of war .

من فقط ميخوام بدونم كه ps3 از نظر بازي در امريكا چه حرفي براي گفتن . كه بخواد فروش داشته باشه ؟

متاسفانه ps3 نميتونه از نظر بازي سياست به كار ببره و دائما بازي هاي انحصاري خودش را از دست ميده .
من زماني فاتحه sony با اون ps3 را در جنگ خواهم خواند كه بازي mgs4 از چنگش در بياد .
چون اومدن اين بازي براي xbox360 در را براي از چنگ در اوردن ديگر بازي هاي انحصاري ps3 باز ميكنه .

فقط ميخوام بگم كه بسيار بسيار زود هست كه براي جنگ كنسولها تصميم گرفت . ولي بعضي ها اونقدر كوتاه بين هستند براي اينده چنين پيشبيني هايي را نميتونن بكنن و روزگار را فقط امروز ميبينن و ميگن چون الان فروش يك كنسول بالاست پس برنده ي جنگ هست !!
با اينكه با اين حالي كه هست xbox360 فاصله چند ميليوني از نظر فروش با بقيه داره:laughing:

موفقيت يعني فقط فروش كنسول ؟:laughing: يا بازيهاي اون ؟[/QUOTE]

متاسفانه ديد خيلي ها بسيار ناقص هست براي تمام قضايا و اتفاقاتي كه در بازار فروش ميوفته .
واقعا بسيار خنده دار هست كه از الان ما پيش بيني ميكنيم كه جنگ كنسولها به پايان رسيده .

همينطور كه گفتم فروش كنسول به بازي هاي اون ربط داره و همينطور هم خواهد بود .

چراكه من در مورد بازي ها اتفاقات خيلي بدي براي ps3 ميبينم .

هميشه در صنعت بازي ها شايعاتي ميشه كه تقريبا ميشه گفت 90 درصدشون به حقيقت پيوسته .
مايكروسافتي كه اگه بتونه بازي هايي چون mgs4 را از چنگ ps3 در بياره و يا بازي هاي چون فاينال فانتازي را از انحصار خارج كنه بايد ديگه فاتحه sony را در اين جنگ كنسولها خواند .

همين طور بازي هاي چون dmc4 كه هميشه only sony روش نوشته ميشد ولي متاسفانه براي xbox360 هم عرضه ميشه .
و من منتظر اين نمايشگاه e3 هستم تا اتفاقات بزرگ رخ بده .
و منتظرم ببينم ديگه كسي دلش ميخواد كه يك ps3 داشته باشه ؟

كنسول براي بازي نه اينكه بخري بزاري تو خونه و فقط نگاهش كني .

فقط اينو مطمعن هستم كه xbox360 صددرصد مقام دوم را در فروش خواهد داشت .
ps3 عمرا بتونه در امريكا از xbox360 پيشي بگير . علتش هم كاملا مشخصه بازي هاي هايي با صليقه امريكايي بسيار بسيار بيشتر از ps3 . و همينطور هم بزرگترين بازار فروش امريكاست .

اگه فروش xbox360 در ژاپن كم هست اين دليلش كاملا مشخصه و اونم بازي هاي مناسب ژاپني براي xbox360 كم هست كه مايكروسافت هم تلاش ميكنه كه سبك بازي هاي ژاپني را افزايش بده .

همه ميدونن فروش در كنسول در امريكا خيلي بيشتر از بقيه مناطق هست .

يعني وقتي بازي هاي سبك امريكاي براي xbox360 خيلي بيشتر از ps3 اين كاملا مشخصه كه در امريكا در اين نزديكي چه اتفاقي ميوفته با اومدن بازي هايي چون halo3 كه ميتونه فروش xbox360 را چندين برابر كنه و يا يك ركورد تاريخي در فروش ايجاد كنه بازي هايي چون bioshock يا massefect و يا alan wake و يا gears of war .

من فقط ميخوام بدونم كه ps3 از نظر بازي در امريكا چه حرفي براي گفتن . كه بخواد فروش داشته باشه ؟

متاسفانه ps3 نميتونه از نظر بازي سياست به كار ببره و دائما بازي هاي انحصاري خودش را از دست ميده .
من زماني فاتحه sony با اون ps3 را در جنگ خواهم خواند كه بازي mgs4 از چنگش در بياد .
چون اومدن اين بازي براي xbox360 در را براي از چنگ در اوردن ديگر بازي هاي انحصاري ps3 باز ميكنه .

فقط ميخوام بگم كه بسيار بسيار زود هست كه براي جنگ كنسولها تصميم گرفت . ولي بعضي ها اونقدر كوتاه بين هستند براي اينده چنين پيشبيني هايي را نميتونن بكنن و روزگار را فقط امروز ميبينن و ميگن چون الان فروش يك كنسول بالاست پس برنده ي جنگ هست !!
با اينكه با اين حالي كه هست xbox360 فاصله چند ميليوني از نظر فروش با بقيه داره:laughing:

موفقيت يعني فقط فروش كنسول ؟:laughing: يا بازيهاي اون ؟
[/quote]

پست جالبي بود ... مرسي . با زيادتر شدن بازي هاي انحصاري 360 بايد برعكس نظراتي كه اول اين جنگ بود كه مي گفت :‌ اين جنگ 2 برنده دارد ... بايد خاتمه يابد . با خريد Evil5 توسط ماكروسافت ديگر بايد كار PS3 را تمام شده دانست . و اگر هم به فروش خود كنسول ها توجه كنيد در مي آبيد كه 360 برنده ي تمام عيار اين جنگ است و PS3 تا ابد نمي تواند از 360 پيشي گيرد ;)

پست جالبي بود ... مرسي . با زيادتر شدن بازي هاي انحصاري 360 بايد برعكس نظراتي كه اول اين جنگ بود كه مي گفت :‌ اين جنگ 2 برنده دارد ... بايد خاتمه يابد . با خريد Evil5 توسط ماكروسافت ديگر بايد كار PS3 را تمام شده دانست . و اگر هم به فروش خود كنسول ها توجه كنيد در مي آبيد كه 360 برنده ي تمام عيار اين جنگ است و PS3 تا ابد نمي تواند از 360 پيشي گيرد ;)
این حرفها فایده نداره با یه بازی هیچ اتفاقی نمیفته در حال حاضر خطر سونی کمتر از نینتندو هست در دراز مدت هم سونی خطرناکتر میشه پس در هر صورت ماکروسافت اول شودنش تو این نسل تقریبا غیر ممکنه

شما توجه کن بالای 100 میلیون ps2 دارن و اینا پتانسیل اینو دارن که ps3 بخرن البته نه به این زودی ها ولی این پتانسیل وجود داره اگه سونی بتونه قیمت رو بیاره پایین در دراز مدت( که میتونه ) خیلی اتفاقا میفته در ضمن با برنده شدن بلوری ارزش ps3 بیشتر میشه

راجب بازی های انحصاری و چیزای دیگه هم خیلی ها اصلا نمیدونن اینا چیه و فقط اسم سونی رو میشناسن

پ.ن:من خودم طرفدار 360 هستم ولی باید واقعیت هارو هم قبول کرد:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or