Rize Mize
کاربر سایت
یعنی چی پاک شدن کپی بازی؟حالا کاش حداقل مثل قبلا" فقط بن بود....
الان که دیگه از بین رفتن کپی بازی روی هارد هم بهش اضافه شده این یکی دیگه خیلی وحشتناکه...
یعنی چی پاک شدن کپی بازی؟حالا کاش حداقل مثل قبلا" فقط بن بود....
الان که دیگه از بین رفتن کپی بازی روی هارد هم بهش اضافه شده این یکی دیگه خیلی وحشتناکه...
یعنی چی پاک شدن کپی بازی؟
من خودمم همین طورم و همین رو میگم فدای سرم یکی دیگه میخرم :cheesygri، ولی من از ظهر که بن شدم همش دارم فکر میکنم که من دیگه کدوم از نکات ایمنی رو انجام ندادم ؟!!!:confused:چرا خودتون رو باختید؟ همش یه بن شدن ساده هست:biggrin1:فدا سرتون بن شدید فوقش میرید یه کنسول دیگه میخرید بعد دیگه رو اون تمام نکات ایمنی رو رعایت میکنید:biggrin1:
خوب شما خیلی بد شانس بودین چون خودم همچین کمربند ایمنی نمیبستم ولی فعلآ سالمم:biggrin1:من خودمم همین طورم و همین رو میگم فدای سرم یکی دیگه میخرم :cheesygri، ولی من از ظهر که بن شدم همش دارم فکر میکنم که من دیگه کدوم از نکات ایمنی رو انجام ندادم ؟!!!:confused:
حالا قیمتش حدودا چقدر در میاد؟! کجاها انجام میدن؟! آیا ریسک داره یا نه؟ درصد اینکه درست شه چقدره؟سلام
ميتونيد برد يه دستگاهي كه بن نشده رو با برد خودتون عوض كنيد
من خودمم همین طورم و همین رو میگم فدای سرم یکی دیگه میخرم :cheesygri، ولی من از ظهر که بن شدم همش دارم فکر میکنم که من دیگه کدوم از نکات ایمنی رو انجام ندادم ؟!!!:confused:
دقیقا" پس تا اطلاع ثانوی لایو بی لایو....
مردم آمریکا و اروپا زندگی دارن ما هم زندگی داریم....
پس چرا بازی ها تو هارد ریخته نمیشه . من که کنسولم الیته . هارد هم هک شده نیست .