این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
این خبر هم میتونه خبر خوبی تلقی بشه هم خبر بدی.David Reeves از مسوولين SCEE گفته است:
بسيار خوشحالم كه مي خواهم به شما بگويم در هفته گذشته 1 ميليون دستگاه PS3 در منطق PAL به فروش رسيده است اين از رقم مشابه براي PS1.PS2 هم بيشتر است.
25 درصد اين فروش متعلق به UK است.
ما همچنين دو ميليون نرم افزار نيز به فروش رسانديم كه شامل 600 هزار نسخه از Resistance و 500 هزار نسخه از Motor Storm است.
نوشته شده توسط BlackcatS
مسوولين SCEE گفته است:
بسيار خوشحالم كه مي خواهم به شما بگويم در هفته گذشته 1 ميليون دستگاه PS3 در منطق PAL به فروش رسيده است
اين از رقم مشابه براي PS1.PS2 هم بيشتر است
فکر ...... :shocked::hurted1:And I think the analysts out there will realise it’s faster than our brothers and sisters in the competitive world as well.
این چیزی که شما میگی جالب نیست، بهترین رکوردیه که تا حالا به دست اومده (فروش یک میلیون کنسول توی 10 هفته اول) حالا اگه شما رکورد جالب تر و بهتری سراغ داری بگوDavid Reeves از CEO نگفته ما در هفته قبل 1 میلیون ps3 رو در مناطق pal به فروش رسانیده ایم بلکه گفته در مدت تقریبا 10 هفته تونسته این مقدار رو بفروشه که چیز جالبی نیست .در ضمن سونی معلوم نیست شیپ رو میگه یا فروش به مردم.سونی خیلی مرموز هست و این رو هم حساب نمیکنه که عمده این آمار هم مربوط به موقعی هست که تازه ps3 رو در اروپا عرضه کردن ......
به همین خاطر 25 درصد تنها مربوط به فروش در انگلستان و قسمت زیادی نیز مربوط به فروش در فرانسه هست و هر دو هم کشور اروپایی و جایی که ps3 تازه عرضه شده بود.
پس آفرین به x360 که رکورد هر سه رو شکست :cheesygri
فکر ...... :shocked::hurted1:
این چیزی که شما میگی جالب نیست، بهترین رکوردیه که تا حالا به دست اومده (فروش یک میلیون کنسول توی 10 هفته اول) حالا اگه شما رکورد جالب تر و بهتری سراغ داری بگو
توی مقاله MCV هم به صراحت گفته شده که این آمار مربوط به Sell Through هستش نه شپ
برای اون تیکه آخر که 360 رکورد هر سه اونها رو شکونده حتما یه منبع بده.
من فکر می کنم اون یک هفته فقط یه اشتباه تایپی بوده، شایدم اشتباه توی ترجمه بوده (البته من توی پستم که بعد از پست ایشون دادم گفتم که توی 10 هفته این اتفاق افتاده چون من این خبر رو قبلا خونده بودم و اینجا نخوندم) پس نیازی نیست شما تا این اندازه فنبوی بازی در بیاری.
ضمنا David Reeves از CEO نیست. CEO مخفف Chief Executive Officer هستش و David Reeves هم CEO ی SCEE هستش.
ویرایش: فکر کنم آقای BlackcatS بهتر باشه عنوان خبرتو درست کنی.
و یک چیز دیگه، PS3 کلا توی مناطق پال در تاریخ 23 مارس عرضه شد نه فقط توی اروپا.
بهترین رکورد ......:laughing:این چیزی که شما میگی جالب نیست، بهترین رکوردیه که تا حالا به دست اومده (فروش یک میلیون کنسول توی 10 هفته اول) حالا اگه شما رکورد جالب تر و بهتری سراغ داری بگو
به قول .......کی؟توی مقاله MCV هم به صراحت گفته شده که این آمار مربوط به Sell Through هستش نه شپ
منم به قول مایکروسافت گفتم....برای اون تیکه آخر که 360 رکورد هر سه اونها رو شکونده حتما یه منبع بده
آخه هستم.:biggrin1:پس نیازی نیست شما تا این اندازه فنبوی بازی در بیاری.
فکر کنم نقطه گرفتی نه نکتهضمنا David Reeves از CEO نیست
آره جون......و یک چیز دیگه، PS3 کلا توی مناطق پال در تاریخ 23 مارس عرضه شد نه فقط توی اروپا
من کلا عادتم هست که اشتباه بگیرم البته بجای SCEE بگی CEO هم اشتباه بی نهایت بزرگی هست و قابل بخشش نیست احتمالا من چند روز دیگه اعدام میشم.چون خانم Ninja_gaiden فكر كرده من اينقدر بي سوادم كه فرق 1 با 10 نمي فهمم بخاطر همين پوزخند زده..
در ضمن بازم خيلي ممنون كه به ايشون كه اشتباه گيري ميكنه ياد دادي كه CEO باهاش (از) نمي ياد چون مخخف كلمه Chief Executive Officer
كلا ايشون عادتشه همه چيزو بزرگ كنه
million units in the European territories. "Early last week we went through the one million mark on PS3. And we did that in nine and a half weeks," he confirmed. He added, "That was faster than both PS2 and PSOne."
اگه به جز مزه پرونی های خیلی با نمکت حرف دیگه ای برای گفتن نداری لزومی نداره پست بدی.بهترین رکورد ......:laughing:
میگم یادم میاد به کریسمس که سونی گفت چقدر PS3 فروخته و بعدش ndp زد تو حالش.منبع اینکه چقدر فروخته کیه؟
حتما سونی :laughing:
به قول .......کی؟
سونی
منم به قول مایکروسافت گفتم....
آخه تا کریسمس تنهایی 10 میلیون 360 فروخت بود.
آخه هستم.:biggrin1:
فکر کنم نقطه گرفتی نه نکته
آره جون......
بیشتر از 100000 تا از این آمار فقط توی دو روز اول فروش در انگلستان هست دیگه بقیه رو خودت تا آخرش برو.فکر کنم جدیدترین آمار رو نخوندی که فروش PS3 تو اروپا چقدر افت کرده و به 11 درصد از بین سه کنسول سهمیه رو نصیب خودش کرده........این افتضاحه :cheesygri
من کلا عادتم هست که اشتباه بگیرم البته بجای SCEE بگی CEO هم اشتباه بی نهایت بزرگی هست و قابل بخشش نیست احتمالا من چند روز دیگه اعدام میشم.