این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
اون اولي مال امريکا هستا.مثل اين که مايکرسافت تو امريکا هستا.با سلام خدمت تمام بازي سنتريها
در مورد فروش اين ماه با يد گفت : درود بر نينتندو . واقعا داره كولاك ميكنه . من خودم فكر مي كردم مردم جو گير شدن كه دارن wii مي خرن ولي حالا فهميدم اين من بودم كه جوگير شدم
البته نينتندو در اين ماه دو عنوان غول(pokemon براي dsو smpبرايwii) داشت كه تا حدودي اين يكه تازي رو توجيه ميكنه .در مورد 360 هم بايد گفت مثل اينكه اين روند نزولي كما كان ادامه داره البته من نمي دونم اين نسخه اي اليت اومده يا نه . اگه اومده كه براي مكرو سافت متا سفم كه با اوردن يه هوو براي مدل 20 گيگي كار خودشو خراب كرد. و در آخر فروش 80 تايي ps3 آخرين اميدهاي هوادارانشو به نا اميدي تبديل كرد تازه با در نظر گرفتن اي نكته كه ps3يه bd پلير ارزون قيمت هست اين فروش بيشتر زير سوال ميره .
اون اولي مال امريکا هستا.مثل اين که مايکرسافت تو امريکا هستا.
فروش HW رو نگاه کن :
ps3 :883.453
x360 : 360.6
تفاوت رو ببين.
بعد خود سوني گفته ما تا الان 5.5 ميليون کنسول شيپ کرديم و برنامه اي داريم که در ان 11 ميليون ديگه رو مي خوان شيپ کنن.
من که هوادار سوني هستم خيلي خوشحالم از اين نتيجه ها
اي کاش امار فروش کنسول ها از سايت امازون هم مي ذاشتي که ps3 از همه جلو زده !!!!
ممنون
1)قیمتبا این آماری که شما دادی فکر کنم تا ماه آینده به 9.0% هم برسه .
به نظر شما فقط به دلیل گران بودن این دستگاه فروشش روز به روز داره افت میکنه یا چیزیه دیگریه؟