Zenless Zone Zero

سازنده
Mihoyo
سلام خدمت دوستان بازی سنتری
همونطور که میدونید Mihoyo یه عنوان جدید داره منتشر میکنه به اسم Zenless Zone Zero.هنوز تاریخ انتشار بازی مشخص نیست ولی احتمال زیاد 2024 باشه.
بازی در یک کلانشهر آخرالزمانی به نام نیو اریدو اتفاق می‌افته. موجودات شناخته شده به عنوان Ethereal از پورتال هایی به نام Hollows به دنیای انسان سفر کرده اند. اتریال ها بیشتر بشریت را ویران کرده و اکثر آنها را از بین برده اند. با این حال، گروهی منتخب از بازماندگان، با استخراج فناوری و منابع اتریال، از یورش پیش رو جان سالم به در برده اند.
سبک بازی هم نیاز به توضیح خاصی نداره.یه بازی گاچا تو سبک PGR و HI3 هستش.
1.jpg

3.jpg

تریلر بازی :

آخرین ویرایش:
واقعا کامبت بازی خیلی جذاب و فانه. هر چی جلوتر میری هم بهتر میشه.
این نوتوریس هانت خیلی خوش میگذره.
ضمن اینکه این مکانیزم Disorder خیلی جواابه. وقتی دوتا المنت روی انمی بیلد آپ بشن، دمیج زیادی میخورن و به شدت هم ارضا کنندس.

View attachment 343276
من ک کل نوتوریوس هانتمو اولیه رو رفتم بخاطر بانو ک لول اپ کنمش :D
چپ و راست داره کامبت هایی ک نیاز به باتری دارن زیاد میشه سخت میشه لول اپ کردن چن تا کارکتر با هم
کات سین مربوط به پروتوتایپ مشین بلبوگ ها هم خیلی قشنگ بود بنظرم
احساسی هم بود چن ثانیه اخرش
راستی بنگبو s چی زدی بگیری؟
من ک شارک رو گرفتمش امشب
دقیقا سر خود پیتی داد زودتر نشد شانسمون

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ce7en44 and Rohshen
الن تو پنج روز 28m ویو خورده. ژانگعلی 33m تو سه سال! :D

View attachment 343361
لا اله اله مشخصه بانو با این کمالات ویو بیشتری میگیره مردک ژینگولی :D
حالا اگه eve از استلاراضافه بشه ۵۰ میل دیگه دانلود میشه بازی:D

گیم‌پلی Zhu Yuan خیلی خفنه! شخصیت Qingyi هم عالیه. این دوتا کنار هم بهترم شدن. ازیناس که خیلی آروم و خونسرده و یه وقتایی هم با شعر خوندن حرفاشو میزنه اما وقتی عصبی بشه جر میده طرف مقابل رو :D در کل هر دو عالین و مطمئنم گیم‌پلی چینگ‌یی هم عالی خواهد بود.

یه کد دیگه

CATCHAB00

اینا محدودیت زمانی دارن، در اولین فرصت بزنید
چند تا دیگه:
IMG_8327.jpeg

حالا اگه eve از استلاراضافه بشه ۵۰ میل دیگه دانلود میشه بازی:D
تو GI با هورایزن کراس اور داشتن، شاید اینجا هم بذارن با ایو، مخصوصا این که یه چیزیایش به فیزیک یه چیزایی تو این بازی میخوره :-"

تو یوتیوب دیدم طرف ۵۰ تا اکانت ساخته بود ریرول میکرد ببینه تو کدوم اکانت بهترین شانسو داره تو یکیش با ۲۰ تا مستر تیپ ۲ تا s گرفت(البته کلی اکانت با s خوب دیگه هم گرفت)
اولین پک ۱۰ تایی اسپشیال رو هم الن رو داد بهش
کلی مستر تیپ ذخیره میشه اینطوری ولی هم حوصله و تایم زیاد میخواد هم باید رو پی سی باشه
چون انلینک کردن رو کنسول خیلی داستان داره
ولی اونایی ک حوصله و وقت دارین رو پی سی این حرکتو بزنین جوابه:D

• Like
Reactions: ce7en44
تو یوتیوب دیدم طرف ۵۰ تا اکانت ساخته بود ریرول میکرد ببینه تو کدوم اکانت بهترین شانسو داره تو یکیش با ۲۰ تا مستر تیپ ۲ تا s گرفت(البته کلی اکانت با s خوب دیگه هم گرفت)
کلی مستر تیپ ذخیره میشه اینطوری ولی هم حوصله و تایم زیاد میخواد هم باید رو پی سی باشه
ریرول کردن یکی از سنت های دیرینه توی بازی های گاچاست...

ولی به نظر من هیچوقت به دردسرش نمی ارزه:-"

کلا ابن کاراکترهایی که چند پچ اول میان فقط برای دستگرمی هستن و بعدا همه پاورکریپ میشن، پس ریرول کردم کار بی فایده ای هست :-"

کلا ابن کاراکترهایی که چند پچ اول میان فقط برای دستگرمی هستن و بعدا همه پاورکریپ میشن، پس ریرول کردم کار بی فایده ای هست :-"
پس اینطوری tape هامون برای کارکترای بنر الکی حروم میشه ک :-t(ینی zhu yuan رو نگیریم؟ سیو کنیم تیپ هارو)
anyway imma get miaybi no matter what
چقد کات سین های چپتر 3 خفنه
با rina داج کنین چشمان بصیرتتون رو به کار ببرید اتفاقات خوبی میوفته تو حین چرخش:D
چن تا tape save کردید برای بنر بعدی؟
من که ریرول هم بکنم شانس ندارم 3 تا s گرفتم از بخش عادی یکیش لایکان بوده بقیش weapon کارکتر نمیده قفلی زده رو ویپن

• Like
کاملا موافقم باهات. من خودم تو این سال اول فقط سیو میکنم miaybi رو بگیرم (در کنار nekomata که دارم) و با همین دو تا و کاراکتر های A میگذرونم تا سال دومش که کاراکتر های خیلی خفن تر رو که بعد 2.0 میان بگیرم :D مثلا تو گنشین اون کاراکتر هایی که سال اول همه براش له له میزدن الان پایه ثابت میم های باخت 50 50 هستن مثل دیلوک :D حتی ونتی هم که هنوز تو استاندارد نیست، دیگه ارزش گرفتن نداره. ولی انصافا تو ZZZ کاراکتر های A هم خیلی خوبن و حداقل از لحاظ ظاهری چیزی از S ها کم ندارن برخلاف گنشین. و خود بازی هم تو کاراکتر دادن خیلی دست و دلبازه و خودم تاالان همه A هارو گرفتم.

• Like
کاملا موافقم باهات. من خودم تو این سال اول فقط سیو میکنم miaybi رو بگیرم (در کنار nekomata که دارم) و با همین دو تا و کاراکتر های A میگذرونم تا سال دومش که کاراکتر های خیلی خفن تر رو که بعد 2.0 میان بگیرم :D مثلا تو گنشین اون کاراکتر هایی که سال اول همه براش له له میزدن الان پایه ثابت میم های باخت 50 50 هستن مثل دیلوک :D حتی ونتی هم که هنوز تو استاندارد نیست، دیگه ارزش گرفتن نداره. ولی انصافا تو ZZZ کاراکتر های A هم خیلی خوبن و حداقل از لحاظ ظاهری چیزی از S ها کم ندارن برخلاف گنشین. و خود بازی هم تو کاراکتر دادن خیلی دست و دلبازه و خودم تاالان همه A هارو گرفتم.
حقیقتا تو بازی های هویو ارزش نداره زیاد نگران قدرت کارکترایی که میگیری باشی، چون ۹۸٪ بازی اینقدر آسونه که با یه کارکتر ۴ قابل solo کردنه، توی اون ۲٪ هم فرق یه تیم متا و غیر متا اینه که ماهیانه مثلا یه دونه pull کمتر میگیری. :D

پس اینطوری tape هامون برای کارکترای بنر الکی حروم میشه ک :-t(ینی zhu yuan رو نگیریم؟ سیو کنیم تیپ هارو)
anyway imma get miaybi no matter what
چقد کات سین های چپتر 3 خفنه
با rina داج کنین چشمان بصیرتتون رو به کار ببرید اتفاقات خوبی میوفته تو حین چرخش:D
چن تا tape save کردید برای بنر بعدی؟
من که ریرول هم بکنم شانس ندارم 3 تا s گرفتم از بخش عادی یکیش لایکان بوده بقیش weapon کارکتر نمیده قفلی زده رو ویپن
هر کسی رو علاقه داری بگیر، ولی اینقدر خودت رو درگیر گرفتنشون نکن که بری پنجاه بار بازی رو از اول شروع کنی :D

حالا من اونقدر ریاضت نمیکشم، و برنامه ریزی اینطوری هم ندارم، اگه کاراکتری دیدم که خوشم اومد براش ویش میزنم و گرفتن یا نگرفتنشون برام زیاد فرقی نمیکنه :D

• Like
Reactions: DedSec88 and Avada
خیلی سخت میگیرید بابا :D بزنید هر کی رو میخواید اگه گرفتید که چه بهتر اگرم نه، کرکترای استاندارد هم همشون خووبن و نیازی نیست درگیر این بشید که ای بابا باختم که! به قول علیرضا بازیای هویو در کل راحتن و هیچ مشکلی برای گرفتن جوایز مهم و اصلی نیستش. یه درصد کمی از محتوای بازی شاید نیاز به بیلد کردن سنگین داشته باشه. یعنی شما مجبور بشید دوتا تیم پرفکت داشته باشید تا فلان ایونت رو S کنید و جوایزش رو شخم بزنید. حقیقتش تا اینجا تمام کرکترای بازی خوب و فان بودن. مشکل اصلی اینجاس که فعلا چون تازه بازی رو شروع کردیم، متریال به اندازه کافی نیست تا همه رو بیاریم بالا.

یکم صورت فریرن-ساما ببینید سر حال شید :D

IMG_20240713_145247_598.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or