Zenless Zone Zero

سازنده
Mihoyo
سلام خدمت دوستان بازی سنتری
همونطور که میدونید Mihoyo یه عنوان جدید داره منتشر میکنه به اسم Zenless Zone Zero.هنوز تاریخ انتشار بازی مشخص نیست ولی احتمال زیاد 2024 باشه.
بازی در یک کلانشهر آخرالزمانی به نام نیو اریدو اتفاق می‌افته. موجودات شناخته شده به عنوان Ethereal از پورتال هایی به نام Hollows به دنیای انسان سفر کرده اند. اتریال ها بیشتر بشریت را ویران کرده و اکثر آنها را از بین برده اند. با این حال، گروهی منتخب از بازماندگان، با استخراج فناوری و منابع اتریال، از یورش پیش رو جان سالم به در برده اند.
سبک بازی هم نیاز به توضیح خاصی نداره.یه بازی گاچا تو سبک PGR و HI3 هستش.
1.jpg

3.jpg

تریلر بازی :

آخرین ویرایش:
تریلر جدید با کاراکترهای جدید:

انگلیسی:

سان برینگر ، جویوس(100%) ، ربات گندهه اگر کاراکتر جدا باشه و بدنش ، پروفسور آرک اگر بدنش...

رفتن تو لیست :دی

آخرشم ربات گندهه و پروفسور آرک ازشون فایرفلای و دوک اینفرنو در میاد :)) (زخم این قضیه بسیاااااار عمیق هست! )

سان برینگر ، جویوس(100%) ، ربات گندهه اگر کاراکتر جدا باشه و بدنش ، پروفسور آرک اگر بدنش...

رفتن تو لیست :D

آخرشم ربات گندهه و پروفسور آرک ازشون فایرفلای و دوک اینفرنو در میاد :)) (زخم این قضیه بسیاااااار عمیق هست! )
به نظرم این تریلر حکم تریلری رو داره که گنشین اوایل برای معرفی ریجن های بعدی داده بود، پس فکر نکنم به این زودی ها بیان :D

به نظرم این تریلر حکم تریلری رو داره که گنشین اوایل برای معرفی ریجن های بعدی داده بود، پس فکر نکنم به این زودی ها بیان :D
دقیقا همون حکم رو داره...
ولی خوب اون زمان هم از همون موقع ساینو رفت تو لیست:دی

• Like
Reactions: ce7en44
این مراحل تلویزیون بازی واقعا رو مخه.کاش حذفش کنن. ~X(
من خودم هنوز یکی دو ساعت بیشتر نرسیدم بازی کنم، ولی تو بتای قبلی میگفتن که از چپتر 1 به بعد این قسمت های تی وی خیلی کمتر میشه و تو endgame اصلا این تی وی ها نیست. یه دکمه X2 کردن سرعت هم گذاشتن، اونو بزن سریع تر میره جلو

۵شنبه و جمعه خودمو خفه کردم با این بازی. خیلی خوش گذشت انصافا :D این بخش روگ‌لایک طورش که شبیه هموم Simulated Universe استار ریل هستش خیلی حال میده. دیروز ۴ بار پشت هم رفتم همون منطقه اولش رو که حکم توتوریال داره :D البته فعلا کارتاش کمه اما خود گیم‌پلی قیامت میشه! یه کات‌سین فوق خفن هم نشون میدن که یکی از بهترینای هویو بود به نظرم. چیز زیادی نمیگم ازش که خودتون ببینین. در کل خیلی خوش گذشته بهم و طبق روال قدیمی بازیای هویو میشه انتظار داشت ازین به بعد بیشترم خوش بگذره :D داستان بازی هم اوکی بوده تا اینجا اما قطعا جالب‌تر هم خواهد شد. همینجایی که من رسیدم هم یه تکونی خورده قشنگ. ضمن اینکه هر چی جلوتر میرم بیشتر به خفن بودن Grace پی میبرم. بازی باهاش واقعا حال میده.

فکر کنم پینگ هم توی این مراحل تاثیر داره (به دلایل ناشناخته :D)
خداروشکر که اصل کاری یعنی مبارزات client sideه و همین نداشتن تاخیر خیلی لذت بخش کرده مخصوصا امثال من که (به اجبار psn) رو ریجن امریکا بازی میکنن. ولی تو منو ها، اینترکشن ها و به کل UI بازی یه تاخیری حس میکنم که احتمالا به خاطر پینگ باید باشه و بعضی وقتا آیکون فلش چرخان نشون میده :D که مهم نیست و اصلا هم اذیت نمیکنه

• Like
Reactions: ce7en44
۵شنبه و جمعه خودمو خفه کردم با این بازی. خیلی خوش گذشت انصافا :D این بخش روگ‌لایک طورش که شبیه هموم Simulated Universe استار ریل هستش خیلی حال میده. دیروز ۴ بار پشت هم رفتم همون منطقه اولش رو که حکم توتوریال داره :D البته فعلا کارتاش کمه اما خود گیم‌پلی قیامت میشه! یه کات‌سین فوق خفن هم نشون میدن که یکی از بهترینای هویو بود به نظرم. چیز زیادی نمیگم ازش که خودتون ببینین. در کل خیلی خوش گذشته بهم و طبق روال قدیمی بازیای هویو میشه انتظار داشت ازین به بعد بیشترم خوش بگذره :D داستان بازی هم اوکی بوده تا اینجا اما قطعا جالب‌تر هم خواهد شد. همینجایی که من رسیدم هم یه تکونی خورده قشنگ. ضمن اینکه هر چی جلوتر میرم بیشتر به خفن بودن Grace پی میبرم. بازی باهاش واقعا حال میده.
دهنتو سرویس.چطور تو این دو روز اینو تموم کردی، the first descendant رو تموم کردی.helldivers رو هم وسطش میزنی.دو تا هم سولزلایک کنارش میری.مگه میشه آخه. :-?

• Like
Reactions: KingMOE and ce7en44
دهنتو سرویس.چطور تو این دو روز اینو تموم کردی، the first descendant رو تموم کردی.helldivers رو هم وسطش میزنی.دو تا هم سولزلایک کنارش میری.مگه میشه آخه. :-?

منو با یکی دیگه اشتباه گرفتی. نه TFD میزنم چون نتم با سروراش مشکل داره و وصل نمیشه، نه سولزلایکی دارم در حال حاضر و هل‌دایورز ۲ هم دو ماهی هست نرفتم توش :D بازیای فعلی من ززز و هونکای و کرو موتورفستن. دو تا دومی که فقط هفتگی سر میزنم بهشون پس وقت اصلی میره واسه ززز.

خب کی بود فخر میفروخت:D
20240706_232250.jpg 20240706_232301.jpg 20240706_232321.jpg
بانو رو گرفتیم به به;;) تیم ایس تکمیله
البته نا گفته نماند احساس میکردم خیلی بدشانسم ۴ بار anton رو داد که فعلا هم خوب نی واقعا کارکترش
بازم تو این پک داده دهنمو سرویس کرده:D
ولی خب بانو همه رو شست برد
میگم بنظرتون بقیشو بریزم تو w engine که انجین لجندری بانو رو بگیرم؟ یا بازم کارکتر هارو بزنم بگیرم؟
بعد این ۵۰ ۵۰ ک میگن چیه تو یوتیوبم دیدم همین تو فروم هم بود ۵۰ ۵۰ به چی میبازیم
پنج شنبه جمعه خفه کردم خودمو ۱۶ ساعت پلی دادم:D
بعد یه عده میگن تکی باز کنی بهتره در حالی ک اگه شاید ۱۰ تایی نمیزدم اینجوری کارکتر نمیداد
البته شانسه ولی خب تو این پک تمام درصد پایینارو داده قشنگ

ازون نگاها که دوس داریم :D

View attachment VID_20240706_203145_247.mp4

من از وقتی Miyabi رو دیدم به راحتی شده اولویت واسم بین باقی کرکترا ولی خب بدبختی مشخص نیست کی بیاد بنرش! هنو واسه النا هم چیزی نزدم. نمیدونم اینجا کسی به هالو زیرو و اون کات‌سین خفنش رسیده یا نه!

آخرین ویرایش:
ازون نگاها که دوس داریم :D

View attachment 343137

من از وقتی Miyabi رو دیدم به راحتی شده اولویت واسم بین باقی کرکترا ولی خب بدبختی مشخص نیست کی بیاد بنرش! هنو واسه النا هم چیزی نزدم. نمیدونم اینجا کسی به هالو زیرو و اون کات‌سین خفنش رسیده یا نه!
من دیروز رفتم
مگه بانو قراره بیاد ؟ عالی میشه که
فقط اون تیکش که موجوده رفت تو شمشیرش اپیلاسیون شدم

خب کی بود فخر میفروخت:D
View attachment 343125View attachment 343126View attachment 343127
بانو رو گرفتیم به به;;) تیم ایس تکمیله
البته نا گفته نماند احساس میکردم خیلی بدشانسم ۴ بار anton رو داد که فعلا هم خوب نی واقعا کارکترش
بازم تو این پک داده دهنمو سرویس کرده:D
ولی خب بانو همه رو شست برد
میگم بنظرتون بقیشو بریزم تو w engine که انجین لجندری بانو رو بگیرم؟ یا بازم کارکتر هارو بزنم بگیرم؟
بعد این ۵۰ ۵۰ ک میگن چیه تو یوتیوبم دیدم همین تو فروم هم بود ۵۰ ۵۰ به چی میبازیم
پنج شنبه جمعه خفه کردم خودمو ۱۶ ساعت پلی دادم:D
بعد یه عده میگن تکی باز کنی بهتره در حالی ک اگه شاید ۱۰ تایی نمیزدم اینجوری کارکتر نمیداد
البته شانسه ولی خب تو این پک تمام درصد پایینارو داده قشنگ

مبارکا باشه :D منطقیش اینه که همه نوارهای رنگی و پولی‌کروم‌هارو خرج گرفتن کرکترای لیمیتد کنی. یعنی سلاح مخصوصشون هم خیلی خوبه ولی خب گرفتن کرکترای آینده جذابیتش بیشتره وقتی تازه بازی رو شروع میکنی. در مورد ۵۰-۵۰ هم منظور اینه که وقتی توی بنر لیمیتد کرکتر S میگیری، از همون بنر باشه یا از کرکترای استاندارد. اگه از بنر باشه یعنی بُردی و اگه استاندارد بگیری یعنی باختی اصطلاحا! در هر دو صورت پیتی ریست میشه. اگه اشتباه گفتم دوستان تصحیح کنن :D البته به نظرم تمام کرکترای استاندارد عالین. یعنی باختی وجود نداره واقعا. من همشونو تست زدم و خیلی خوبن. مورد آخر هم اینکه همیشه ۱۰تا ۱۰تا بزن. دونه دونه اصن حال نمیده و حس خوبی هم نداره :D

من دیروز رفتم
مگه بانو قراره بیاد ؟ عالی میشه که
فقط اون تیکش که موجوده رفت تو شمشیرش اپیلاسیون شدم

بعله. اتفاقا ایشون رو یک سال پیش نشون دادن گیم‌پلیش رو ولی خب بعد این کات‌سین همه به شکل عجیبی عاشقش شدن. هم خودش خفنه هم اینکه سلاحش کاتاناس! تعداد قابل توجهی از الان میخوان واسش پولی‌کروم و نوار رنگی بذارن کنار :D

• Like
Reactions: ce7en44 and Avada

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or