انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
من ۳۱ سال سنمه و از زمان میکرو گیمر بودم و حتی آتاری و هواپیما معروفش که برادرام‌ بازی میکردن رو چیزایی ازش تو ذهنم هست

این همه شاهکار تجربه کردم همش به کنار ولی یادمه وقتی برای اولین بار تو ‌کلوپ چشمم به تامی ورسیتی که با وسپا تو میامی میچرخید افتاد جوری فکم به زمین چسبیده بود که تا سال ها زندگیم و خواب و خوراکم شده بود
لعنتی اون پیراهن سبز هاوایی و هتل های رنگارنگ میامی زیباترین چیزایی بود که تو عمرم دیده بودم

اون سال ها غرق شدن در دنیای بازی و چرخیدن در میامی زیبا خیلی لذت بخش تر از بودن تو دنیای واقعی بود واسم

شاهکاری که راک استار اون سال واسمون خلق کرد بدون شک تا آخر عمر خیلی هامون تو یادمون میمونه

آخرین ویرایش:
من ۳۱ سال سنمه و از زمان میکرو گیمر بودم و حتی آتاری و هواپیما معروفش که برادرام‌ بازی میکردن رو چیزایی ازش تو ذهنم هست

این همه شاهکار تجربه کردم همش به کنار ولی یادمه وقتی برای اولین بار تو ‌کلوپ چشمم به تامی ورسیتی که با وسپا تو میامی میچرخید افتاد جوری فکم به زمین چسبیده بود که تا سال های زندگیم و خواب و خوراکم شده بود
لعنتی اون پیراهن سبز هاوایی و هتل های رنگارنگ میامی زیباترین چیزایی بود که تو عمرم دیده بودم

اون سال ها غرق شدن در دنیای بازی و چرخیدن در میامی زیبا خیلی لذت بخش تر از بودن تو دنیای واقعی بود واسم

شاهکاری که راک استار اون سال واسمون خلق کرد بدون شک تا آخر عمر خیلی هامون تو یادمون میمونه
امیدوارم این ها خاطرات همرو زنده بکنه.
View attachment Vice-City.mp4
View attachment GTA VC Main Theme.mp4
View attachment GTA Vice City Slowed&Reverb 2002.mp4
View attachment Self Control.mp4

امیدوارم این ها خاطرات همرو زنده بکنه.
View attachment 304730
View attachment 304734
View attachment 304735
View attachment 304736
از وایس سیتی چیزی که کاملا تو ذهنم مونده بود همین آهنگ قشنگی بود که تو کلیپ آخر داشت پخش میشد. اون موقع فکر میکردم مدونا هست. خیلی قشنگ بود واقعا آدم از دنیای واقعی خارج میشد. کاری که خیلیا با انواع و اقسام دراگ انجامش میدن ما با گیم تو بچگی انجام میدادیم😂.

چند روز پیش داشتم تو GOG میگشتم دیدم دو تا بازی خیلی قدیمی و نوستالژیک ریمستر اچ دی شدن برای ویندوز. اگه اوایل دهه نود میلادی خونه کامپیوتر داشتید شاید این دو تا بازی رو بازی کرده باشید.من یادم میاد اون موقع روی کامپیوترهای IBM و سیستم های x286 و x386 بازی میکردم. یادش بخیر..اولی Crystal caves و دومی Secret Agent . دیگه سیزده یورو دادم خریدم جفتشوتو.. Screenshot 2023-08-19 002659.png Screenshot 2023-07-31 190203.png

چند روز پیش داشتم تو GOG میگشتم دیدم دو تا بازی خیلی قدیمی و نوستالژیک ریمستر اچ دی شدن برای ویندوز. اگه اوایل دهه نود میلادی خونه کامپیوتر داشتید شاید این دو تا بازی رو بازی کرده باشید.من یادم میاد اون موقع روی کامپیوترهای IBM و سیستم های x286 و x386 بازی میکردم. یادش بخیر..اولی Crystal caves و دومی Secret Agent . دیگه سیزده یورو دادم خریدم جفتشوتو..View attachment 304818View attachment 304817
کرک دانلود میکردی

کرک دانلود میکردی
گشتم پیدا نکردم درست حسابی. تورنتش بود سید نداشت بعد کرک ها بعضا بدافزار زیاد توش هست. اینقدر این شیرویر (shareware) ها رو بچگی بازی کردم دیگه تو رو دروایسی افتادم. نوش جونش سیزده یورو. راه سریعش پول بود منم هول بودم بازی کنم :)) :))

گشتم پیدا نکردم درست حسابی. تورنتش بود سید نداشت بعد کرک ها بعضا بدافزار زیاد توش هست. اینقدر این شیرویر (shareware) ها رو بچگی بازی کردم دیگه تو رو دروایسی افتادم. نوش جونش سیزده یورو. راه سریعش پول بود منم هول بودم بازی کنم :)) :))
چی بگم والا

چی بگم والا
دیگه بازی سازها هم باید پول در بیارن دیگه! من اگه بازی خوب باشه میخرم البته معمولا توی حراج و با تخفیف. سن که می‌ره بالا آدم دیگه حوصله نمیکنه بره دنبال کرک و تورنت و اینا. در مورد فیلم و سریال هم همینطور. حس سرچ و دانلود و کپی رو فلش و فلش به تی وی ندارم. 😂😂

گیمرهای قدیمی که داستان بازیها براشون اولویت اول رو داشته و الان حس میکنن کوله باری از خاطرات و تجربیات و ناگفته ها هستن و به کار در زمینه داستان پردازی و دیالوگ نویسی یه پروژه بزرگ و کسب درآمد ماهیانه از این راه علاقه دارن به من پیغام بدید بیشتر در موردش صحبت کنیم.

مهارت های مورد نیاز:
- تسلط به زبان انگلیسی
- تعامل با صداپیشه های انگلیسی زبان
- مهارت در دیالوگ نویسی
- سرعت مناسب اینترنت برای دورکاری

اگه با عناوینی مثل هف لایف، مافیا۱، دراگون ایج، فالوت، سن آندریاس، بلک میرور، سایبریا۱، مکس پین، سری ایندیانا جونز، هیتمن بلاد مانی، سری مس افکت، هوی رین، نسخه های قدیمی اویل و ... رو تجربه کردید ما علاقه داریم از تجربیات و حس هایی که داشتید استفاده کنیم.
داداش میگی تسلط به زبان انگلیسی بعد اسم همه بازی ها رو به فارسی آوردی اینجا ( شوخی کردم ناراحت نشید ) فقط خواستم بگم لیست بازی هایی که گفتی رو دوست داشتم و مورد علاقه ( my favorite) من بود .

بازیهایی که توی فروشگاه گوگ عرضه میشن همشون بدون قفل و نیاز به کرک ندارند از این سایت میتونی بازی ها گوگ دانلود کنید https://gog-games.to/game

نسلهای قبل شاد میشستن گیم میزدن بدون اینکه اینقدر درگیر گرافیک و فریم ریت و این داستانها باشن
الان ببینید قبل از شروع هر بازی اول باید ثابت کنن که بازیه X رو کدوم پلتفرم بهتر اجرا میشه :|
داشتم به همین فکر میکردم. همه تلاش حال حاضر برای fps بالاتر و صحنه های شاخ تر که کل بازی بجای لذت بردن از بازی مدام چک میکنی کجاش سنگین تره و امتیاز اجرا و ... . یاد اون ایام بخیر که فقط دنبال این بودم که در کوچکترین شانسی که دست می‌داد از یه بازی نهایت لذت رو ببرم😔

کیا آداپتور کنسولشون وقتی داغ میکرد میزاشتن فریزر یخچال که خنک بشه تا بتونن هر چه زودتر دوباره بازی کنن. 😉
چرا داغ میکرد واقعا 🤔یه تبدیل ساده نمیتونستن درست کنن داغ نکنه 😑 مشکل داغی اداپتور خرابی دسته ها همیشه بود تو سگا و میکرو حتی کارتریج هایی که توش بازی زیاد داشت هم بعد یه مدت خراب میشد ولی تک لبه ها خوب بود جنسشون بعضی موقع ها فوت میکردیم بالا میومد😂

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or