Ostad fariborz
کاربر سایت
منم دودلم که بخرم با این قیمت ها یه نه بلاد میگن فیزیکیش حدود ۱۲۰ تومنه
امشب تموم میشه تخفیف ها و تخفیف جدید شروع میشه؟؟
اره اکانت اصلیه متاسفانه گیفتم رو رو این اکانت زدم فکر کنم اخر یه پلاس یک ساله بگیرم با این شرایط ممنون از راهنماییبدون پلاس میخواید بگیرید این قیمته؟ اگه اکانت اصلیتونه و پلاس ندارید یدونه یکساله بگیرید روش اگرم اکانت اصلی نیست که یدونه دیگه ریجن 1 بسازید پلاس دو روزه فعال کنید با تخفیف بخریدش آنچارتد 20 دلاره بلادم 15 دلار. دیگه خودتون حساب کنید این وسط چقدر پول اضافه دارید میدید
اینجوری نیست من ویچر 3 نسخه کامل جمعه سیاه خریدم 70000 هزار تومان باید با برنامه و هوشمند خرید کنید وگرنه به قول شما ضرر می کنیدهیچ بازی به درد بخوری که تخفیف بدرد بخوری خورده باشه پیدا نکردم
در مجموع خرید فقط بازی هایی توصیه میشه که دیسک فیزکیش بیرون گیر نیاد وگرنه هر جور حساب کنی برای ما خرید بازی دیجیتالی ضرره اونم با این قیمت دلار
صاحب اول و آخرشم خودتی
مثلا الان گراویتی راش 2 میصرفه نه؟اینجوری نیست من ویچر 3 نسخه کامل جمعه سیاه خریدم 70000 هزار تومان باید با برنامه و هوشمند خرید کنید وگرنه به قول شما ضرر می کنید
دی ال سی ش جدا نیساين بلاد برن چرا دي ال سيش تو سايتا ايراني واسه دان نيست كسي لينكي سراغ نداره ؟
همیشه این دو سوالو از خودت بکن موقع خرید:مثلا الان گراویتی راش 2 میصرفه نه؟![]()
وقتی ما میگیم بازی های سینگل رو تو یه سرویسی مثل اکسی بذارن یا ۳۰ دلاری کنن ملت اعتراض میکننمن فقط جریان ولف 2 رو نمیفهمم که در جریان همه ی تخفیفا هست ، W2 و TEW2 خیلی توی فروش مظلوم واقع شدن .
هیچ بازی به درد بخوری که تخفیف بدرد بخوری خورده باشه پیدا نکردم
در مجموع خرید فقط بازی هایی توصیه میشه که دیسک فیزکیش بیرون گیر نیاد وگرنه هر جور حساب کنی برای ما خرید بازی دیجیتالی ضرره اونم با این قیمت دلار
صاحب اول و آخرشم خودتی
اگه خودتون جایی رو میشناسید که مطمئن باشید فیزیکی به صرفه تر در میاد که همون فیزیکی بخریدمنم دودلم که بخرم با این قیمت ها یه نه بلاد میگن فیزیکیش حدود ۱۲۰ تومنه
میخوای این همه دردسر بکشی داداش همون 10 دلاری رو بخر باقیش بعدا یه روز به دردت میخوره سوخت نمیخواد بشه که.با این وضع گرون شدن تدریجی دلار ضرر نکردی شک نکن.من اگه پول دستم بود الان یه 100 دلاری میخریدم میزدم تو اکانت باشه واسه بعدا که دلار گرون میشه به درد میخوره.
مغازه ای جایی سراغ نداری بهت بازی فیزیکی اجاره بده؟ مثلا همین نایتمرز با اینکه بسیار عنوان زیبایی هست و خودم عاشقشم ولی خیییییییییلی کوتاهه و اصلا ارزش هزینه خاصی رو چه برا خرید چه دانلود نداره.آخه داداش مشكل اينجاست كه الان من ميخوام دو تا بازي Little Nightmare و HOB را بگيرم كه هر دو تاشون رو هم با تخفيف كليش ميشه 26 دلار كه با اون روش پلاس دو روزه ميشه قيمتشو به 21 دلار رسوند كه خوب براي مني كه واقعا هر يذره پول هم غنيمته زياده كه به خاطر يه دلار برم يه گيفت ديگه هم بگيرم.
كد تخفيفم از شانسمون هيچ وقت نداشتم و سر همين نداشتنش HellBlade را هم نتونستم بخرم و ميخواستم به جاش اين دو بازي را بگيرم.
واقعا موندم بخاطر يه دلار چيكار كنم.![]()
icey بنظر من بازی فوق العاده ای بود نمیدونم قیمتش چنده ولی اگه بالا نیست ارزش خرید داره تنها مشکلی که داره مدت زمان گیم پلیشه که چندان زیاد نیست ولی بازی قشنگیه و تجربه متفاوتی ارائه میدهمیخوام این دوتا بازی از psn خریداری کنم.یه مقدار تریلر از جفتشونم دیدم خوشم اومده میخواستم ببینم کسی این بازیا رو انجام داده ارزش خرید داره یا نه. icey و hidden dragon legend
هسته ولي كرايه نميده تازه بازي ها را هم به قيمت خون بابشون مفروشن.مغازه ای جایی سراغ نداری بهت بازی فیزیکی اجاره بده؟ مثلا همین نایتمرز با اینکه بسیار عنوان زیبایی هست و خودم عاشقشم ولی خیییییییییلی کوتاهه و اصلا ارزش هزینه خاصی رو چه برا خرید چه دانلود نداره.
من از hob اطلاعی ندارم ولی نایتمرز رو بزار هر وقت موقعیت برات ok بود بخرش چون واقعا کوتاهه بازیهسته ولي كرايه نميده تازه بازي ها را هم به قيمت خون بابشون مفروشن.