Zenless Zone Zero

سازنده
Mihoyo
سلام خدمت دوستان بازی سنتری
همونطور که میدونید Mihoyo یه عنوان جدید داره منتشر میکنه به اسم Zenless Zone Zero.هنوز تاریخ انتشار بازی مشخص نیست ولی احتمال زیاد 2024 باشه.
بازی در یک کلانشهر آخرالزمانی به نام نیو اریدو اتفاق می‌افته. موجودات شناخته شده به عنوان Ethereal از پورتال هایی به نام Hollows به دنیای انسان سفر کرده اند. اتریال ها بیشتر بشریت را ویران کرده و اکثر آنها را از بین برده اند. با این حال، گروهی منتخب از بازماندگان، با استخراج فناوری و منابع اتریال، از یورش پیش رو جان سالم به در برده اند.
سبک بازی هم نیاز به توضیح خاصی نداره.یه بازی گاچا تو سبک PGR و HI3 هستش.
1.jpg

3.jpg

تریلر بازی :

آخرین ویرایش:
نه هیچ شباهتی به گنشین نداره کلا. دقیقا نکته مثبت بازیای اینا همینه به نظرم. بین گنشین و استار ریل و ززز فقط همون گاچا بودنشونه که مشترکه. این بازی محیطای کوچیک‌‌تر داره حتی کوچیک‌تر از هونکای استار ریل. یه حالت اکسپلوریشن مخصوص خودش هم داره که تو محیطی به اسم Hollow انجام میگیره و به شخصه خیلی حال کردم باهاش.

دیروز واقعا یه دلی از عزا دراوردم. بازی شدیدا خوب و سرگرم کنندس. کامبت بازی خیلی حال میده. بعد چند بار سوئیچ بین زبان انگلیسی و جاپونی، بالاخره تصمیم گرفتم با جاپونی ادامه بدم. تا اینجا خیلی وسط مبارزات دیالوگ نگفتن خوشبختانه. ولی سخته ازین همه صدای آشنا گذر کرد خصوصا صدای Belle و Nicole و Anby. ولی صداپیشگی انگلیسی هم مثل بازیای قبلیشون خیلی خووبه. محیطای بازی به شدت خوب طراحی شدن و تازه هیچی ندیدم. بازیایا هویو هر چی بری جلوتر بهتر میشن ازین نظر. موسیقی فوق‌العادس. طراحی شخصتیا و انیمیشنا به شکل عجیبی خووبه. از نظر گرافیکی و کلا بصری خیلی خوشگله. این سیستم روایت کامیکی خیلی خوب و جالبه. آرتی که واسش به کار رفته خیلی زیباست. در کل به راحتی میشه گفت که یه بازی موفق دیگه از هویو رو شاهدیم که کاملا حس تازگی داره نسبت به باقی بازیاشون. کیفیت لانچ بازی رو میبینی پشمات میریزه. بدون هیچ مشکلی. بازی شدیدا ترتمیز و پولیش شده. خیلی کارشون درسته. در آخر هم گریس واسه کسانی که هنوز بازی رو دانلود نکرد یه پیامی داره که اینجا قرار میدمش.

یعنی ماد های MHW هم اینقدر جیگل ندارن :D :D :D

در مورد مقایسه گنشین با zzz به نظرم کار اشتباهی هست چون مشخصه که خود میهویو هم دلش نمیخواد برای گنشین و استارریل رقیب بتراشه و در واقع این بازی بازار هدف جداگانه ای از اون دو تا بازی رو در نظر گرفته :D
اینکه موفق میشه یا نه هم کاملا بستگی به میهویو داره. من یه زمانی میخواستم استارریل رو دراپ کنم چون برام خسته کننده بود ولی بعد میهویو با آرک پنکونی دوباره جذبم کرد :D

IDها رو پست اول نمیزنید؟

اروپا
Hanzokiba
1501304407

فعلا نکوماتا رو گرفتم:-"

بین کاراکترهایی هم که بازی کردم، بیلی از همشون برام جذاب تر بوده گیم پلیش، خیلی حال میده:دی

• Like
Reactions: ce7en44
من فکر میکردم فقط با زدن ۳ تا دکمه باید مبارزه کرد ولی دموی الین رو که رفتم توضیحات رو خوندم دیدم چقدر میشه با همین سه تا دکمه ترکیب درست کرد و قطعا این ترکیب برای هر کاراکتر فرق داره.مثلا دکمه داج رو نگه داری بعد دکمه اتک رو بزنی.یا دوبار داج دوبار اتک یا بعد از داج بلافاصله اتک یا...کلی ترکیب برای مبارزه وجود داره و البته حفظ کردن این ترکیب‌ها برای کلی کاراکتر کار ساده ای نمیتونه باشه.

استانداردها رو کجا نوشته؟رنک A میشه استاندارد یا ۴ ستاره حساب میشه؟
نه... استانداردها منظور اوناییه که 50-50 ممکنه بهشون ببازیم، رنک S هستن، ولی کاراکتر بنر نیستن

تو بنر آخری که زده بعد 300 ویش/وارپ/یا هرچی میشه یکیشون رو انتخاب کرد.... اون کاراکترها استاتداردن:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or