Zenless Zone Zero

سازنده
Mihoyo
سلام خدمت دوستان بازی سنتری
همونطور که میدونید Mihoyo یه عنوان جدید داره منتشر میکنه به اسم Zenless Zone Zero.هنوز تاریخ انتشار بازی مشخص نیست ولی احتمال زیاد 2024 باشه.
بازی در یک کلانشهر آخرالزمانی به نام نیو اریدو اتفاق می‌افته. موجودات شناخته شده به عنوان Ethereal از پورتال هایی به نام Hollows به دنیای انسان سفر کرده اند. اتریال ها بیشتر بشریت را ویران کرده و اکثر آنها را از بین برده اند. با این حال، گروهی منتخب از بازماندگان، با استخراج فناوری و منابع اتریال، از یورش پیش رو جان سالم به در برده اند.
سبک بازی هم نیاز به توضیح خاصی نداره.یه بازی گاچا تو سبک PGR و HI3 هستش.
1.jpg

3.jpg

تریلر بازی :

آخرین ویرایش:
کی رو میگی؟
استار ریل یا گنشین؟
یوی ایشیکاوا گرونه؟ :-?
مال گنشین اصلا نمی دونم کیه تاحالا صدای لومین رو نشنیدم. :-"
استارریل باز بیشتر حرف میزنه :D
Aoi Yūki رو میگم که سال 2021 محبوبترین صداپیشه ژاپن شد :D

پ.ن: خوشم میاد اصلا ذهنت سمت صداپیشه های MC مذکر نمیره :D

تونستم یه چندساعتی برم.

قبل از هر چیز انیمیشن ها منو جذب کرد چقدر روون هست ! سینماتیک ها خیلی خوبن اولین چیزی که به ذهنم رسید این بود که hoyo وارد انیمه هم بشه، با همین ZZZ و گنشین شروع کنه، چندتا انیمه 12-7 قسمتی بسازه. نکته جذاب بعدی گرافیک هنری و موسیقی عالی هست که بازی رو خاص کرده آدم دوست داره فقط بچرخه :D گیمپلی بازی .. خیلی خوبه. مثل گنشین آزاد نیستی برای مبارزه ولی قابلیت سوییچ + جاخالی دادن + قابلیت parry یه کمبو خیلی سریع و جذاب درست کرده :x کیف میکنی.
به خاطر همین سیستم مبارزه و optimize خوب تجربه بازی روی موبایل روون و خوبه.

تا اینجایی که رفتم داستان بد نبوده اما گیرای خاصی نداره. بیشتر همون شیمی بین شخصیت ها با فضای بازی و موسیقی دارن کار رو پیش میبرن (باز از گنشین بگم، همون پچ اول کلی سوال به وجود میومد راجب شخصیت ها، الهه ها، اژدها) تا اینجا برای من نه سوال پیش اومده نه جذابیتی داشته اما اونقدری بد نیست بخوام بگم تجربه بازی رو خراب میکنه.

فلسفه Hollow رو خیلی درک نمیکنم ... فقط سرعت بازی رو کم میکنه.

راجب شخصیت های S+ فعلا نظری ندارم Enel تو دمو به نظرم معمولی اومد. احتمالا بنر نرمال بزنم یه نفر دیگه رو بگیرم یا سیو کنم چون همین شخصیت های ابتدایی هم خیلی خوبن (دیالوگ های باحالی دارن :D)
متریال ها زیاده. گجت ها، نوارها، نوشابه ها که همون ارتیفکت و ویش و رزین هستن. اما یه سری ایتم دیگه بود که احتمال میدم متریال اپگرید باشه خیلی شبیه هم هستن گیج میکنه.
آرکید، مغازه، ویدئوها، شهر همه تجربه جدیدی بود.

خلاصه کنم، به نظرم Hoyo به یه فرمول موفق و جدید دیگه رسید ولی به خاطر فضای محدود بازی و مبارزات، فن بیس خودش رو پیدا میکنه.
Hoyo اول که اسمش رو تغییر داد به نظرم اومد بازی گرفته میخوان کلاس بزارن اما الان بعداز 3 تا بازی میبینم نه واقعا دارن یه Hoyoverse راه میندازن! بازی بعدیشون قراره تو سبک Stardew Valley باشه. کم کم فکر کنم تو بقیه سبک هم بیان. و حقیقتش همین کیفیت رو حفظ کنن اصلا مشکلی ندارم :-"

اکسپلوریشن و دنیای بازی چطوریه؟ تو لول گنشین هست یا فقط مبارزه محوره؟
گنشین اوپن ورلد بود، این توی محیط های بسته هست. ولی به همین خاطر کیفیت مدل ها و انیمیشن ها خیلی بهتر از گنشین هست و اون محدودیت رو نداره.

نه هیچ شباهتی به گنشین نداره کلا. دقیقا نکته مثبت بازیای اینا همینه به نظرم. بین گنشین و استار ریل و ززز فقط همون گاچا بودنشونه که مشترکه. این بازی محیطای کوچیک‌‌تر داره حتی کوچیک‌تر از هونکای استار ریل. یه حالت اکسپلوریشن مخصوص خودش هم داره که تو محیطی به اسم Hollow انجام میگیره و به شخصه خیلی حال کردم باهاش.

دیروز واقعا یه دلی از عزا دراوردم. بازی شدیدا خوب و سرگرم کنندس. کامبت بازی خیلی حال میده. بعد چند بار سوئیچ بین زبان انگلیسی و جاپونی، بالاخره تصمیم گرفتم با جاپونی ادامه بدم. تا اینجا خیلی وسط مبارزات دیالوگ نگفتن خوشبختانه. ولی سخته ازین همه صدای آشنا گذر کرد خصوصا صدای Belle و Nicole و Anby. ولی صداپیشگی انگلیسی هم مثل بازیای قبلیشون خیلی خووبه. محیطای بازی به شدت خوب طراحی شدن و تازه هیچی ندیدم. بازیایا هویو هر چی بری جلوتر بهتر میشن ازین نظر. موسیقی فوق‌العادس. طراحی شخصتیا و انیمیشنا به شکل عجیبی خووبه. از نظر گرافیکی و کلا بصری خیلی خوشگله. این سیستم روایت کامیکی خیلی خوب و جالبه. آرتی که واسش به کار رفته خیلی زیباست. در کل به راحتی میشه گفت که یه بازی موفق دیگه از هویو رو شاهدیم که کاملا حس تازگی داره نسبت به باقی بازیاشون. کیفیت لانچ بازی رو میبینی پشمات میریزه. بدون هیچ مشکلی. بازی شدیدا ترتمیز و پولیش شده. خیلی کارشون درسته. در آخر هم گریس واسه کسانی که هنوز بازی رو دانلود نکرد یه پیامی داره که اینجا قرار میدمش.

در مورد گنشین همونطور که مسلم و نوید گفتن جهان بازه و هرچی هم اومد بزرگتر شد به نوعی که دیگه واقعا نمیشه بهش گفت بازی موبایل.
عملا الان بازی کنسولی و پی سیه که میشه روی گوشی هم بازی کرد و پدر مادر گوشی رو به فنا داد.

من خودم اون اوایل کنار PC وقتی میرفتم بیرون خیلی روی گوشی هم بازی میکردم ولی این اواخر دوباره دانلود کردم دیدم واقعا دارم ظلم میکنم به گوشی.

اما خب هویو تو دو تا بازی بعدی مخصوصا ZZZ کاملا چهارچوب رو موبایل گذاشته و محیط هارو بسته کرده ولی تو دل همون تا خرخره جزئیات رو برده بالا.
از این لحاظ خیلی فضای پرسونا رو برات یادآوری میکنه که واقعا این موردش رو دوست دارم.
رو این حساب شاید بخشی از طرفدارهای گنشین باهاش اون ارتباط رو نگیرن ولی مطمئنا به همون اندازه و شاید بیشتر بتونه طرفدارهای جدید جذب کنه.
اگه اکسپلوریشن و جهان باز بودن برات مهمه پس گنشین یا wuthering waves رو دریاب.

ZZZ یه بازی instant Based هست.
مثل این بازیهایی میمونه که هاب داره و میتونی توش بچرخی و... که البته خیلی کوچیکه و داستان و چالشها رو که میخوای انجام بدی لودینگ میاد و تلپورت میشی تو یک محیط که اونهم محدود شده و خیلی کوچیکه.
مبارزه رو انجام میدی و میای بیرون یه چیزی مثل Star Rail (البته باز هم کوچکترش کن) یا Punishing Gray Raven یا حتی بخش کمپین استریت فایتر 6 مثلا.

در مورد ZZZ انیمیشنها ، گرافیک ، طراحی شخصیتها ، صداگذاری و دوبله اونها ،طراحی محیط ،رنگبندی و... همه چی فوق العاده خوبه.
بخش مبارزاتش هم خوبه میشه گفت داستان بازی هم به نظر خوب میرسه که امیدوارم در ادامه بهتر بشه.
طبق معمول آدم شرمنده میشه این حجم از کیفیت رو داره رایگان بازی میکنه.

واقعا هیچ ایرادی بهش نمیتونم بگیرم .
حداقل تو این چندساعتی که بازی کردم مورد مهمی به چشمم نیومد که قابل گفتن باشه که این نشونه خوبیه.
ببینیم در ادامه چی میتونه بره روی اعصابم .

در کل بازی از همون تریلر دو سال پیش که دادن دل من رو برده بود ، الان هم که بازی میکنم واقعا راضیم ولی باید ببینم 20 ساعت دیگه نظرم چیه.
=================

این کامنتم رو از چند ساعت پیش دارم مینویسم و تکمیل میکنم و الان که بیشتر بازی کردم باید بگم چرا بخش مبارزاتش ضعیفه و جلوی یه بازی مثل wuthering waves خیلی ضعیف تره.
الان میتونم بگم WW بهترین بخش مبارزات رو بین گاچاهای معروفی که بازی کردم داره و ZZZ اصلا نزدیک بهش نمیشه.
مبارزات اون عمقی که جذبت کنه نداره ، خیلی روند ساده ای داره و حتی ذره ای چالش نداره.
مورد دیگه اینکه طراحی ui خیلی موبایلیه که تا حدی هم گیج کننده میشه بعضی وقتها.

این کامنتم رو از چند ساعت پیش دارم مینویسم و تکمیل میکنم و الان که بیشتر بازی کردم باید بگم چرا بخش مبارزاتش ضعیفه و جلوی یه بازی مثل wuthering waves خیلی ضعیف تره.
الان میتونم بگم WW بهترین بخش مبارزات رو بین گاچاهای معروفی که بازی کردم داره و ZZZ اصلا نزدیک بهش نمیشه.
مبارزات اون عمقی که جذبت کنه نداره ، خیلی روند ساده ای داره و حتی ذره ای چالش نداره.
مورد دیگه اینکه طراحی ui خیلی موبایلیه که تا حدی هم گیج کننده میشه بعضی وقتها.
ماکان گیم پلیش بنظرم از genshin هم ضعیفتره چون اونجا حتی المنتها تاثیر رو هم میزاشتن.میشه گفت zzz بازی موبایلیه که رو pc هم هست.اشتباه نشه منم خیلی خوشم اومده ولی باید قبول کرد گیم پلی ساده ای داره.شاید جلوتر تغییر کنه نمیدونم.

ماکان گیم پلیش بنظرم از genshin هم ضعیفتره چون اونجا حتی المنتها تاثیر رو هم میزاشتن.میشه گفت zzz بازی موبایلیه که رو pc هم هست.اشتباه نشه منم خیلی خوشم اومده ولی باید قبول کرد گیم پلی ساده ای داره.شاید جلوتر تغییر کنه نمیدونم.
دقیقا همینه ولی چیزی که نباید فراموش کنیم سبک بازیها کاملا از هم جدان.
مطمئنا بخشی از پلیرهایی که گنشین بازی میکنن و به خاطر ویژگیهایی که داره پاش موندن خیلی با ZZZ ارتباط نگیرن و نخوان اون رو پاک کنن که ZZZ رو نصب کنن.
البته برعکسش هم وجود داره که یکسری این نوع گیم پلی رو دوست دارن و اصلا علاقه ای به تجربه بازیهایی مثل گنشین روی موبایل ندارن.

میگم موبایل چون همونطور که میگی بازی واقعا موبایلیه و مثل گنشین یا WW اون مرز بین بازی کنسولی/موبایلی بودنش کمرنگ نیست و کامل به چشم میاد.
که این اصلا بد نیست ، خود هویو حتما هدفش همین بوده.
ولی اینکه مثل گنشین بتونه درصد زیادی از پلیرها با سلایق مختلف رو راضی کنه رو خیلی مطمئن نیستم.

• Like
Reactions: ce7en44 and Rohshen

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or