p3rsia7
کاربر سایت
3 دلاری بخرهسته ولي كرايه نميده تازه بازي ها را هم به قيمت خون بابشون مفروشن.
3 دلاری بخرهسته ولي كرايه نميده تازه بازي ها را هم به قيمت خون بابشون مفروشن.
اینقد بازی دیجیتالی خریدم بدونم چی به چیه تقریبا کل بازیامو دیجیتالی خریدم همرم تو تخفیفات.. ولی خوب گراویتی راش بازیی هستش که بد هم گیر میاد تو بازار اگه باشم گرونه..ما که خریدیم کی وقت بشه بازیش کنیم ایشالا سالیان آتی..همیشه این دو سوالو از خودت بکن موقع خرید:
۱) تا ۶ ماه دیگه ممکنه این بازی بیش از ۵۰ درصد تخفیف بخوره (۷۵درصد)
۲)آیا تا ۶ ماه دیگه هیچ بازی ای ندارم بازی کنم؟
تو مورد شما قطعا این بازی ۶ ماه دیگه ۱۰ دلار میشه حالا اگه خیلی واست مهمه بخر وگرنه نه
3 دلاری بخر برا اکانتت.آخه داداش مشكل اينجاست كه الان من ميخوام دو تا بازي Little Nightmare و HOB را بگيرم كه هر دو تاشون رو هم با تخفيف كليش ميشه 26 دلار كه با اون روش پلاس دو روزه ميشه قيمتشو به 21 دلار رسوند كه خوب براي مني كه واقعا هر يذره پول هم غنيمته زياده كه به خاطر يه دلار برم يه گيفت ديگه هم بگيرم.
كد تخفيفم از شانسمون هيچ وقت نداشتم و سر همين نداشتنش HellBlade را هم نتونستم بخرم و ميخواستم به جاش اين دو بازي را بگيرم.
واقعا موندم بخاطر يه دلار چيكار كنم.![]()
همون سالیان آتی میخریدی خب ۵ دلار میشد :/ منم همینو گفتم که اگه نمیخوای بازی کنی همون بعدا بخر ارزونتر بیفتهاینقد بازی دیجیتالی خریدم بدونم چی به چیه تقریبا کل بازیامو دیجیتالی خریدم همرم تو تخفیفات.. ولی خوب گراویتی راش بازیی هستش که بد هم گیر میاد تو بازار اگه باشم گرونه..ما که خریدیم کی وقت بشه بازیش کنیم ایشالا سالیان آتی..
ریسک نمیکنم.همون سالیان آتی میخریدی خب ۵ دلار میشد :/ منم همینو گفتم که اگه نمیخوای بازی کنی همون بعدا بخر ارزونتر بیفته
ظرفیت یکش مال کیه پس؟هم اكنون نيازمند ياري سبزيم اقا از الان برا بلك فراي دي سال ديگه كسي هست شراكتي god4 و tlu2 و red dead2 بخريم من ظرفيت ٢و ٦٠ درصد پولو ميدم شريك عزيز ظرفيت ٣ و ٤٠ درصد پول
من شدیدا پیشنهاد میکنم!کسی Gravity Rush 1 & 2 رو پیشنهاد میکنه؟ بازی خوبی هست؟
سلام.فیزیکی پلمپ گوتی توی بازار الان 130 تومنه.دیجیتالیشم بارها توی استور us تخفیف خورده.ببین این بازی در تعریف , زبان قاصر هست از تمجیدش و هر هزینه ای که براش بکنی مطمن باش ارزشش بالاتر از این حرفاست.شاه کار مطلق هست و حتی dlc دومش خودش میتونه به عنوان یه dlc جدا از بازی اصلی پرچم استقلال بگیره دستش.سلام
ویچر ۳ گوتی تو استور انگلیس شده ۱۶ پوند . فیزیکی گوتی گیر میاد ؟ اگه آره قیمتش چنده حدودا ؟ میصرفه ۱۶ پوند دیجیتالی بگیرمش ؟
استور آمریکا به نظرتون ممکنه تخفیف بخوره هفته دیگه ؟
من چهاربار پلاتش کردم، تو استیم تو جی او جی تو پلی استیشن هم دو بار. کافیه در وصف بازی؟سلام
ویچر ۳ گوتی تو استور انگلیس شده ۱۶ پوند . فیزیکی گوتی گیر میاد ؟ اگه آره قیمتش چنده حدودا ؟ میصرفه ۱۶ پوند دیجیتالی بگیرمش ؟
استور آمریکا به نظرتون ممکنه تخفیف بخوره هفته دیگه ؟
از اون جا که برای هر با صد در صد کردن بازی یا پلاتش باید 4-5 بار بازی رو بری، بخاطر گرفتن کل جادو ها و باز کردن 100 در صد 100 قدرت ها و داستان های مختلف یعنی تا الان باید 20 بار بازی رو رفته باشی؟من چهاربار پلاتش کردم، تو استیم تو جی او جی تو پلی استیشن هم دو بار. کافیه در وصف بازی؟![]()