آغاز رای گیری سایت Gamespot برای انتخاب بهترین سری بازی دهه

• Thread starter Thread starter m.a.t
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب خب
این نیمه نهایی فک کنم از اول تکلیفش مشخصه که کیا میرن بالا :(
من هم رای هام مشخصه :دی
Fallout & GTA :-" :دی

حالا مساله این است که تو فینال به TES رای بدم یا GTA ؟! :-s از اول هم تنها سوال برا من این بود که آیا GTA میتواند ترمز TES رو بکشه یا نه ؟! :-?

جالبه ME سری‌هایی‌ مثل legend of zelda و bioshock رو اوت کرده که ده‌ها برابر از خودش بهتر بودن الان داره به gta میبازه :دی
یعنی میگی ME از GTA بهتر بوده ؟
yahoo_17.gif

هر جور بگی GTA بهتر بوده از Meta بگیر تا خو بازیکن ها
yahoo_3.gif
lmao

آخرین ویرایش:
جالبه ME سری‌هایی‌ مثل legend of zelda و bioshock رو اوت کرده که ده‌ها برابر از خودش بهتر بودن الان داره به gta میبازه :دی

lmao
قضیه های زلدا و بایوشاک(که حیف حذف شدن :( ) با GTA فرق داره.زلدا که بازی انحصاریه و تقریباً تنها انحصاری ای بود که تا 8 تای آخر دووم آورد و اصلاً محال بود حریف ME که نقش آفرینی بوده شه در مورد بایوشاک باید بگم اوّلاً سبک بایوشاک تیر اندازی عامّه پسندی نیست و بعلاوه سبک ME نقش آفرینی غربیه و الآن از 4 تایی که بالا اومدن سه تاشون از همین سبک اند.بعدم احتمالاً خبر دارید که اکثر مایکرو فن ها به دلیل این که یه زمانی این بازی در انحصار کنسول محبوبشون بوده همیشه به اون رای میدن؟ :دی
ولی اینکه حریف GTA نمیشه دیگه دلیل نمیخواد!!!چون GTA ـه :دی

فکر میکنم فینال دیگه مشخص باشه، خیلی جالب میشه!

صعود مس افکت تا اینجا رو به همه ی هیتر ها و مخصوصا اون هیتر اصلیه:d تسلیت میگم:bighug:

پ.ن:پورتال:(

خودمو اماده کرده بودم برای Fallout vs Mass Effect و TES vs GTA :( :( :(
که بعدش به 2 تا بازی بتزدا رای بدم :|
الان هم به Fallout رای دادم ولی حیف حذف میشه :( برا من فال اوت 3 بهترین بازی نسل بود.........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or