آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

دوستان من کلن 2 تا بازی رو دستگام دارم.یکی gta v یکیم فوتباله... چه بازی پیشنهاد میدین بگیرم؟ مثلا تا 30 دلار.. nioh یا ویچر کدوم جذاب تر و قابل خرید تره؟
برای من تو این نسل بهترین بازی برام ویچر بود و دومین بازی nioh(نی او) هر دوتا عالیه

• Like
Reactions: rezaa2016
یه اکانت دارم English united kingdom هست . بازی ها به دلار قیمت خورده . باید اکانت اروپا بخرم یا اکانت دلار امریکا کار میکنه? فرقی اصلا هست الان تو خرید بازی بین اکانت امریکا و اروپا? تو psn ?

یه اکانت دارم English united kingdom هست . بازی ها به دلار قیمت خورده . باید اکانت اروپا بخرم یا اکانت دلار امریکا کار میکنه? فرقی اصلا هست الان تو خرید بازی بین اکانت امریکا و اروپا? تو psn ?

انگلستان پوند هست
دوستان AS: Origins تخفیف خورده که با کد میشه 33 دلار تقریبا.با این قیمت میارزه بخرم؟با توجه به اینکه باید گیفت بخرم و قیمت اون میشه برابر با بازی دسته دوم به صورت فیزیکی
واسه همین دو دلم.
پ.ن: اگه جای مطمئنی هم واسه گیفت 3 کاری هستش ممنون میشم اعلام کنید همه جا 25 هزارتومن میدن:|

شک‌ نکن برای خرید این بازی
حتی بنظرم سعی کن نسخه ی گلد رو بخری

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستان AS: Origins تخفیف خورده که با کد میشه 33 دلار تقریبا.با این قیمت میارزه بخرم؟با توجه به اینکه باید گیفت بخرم و قیمت اون میشه برابر با بازی دسته دوم به صورت فیزیکی
واسه همین دو دلم.
پ.ن: اگه جای مطمئنی هم واسه گیفت 3 کاری هستش ممنون میشم اعلام کنید همه جا 25 هزارتومن میدن:|
وقتی فیزیکیش همون قیمت در میاد کاره عاقلانه ای نیست

• Like
Reactions: sa-sot1
استور مربوط به اروپا هست. قیمت بازی ها به دلار خورده . یعنی اکانت ریجن 1 بزنم قبول میکنه?

اکانتت اگه امریکا باشه باید کد امریکا بخری.
انگلیس باشی باید انگلیس بخری.
واسه اروپا هم باید کد اروپا بخری

• Like
Reactions: raiden1
امروز دوستان تاریخ انقضای کد تخفیفهاست ، اگر تا قبل از ساعت 9 امشب استفاده نکردید ، لطفا در اختیار دیگر دوستان بزارید تا وقت خرید گیفت و انتخاب بازی داشته باشن .
واقعا کار قشنگی کردن دوستان در این تاپیک ، از نظر من یه فرهنگه که توی بازیسنتر جا افتاده .

دوستان سری Dishonored®: The Complete Collection نخفیف خورده 50 درصد شده 40 دلار
آیا ارزش خرید داره ؟
تاحالا بیشتر از این تخفیف خورده این مجموعه ؟
ممنون

سوال دیگم اینکه کد تخفیف برای پیش خریدها که نمیشه زد ؟

Last edited by a moderator:
دوستان سری Dishonored®: The Complete Collection نخفیف خورده 50 درصد شده 40 دلار
آیا ارزش خرید داره ؟
تاحالا بیشتر از این تخفیف خورده این مجموعه ؟
ممنون
این کالکشن بنظرم بهترین کالکشن ممکن است! اگر صد دلار بود بازم ارزش داشت!
اول این که نسخه اول بهترین نسخه بازی این است، اونم 3 تا بسته الحاقی داره، که یکیش بشدت طولانی و خارق العاده تر از خود بازی!
نسخه دوم بازی هم هر چند در سطح نسخه اول نیست، ولی از لحاظ داستانی و اتمسفر رو قابل قبول، و گیم پلی و گرافیک بازی کاملا نسل بعدی شده و با دو شخصیت قابل بازی هست.
بسته الحاقی نسخه دوم هم که بصورت جداگانه خودش مثل یک بازی کامل هست و داستای به مراتب اپیک تر و بهتر از نسخه دوم.
در مورد خود بازی ها هم واقعا گیم پلی بازی ها و قدرت ها اون قدر زیاد هستند که هر کدوم رو 5 بار برید بازی نمیتونید از کل قدرت های بازی استفاده کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or