آغاز رای گیری سایت Gamespot برای انتخاب بهترین سری بازی دهه

• Thread starter Thread starter m.a.t
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فعلا نمیشه نظر داد که tes برده !:> باید دید تا در مقابل gta چه عمل کردی داره !:-s
35f500.gif

و هنوز mass effect ميتازونه ....!:d
چقدر بعضی ها اين بازی را مسخره کردند
مهم نيست که اول نميشه مهم اينه که دوش به دوش بهترين ها اومده بالا

لعنت hlحذف شد هر چند تو10سال گذشته فقط یه نسخه ازش اومده اونم2004 معلومه رای کمتر میاره.برا ما که بهترین بازی تاریخه:دی
رقابتgtaوtesدیدنی میشه هر دو نسخه ازشون اومده که شاهکار بوده و گوتی شدن و این دوتا تنها سری بازی هستن که2نسخه ازش گوتی شده
البتهgtaامسال میشه3تا:دی
بهترین دهه برا من
hl1
portal.forza,gta2
3انچارتد.بتمن

آقا برید رای بدین، حیفه بخدا عنوانی مثل Fallout حذف بشه، آخه این AC بعد نسخه ی 1و 2 چیزی نداره که بخواد جلوی fallout وایسه.
0.2% عقب هست. داریم میرسیم، اندکی‌ تلاش،سحر نزدیک هست :دی
جدا اگه Fallout به AC ببازه من اون امید باقی‌ مونده به انسانیتم رو از دست میدم :دی

آخرین ویرایش:
مس افکت از زلدا ببره قابل تحمّله (گر چه اصلاً در حدّش نیست ولی بازم سری دوست داشتنی ایه)امّا اساسین از فال اوت ببره با دنیای گیم همه با هم خداحافظی کنیم :دی.
چه گیمرهایی تو این نسل به وجود اومدن توروخدا.:(میگه کرایسیس از هیلو و کیلزون بهتره.میگه اساسین از اسکایریم بهتره.زلدارو نمی شناسه.میگه کال آف بهترین بازی دنیاس.:((
راستی چرا سونیک و ویچر و سیمز و علی الخصوص پوکمون(که لیستو می تکوند :دی) تو لیستشون نیستند ؟:-/

خوب دور بعدی هم شروع شد
Fallout VS The Elder Scrolls
Mass Effect vs GTA
در کل این نظر سنجی Fallout VS The Elder Scrolls برای من از همه سخت تره
صاحب هر دو تا IP شرکت Bethesda هست و هر کدومشون اتمسفر خاص خودشون رو دارند
من ترجیح میدم به هیچ کدومشون رای ندم!

آخرین ویرایش:
FAITH IN HUMANITY RESTORED.
جا داره از اونایی که در لحظات آخر به Fallout رأی دادن تشکر ویژه هم بکنم :دی
این دور رأی من میره به Fallout چون فکر می‌کنم Fallout عنوان بهتری هست و اینکه تا حذف شدن کنارش باشیم :دی
TES GOT THIS THO :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or