آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

خبر: فروش 1 ميليون Ps3 در مناطق Pal طي 10 هفته گذشته

David Reeves از مسوولين SCEE گفته است:
بسيار خوشحالم كه مي خواهم به شما بگويم در 10 هفته گذشته 1 ميليون دستگاه PS3 در منطق PAL به فروش رسيده است اين از رقم مشابه براي PS1.PS2 هم بيشتر است.
25 درصد اين فروش متعلق به UK است.
ما همچنين دو ميليون نرم افزار نيز به فروش رسانديم كه شامل 600 هزار نسخه از Resistance و 500 هزار نسخه از Motor Storm است.

آخرین ویرایش:
David Reeves از مسوولين SCEE گفته است:
بسيار خوشحالم كه مي خواهم به شما بگويم در هفته گذشته 1 ميليون دستگاه PS3 در منطق PAL به فروش رسيده است اين از رقم مشابه براي PS1.PS2 هم بيشتر است.
25 درصد اين فروش متعلق به UK است.
ما همچنين دو ميليون نرم افزار نيز به فروش رسانديم كه شامل 600 هزار نسخه از Resistance و 500 هزار نسخه از Motor Storm است.
این خبر هم میتونه خبر خوبی تلقی بشه هم خبر بدی.
اگه کلی نگاه کنیم مسلما فروختن 1 میلیون کنسول توی اروپا و دیگر مناطق پال توی 10 هفته خیلی خیلی عالیه و یک رکورد عالی به حساب میاد اما اگه یکمی بیشتر این آمار رو آنالیز کنیم میبینیم که زیادم وضعیت جالب نیست.
سونی توی هفته اول 600 هزار تا کنسول توی اون منطقه فروخته یوده پس یعنی توی 9 هفته بعدی تونسته 400 هزار تا کنسول بفروشه که متوسطش میشه هفته ای کمتر از 45 هزار تا که البته اگه اینجوری هم بود باز خوب بود چون ماهی حدود 200 هزار تا آمار بدی به حساب نمیاد.
اما سونی اواسط آوریل اعلام کرده بود که فروش PS3 توی مناطق پال حدود 800 هزار تاست یعنی بعد از 4 هفته رسیده بوده به 800 هزار تا. حالا حساب کنید که توی 6 هفته بعدی این کنسول فقط تونسته 200 هزار تای دیگه فروش داشته باشه پس یعنی هفته ای کمتر از 35 هزار تا که آمار زیاد جالبی نیست.

ویرایش: یادم رفت لینک رو بدم. این لینک 800 هزار تا در اواسط آوریل که گفتم:
http://www.gamespot.com/news/6169204.html

تخمین فروش روز اول بازی های عرضه شده این هفته در ژاپن:

PSP Dragon Ball Z: Shin Budokai - Another Road - 20k
PSP Final Fantasy II - 20k
WII Harvest Moon: Tree of Peace - 15k
NDS Stock Trader Shun - <5k
NDS Suujin Taisen - <5k

اون دو تای آخری یعنی فروششون در روز اول کمتر از 5 هزار نسخه بوده.

نوشته شده توسط BlackcatS
مسوولين SCEE گفته است:
بسيار خوشحالم كه مي خواهم به شما بگويم در هفته گذشته 1 ميليون دستگاه PS3 در منطق PAL به فروش رسيده است

cecUYgs50IeM.jpg

فقط در هفته گذشته.......:laughing:

That was sell-through across all PAL territories – and we achieved that in nine and a half weeks

David Reeves از CEO نگفته ما در هفته قبل 1 میلیون ps3 رو در مناطق pal به فروش رسانیده ایم بلکه گفته در مدت تقریبا 10 هفته تونسته این مقدار رو بفروشه که چیز جالبی نیست .در ضمن سونی معلوم نیست شیپ رو میگه یا فروش به مردم.سونی خیلی مرموز هست و این رو هم حساب نمیکنه که عمده این آمار هم مربوط به موقعی هست که تازه ps3 رو در اروپا عرضه کردن ......
به همین خاطر 25 درصد تنها مربوط به فروش در انگلستان و قسمت زیادی نیز مربوط به فروش در فرانسه هست و هر دو هم کشور اروپایی و جایی که ps3 تازه عرضه شده بود.

اين از رقم مشابه براي PS1.PS2 هم بيشتر است

پس آفرین به x360 که رکورد هر سه رو شکست :):cheesygri

And I think the analysts out there will realise it’s faster than our brothers and sisters in the competitive world as well.
فکر ...... :shocked::hurted1:

آخرین ویرایش:
David Reeves از CEO نگفته ما در هفته قبل 1 میلیون ps3 رو در مناطق pal به فروش رسانیده ایم بلکه گفته در مدت تقریبا 10 هفته تونسته این مقدار رو بفروشه که چیز جالبی نیست .در ضمن سونی معلوم نیست شیپ رو میگه یا فروش به مردم.سونی خیلی مرموز هست و این رو هم حساب نمیکنه که عمده این آمار هم مربوط به موقعی هست که تازه ps3 رو در اروپا عرضه کردن ......
به همین خاطر 25 درصد تنها مربوط به فروش در انگلستان و قسمت زیادی نیز مربوط به فروش در فرانسه هست و هر دو هم کشور اروپایی و جایی که ps3 تازه عرضه شده بود.

پس آفرین به x360 که رکورد هر سه رو شکست :):cheesygri

فکر ...... :shocked::hurted1:
این چیزی که شما میگی جالب نیست، بهترین رکوردیه که تا حالا به دست اومده (فروش یک میلیون کنسول توی 10 هفته اول) حالا اگه شما رکورد جالب تر و بهتری سراغ داری بگو

توی مقاله MCV هم به صراحت گفته شده که این آمار مربوط به Sell Through هستش نه شپ

برای اون تیکه آخر که 360 رکورد هر سه اونها رو شکونده حتما یه منبع بده.

من فکر می کنم اون یک هفته فقط یه اشتباه تایپی بوده، شایدم اشتباه توی ترجمه بوده (البته من توی پستم که بعد از پست ایشون دادم گفتم که توی 10 هفته این اتفاق افتاده چون من این خبر رو قبلا خونده بودم و اینجا نخوندم) پس نیازی نیست شما تا این اندازه فنبوی بازی در بیاری.

ضمنا David Reeves از CEO نیست. CEO مخفف Chief Executive Officer هستش و David Reeves هم CEO ی SCEE هستش.

ویرایش: فکر کنم آقای BlackcatS بهتر باشه عنوان خبرتو درست کنی.
و یک چیز دیگه، PS3 کلا توی مناطق پال در تاریخ 23 مارس عرضه شد نه فقط توی اروپا.

آخرین ویرایش:
این چیزی که شما میگی جالب نیست، بهترین رکوردیه که تا حالا به دست اومده (فروش یک میلیون کنسول توی 10 هفته اول) حالا اگه شما رکورد جالب تر و بهتری سراغ داری بگو

برای اون تیکه آخر که 360 رکورد هر سه اونها رو شکونده حتما یه منبع بده.

من فکر می کنم اون یک هفته فقط یه اشتباه تایپی بوده، شایدم اشتباه توی ترجمه بوده (البته من توی پستم که بعد از پست ایشون دادم گفتم که توی 10 هفته این اتفاق افتاده چون من این خبر رو قبلا خونده بودم و اینجا نخوندم) پس نیازی نیست شما تا این اندازه فنبوی بازی در بیاری.

ضمنا David Reeves از CEO نیست. CEO مخفف Chief Executive Officer هستش و David Reeves هم CEO ی SCEE هستش.

ویرایش: فکر کنم آقای BlackcatS بهتر باشه عنوان خبرتو درست کنی.
و یک چیز دیگه، PS3 کلا توی مناطق پال در تاریخ 23 مارس عرضه شد نه فقط توی اروپا.

من از شما متشكرم كه فهميدي اشتباه من يك اشتباه تايپي بوده..ممنون
چون خانم Ninja_gaiden فكر كرده من اينقدر بي سوادم كه فرق 1 با 10 نمي فهمم بخاطر همين پوزخند زده..
در ضمن بازم خيلي ممنون كه به ايشون كه اشتباه گيري ميكنه ياد دادي كه CEO باهاش (از) نمي ياد چون مخخف كلمه Chief Executive Officer
كلا ايشون عادتشه همه چيزو بزرگ كنه
اول ايرادات خودتو درست كن بعد از ديگران ايراد بگير

بهترین رکورد ......:laughing:
میگم یادم میاد به کریسمس که سونی گفت چقدر PS3 فروخته و بعدش ndp زد تو حالش.منبع اینکه چقدر فروخته کیه؟
حتما سونی :laughing:

به قول .......کی؟
سونی

برای اون تیکه آخر که 360 رکورد هر سه اونها رو شکونده حتما یه منبع بده
منم به قول مایکروسافت گفتم....
آخه تا کریسمس تنهایی 10 میلیون 360 فروخت بود.:p
پس نیازی نیست شما تا این اندازه فنبوی بازی در بیاری.
آخه هستم.:biggrin1:

ضمنا David Reeves از CEO نیست
فکر کنم نقطه گرفتی نه نکته

و یک چیز دیگه، PS3 کلا توی مناطق پال در تاریخ 23 مارس عرضه شد نه فقط توی اروپا
آره جون......
بیشتر از 100000 تا از این آمار فقط توی دو روز اول فروش در انگلستان هست دیگه بقیه رو خودت تا آخرش برو.فکر کنم جدیدترین آمار رو نخوندی که فروش PS3 تو اروپا چقدر افت کرده و به 11 درصد از بین سه کنسول سهمیه رو نصیب خودش کرده........این افتضاحه :cheesygri

چون خانم Ninja_gaiden فكر كرده من اينقدر بي سوادم كه فرق 1 با 10 نمي فهمم بخاطر همين پوزخند زده..
در ضمن بازم خيلي ممنون كه به ايشون كه اشتباه گيري ميكنه ياد دادي كه CEO باهاش (از) نمي ياد چون مخخف كلمه Chief Executive Officer
كلا ايشون عادتشه همه چيزو بزرگ كنه
من کلا عادتم هست که اشتباه بگیرم البته بجای SCEE بگی CEO هم اشتباه بی نهایت بزرگی هست و قابل بخشش نیست احتمالا من چند روز دیگه اعدام میشم.:(

این اصل خبره
million units in the European territories. "Early last week we went through the one million mark on PS3. And we did that in nine and a half weeks," he confirmed. He added, "That was faster than both PS2 and PSOne."

گفته که در طی نه و نیم هفته گذشته اینا یک میلیون PS3 رو فروختن. و اتفاق هم اوایل هفته قبل افتاده که به مرز یک میلیون رسیدن. اینکه شیپ یا sold حرفی نزده (فکر کنم منظورش sold هست)

اینم منبع خبر

اخطار به کاربر ninja_gaiden

دوباره یه بحث جدید رو شروع نکن
خبر این بوده که توی 10 هفته انقدر PS3 فروخته شده

خود کیانوش هم توضیح داد که چقدرش توی چه زمانهایی فروخته شده

پس دیگه لازم نیست شما خط به خط نقل قول کنی و برای هر خطش آسمون و زمین رو بهم ببافی تا شاید بتونی یه گیری به سونی بدی یا یه تعریفی از MS‌ بکنی

در صورت تکرار برخورد خواهد شد

بهترین رکورد ......:laughing:
میگم یادم میاد به کریسمس که سونی گفت چقدر PS3 فروخته و بعدش ndp زد تو حالش.منبع اینکه چقدر فروخته کیه؟
حتما سونی :laughing:

به قول .......کی؟
سونی

منم به قول مایکروسافت گفتم....
آخه تا کریسمس تنهایی 10 میلیون 360 فروخت بود.:p

آخه هستم.:biggrin1:

فکر کنم نقطه گرفتی نه نکته

آره جون......
بیشتر از 100000 تا از این آمار فقط توی دو روز اول فروش در انگلستان هست دیگه بقیه رو خودت تا آخرش برو.فکر کنم جدیدترین آمار رو نخوندی که فروش PS3 تو اروپا چقدر افت کرده و به 11 درصد از بین سه کنسول سهمیه رو نصیب خودش کرده........این افتضاحه :cheesygri

من کلا عادتم هست که اشتباه بگیرم البته بجای SCEE بگی CEO هم اشتباه بی نهایت بزرگی هست و قابل بخشش نیست احتمالا من چند روز دیگه اعدام میشم.:(
اگه به جز مزه پرونی های خیلی با نمکت حرف دیگه ای برای گفتن نداری لزومی نداره پست بدی.
من هنوزم منتظرم برای اون حرفهایی که زدی منبع بیاری.
حتی اگه خود مایکروسافت هم گفته باشه که رکورد فروشش بهتر از PS1 و PS2 بوده توی اروپا من قبول می کنم. اگه نمیتونی بیاری سعی نکن با مزه پرونی حرفهای غلطت رو توجیه کنی.

این اصل خبره

گفته که در طی نه و نیم هفته گذشته اینا یک میلیون PS3 رو فروختن. و اتفاق هم اوایل هفته قبل افتاده که به مرز یک میلیون رسیدن. اینکه شیپ یا sold حرفی نزده (فکر کنم منظورش sold هست)

اینم منبع خبر

سونی تا 31 مارس 1 میلیون و 620 هزار تا کنسول توی مناطق پال شیپ کرده:
http://www.sony.net/SonyInfo/IR/financial/fr/index.html
پس دیگه نیازی نبود تا الان صبر کنه بعدش بگه 1 میلیون فروخته اگه میخواست راجع به شیپ کردن صحبت کنه.
اونم متن اصلی خبر نیستش. همونجوری که گفتم خبر اصلی از سایت MCV بوده که توشم گفته شده آمار مربوط به Sell Through هست.
http://www.mcvuk.com/news/27462/PS3-breaks-1m-sales-barrier-in-UK

فروش PS3 ، Xbox 360 و Wii در ژاپن در ماه May

آپدیت :

PS3 در حدود 45 هزار تا
Wii بیش از 250 هزار تا
و Xbox 360 هم در این ماه فقط در حدود 11 هزار تا فروخت

Wii با وجود اینکه نسبت به ماه گذشته (April) فروشش کمتر شده اما کماکان در ژاپن از وضعیت خوبی برخوردار هست اما در مقابل فروش PS3 زیاد جالب نیست و فروش هفتگی PS3 در 4 هفته ی آخر ماه MAY زیر 10 هزار واحد بود. وضعیت Xbox 360 هم که اصلا نیازی به گفتن نداره (شاید کلمه ی اسفناک براش زیاد اغراق آمیز نباشه :))

آخرین ویرایش:
فروش دقیق کنسولها ماه گذشته در ژاپن:

منبع: Famitsu
به نقل از IGN

famitsu-sales-data-20070608024452845.jpg

طبق این نموداری که می بینید:

DS Lite با فروش 600000 کنسول و 55.80% سهم بازار رتبه ی اول.(فروش کل : 17,152,000 (هر دو مدل DS))

Nintendo Wii با فروش 250,000 و 22.70% سهم از بازار رتبه ی دوم.

PSP با فروش 120,000 و 11.10% سهم از بازار رتبه ی سوم.

PS2 با فروش 53,000 و 4.8% سهم از بازار رتبه ی چهارم.

PS3 با فروش 45,000 و 4.1% سهم از بازار رتبه ی پنجم.

Xbox360 با فروش 11,000 و 1.0% سهم از بازار رتبه ی ششم.

GBA SP با فروش 2,000 واحد کنسول و 0.2% سهم از بازار رتبه ی هفتم.

DS Phat هم بهمچنین با 2,000 فروش و 0.2% سهم مشترکا رتبه ی هفتم.

در کل Nintendo مقدار 78% از فروش این ماه رو به خودش اختصاص داد.

در فروش باریها هم:

1- Final Fantasy Tactics: War of the Lions - 241,904 (PSP) Square Enix
2- Final Fantasy XII: Revenant Wings - 180,260 (DS) Square Enix
3- Super Paper Mario - 156,642 (Wii) Nintendo
4- Wii Sports - 140,704 (Wii) Nintendo
5- Momotarou Dentetsu DS: Tokyo & Japan - 124,223 (DS) Hudson
6- Big Brain Academy: Wii Degree - 113,035 (Wii) Nintendo
7- New Super Mario Bros. - 112,486(DS) Nintendo
8- Brain Age 2: More Training in Minutes a Day - 103,610 (DS) Nintendo
9- Shining Wind - 101,138 (PS2) SEGA
10- Yoshi's Island DS - 97,331 (DS) Nintendo

آخرین ویرایش: