Zenless Zone Zero

سازنده
Mihoyo
سلام خدمت دوستان بازی سنتری
همونطور که میدونید Mihoyo یه عنوان جدید داره منتشر میکنه به اسم Zenless Zone Zero.هنوز تاریخ انتشار بازی مشخص نیست ولی احتمال زیاد 2024 باشه.
بازی در یک کلانشهر آخرالزمانی به نام نیو اریدو اتفاق می‌افته. موجودات شناخته شده به عنوان Ethereal از پورتال هایی به نام Hollows به دنیای انسان سفر کرده اند. اتریال ها بیشتر بشریت را ویران کرده و اکثر آنها را از بین برده اند. با این حال، گروهی منتخب از بازماندگان، با استخراج فناوری و منابع اتریال، از یورش پیش رو جان سالم به در برده اند.
سبک بازی هم نیاز به توضیح خاصی نداره.یه بازی گاچا تو سبک PGR و HI3 هستش.
1.jpg

3.jpg

تریلر بازی :

آخرین ویرایش:
اگه هنوز دودل هستید که دانلود کنید یا نه :D:

Twinfinite 10
Zenless Zone Zero is without doubt the new best gacha action RPG out there, beating Wuthering Waves, Genshin, Tower of Fantasy, and the like by a mile. Its immersive world, unique mechanics, engaging gameplay, and compelling story have set a new standard of what a good ARPG should look like and are bound to appeal to almost everyone.
GLHF on Sports Illustrated 9
Zenless Zone Zero is the best base game HoYoverse has released to date: It’s a step up from its predecessors in terms of presentation, tech, systems, and starting content – and since previous titles have all massively improved over the course of their strict and impressive update cycle, I feel confident that this is going to repeat for this one...Combining charm and spectacle, mechanical satisfaction and approachability, rapid intensity, and immaculate cool vibes, Zenless Zone Zero is HoYoverse’s hat-trick.
Voxel 9
Zenless Zone Zero is a reflection of HoYoverse's excellent momentum, which once again demonstrates its potential in creating immersive worlds. The title pleases not only aesthetically, but also in its gameplay, the most satisfying ever designed by the developer.

1500564800

چه عجب یه UID خوب گرفتم :D

۴۰۰ فریم بهت میده؟ :D
بازی فریم خوب میده، تنظیمات آخر با SMAA و 1.2x resolution قشنگ رو 165 فریم قفله(البته استاتر زیاد داره احتمالا برای shader cache باشه)

رزولوشن پایه 1440p بازی میکنم و GPU utilization هم رو 80% ـه

ظاهرا کدش از گنشین و هونکای بهتره :D

ویراش: گویا مشکل Smoothing دوربین داره حالم بد شد :D قطعا با دسته میرم، فعلا یکم تست کنم ببینم ارزش بازی داره یا چی :-"

واقعا جهان برای همچین گاچایی آماده نبود :D زیادی خوب و خوشگل و با کیفیت و پولیش شدس. بازیاشون رو به بهترین شکل ممکن لانچ میکنن. Anby و Nicole و Billy عالین. Bangboo شدیدا احمق و دوس داشتنیه. کامبت بازی فوق‌العادس. منوها زیادی خوشگلن. موزیک عالی. همه چیز تو بهترین حالت خودشه. من که چراغ اول رو روشن کردم و اولین اشتراک ماهانه‌ی ۵دلاری رو گرفتم. نوش جونشون :D

با کنترلر ps5 یه مشکلی دارم که بازی دیسکانکت میشه از کار میوفته. :| راه حلی ندارید؟
معمولا روزهای اول یه سری باگ هست، میتونی داخل فیدبک بازی بنویسی تا زودتر بهش رسیدگی بشه

همینقد که هویو بالاخره فهمید mc می تونه لال نباشه راضیم ازشون. :-"
از همه بدتر اینکه بری یکی از معروفترین و گرون ترین صداپیشه های ژاپن رو بیاری که فقط سالی ده تا دیالوگ داشته باشه :D

از همه بدتر اینکه بری یکی از معروفترین و گرون ترین صداپیشه های ژاپن رو بیاری که فقط سالی ده تا دیالوگ داشته باشه :D
کی رو میگی؟
استار ریل یا گنشین؟
یوی ایشیکاوا گرونه؟ :-?
مال گنشین اصلا نمی دونم کیه تاحالا صدای لومین رو نشنیدم. :-"

• Like
Reactions: NHM and ce7en44

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or