این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
محمد جان. X360 حتي اگر ده برابر حالاش هم بفروش بازم كاري نكرده و فروشي نداشته. پايين بالا شدن 1000 تايي فروش اين كنسول در كشوري مثل ژاپن اصلا مهم نيست و به حساب نمياد.بازم افت کرد فروش 360 این ژاپنی ها ادم نمیشن.
اين هم مثل اينكه به دليل كمبود يا يه همچين چيزهايي بوده. مگر نه فروش Xbox صفر مطلق نبوده :cheesygri.بالاخره فروش xbox به صفر رسید:cheesygri
در حال حاضر نبرد اين دوتا از همه جالب تر. فروش NDS تقريبا مقداري كه Sold شده و فروش PSP فقط تعدادي كه توليد شده و با فروشش فاصله زيادي داره.Nintendo DS - 21.27 million
PSP - 19.05 million
واقعا فروش اين كنسول بيش از حد تصور و تخيل آدم. تازه نينتندو مي خواهد تا سال آينده 17 ميليون NDS ديگه هم به فروش برسونه كه . آخخخخخخخخ، 17 ميليون در يك سال. توهم...Nintendo DS Lite - 262,453
نوشته شده توسط mt3691:ps3 وفتی بیاد به بازار هنر کنه بتونه مثل xbox360 فروش کنه قیمت رو فراموش نکن هر کسی حاضر نیست همچین پولی برای کنسول بده تازه اگه دقت کنی میبینی که فروش ps2 الان خیلی بالاس و کسانی که الان ps2 میخرن دیگه به این زودی ها ps3 نمیخرن و یه علت فروش ps2 اینه که مردم از ps3 دل کندن و به سمت ps2 رفتن
اون 6 میلیون که گفتی جزئ محالاته فکر کردی برای ساخت این تعداد چقدر زمان لازمه 360 الان نزدیک یه ساله داره تولید میکنه هنوز نصف این که شما میگی تولید نکرده اینقدر رویایی فکر نکن:confused:
--------------------------------------------------------------------------
هنوز امار رسمی برای 360 اعلام نشده ولی امار us دقیقه
یعنی عماد جون شما میگی اینهمه ادمای مختلف تو سایتهای مختلف حتی انالیز کننده ها و خلاصه اینهمه منتقد همه طرفدار 360 هستن که این حرفهارو میزنن پس خوش بحال xbox360 که اینهمه طرفدار داره
در ضمن 600 دلار خیلی پوله برای یه کنسول ببین الان با 120 دلار میشه یه ps2 خرید با اون ارشیو بازی چند هزارتایی کی میاد 600 دلار پول کنسول بده اگه دقت کنی میبینی که ps2 هنوز فروشش خیلی بالاس و این بخاطر قیمت پاینشه چون اونایی که الان میخرن مطمئن باش سونی فن نیستن اگه بودن چندین سال قبل میخریدن و مطمئنن نمیگی که ps2 از xbox360 بهتره
من که فکر کنم فروش ماهیانه ps2 از ps3 بیشتر بشه(اینو یادت باشه بعدن به حرف من تو همین تاپیک میرسی)