all4u
Loyal Member
به هیچ عنوان!!!! ۵ دلارممم زیادشه!!!!بازی homefront بنظرتون ارزش 15 دلار داره؟
به هیچ عنوان!!!! ۵ دلارممم زیادشه!!!!بازی homefront بنظرتون ارزش 15 دلار داره؟
دوتا بازی تو سبکای متفاوتن و دوتاشونم بازی های با ارزشین ولی به نظرم 35 تا واسه فال اوت زیادهفالوت ۴ گوتی یا بلاد بورن گوتی؟
قیمتشون ۳۵ و ۱۴ دلاره؟
کسی خبری از قیمت نسخه فیزیکیشون نداره؟
اگر فیزیکی ارزونتر یا هم قیمته تا اونو بخرم
بی بازی موندی مگه؟دوستان کسی cars 3 رو بازی کرده؟شده 20 دلار نمیدونم قشنگه یا نه ولی نسخه دومش که خوب بود
![]()
خب من همه بازی ها رو رفتم الانم فقط بتل1 و رینبو رو میزنم و از اونجایی که وقتی بچه بودم روی ps2 با cars2 خیلی خاطره دارم الان هواش خورده به سرم گفتم ببینم نسخه سوم جدیانش چیهبی بازی موندی مگه؟![]()
وقتی هر اشغالی رو به اسم cod میده 6 هفته صدر جدول فروشه با فول پرایس ملت میریزن می خرن همین میشه.اکتیویژن تخفیف نزنه سنگین تره .......
کرش 25%
کد 4 25%
.....
میخوای این همه دردسر بکشی داداش همون 10 دلاری رو بخر باقیش بعدا یه روز به دردت میخوره سوخت نمیخواد بشه که.با این وضع گرون شدن تدریجی دلار ضرر نکردی شک نکن.من اگه پول دستم بود الان یه 100 دلاری میخریدم میزدم تو اکانت باشه واسه بعدا که دلار گرون میشه به درد میخوره.دوستان سايتي را سراغ داريد كه بتونن از طريق پيبال يا كرديت كارت اكانت را شارژ كنن؟
مثلا يه سايت فروش ارز بود كه بخاطر اين كه از پيبال و كرديت كارتاي امارات استفاده ميكردن نتونستن اكانتمو شارژ كنن.
چون ميخوام براي خريد بعضي بازي هايي استفاده كنم كه قيمتاشون مثلا با تخفيف شده 7 دلار و گيفت 10 دلاري بدردم نميخوره
کیفیتش روی ps3 و ps4 خیلی فرق نداره اگر ps3 کپی خور داری رایگان بزن بر بدن.دوستان کسی cars 3 رو بازی کرده؟شده 20 دلار نمیدونم قشنگه یا نه ولی نسخه دومش که خوب بود
![]()
اگر درست یادم باشه نصب جدا نداشت آخرین آپدیت رو بریزی خودش نصب میشه.اين بلاد برن چرا دي ال سيش تو سايتا ايراني واسه دان نيست كسي لينكي سراغ نداره ؟
بلهUncharted 4: A Thief’s End 24$
Bloodborne™ Complete Edition Bundle 17.8$
این دوتا بازی ارزش دارن به این قیمت بگیرم !؟
بدون پلاس میخواید بگیرید این قیمته؟ اگه اکانت اصلیتونه و پلاس ندارید یدونه یکساله بگیرید روش اگرم اکانت اصلی نیست که یدونه دیگه ریجن 1 بسازید پلاس دو روزه فعال کنید با تخفیف بخریدش آنچارتد 20 دلاره بلادم 15 دلار. دیگه خودتون حساب کنید این وسط چقدر پول اضافه دارید میدیدUncharted 4: A Thief’s End 24$
Bloodborne™ Complete Edition Bundle 17.8$
این دوتا بازی ارزش دارن به این قیمت بگیرم !؟
نمیدونم چرا استور اروپا انقدر تخفیفاش بهتره !