این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
اول چون این آخرین پستم هستش و دیگه حوصله وقت تلف کردن توی اینجا رو ندارم ، برای آخرین بار توضیح میدم تا اگه کسی قرار باشه بفهمه ، بفهمه. اگرم نه که بهتره توی دنیای خودتون زندگی کنید و هر چی که دوست دارید قبول کنیدنوشته شده توسط Elvish Hero:خوب،اون پستو من ویرایش کردم.
درسته گفتن کلمه اراجیف توهین نیست،ولی گفتم عبارت>>چرا اراجیف میگی<< توهین آمیزه.
من کاری با درست بودن و یا غلط بودن اون آمار ندارم،ولی کلمه ی Shipped رو تو اون تصویر نمیبینم.پس دلیلی نداشت شما بگین>>تو هنوز فرق بین Sold Through و Shipment رو نمیدونی<<چون این هم توهینه.کاربر mt3691 نه با کسی توی مایکروسافت رابطه داره،و نه خودش آمار فروش رو حساب میکنه.ئلیلی هم که آورد هر چند غلط یا درست،ولی معتبر بود.
دایره المعارف wikipedia معمولا به عنوان منبع معتبری به حساب میاد.
اگر هم تناقضی توی صحبتهاشون باشه،به خاطر تناقض تو منابع هست.همونطور که گفتم ایشون باید مدرکی داشته باشن تا بتونن راجه به چیزی صحبت کنن،و این مدرک رو داشتن،حالا اگه این آمار غلط و عیر موثق هست،شما میتونین آمار صحیح رو بذارین و بگین که این آمار غلطه.ولی به کار بردن نفهم و اراجیف میگی رفتار تند و توهین آمیزیه.
اینجا مهدکودک نیست،و هر دوی شما سنتون از من بیشتره،ولی اینکه بخوایم بگیم کی اول توهین کرد،چون اون توهین کرد منم جوابشو دادم،اون به من گفت نفهم،منم گفتم الاغ بیشعور و رفتاری مثل این،خیلی پسندیده نیست،مسئله اینه که وقتی نیازی نیست که تند برخورد شه،چرا تند رفتار کنیم؟
در مورد اینکه مدیرای این سایت به فکر افزایش تعداد اعضا هستن،البته بهتره مدیرای اصلی در مورد این صحبت کنین،ولی چیزی که من مطمئنم،اینه که این سایت از روزی که بنا شد،به هیچ وجه کسی قصد نداشته که بخواد از این سایت سودی ببره.،و چیزی که مشخصه اینه که این سایت برای مدیران همیشه همراه با ضرر بوده و خواهد بود.پس دلیلی نداره که کسی به فکر افزایش تعداد اعضا باشه.
در ضمن لطفا در بحث تند دیگران،دخالت نکنید...
بله اون آمار رو میشه پذیرفت اما اونها یکمی قدیمی هستندنوشته شده توسط shervinrs:گيج شدم، من هيچ كاري به دعواهاي بين اعضا ندارم و واقعا هم از اين مسائل ناراحت ميشم. اين پست هم فقط براي تصحيح اطلاعاتم.
اين عكس بالا رو حتما ديديد. مربوط به نشستي كه نينتندو مدتي پيش گذاشته بود و اين عكس هم از سايت فاميتسو است.
تا اونجايي كه من فهميدم اين آمار مربوط به Media Create و مربوط به 18 ماهه نخست عرضه كنسول ها در ژاپن ميشه. در اين عكس PSP فروشي حدود همون 3.6 ميليون داره و DS هم حدود 8.2 ميليون فروش داشته. و اين مسئله تغيير فروش تا به حال با اون چيزي كه شما گفتيد نمي خونه، چون PSP هيچ تغييري نداشته، در صورتي كه فروش DS يك ميليون افزايش پيدا كرده! (البته اين در صورتي كه DS Lite رو جدا در نظر گرفته باشيم)
ضمنا اين آماري كه من از فروش هفتگي در ژاپن ديدم، به نظرتون درسته؟
June 19 - 25, 2006
Nintendo DS Lite - 157,022
PS2 - 25,467
PSP - 24,737
Nintendo DS - 10,132
Game Boy Advance SP - 3,784
Game Boy Micro - 1,502
GameCube - 1,197
X360 - 1,169
Game Boy Advance - 25
Xbox - 10
هدفم از اين پست فقط اين بود كه بفهمم آمار مربوط به ژاپن رو ميشه پذيرفت يا نه؟
زمانی میشه از اعتبار حرف زد که با درستی همراه باشه. اگه معتبر باشه پس صد در صد درست هم هست. پس جمله ای که داری میگی: "ئلیلی هم که آورد هر چند غلط یا درست،ولی معتبر بود." درست نیست چون وقتی معتبر بودنش رو قبول داری باید درست بودنش رو هم قبول داشته باشی پس برای چی میگی هر چند غلط یا درست؟؟نوشته شده توسط Elvish Hero:از پایین شروع میکنم:
اون جمله آخر خطاب به کس دیگه ای بود.
دوما رابعا میشه چهارم!قاعدتا بعدی باید پشه پنجم یا خامسا!
منظور من از معتبر،wikipedia بود،حداقل واسه بیسوادایی مثل ما بزرگترین دایره المعارف دنیا تا حد زیادی معتبره.
در مورد ضرب المثل های زیبای فارسی!شما میتونین به من ثابت کنین که واقعا فرق اون دو تا رو نمیدونست؟
هم گفتن اراجیف فعله هم خیلی چیزای دیگه،ولی لیل نمیشه که هر چیزی فعل باشه،توهین نباشه.همونطور که گفتم خیلی راحت تر میشد گفتاین امار غلطه و این یکی درسته.اگه به نظر شما این لحن تند و توهین امیز نیست،من حرفی ندارم.
معنی Shipment و فروش واقعی رو هم میدونم،اما شما از هیچ جای اون عکس،نمیتونید کلمه ی Shipment رو به من نشون بدین.
حرف شما زمانی درسته که توی اون عکس نوشته باشه این آمار مروبط به Shipment هست،ولی mt3691 بگه که این آمار فروشه.
توی اون تصویر کلمه ی SHIPMENT نیست،و این تنها نیاز به چشم داره،نه ادبیات،نه فلسفه و نه ستاره شناسی.حالا اگه اون عکس مطمئنا غلطه،مقصر کسی هست که اون آمار رو اعلام کرده،نه کس دیگه ای.پس شما بهتره به همون دوست گرامیتون فرق این چیزا رو یاد بدین...
به سلامت...اول اینکه من فکر میکنم شما فراموش کردی داری در مورد چی مطلب مینویسی که باعث شده سبک تندی رو در نوشته هات استفاده کنی . بعضی پست های شما چنان با حرارت و هیجان نوشته شده بود که من فکر میکردم شما یه مسئله علمی که تا کنون ابهام زیادی در موردش وجود داشته و حل نشده بوده رو از شک و تردید بیرون آوردی و بقیه متوجه این کشف علمی شما نشدن
بازی و مسائل مربوط به اون هیچ تخصص خاصی احتیاج نداره که شما بفهمیش و بقیه نفهمن. در مورد اخبار مربوط به اون هم آشنایی به زبان اینگیلیسی و چند سایت خوب که خبر ها رو خیلی سریع اعلام بکنن کافیه. میمونه زحمت پست کردنش به فارسی که هر کس این کارو کرده ازش ممنونیم اما تا اونجا که از اون اخبار برای تحقیر دیگران استفاده نشه
من به شخصه بهت میگم اگر فکر کردی خیلی سطحت بالا هست که نباید با دیگران بحث کنید چون فکر میکنی سطحت خیلی ازشون بالاتره بخاطر اطلاعاتی که داری سخت در اشتباهی. اون کسی رو دیگران براش احترام قائل میشن که برای همه احترام قائل بشه چه کوچیک چه بزرگ از نظر شخصیت و دانش.
شما احتمالا بر اثر تلقینات دوستان و یا اطرافیان به یه درجه ای از اعتماد به نفسه کاذب دست پیدا کردید که واقعا کاریش نمیشه کرد . یعنی فکر میکنید کسی اگر خلاف عقیده شما صحبت کرد یا کودن هست یا اینکه نباید خلاف شما صحبت کنه که احتمالا شما اینجا حیف نشید
اطلاعات بالای ما باعث نمیشه با بقیه فرق داشته باشیم
نه سطح سواد، نه وضعیت مالی مناسب هیچکدام موجب این نمیشه که ما بخودمون اجازه بدیم از جایگاهی که هستیم به دیگران بادید حقارت نگاه کنیم
امروز تو رفتی فردا آقای اکس.. بلافاصله چند تا جدید به انجمن اضافه میشن...
فیلم Devil's Advocate رو دیدید؟ Vanity is My Favorite SIN ... این کلامیه که شیطان در انتهای فیلم میگه... چرا؟ چون غرور اگرچه برای حفظ ظاهری شخصیت لازمه، اما در باطن باعث بطالت انسان میشه...
ما براي هيچ كس كارت دعوت نفرستاديم و نخواهيم فرستاد اميدوارم هر كس هر جا هست موفق باشه.
فعلا که 360 داره میفروشه و ps3 هیچی نفروخته چرا ؟ چون هنوز که هنوز نتونستن باگهای اونو بگیرن و بدنش تو بازار شما فعلا نگران این باش که سونی بازم بدقولی نکونه و به موقع ps3 رو ریلیز کنه و باز نگران باش که این دستگاه مشکل حرارتی نداشته باشه و مردم اونو بخرن :cheesygriنوشته شده توسط arash_13:یادمه خیلی وقت پیش (قبل اینکه 360 بیاد) بعضی ها اینجا میگفتن با اومدن 360 دیگه کسی نمیره یه کنسول از رده خارج رو بخره که 6-7 سالی از عمرش میگذره ولی این اماری که شما اینجا گذاشتی یه چیز دیگه رو میگه . البته میدونم یکی از دلایلش قیمت پایینشه ولی به هر حال فعلا خوب داره میفروشه ، حتی تو خود امریکا ... تو ژاپن هم هیچی نگیم بهتره ! اصلا کسی مایکروسافت و ایکس باکس رو قبول نداره!!
ولی یه چیزی که برای من جالبه اینه که وقتی 360 حتی نمیتونه با PS2 رقابت کنه با اومدن PS3 و Wii چیکار میخواد بکنه!!؟؟
شما خودت جواب خودت رو ميدي. طبيعي كه كنسولي كه تعداد بيشتري بازي داره و فقط قيمتش 130 دلار مي تونه انتخاب خيلي بهتري نسبت به 360 باشه. من منتظرم تا ببينم آيا فروش PS3 در ماه نوامبر (كه Launchش) مانند فروش PS2 در اين ماه خواهد بود يا نه (طي اين چند ساله PS2 بيش از 1.5 ميليون در اين ماه فروش داشته). مطمئنا تا 360 بازيهاي مناسبي براي عرضه نداشته باشه فروشش تغيير محسوسي نخواهد كرد (در ماه آينده Dead Rising عرضه خواهد شد كه به نظر ميرسه خيلي ها انتظارش رو ميكشن).نوشته شده توسط arash_13:یادمه خیلی وقت پیش (قبل اینکه 360 بیاد) بعضی ها اینجا میگفتن با اومدن 360 دیگه کسی نمیره یه کنسول از رده خارج رو بخره که 6-7 سالی از عمرش میگذره ولی این اماری که شما اینجا گذاشتی یه چیز دیگه رو میگه . البته میدونم یکی از دلایلش قیمت پایینشه ولی به هر حال فعلا خوب داره میفروشه ، حتی تو خود امریکا ... تو ژاپن هم هیچی نگیم بهتره ! اصلا کسی مایکروسافت و ایکس باکس رو قبول نداره!!
ولی یه چیزی که برای من جالبه اینه که وقتی 360 حتی نمیتونه با PS2 رقابت کنه با اومدن PS3 و Wii چیکار میخواد بکنه!!؟؟