این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
بابا جوم من فقط یک چیزو میگم کسی که برای خرید یک بازی 100 دلار پول میدهنوشته شده توسط mt3691:یعنی عماد جون شما میگی اینهمه ادمای مختلف تو سایتهای مختلف حتی انالیز کننده ها و خلاصه اینهمه منتقد همه طرفدار 360 هستن که این حرفهارو میزنن پس خوش بحال xbox360 که اینهمه طرفدار داره
در ضمن 600 دلار خیلی پوله برای یه کنسول ببین الان با 120 دلار میشه یه ps2 خرید با اون ارشیو بازی چند هزارتایی کی میاد 600 دلار پول کنسول بده اگه دقت کنی میبینی که ps2 هنوز فروشش خیلی بالاس و این بخاطر قیمت پاینشه چون اونایی که الان میخرن مطمئن باش سونی فن نیستن اگه بودن چندین سال قبل میخریدن و مطمئنن نمیگی که ps2 از xbox360 بهتره
من که فکر کنم فروش ماهیانه ps2 از ps3 بیشتر بشه(اینو یادت باشه بعدن به حرف من تو همین تاپیک میرسی)
دقیقا ایران و این چند کشوری که قانون کپی رایت درشون اجرا نمیشه و براشون ps3 و بازیهاش خیلی گرونن تاثیری در فروش ps3 ندارندر ضمن میتونم به جرات بگم که فروش PS2 تو ایران به میلیون نرسیده
جنگ کنسولها شروع شده حالا اگه سونی و نینتندو جا موندن تقصیر ماکروسافت نیست الان 360 داره میفروشه وسونی هنوز چیزی برا فروش ندارهاین تاپیک هم میزاشتی بعد از اومدن ps3 میزدی بهتر بود
من عادت ندارم بدون مدرک حرف بزنم برعکس بعضیها که اصلا مدرکو دوست ندارننوشته شده توسط kinopio:Xbox 360 هم فروشش هنوز (تا آخر ماه May) به 3 میلیون دستگاه نرسیده
یک میلیون و 900 هزار دستگاه توی آمریکای شمالی
800 هزار تا توی اروپا
100 هزار تا توی ژاپن
بین 100 تا 200 هزار تا هم بقیه جاهای دنیا
که در مجموع میشه 2 میلیون و 900 هزار تا 3 میلیون دستگاه تا آخر ماه May و نه ماه March که 2 ماه زودتره
تا آخر ماه مارچ فروش Xbox 360 حدود 2 میلیون و 200 هزار تا 2 میلیون و 300 هزار تا بوده نهایتا ،
نه 3 میلیون و 200 هزار تا !!
اون سایتی هم که تو آمار فروشتو ازش گرفتی خودش آمارشو از ما ها می دزده. البته بعدشم هر جور عشقش بکشه اونو تغییر میده.نوشته شده توسط mt3691:من عادت ندارم بدون مدرک حرف بزنم برعکس بعضیها که اصلا مدرکو دوست ندارن
اینم مدرک wikipedia رو که همه قبول دارن
By year's end Microsoft had sold only 1.5 million units; including 900,000 in North America, 500,000 in Europe, and 100,000 in Japan
اینم لینک ماکروسافت
Microsoft FY2006 Quarter 2 report, page 14
اینم لینک سه میلیونو دویست بازم مال wikipedia تا مارچ 2006
لینک
من دوباره قسمتي از كنفرانس نينتندو رو نگاه كردم كه در اون گفته شده بود كه DS شانزده ميليون فروش داشته. يعني شما مي گوييد PSP تا اون موقع كمتر از 10 ميليون فروخته بوده. اين اختلاف به نظرم خيلي زياد (تازه اون هم بدون در نظر گرفتن DS Lite كه به نظر ميرسه فروش خيلي خوبي داشته).کنسول دستی DS هم حداقل چیزی حدود 6 میلیون و 500 هزار دستگاه فروشش از PSP بیشتر بوده.
من تا به حال فكر مي كردم افراد بيشتر يك كنسول رو به خاطر بازيهاش ميخرند تا قيمت و قدرت و تماشاي فيلم.اگه از هر آدم عاقلی هم بپرسی میفهمه برای اون 100 دلار بیشتری که میده خیلی چیزا عایدش میشه.
اون اسکرین شاتی که من گذاشتم امار رسمی ماکروسافته و اگه سواد داشته باشی نوشته sold یعنی فروخته شده!!!:confused: از این معتبرتر پیدا نمیشه از امار صفحه قبل خیلی معتبرتره تازه این امارو من از خودم در نیاوردم تو اینترنت منتشر شده!!!دفعه فروشش توی آمریکای شمالی تا آخر 2005 شده 900 هزار تا !!
تخمین آمار فروش DS , PSP تا به امروز (نه تا زمان کنفرانس نینتندو که 2 ماه پیش بوده و تازه آماری هم که ارائه داده بودن در اون زمان کاملا به روز نبود)نوشته شده توسط shervinrs:من دوباره قسمتي از كنفرانس نينتندو رو نگاه كردم كه در اون گفته شده بود كه DS شانزده ميليون فروش داشته. يعني شما مي گوييد PSP تا اون موقع كمتر از 10 ميليون فروخته بوده. اين اختلاف به نظرم خيلي زياد (تازه اون هم بدون در نظر گرفتن DS Lite كه به نظر ميرسه فروش خيلي خوبي داشته).
بعد به نظرم تعيين مقدار فروش يك كنسول كمي مشكل به نظر ميرسه. ضمنا اين آمار فروش رو كجا ميشه ديد، چون با توجه به حرف هاي شما هر چي كه من تا به حال ديدم آمار مربوط به Shippment بوده. و توي فروم ها به اين آمار اتكا مي كنند و من چيزي بر ضدشون نشنيده بودم.
خوب شما اشتباه فکر میکردی چون خیلیا هستن که یک کنسولی رو میخرن که امکانات دیگه ای هم غیر از بازی کردن ، در اختیارشون قرار بده. البته نمیگم همه اما خیلیا هستن که براشون مهمه.من تا به حال فكر مي كردم افراد بيشتر يك كنسول رو به خاطر بازيهاش ميخرند تا قيمت و قدرت و تماشاي فيلم.