آغاز رای گیری سایت Gamespot برای انتخاب بهترین سری بازی دهه

• Thread starter Thread starter m.a.t
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دور یک هشتم هم تموم شد و دور یک چهارم نهایی با بازی های زیر شروع شد:

Assassin's Creed VS Fallout

Elder Scrolls VS Metal Gear Solid

The Legend of Zelda VS Mass Effect

Grand Theft Auto VS Batman: Arkham

از همین الآن نتیجه معلومه:>

دور یک هشتم هم تموم شد و دور یک چهارم نهایی با بازی های زیر شروع شد:

Assassin's Creed VS Fallout

Elder Scrolls VS Metal Gear Solid

The Legend of Zelda VS Mass Effect

Grand Theft Auto VS Batman: Arkham

از همین الآن نتیجه معلومه:>

به غیر از آخری کدومشون معلومه ؟! :دی

MGS & TES خوردن به هم :(( برندشون هم میخوره به Fallout :(

TES که MGS رو برده و الآن من نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت؟:|
GTA هم که معلوم بود.
چرا تو نتایج نمیتونم وضعیّت 4 تا بازی آخر رو ببینم.ولی خب غلط نکنم ME زلدا رو برده.بالاخره اون یه نقش آفرینی مولتی پلتفرمه(همون که زلدا تا 8 تای آخر اومده ثابت میکنه که یکی از بهترین انحصاریهاست:bighug:)

نگاهی به قتل های TES تا اینجا
TES 73.4 vs StarCraft 26.6
TES 69.9 vs Super Mario 30.1
TES 62.9 vs HL 37.1 :wow:
تا اینجا هم TES 57.9 vs MGS 42.1
تا اینجا همه ی رفیب هاش گردن کلفت و درست حسابی بودن :> شانس گند همشون هم من دوست داشتم :-" تقریباً جلو همه به غیر از MGS هم 2 برابر رای آورده ;;)
دوره بعدی هم که میخوره به Fallout :((
تو فینال هم که احتمال خیلی زیاد میخوره به GTA اونجا باید دید چی کار میکنه :-?

این است معجزه ی TES :d. اونوقت وقتی من میگم TES رو با هیچ بازی ای مقایسه نکنید قبول نمیکنید که:d. با اینکه زد بازیه محبوبم HL رو حذف کرد ولی به جدیت میگم بهترین بازیه دهه حقشه، هیچ عنوانی توی کل سال هایی که گیم بازی کردم نتونست مثل این منو پای سیستم بنشونه، شاهکاره آقا شاهکار:d.

این است معجزه ی TES :d. اونوقت وقتی من میگم TES رو با هیچ بازی ای مقایسه نکنید قبول نمیکنید که:d. با اینکه زد بازیه محبوبم HL رو حذف کرد ولی به جدیت میگم بهترین بازیه دهه حقشه، هیچ عنوانی توی کل سال هایی که گیم بازی کردم نتونست مثل این منو پای سیستم بنشونه، شاهکاره آقا شاهکار:d.
هرچند Fallout از TES بهتره :-" ولی خب حالا فعلاً حرفت رو میپذیریم :دی

آخرین ویرایش:
نظر سنجی آمازون رو دوستان یادشونه که Elder Scrolls همه رو ترکوند دیگه؟! :d شد بهترین بازی نسل.
اینجا به امید خدا خواهد شد بلکه دنیا ایمان آورد :d

همینکه دو تا از بازی‌های bethesda/BI تو top 8 ( و به زودی top 4) هستن ثابت می‌کنه که bethesda > gaming industry.میدونستیم قراره همچین‌Poll ای باشه اونهمه بحث الکی‌ نمی‌کردیم :دی

sup مجتبی‌?:دی

kaizershauze :

امین قضیه رو ناموسیش نکن:d:d;)، با اینکه هم خودتو خیلی دوست دارم هم Fallout رو به شدت دوست دارم ولی جهان TES یه چیزه دیگست:d. البته به قول کاوه تا همین جا هم قدرت Bethesda بر همگان ثابت شد که واسمون کافیه:d.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or