آغاز رای گیری سایت Gamespot برای انتخاب بهترین سری بازی دهه

• Thread starter Thread starter m.a.t
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
TES هشتاد درصد Fan هاش رو در حال حاضر مدیون اسکایریم هست،15%رو مدیون Oblivion, چون گیمر‌های قدیمی‌ که طرفدار‌های اصلی‌ سری بودن الان اکثرا کشیدن کنار.و گیمر‌های جدید هم حوصله شماره‌های قبلی‌ رو ندارن، شماره‌های قبلی‌ رو بازی کنن هم اونارو با توجه به اسکیریم میسنجن نه اسکایریم رو با توجه اونا. اگه مثلا نظرسنجی بین منتقد‌ها بود شاید TES دوباره اول میشد ولی‌ بین گیمر‌های public اگه اسکایریمی وجود نداشت همون 1/8 حذف میشد.

This is one of the darkest days in the history of gaming

33713703560176494743.gif

آخ آخ زیر سوال بردن این نظرات ملت لذت بخش ترین تیکه ی ماجراس :x
این اولیش منتظر مابقیشیم :bighug:

خیلی خفنی به خدا . :دی من دارم ابراز احساسات می کنم و میگم ناراحتم. تنها کسی که می تونه همچین برداشتی کنه تویی. :x ادامه بده عزیزم :bighug: به نظرم در کل اهمیتی نداشت من چی بگم، فقط منتظر بودی یکی بیاد همچین حرفی بزنی تا توهم اینو بگی

یه چندتا نظرسنجی دیگه جور کنید نتیجه تغییر میکنه مگه ؟ :biggrin1: بهتره باهاش کنار بیایید :biggrin1:
نتیجه هم کاملا فکت میباشد :biggrin1:

مطمئن باش، مطمئن باش اگر این نظر سنجی دو یا سه ماه بعد از عرضه GTA V انجام می شد، همه به GTA رای می دادن. بدترین موقع نظرسنجی همین الانه. مردم همه هایپن. منتظر عرضه و لیک شدنن، اینا اومدن نظرسنجی راه انداختن. توی همین بازی سنتر آذر یکی راه بندازیم بعد موفقیت GTA رو متوجه می شیم :دی

خیلی خفنی به خدا . :دی من دارم ابراز احساسات می کنم و میگم ناراحتم. تنها کسی که می تونه همچین برداشتی کنه تویی. :x ادامه بده عزیزم :bighug: به نظرم در کل اهمیتی نداشت من چی بگم، فقط منتظر بودی یکی بیاد همچین حرفی بزنی تا توهم اینو بگی
:-j
ماله نکش ، ما خودمون اوسا کاریم :>
اگه واقعاً متوجه نشدی چی گفتی که هیچ ، تو فروم زیاد پیش میاد :-" ولی اگه متوجهی که چی میگی ابراز احساسات شما = زیر سوال بردن نظرات ملتیست ، اصلاً هم نگفتی ناراحتم

پ.ن:خودم میدونم ;;)
مطمئن باش، مطمئن باش اگر این نظر سنجی دو یا سه ماه بعد از عرضه GTA V انجام می شد، همه به GTA رای می دادن. بدترین موقع نظرسنجی همین الانه. مردم همه هایپن. منتظر عرضه و لیک شدنن، اینا اومدن نظرسنجی راه انداختن. توی همین بازی سنتر آذر یکی راه بندازیم بعد موفقیت GTA رو متوجه می شیم
biggrin1.gif
نتیجه گیری معکوس ؟! /:)
:arrowd:
عظمت کار TES این نیست که داره GTA رو شکست میده. عظمت کار اونجاست که یک هفته مونده به انتشار GTA V و در حالی که هایپ همه به طاق چسبیده داره GTA رو شکست میده
yahoo_16.gif
;))
بازی سنتر ربطی به GS نداره
yahoo_3.gif

آخرین ویرایش:
:-j
ماله نکش ، ما خودم اوسا کاریم :>
اگه واقعاً متوجه نشدی چی گفتی که هیچ ، تو فروم زیاد پیش میاد :-" ولی اگه متوجهی که چی میگی ابراز احساسات شما = زیر سوال بردن نظرات ملتیست

پ.ن:خودم میدونم ;;)

آره جدیدا می ری سرکار واقعا نبودت احساس می شه اسپمر افسانه ای
lollipopsmiley.gif

من متوجه هستم چی میگم، این حرفی که من زدم، از طرف اون 48 درصد دیگه ای بود که به GTA رای دادن. الان هم توی ردیت همه با دارن مثل من ابراز ناراحتی می کنن. جوری داری می گی ملت انگار اختلاف 10-90 بوده. نه آقا جان، اینجوری ها نیست. فقط دو و نیم درصد بوده، مطمئن هم باشین اگه نظرسنجی بعد از عرضه GTA V و یا حتی دوشنبه که ایمبارگو برداشته می شد بزگزار می شد، برنده GTA بود.

بازم می گم، اگر اختلاف فاحش بود حرف تو درست بود، نه الان.

نتیجه گیری معکوس ؟!
yahoo_23.gif

arrowd.gif

چه ربطی به هایپ داره؟ الان خیلی ها ممکنه هایپ GTA نشده باشن. باید V عرضه شه تا عظمتش معلوم شه.

yahoo_71.gif

بازی سنتر ربطی به GS نداره
yahoo_3.gif

با Reddit راضی می شی؟ :-/ 4chan چی؟:-/ یک تاپیک باز می کنم، شما هم بالا نگه ـش دارین تا بقیه هم بیان و بحث کنیم. :) با این دوتا که مشکلی نداری؟

آخرین ویرایش:
@گوجه: first of many rages :d:bighug:
بی‌ خیال شو توروخدا :دی اسکایریم کامل‌ترین چیزی بود که این نسل می‌تونست ارایه بده (جدا از نقص‌های بخش GTA) RPG هر چه قدر هم کامل باشه به پای TES نمیرسه،الان در حال حاضر سبک‌های دیگه قابلیت عرضه چیزی ندارن که در حد TES باشه از نظر جزئیات و زیبایی‌ و گستردگی و TES فقط با Fallout قابل مقایسه هست، شاید نسل بعد با پیشرفت تکنولوژی بشه ولی‌ الان نه.شاید اگه GTA رو بکنن RPG بدن دست Bethesda...:d
=====
اتفاقم منم همینی که گفتی‌ رو انتظار داشتم،یعنی‌ برنده شدنGTA،فکر می‌کردم کامیونیتی‌های گیمینگ جوکی مثل reddit اکثر رأی هارو بگیرن و بیان به GTA رأی بدن:d،نتیجه جالب بود.:d

مطمئن باش، مطمئن باش اگر این نظر سنجی دو یا سه ماه بعد از عرضه GTA V انجام می شد، همه به GTA رای می دادن. بدترین موقع نظرسنجی همین الانه. مردم همه هایپن. منتظر عرضه و لیک شدنن، اینا اومدن نظرسنجی راه انداختن. توی همین بازی سنتر آذر یکی راه بندازیم بعد موفقیت GTA رو متوجه می شیم
:biggrin1:
شما هم مطمئن باش 2 تا GTA دیگه هم منتشر میشد باز میرفت زیره TES .

تو بازی سنتر که آره،تازه اینجا COD یا AC اول میشه

@گوجه: first of many rages :d:bighug:
بی‌ خیال شو توروخدا :دی اسکایریم کامل‌ترین چیزی بود که این نسل می‌تونست ارایه بده (جدا از نقص‌های بخش GTA) RPG هر چه قدر هم کامل باشه به پای TES نمیرسه،الان در حال حاضر سبک‌های دیگه قابلیت عرضه چیزی ندارن که در حد TES باشه از نظر جزئیات و زیبایی‌ و گستردگی و TES فقط با Fallout قابل مقایسه هست، شاید نسل بعد با پیشرفت تکنولوژی بشه ولی‌ الان نه.شاید اگه GTA رو بکنن RPG بدن دست Bethesda...:d

من که بی خیال نمی شم :دی تاپیک های فورچن و ردیتم هنوز بالا مونده :دی به جای اینجا اونور به تی ای اس فحش می دم :دی

اتفاقم منم همینی که گفتی‌ رو انتظار داشتم،یعنی‌ برنده شدنGTA،فکر می‌کردم کامیونیتی‌های گیمینگ جوکی مثل reddit اکثر رأی هارو بگیرن و بیان به GTA رأی بدن:d،نتیجه جالب بود.:d

O.K

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or