نهسوال دیگم اینکه کد تخفیف برای پیش خریدها که نمیشه زد ؟
خودم تست کردم سره پیش خرید Shadow of the Colossus
نهسوال دیگم اینکه کد تخفیف برای پیش خریدها که نمیشه زد ؟
توی جمعه سیاه تخفیف خیلی بیشتری خورده بود فکر کنم 30 دلار بوددوستان سری Dishonored®: The Complete Collection نخفیف خورده 50 درصد شده 40 دلار
آیا ارزش خرید داره ؟
تاحالا بیشتر از این تخفیف خورده این مجموعه ؟
ممنون
حیف شد حواسم به این بازی نبودتوی جمعه سیاه تخفیف خیلی بیشتری خورده بود فکر کنم 30 دلار بود
اون موقع باید میگرفتی
بدون نسخه اولم هست که اون موقع 26 دلار بود
پری اوردر منظورته؟دوستان تخفیف ها تا کی ادامه دارد این خدای جنگ تخفیف اصلا میخوره
خدای جنگ 3 برای ps4پری اوردر منظورته؟
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
اون تا حالا چندین بار تخفیف خورده حتما چک نکردیخدای جنگ 3 برای ps4
خیر هنوز تخفیف نخورده تا این لحظه منظورم کریسمس امسال نه تخفیف ها قبلی تخفیف جمعه سیاه خیلی بهتر کریسمس بود من بیشتر بازی خریدم جز خدای جنگاون تا حالا چندین بار تخفیف خورده حتما چک نکردی
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
خیر هنوز تخفیف نخورده تا این لحظه منظورم کریسمس امسال نه تخفیف ها قبلی تخفیف جمعه سیاه خیلی بهتر کریسمس بود من بیشتر بازی خریدم جز خدای جنگ
خود سونی ایمیل میکنه امروزم اخرین مهلت کد هاست و همشون میسوزن به نظرم هفته سوم قراره بازی های بیشتری تخفیف بخورن به خاطر همین امورز مهلت کد ها تموم میشن !دوستان این کد هدیه رو خود سونی ایمیل میکنه؟ مثلا چند تا بازی بگیری اینم میاد کد هدیه میده....؟
من کد رو تست نکردم ولی فکر کنم دیگه کدهای 20% منقصی شدنمن که هرچقد حساب کردم دیدم نمیارزه با این قیمت بخوام اساسین بخرم در نتیجه در ساعتای اخر پشیمون شدم و تصمیم گرفتم فیزیکی بخرم
اینم کد تخفیف 20 درصدی:
9R48K3R7ME
دوستان اگه میخواید از کدها استفاده کنید سعی کنید چندتا بازی رو باهم بخرید وقتی چندتا بازی رو انتخاب کنید روی همشون تخفیف میخوره اینجوری قشنگ به چشم میان
هر کد رو یبار بیشتر نمیتونی استفاده کنی و کد هر اکانت فقط برای اون اکانته فک کنم . چون من چند تا کد تست کردم نشد. کد تخفیفات شانسی برا بعضیا اومده برا بعضیا نیومده نمیدونم چرامن که هرچقد حساب کردم دیدم نمیارزه با این قیمت بخوام اساسین بخرم در نتیجه در ساعتای اخر پشیمون شدم و تصمیم گرفتم فیزیکی بخرم
اینم کد تخفیف 20 درصدی:
9R48K3R7ME
دوستان اگه میخواید از کدها استفاده کنید سعی کنید چندتا بازی رو باهم بخرید وقتی چندتا بازی رو انتخاب کنید روی همشون تخفیف میخوره اینجوری قشنگ به چشم میان