Zenless Zone Zero

سازنده
Mihoyo
سلام خدمت دوستان بازی سنتری
همونطور که میدونید Mihoyo یه عنوان جدید داره منتشر میکنه به اسم Zenless Zone Zero.هنوز تاریخ انتشار بازی مشخص نیست ولی احتمال زیاد 2024 باشه.
بازی در یک کلانشهر آخرالزمانی به نام نیو اریدو اتفاق می‌افته. موجودات شناخته شده به عنوان Ethereal از پورتال هایی به نام Hollows به دنیای انسان سفر کرده اند. اتریال ها بیشتر بشریت را ویران کرده و اکثر آنها را از بین برده اند. با این حال، گروهی منتخب از بازماندگان، با استخراج فناوری و منابع اتریال، از یورش پیش رو جان سالم به در برده اند.
سبک بازی هم نیاز به توضیح خاصی نداره.یه بازی گاچا تو سبک PGR و HI3 هستش.
1.jpg

3.jpg

تریلر بازی :

آخرین ویرایش:
گویا برا موبایل هم controller support داره.
دارم ترغیب میشم دانلود کنم. :-?
دلیل خاصی داره این چیزایی که تو بازی های جدید تر درست میکنن رو backport نمیکنن به بازی های قبل؟ گنشین اصلا رو اندروید ساپورت کنترلر نداره رو پی سی هم افتضاحه ولی ساپورت کنترلر استار ریل بهتره و ZZZ هم که ساپورت کامل داره :)) سیر پیشرفت کمپانی رو داریم واضح میبینیم =))

دلیل خاصی داره این چیزایی که تو بازی های جدید تر درست میکنن رو backport نمیکنن به بازی های قبل؟ گنشین اصلا رو اندروید ساپورت کنترلر نداره رو پی سی هم افتضاحه ولی ساپورت کنترلر استار ریل بهتره و ZZZ هم که ساپورت کامل داره :)) سیر پیشرفت کمپانی رو داریم واضح میبینیم =))
گنشین فک کنم برا آیفون از ۱.۱ ساپورت میکرد حالا چرا بعد ۴ سال هنوز دارن به اندروید دهن کجی میکنن رو نمی‌دونم.

• Like
Reactions: ce7en44
۱۱۰ گیگ؟مگه چیه؟از الدن رینگ و دیابلو بیشتره.
الان دیدم مثل اینکه روی PC کلا 50 گیگ حجم دانلودشه ولی بعد نصب میشه 57 گیگ.
اون 110 تا رو برای اکسترکت کردن خودش میخواد.

برای پلی استیشن هم 49 گیگه حجم نهایی.
روی گوشی هم حدود 17 گیگ دانلود میکنه و همونطور که زندگی 180 سانتیمتری گفت بعد نصب میشه 20 گیگ.

واقعا؟ اگه اینطوری باشه خیلی خووبه چون من عمرا نمیتونم از اکانت اصلیم که مال آمریکا هم هست دل بکنم :D خوش خبر باشی.
طبق چیزایی که خوندم از کسایی که بتا رو شرکت کرده بودن ،خود مبارزات پینگ مهم نیس ولی گشت و گذار بین تلویزیون ها server side هست و اگه پینگ بد باشه یکم تاخیر ایجاد میشه.
دقیق نمی‌دونم این گشت و گذار بین تلویزیونی قضیش چیه چون پیگیر zzz نبودم تا الان.:-?
ولی فک کنم زیاد مهم نباشه. اصل همون مبارزه هست.

منم زدم دانلود :D امیدوارم مثل star rail نشه که دانلود کردم تو لودینگ گیر میکرد.

@BoxBox بیا تو هم بگیر به یاد قدیم دسته جمعی بریم :D

پسر 4 سال گذشته !! انگار همین دیروز بود گنشین اومد همه تو کف دیلاک (دیلوک ؟ :D) بودیم و منتظر بنر ونتی ... ساعت 9 جمع میشدیم یادش بخیر
کرونا، قرنطینه ... چه روزایی ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or