Zenless Zone Zero

سازنده
Mihoyo
سلام خدمت دوستان بازی سنتری
همونطور که میدونید Mihoyo یه عنوان جدید داره منتشر میکنه به اسم Zenless Zone Zero.هنوز تاریخ انتشار بازی مشخص نیست ولی احتمال زیاد 2024 باشه.
بازی در یک کلانشهر آخرالزمانی به نام نیو اریدو اتفاق می‌افته. موجودات شناخته شده به عنوان Ethereal از پورتال هایی به نام Hollows به دنیای انسان سفر کرده اند. اتریال ها بیشتر بشریت را ویران کرده و اکثر آنها را از بین برده اند. با این حال، گروهی منتخب از بازماندگان، با استخراج فناوری و منابع اتریال، از یورش پیش رو جان سالم به در برده اند.
سبک بازی هم نیاز به توضیح خاصی نداره.یه بازی گاچا تو سبک PGR و HI3 هستش.
1.jpg

3.jpg

تریلر بازی :

آخرین ویرایش:
خوب....امروز.... 50/50 باختم به سولجر 11 :(

ولی ژو یوان هم گرفتم در نهایت:-"

سولجر رو پیتی زیر 10 باختم...
ولی ژو یوان دقیقا 80 باز دوباره... (الن هم 80 :| ) و جم هام تخلیه تخلیه شد، با جم های روزانه رسیدم به ژو یوان :))

شخم زدیم هیچی نی الان ایونت جدیدم رفتم محدود به دیلی بودن هست نمیشه همشو یه دفعه رفت لااقل بزارن اکسپی بگیریم برسیم interknot lvl 45 بتونیم باسی که تو سینماتیک هالو زیرو بودو بریم
گیر کردم رو lvl 42 حالا حالا هم بالا نمیره
مگه قرار نبود استوری بدن برا zhu yuan؟

خیلی دارک شد که کل پچ میشه ۷۷ تا tape برای f2p
با این وضع pull کردن ژو یوان منطقی نی سیو کنیم برای چینگی و جین بهتره بنظرم
من فکر میکردم هر بنر حداقل بشه یه بار تا گارانتی رفت ۷۷ تا ینی کلا یدونه از دوتا بنر پچ هم به زور تا گارانتی میره
تازه فرض کن ۵۰ ۵۰ به کارکتر تکراری ببازی بره c1 یا بدتر به w engine ببازی :-"
معمولا یه سافت پیتی از ۷۵ به بالا هست که به صورت تصاعدی افزایش پیدا میکنه، یعنی حتی اگه بدشانس باشی هم تقریبا هیچوقت به ۹۰ نمیرسی و بین همون ۷۵ تا ۸۰ دیگه میگیری:D

• Like
Reactions: Avada
50/50 رو روی پیتی 80 به grace باختم و بعد هم رو حدود 80 ژویوان رو گرفتم :| هرچی سیو کرده بودم برای miyabi و انجین سیگنیچرش دود شد رفت هوا. البته Resonaboo رو پیتی 20 گرفتم حداقل این یه دلگرمی بود :(

فعلا دو تا تیم خوب ether و physical بستم
Zhu Yuan + Nicole + Anby
Nekomata + Lucy + Piper
ice رو هم انشالا دو سه ماه بعد با miyabi

• Like
  • Sad
Reactions: ce7en44 and Avada
محاسبه پولیکروم های پچ 1.1:

View attachment 344598
تازه این چیزی که مشخص کرده برای پولیکروم یکی از بخش های بزرگ پولیکرومش شیو دفنس هست که عملا برای ما قفله s گرفتن از یه جایی به بعد
الان شیو دفنس 9 به بعد رو s گرفتن بدون تیم دوم قوی عملا غیر ممکنه
پس ینی کمتر از 77 تا هم قراره بگیریم
خودم ۱۰ رو B زدم ولی ویکلیش سخت تره المنت ها مهمن مگه انقد قوی باشی که المنت دیگه مهم نباشه(خودم با الن رد کردم از ۷ تا ۱۰ رو) ک اینم ینی باز پول خرج کرده باشی
بیلی هم اپگرید کنین برخلاف این ک میگن ضعیفه اندر ریتده برست وحشتناکی داره از نزدیک

آخرین ویرایش:
بنظرتون منطقی هست این باتری هارو برای فارم ایجنت ایکسپی لول مصرف کنم(ژو رو برسونم ۵۰) یا کار اشتباهیه؟

دو ماراتونه نه سرعت. اینو فراموش نکن :D با عجله به جایی نمیرسی. فعلا اونارو نگه دار چون قراره تو پچ ۱.۱ جای ۶۰تا انرژی، ۱۰۰تا شارژ کنن.

دو ماراتونه نه سرعت. اینو فراموش نکن :D با عجله به جایی نمیرسی. فعلا اونارو نگه دار چون قراره تو پچ ۱.۱ جای ۶۰تا انرژی، ۱۰۰تا شارژ کنن.
مرسی که گفتی
خوبه زیاد نزدم پس ۳ تا به چوخ دادم
شیو دفنس ۵ روز دیگه سیزنش تمومه گفتم ژو رو لول اپ کنم که بتونم اونارو بگیرم ۲ ۳ روز باید صبر کنم که بره تا لول ۵۰ با خود دیلی باتری
اشتباه کردم برای بیلی زدم
یهو ژو یوهان رو داد(قصد نداشتم بگیرمش دلو زدم به دریا:D)
قابل خریدنم نی از شاپ اینا با دنی
فقط تو سیگنال شاپ با اون واحد پول مخصوص میشه ابیشو خرید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or