آغاز دوره جدید Ban در Xbox Live | شروع October-28-2009

• Thread starter Thread starter hoom
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من فكر كنم اين 1.61 اصلا امنيت نداره.
درضمن اون دوستي كه پرسيده بود از بچه ها كسي Takken بازي كرده؟! بايد بگم بله منم بازي كردم و فكر مي كنم همين بازي هم باعث بن شدن من شد ... چون تا قبلش راحت به لايو وصل مي شدم بعد كه Takken بازي كردم خوشم نيومد و خواستم بازي رو از پروفايلم پاك كنم وصل شدم به لايو و بعد هم كنسول رو خاموش كردم 3 4 ساعت بعد كه كنسول رو روشن كردم ديدم ميگه بن شدي:eek: برو واسه خودت;)
اينم از داستان بن شدن من ... حالا يا از 1.61 بوده يا Takken !!

اصلا ربطی به 1.61 نداره!
من نه 1.61 داشتم نه نان استیلف!
کلا راه دیگه ای داشته امسال برای بن کردن

درسته اصلاً ربطی به این چیز ها نداشته ، آخه من و یکی دیگه از دوستام که 1.61 رو داشتیم و همیشه بازی رو چک میکردم و همه نکات رو رعایت به فاصله 1 روز از هم هر دومون بن شدیم .؟!!..:cheesygri

فعلاً به همه پیشنهاد میکنم حتی برای آپدیت کنسول هم لایو نرید . . .

فعلا قید بازیای wave 4 رو میزنم تا اطلاعاتم درموردشون کاملتر بشه و 1.61 رو بریزم....چون گویا بیشتر آمار تا الان راجع به اجرای نامطمئن بازیای wave 4 و یا اجرای بازیها قبل از release رسمی بوده...
از همه ممنون

دوست عزیز منی که اصلا بازیه wave 4 رو تو کنسول بازی نکرده بودم و حتی هیچ کدوم از بازی های wave 4 رو نخردیم ، بازم بن شدم ، در مورد زمان release رسمیه بازی ها هم نکاتش رو رعایت کردم بازم بن شدم .

Last edited by a moderator:
دوست عزیز منی که اصلا بازیه wave 4 رو تو کنسول بازی نکرده بودم و حتی هیچ کدوم از بازی های wave 4 رو نخردیم ، بازم بن شدم ، در مورد زمان release رسمیه بازی ها هم نکاتش رو رعایت کردم بازم بن شدم .

بله شما کاملا درست میفرمایید....اصلا قابل پیش بینی نیست این MS.
ولی چیز دیگه ای برای پیشگیری به ذهنم نمیرسه...:(
خیلی خیلی متاسفم که شما هم بن شدید.:((
به نظرم MS به کشورایی که توشون نمایندگی و این حرفا نداره و مردم مجبورن این در اون در بزنن تا بتونن مثل بقیه دنیا از این امکانات استفاده کنن کاری نداشته باشه...( البته این نظر شخصیمه و از روی نگرانی و دلواپسی نوشتم)
واقعا زندگی بدون live مثل زنبور بی عسله...:biggrin1: MS هم اینو میدونه ...همه رو معتاد میکنه بعد میاد یهو اینطوری میکنه تو پاچمون...

جهت اطلاع چون تو چنتا تاپیک دیدم که نوشته بودن TEKKEN 6 باعث بن شدن می شه بگم که این بازی هیچ ربطی به بن شدن نداره. شما اگر tekken 6 رو بدون هیچ دستکاری روی ایمیج، یعنی به صورت wave 4 بازی کنید هیچ مشکلی نداره.
کلاً این بن های این سری هیچ ارتباطی با بازی های wave 4 (در صورتی که بعد ریلیز بازی شده باشن) ندارن. بیشتر کسایی که بن شدن اصلاً یدونه بازی wave 4 هم بازی نکرده بودن!!
البته اگر بازی ها رو از wave 4 به wave 3 تبدیل کرده باشین باعث بن شدن می شه ولی اگر تبدیل نکرده باشین و همون بازی اصلی رو به صورت wave 4 خریده باشین هیچ مشکلی نداره.

برادر من بازی tekken 6 رو چند روز، پشت سر هم تو لایو بازی کرده و تمام 1000 اچیومنتشم داره (اینو نوشتم که فکر نکنین منظور از بازی کردن این بوده که 5 دقیقه بازی کرده) ولی کنسولی که باهاش بازی کرده بن نشده!

درسته اصلاً ربطی به این چیز ها نداشته ، آخه من و یکی دیگه از دوستام که 1.61 رو داشتیم و همیشه بازی رو چک میکردم و همه نکات رو رعایت به فاصله 1 روز از هم هر دومون بن شدیم .؟!!..:cheesygri

فعلاً به همه پیشنهاد میکنم حتی برای آپدیت کنسول هم لایو نرید . . .

دیگه کم کم داره هر لحظه داره احتمالش بیشتر میشه که ایندفعه از روی کپی خور شدن دستگاه و نحوه انجام اوون دارن بن میکنن چرا اینقدر این دفعه پیچیده شده

دیگه کم کم داره هر لحظه داره احتمالش بیشتر میشه که ایندفعه از روی کپی خور شدن دستگاه و نحوه انجام اوون دارن بن میکنن چرا اینقدر ایندفعه پیچیده شده

من هم همین رو میگم آخه یکی از بچه ها تو چند صفحه قبل گفته بود به لایو فقط برای آپدیت کنسول وصل میشده و بن شده پس احتمالش هست از کپی خور شدن دستگاه این کار رو کرده باشن ولی آخه چه جوری؟؟؟؟

حالا اگر بازی اورجینال بخریم و دستگاه کپی خور شده باشه بازم بن میشیم؟

فعلا معلوم نیست به چه دلیلی داره بن میکنه به همین دلیل فعلا نمیشه گفت که اگه دستگاه کپی خور بشه بازی ارجینال استفاده کنیم بن نشیم .( که منم فک میکنم یه روشی ابداع کرده که میتونه دستگاه هایه دستکاری شده یا همون کپی خور شده رو شناسایی کنه چون دیگه دلیل موجه دیگه ای باقی نمیمونه)
کلا فعلا هیچ چیز برایه هیچ کس مشخص نیست .

چه کاریه دیگه اگه ما میخواستیم بازی اورجینال بخریم که دیگه کنسول رو کپی خور نمیکردیم .

شما که میخوای بازی اورجینال بخری یه دفعه یه کنسول اورجینال هم بخر خیالت راحت . . .

من هم همین رو میگم آخه یکی از بچه ها تو چند صفحه قبل گفته بود به لایو فقط برای آپدیت کنسول وصل میشده و بن شده پس احتمالش هست از کپی خور شدن دستگاه این کار رو کرده باشن ولی آخه چه جوری؟؟؟؟

من قبلنا شنیده بودم 12 ولت کردن باعث بن شدن میشه حالا نمیگم الان دلیل اینه ولی الان شبیه اوون قضیه شده اون حرف که اوون موقع جدی نبود الان جدی شده شاید به برق درایو ربط داره زمان کپی خور شدن

قاعدتا خیلی احتمالش کمتر میشه ولی هنوز نمیشه نظر داد اگه معلوم بشه که به نحوه کپی خور شدن اینا ربط داره که کار خیلی سخت میشه دیگه بازی اورجینالم افاقه نمیکنه

چه کاریه دیگه اگه ما میخواستیم بازی اورجینال بخریم که دیگه کنسول رو کپی خور نمیکردیم .

شما که میخوای بازی اورجینال بخری یه دفعه یه کنسول اورجینال هم بخر خیالت راحت . . .

نه ایشون منظورش اینه که در محیط لایو فقط از بازی ارجینال استفاده کنه اما بازی که از لایوش نمیخواد استفاده کنه رو کپی شو داشته باشه برا حالت آفلاین

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or