این خبر مال چند روز پیشهراستی ایمیل هاتونو چک کنید سونی تم کریسمس رایگان میده![]()
ساعت 7:30 روز 3شنبه عزیز اما 9 نگاه کن تخفیفای جدیدادوستان تخقیفات هفته دوم امریکا چه ساعتی تموم میشه به وقت اینجا؟
کاری نمیشه کرد یه سری پورتا بسته هست از طرف سرویس دهنده با پورت فورواردینگ هم نمیتونی درست کنیبچه ها ببخشین اسپم میدم اینجا. خب الان من میخام پلاس بگیرم. با این طرح های غیر حجمی رو اینترنتا NAT typeام همیشه 3 میشه. صد تا کارو هم روش تست کردم{ای پی فورواردینگو dmz UPnP}. چی کار کنم؟ اینترنت موبایل چی؟
پارسال تخفیف ها 4 هفته بودن ولی انگار وب لاگ پلی استیشن اعلام کرده امسال 5 هفتن.تا چند هفته تخفیف میزنه؟ چرا انحصاریاشو هنوز تخفیف نزده؟
ولف که خیلی خداست.استاندادترین شوتر عالم در انحصار این بازیه در صورتی که سازنده هاش نصف سرمایه اکتیویژن رو هم در اختیار ندارن ولی بهتر از cod بازی میسازن.به نظر دوستان نسخه کامل Wolfenstein 2 ارزش خرید داره؟ یا همون معمولی رو بخرم؟
سلام ای یار.یاران. امروز تخفیفای جدید شروع میشه؟؟
واقعا کمتر از ۸۰ درصد تخفیف ارزش نداره
من ۱۷ دلار پول دارم
امروز هم thief رو ۳دلار خریدم
سلام.بهترین اینترنت عالم از نظر سرعت و پینگ رو داشته باشی اما نت تایپ 3 بدی اکثر پورت ها برات بسته هستن و حتی توی پارتی صدات نمیره.نت مبایلم اکثر نت3 میده.به نظرم از شاتل سرویس بگیر مودمت tplink بگیر که مشکل نداشته باشی و نت2 بهت بده.چون شاتل مودم زایکسل فقط میفروشه که اکثر مدل هاش نت3 میدن بدرد نمیخوره ولی tplink اکی هست.یا اصلا میخوای اول مودم جدید رو بگیر ببین شاید روی اینترنت فعلیت جواب داد شد نت2 که دیگه لازمم نباشه isp رو عوض کنی.بچه ها ببخشین اسپم میدم اینجا. خب الان من میخام پلاس بگیرم. با این طرح های غیر حجمی رو اینترنتا NAT typeام همیشه 3 میشه. صد تا کارو هم روش تست کردم{ای پی فورواردینگو dmz UPnP}. چی کار کنم؟ اینترنت موبایل چی؟
پارسال تخفیف ها 4 هفته بودن ولی انگار وب لاگ پلی استیشن اعلام کرده امسال 5 هفتن.
سلام.بهترین اینترنت عالم از نظر سرعت و پینگ رو داشته باشی اما نت تایپ 3 بدی اکثر پورت ها برات بسته هستن و حتی توی پارتی صدات نمیره.نت مبایلم اکثر نت3 میده.به نظرم از شاتل سرویس بگیر مودمت tplink بگیر که مشکل نداشته باشی و نت2 بهت بده.چون شاتل مودم زایکسل فقط میفروشه که اکثر مدل هاش نت3 میدن بدرد نمیخوره ولی tplink اکی هست.یا اصلا میخوای اول مودم جدید رو بگیر ببین شاید روی اینترنت فعلیت جواب داد شد نت2 که دیگه لازمم نباشه isp رو عوض کنی.
خودم شاتلم و با tplink دو میگیرممودمم کهtplink هست, منتها اسیاتکم , خب الان که شاتل هم طرح هاش غیر حجمی شده از این ماه, خبر داری NAT type شاتلیا چنده؟
یاران عالی بودیاران. امروز تخفیفای جدید شروع میشه؟؟
واقعا کمتر از ۸۰ درصد تخفیف ارزش نداره
من ۱۷ دلار پول دارم
امروز هم thief رو ۳دلار خریدم
کلا نت ثابت اکثر مواقع NAT type 2 دارهمودمم کهtplink هست, منتها اسیاتکم , خب الان که شاتل هم طرح هاش غیر حجمی شده از این ماه, خبر داری NAT type شاتلیا چنده؟
این سوال توی این تاپیک اسپم محسوب میشه پس لطفا در تاپیک مشکلات نت بپرسش و دیگه پست منو نقل نکننت تایپ چیه؟واسه چی خوبه؟
از کجا بفهمیمش؟
![]()