آغاز رای گیری سایت Gamespot برای انتخاب بهترین سری بازی دهه

• Thread starter Thread starter m.a.t
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عجب مسابقه خفنیه
امیدواریم تو این راند،مکس کال آف رو به زمین گرم بزنه.
افسانه دلبندم هم که رد دد رو با بی رحمی>:) پرت کرد بیرون راند و تو دور دوّم با بیرحمی دو چندان همین کار رو با فورزا کرد(آخه کدوم ریسنگی می تونه حریف سلطان سبک اکشن ادونچر شه :دی):x
فقط یه نکته :دی آیا شانس با ما تو راند بعد هم یار هست؟ :دی نبرد ما تو راند بعد با Civil ـه که من به اونم ارادت خاصّی دارم(دیدید Civil بیشتر از Total War دووم آوردb-))ولی خب هیچ چی زلدا نمیشه :دی
دست کم گرفتید فن های افسانه زلدا روb-)

10181649334396448243.gif
از تو که انتظار دیگه ای نمیرفت>:)(بازم گیف قابل تحمّلی گذاشتی :دی گفتم الآن میاد یه گیف ـی میذاره دهنم بسته بمونه :دی)

آخرین ویرایش:
عجب مسابقه خفنیه
امیدواریم تو این راند،مکس کال آف رو به زمین گرم بزنه.
افسانه دلبندم هم که رد دد رو با بی رحمی>:) پرت کرد بیرون راند و تو دور دوّم با بیرحمی دو چندان همین کار رو با فورزا کرد(آخه کدوم ریسنگی می تونه حریف سلطان سبک اکشن ادونچر شه :دی):x
فقط یه نکته :دی آیا شانس با ما تو راند بعد هم یار هست؟ :دی نبرد ما تو راند بعد با Civil ـه که من به اونم ارادت خاصّی دارم(دیدید Civil بیشتر از Total War دووم آوردb-))ولی خب هیچ چی زلدا نمیشه :دی
دست کم گرفتید فن های افسانه زلدا روb-)
10181649334396448243.gif

من که میگم با این وضعی که ما از این نظرسنجی های اخیر دیدیم فکر کنم آخر سر رقابت بین TES و GTA بیفته (یه شانسی هم میدم که بشه GTA vs HL که در اون صورت باید جنازه ها رو از کف گیم اسپات جمع کنند ببرند :دی)

تبریک لارابا قاطعیت صعود کرد.:d
کلود هم گویا میلیمتری بازی خدای جنگ رو شکست داد.
تبریک:bighug:

مــــــمـــــــنــــــــون :bighug:

خب همون طور که پیش بینی کرده بودم و نتایج از همون روز اول هم نشون میداد، Tomb Raider رودرروی
Assassin's Creed قرار گرفت،​
کار بسیار سختی در پیش روی Tomb Raider و لاراستb-)، از همون دقایق ابتدایی نظرسنجی این دور هم معلوم شد که
Assassin's Creed در نزد بازیکنان جهان از محبوبیت بالایی برخورداره، البته نباید فراموش کنیم​
Tomb Raider با لارا در 18_19 سالی که کنار ما بودند بسیار خوش درخشیده اند و در بین جهانیان جایگاه خاصی دارند ;)

با اینکه هنوز 2 روز به پایان این دور مونده اما به نظر میاد مرحله بعد باید با Assassin's Creed روبرو شیم :-s b-)

قابل توجه خيلی ها که ميگن mass effect به درد نميخوره فعلا از bioshock هم بالاتر رفته
واقعا يکی از بهترين ها برای من هستش
البته آخر دست gta اول ميشه به نظر من

اين zelda خيلی پررو شده

آخرین ویرایش:
آخرشم GOW حذف شد:((
اختلاف MP و COD چه کم بود! :-o کلا دور قبل،جذاب ترین رای گیری همین MP vs COD و GOW vs FF بودن! :d

از این دور به بعد هم فقط 2 بازی که دوست دارم موندن! AC و MGS ! :d
به نظر میرسه جفتشون دور بعد میرن...ولی اونجا...خیلی خطرناکه! :d

TES جلوئه(بره انتقام پورتال رو از نیمه جان بگیره)
مکس پین هم ....:(
MGS هم با اینکه عاشقشم امّا به نظرم شانسی ربروی TES تو راند بعد نداشته باشه

دیگه این راندم مشخص شد کیا میان بالا!!:d
اساسین داره لارا شکست میده!:(
fallout هم final fantazy رو برده تا به حال :دی
زلدای آشغالم داره civilization رو میبره !:((
سالید اسنیک هم در مقابل battle field افتاده و تا به این جای کار برده!:bighug:
gta و بتمن افسانه ای :x رقیبانشون رو دارن از میدون پرت میکنند بیرون:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن