آغاز دوره جدید Ban در Xbox Live | شروع October-28-2009

• Thread starter Thread starter hoom
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
البته امیر جان فریدون از بچه های قدیمی لایو(کارشم خیلی درسته), اینجا هم یه اشتباه تایپی کرده احتمالا .
حدود 3 سال که در xbl حضور داره.
شما هم اشتباه تایپی داشتی چون اونجوری هم که فریدون گفت میشه 4 سال نه 5 سال.:p

سعید جون منم قصد بی ادبی نداشتم ... البته با این تیکه که نوشتی موافق نیستم چون اون پست رو هم نوید دید,زده بود 5 سال وگرنه من که بیکار نیستم و بیام از فریدون سوال الکی بپرسم .. حالا هم بیخیال;)

سعید جون منم قصد بی ادبی نداشتم ... البته با این تیکه که نوشتی موافق نیستم چون اون پست رو هم نوید دید,زده بود 5 سال وگرنه من که بیکار نیستم و بیام از فریدون سوال الکی بپرسم .. حالا هم بیخیال;)
اصلا منظور خاصی نداشتم.
خلاصه عذر می خوام اگه ناراحت شدی.

سلام
من فریمورم فکر کنم 1.51 هست
تا الان مشکل نداشتم
اگر الان بخوام فقط توی محیط داشبورد بگردم بازم بن میشم ؟
و بازی جدید هم باهاش بازی نکردم مثل فورزا و ..

آخرین ویرایش:
خوب دوستان یه مساله ای رو باید اینجا عنوان کنم.

همونطور که میدونید بعضی از دوستان خارجکی به خاطر استفاده از هارد 250 هک شده بن شدن.
دلیلش رو بهتون بگم:
باندلهای 250 گیگی 360 چند وقت هست که عرضه شده و مایکروسافت هم اعلام کرده که فعلا قصد فروش هارد 250 رو به صورت جداگانه نداره.
تمامی باندلهای 250 گیگی توی سرور مایکروسافت sign شدن.یعنی وقتی یه کنسول که هارد 250 گیگ روشه به لایو وصل میشه بعد از چک کردنهای مختلف از جمله استیلت بودن دیسک و بازی و از این حرفا سرور میاد sn کنسول رو چک میکنه.اگر sn توی لیست 250 گیگی ها sign شده بود که هیچ وگرنه سرور چک میکنه که کنسول چه هاردی روش هست .اگر بالاتر از 120 گیگ روش باشه تشخیص میده که هارد هک شده است و سریعا کنسول رو بن میکنه.
به عبارت دیگه اینکه فقط کنسولهای sign شده توی سرور مایکروسافت اجازه استفاده از هاردهای 250 گیگ رو دارن.
حالا چرا در مورد 120 گیگ و یا پایینتر اینجوری نشد.
دلیلش این بود که مایکروسافت فکر هک کردن هارد نبود و اون رو تولید انبوه کرد و به صورت جداگانه هم میفروخت.پس دیگه نمیتونست تشخیص بده که هارد روی کدوم کنسول بوده .باندل بوده و یا نبوده.
ولی در مورد 250 اینجوری نیست.
به هر حال هارد 120 هک شده هیچ مشکلی توی لایو نداره ولی هاردهای 250 هک شده اگر توسط سرور مایکروسافت شناسایی بشن 100 درصد بن میشن.
کسایی که میخوان از هارد 250 استفاده کنن باید یه مموری هم داشته باشن و برای لایو رفتن هاردشون رو دربیارن و از روی دیسک بازی کنن و هارد رو برای آف لاین بزارن.

من دیشب زدم اپدیت کنم اول یه چیز دانلود کرد بعد خاموش روشن شد بعد نوشت72دیقه طول میکشه تو این 72دیقه چند مگ میخواد دانلود کنه ؟کمه یا زیاد؟

من دیشب زدم اپدیت کنم اول یه چیز دانلود کرد بعد خاموش روشن شد بعد نوشت72دیقه طول میکشه تو این 72دیقه چند مگ میخواد دانلود کنه ؟کمه یا زیاد؟
اين طور كه من دانلود كردم با 256 حدود 45 دقيقه طول كشيد!!
خيلي زياد بود!!

اگر بالاتر از 120 گیگ روش باشه تشخیص میده که هارد هک شده است و سریعا کنسول رو بن میکنه.
به نظر من این عبارت درست نیست. چرا که اومدیم شما یکی از اون دستگاههایی که 250 هستن را خریدید و هارد را روی کنسول قدیمیتون گذاشتید. اون وقت باید بن بشید؟! با این کار کدام یک از قوانین ثبت شده مایکروسافت را نقض می کنید؟ به نظر من هیچ از قوانینی که مایکروسافت اعلام کرده با این کار نقض نمی شه.
همان طور که در مورد sn گفتید می تونه عامل اصلی شناسایی هارد غیر مجاز باشه.

maysam , NIK

ماجرای این هاردهای بلوک شده داره جالب میشه، من اولش فکر نمیکردم که مایکرو چنین کاری کنه.... ولی خوب دیگه حالا کرده...

چیزی هم که جالب هستش و فکر کنم اینطور باشه:

اگر کنسولی آپدیت کنه به آخرین ورژن چه به صورت انلاین و چه به صورت افلاین ( از طریق دانلود در اینترنت )
اگر کنسولش قبلاً BAN شده و یا چند روز بعد از آپدیت BAN بشه در LIVE، قابلیت کپی گرفتن بازی ها تو هارد ازش گرفته میشه...!!

هنوز تایید کاملش رو نگرفتم

یعنی چی یعنی شما میخوای بگی هر کی بن بشه قابلیت کپی بازی رو هارد رو از دست میده !!!!!!! ؟
یا فقط اونایی که به خاطر هارد های تقلبی بن میشن ! مگه اینجوری نیست !؟

یعنی چی یعنی شما میخوای بگی هر کی بن بشه قابلیت کپی بازی رو هارد رو از دست میده !!!!!!! ؟
یا فقط اونایی که به خاطر هارد های تقلبی بن میشن ! مگه اینجوری نیست !؟

چیزی که هنوز برام تایید نشده همین هستش.....

آیا کسانی که هارد های اصلی دارند... BAN بشند، قابلیت کپی گرفته میشه...؟؟؟

به نظر من این عبارت درست نیست. چرا که اومدیم شما یکی از اون دستگاههایی که 250 هستن را خریدید و هارد را روی کنسول قدیمیتون گذاشتید. اون وقت باید بن بشید؟! با این کار کدام یک از قوانین ثبت شده مایکروسافت را نقض می کنید؟ به نظر من هیچ از قوانینی که مایکروسافت اعلام کرده با این کار نقض نمی شه.
همان طور که در مورد sn گفتید می تونه عامل اصلی شناسایی هارد غیر مجاز باشه.

آره به نظر این sn معقولانه تره.
شاید sn هارد رو چک میکنه.
ولی یه چیزی هست اگر sn هارد رو چک کنه یه مشکلی هست:
چرا سر 120 گیگ این کار رو نکرد.برای اونهم میتونست قابلیت چک کردن سریال هارد رو قرار بده.
فرض کنیم برای 120 گیگ هم این کار رو میکرد.
حالا هکرها میان و راه هک کردن سریال هارد رو هم پیدا میکنن (که البته خیلی وقته کشف شده و راهش موجوده).حالا یه نفر میاد و یه هارد رو با سریال sign شده یه هارد هک میکنه و میزاره روی کنسولش.
حالا سرور مایکروسافت چجوری تشخیص بده که اون هارد هارد اصلی هست که خودش فروخته و یا هارد هک شده هست.
به نظرم باید یه چیز دیگه ای هم این میون باشه.
مثلا روی هاردهای 250 گیگی اصلی باید یک آی دی کد یا sn کنسولی که باهاش باندل شده باشه هم وجود داشته باشه.یعنی به صورت یه بخشی یا پارتیشنی یا چیزی یا نرم افزاری روی سکتوری از هارد که مایکروسافت میاد sn و اون آی کد رو هر دو رو با هم چک میکنه.
اونوقت اگر شما هارد رو هک هم بکنی و sn رو هم تغییر بدی. با زهم نمیتونی به اون سکتور امنیتی که sn کنسول روش نوشته شده دست پیدا کنی.÷س باز هم بن میشی.
کلا این قضیه هارد داره جالب میشه.
ولی اگر sn بود تا حالا هک شده بود.
باید چیز دیگه ای هم باشه.
فعلا که تو ایران از همه دنیا عقبیم و دسترسی به این 250 گیگ ها نداریم تا یه تستی روش انجام بدیم و ما هم یه کارایی بکنیم.

اگر اینطور باشه همه کسانی که کنسول Arcade داشتن و هارد 120 اصل هم انداختن بن خواهند شد که ! منو بگو میخواستم کنسول جدید که گرفتم هاردش رو جا ب جا کنم

اگر اینطور باشه همه کسانی که کنسول Arcade داشتن و هارد 120 اصل هم انداختن بن خواهند شد که ! منو بگو میخواستم کنسول جدید که گرفتم هاردش رو جا ب جا کنم

گفتم که sn رو به تنهایی چک نمیکنه.
چیز دیگه ای هم هست که sn کنسول توش ذخیره شده.
هاردهای 120 چون به صورت مجزا هم فروخته شدن و مایکروسافت بدون کنسول هم اونها رو جدا فروخت دیگه نمیتونست اون گزینه دوم چک کردن رو توش جا بده و برای همین 120 های هک شده رو هم نمیتونن گیر بندازن.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or