آغاز رای گیری سایت Gamespot برای انتخاب بهترین سری بازی دهه

• Thread starter Thread starter m.a.t
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
LoL:dمتال گیر دور اول خورد به NFS،حالا هم Monster Hunter:d!هنوز رقیب قدر بهش نخورده:d!

کاراکتر بتلی هم که دُکی گُردُن زد همه رو (البته به جز سالید اسنیک :biggrin1: ) سرویس کرد همین بود :biggrin1:
آره:dتو اون مسابقات فریمن همرو با اختلاف های زیاد برد(حتی تو فینال!)به جز سالید اسنیک!تو راندی که به اسنیک خورد،حذف شدنش به مویی بند بود:dاختلاف اونقدر کم بود که درصد های هرجفت 50% بودند!ولی فریمن ناپلئونی برد:|اگه اسنیک یذره شانس میاورد،صد در صد اون مسابقات رو میبرد!

آره
yahoo_4.gif
تو اون مسابقات فریمن همرو با اختلاف های زیاد برد(حتی تو فینال!)به جز سالید اسنیک!تو راندی که به اسنیک خورد،حذف شدنش به مویی بند بود
yahoo_4.gif
اختلاف اونقدر کم بود که درصد های هرجفت 50% بودند!ولی فریمن ناپلئونی برد
yahoo_22.gif
اگه اسنیک یذره شانس میاورد،صد در صد اون مسابقات رو میبرد!
تو فینال 2-3 برابره ماریو فک کنم رای آورد :| :دی اختلاف فضایی بود :-"
اون 50-50ــه هم یه چیز نابی بود برا خودش :دی آخرش رفتن رو باسکول دیدن اسنیک سنگین تره ، جناب دکتر رو برنده کردن 8-| :دی
اسپویل برنده:d
thumbs-upaugust.jpg

:bighug:
امکان نداره بشه :( =((
شانس GTA HL MGS TES خیلی بیشتره :-"

ماشالا من هم عاشق همشون :دی

هالف لایف خورده به پورتال , چه وضیه :)) هر 2 تایی که دوست داشتم خوردن بهم , دپرس شدم اصن :))
جای خیلی از بازیا خالیه ولی فینال فک کنم باز اسنیک به فریمن بخوره...

مسخرست طرفدارای زلدا زیادن شاهکار رددد رو شکست داده الان میخواد فورتزا روحذف کنه.بدجورم جلو بهترین ریسینگ دهه گذشته باید حذف بشه از زلداو طرفداراش متنفرم:دی
گیرز.وهیلو 2تا از بهترین سری های تاریخ راند اول حذف شدن همین نشون میده تا چه حد انتخابا منطقیه:دی

آخرین ویرایش:
TES vs Fallout , فینال باید این باشه :دیHL & Portalهم Semi finals حذف می‌شدن.
ولی‌ هر چهار تا حذف میشن,خاک بر سرشون با این گروه بندی :دی wtf hl vs portal.
=====
رای دهی‌‌ها هم خیلی‌ جالبه، Total war از TR عقب هست و SC هم از AC :دی فکر کنم دارن Random رأی میدن.

آخرین ویرایش:
ای کاش سبک بندی شده بود نه اینقدر چرت! منتظر یه فینال مزخرف باید باشیم چون همه شاخت ها دارند میرند کنار
شاید یک چهارم و نیمه نهایی چرت باشن،ولی فینال چرت نمیشه!براساس شانس هم حساب کنیم بالاخره دوتا عنوان خوب یه فینال میرسن!

یعنی بازی به اون زیبایی جلوی یه بچه باید کم بیاره؟:crying1:
اگه به سن و سال باشه،RDR در برابر زلدا نوزاد تازه به دنیا اومدس:-"
:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or